Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

TELEK HELYSZÍNE:Az értékesítésre kínált telek Péterhegyen, az Egér úttól néhány perc távolságra található. Autóval könnyen megközelíthető az Egér út felől, de a 7-es számú főútról is. Tömegközlekedéssel a 187-es jelzésű busszal közelíthető meg, de a 150-es és 250-es jelzésű buszok megállói is a közelben találhatóak. Innen gyorsan elérhetjük az M4-es metrót. TELEK JELLEMZŐI:A területre érvényes szabályozási terv a 2875 nm-es összközműves, sík telket az I-XI/K-10 építési övezetbe sorolta. Ez közepes intenzitású, vegyes beépítésű intézményterületnek felel meg. Az utca aszfaltozott, járdázatlan, enyhén lejtős.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 35% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 10,5 m- Szintterületi mutató: 1,2 - Zöldfelület: min. 50%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 40%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 2875 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A telken kereskedelmi és szolgáltató üzletek, továbbá árubemutató, vendéglátó, iroda és közösségi épületek helyezhetők el. Mivel a telek nagy forgalmú közlekedési utak csomópontjánál található, ezért különösen alkalmas lenne kereskedelmi vagy szolgáltató üzlet és a közlekedéshez kapcsolódó létesítmények (autószalon, gépkocsi kereskedés, benzinkút, autómosó) építésére. Lehetőség szerint összevonható a szomszédos telkek valamelyikével.Ár: 100 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Az értékesítésre kínált telek Péterhegyen, a Balatoni út és az Egér út találkozásának közvetlen közelében található. Közel található hozzá a Tóváros lakópark. Autóval könnyen megközelíthető az Egér út felől, de a 7 számú főútról is. Tömegközlekedéssel a 187-es busszal közelíthető meg, de a 150-es és 250-es buszok megállói is a közelben találhatóak. Innen gyorsan elérhetjük a 4-es metrót. TELEK JELLEMZŐI:A területre érvényes szabályozási terv az 2940 nm-es telket I-XI/K-10 építési övezetbe sorolta. Ez közepes intenzitású, vegyes beépítésű intézményterületnek felel meg. A telek maximális beépíthetősége 35%, a terepszint alatt 40%. A legnagyobb szintterületi mutató 1,2. Az építménymagasság 6,0 ? 10,5 méter között lehet. a minimális zöldfelületi arány 50%. A telek összközműves.A telken lévő lakóingatlan építési hatósági engedéllyel esetleg átalakítható, bővíthető. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 35% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 10,5 m- Szintterületi mutató: 1,2 - Zöldfelület: min. min. 50%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 40%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 2940 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A teleken kereskedelmi és szolgáltató üzletek, továbbá árubemutató, vendéglátó, iroda és közösségi épületek helyezhetők el. Mivel a telek nagy forgalmú közlekedési utak csomópontjánál található, ezért különösen alkalmas lenne kereskedelmi vagy szolgáltató üzlet és a közlekedéshez kapcsolódó létesítmények (autószalon, gépkocsi kereskedés, benzinkút, autómosó) építésére.Lehetőség szerint összevonható az ugyanitt található, szomszédos telekkel is, amely ugyanilyen besorolású, melynek területe 2639 nm, így a két telek 5579 nm-es. Irányár: 85 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Az értékesítésre kínált telek Péterhegyen, a Balatoni út és az Egér út találkozásának közvetlen közelében található. Közel található hozzá a Tóváros lakópark. Autóval könnyen megközelíthető az Egér út felől, de a 7 számú főútról is. Tömegközlekedéssel a 187-es busszal közelíthető meg, de a 150-es és 250-es buszok megállói is a közelben találhatóak. Innen gyorsan elérhetjük a 4-es metrót. TELEK JELLEMZŐI:A területre érvényes szabályozási terv az 5579 nm-es telket I-XI/K-10 építési övezetbe sorolta. Ez közepes intenzitású, vegyes beépítésű intézményterületnek felel meg. A telek maximális beépíthetősége 35%, a terepszint alatt 40%. A legnagyobb szintterületi mutató 1,2. Az építménymagasság 6,0 ? 10,5 méter között lehet. a minimális zöldfelületi arány 50%. A telek összközműves.A telken lévő lakóingatlan építési hatósági engedéllyel esetleg átalakítható, bővíthető. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 35% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 10,5 m- Szintterületi mutató: 1,2 - Zöldfelület: min. min. 50%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 40%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 5579 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A teleken kereskedelmi és szolgáltató üzletek, továbbá árubemutató, vendéglátó, iroda és közösségi épületek helyezhetők el. Mivel a telek nagy forgalmú közlekedési utak csomópontjánál található, ezért különösen alkalmas lenne kereskedelmi vagy szolgáltató üzlet és a közlekedéshez kapcsolódó létesítmények (autószalon, gépkocsi kereskedés, benzinkút, autómosó) építésére.Irányár: 184 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: