Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

XI. Őrmező kellemes utcájában, rendkívül megbízható, sok referenciával rendelkező beruházó, igényes kivitelezésű, új építésű, liftes társasházában 80 nm hasznos alapterületű, 30nm-es terasszal rendelkező, nappali + két szobás lakása eladó. A leinformálható, - évek óta megbízható, számos referenciával rendelkező - beruházó által épített 11 lakásos társasház csendes, családi házas, zöld övezetben található, kiváló tömegközlekedési és infrastrukturális adottságokkal. Az épület megjelenésére az igényes, letisztult, modern formavilág jellemző, nagy üvegfelületekkel, változatos felületképző anyagokkal, tágas teraszokkal. A lakások kialakításánál fontos szempont a tágas, világos terek, minőségi otthonok építése. A második emeleten elhelyezkedő lakásban jól átgondolt elrendezésben kényelmes -gardróbszekrények elhelyezésére alkalmas- előszoba, tágas amerikai konyhás nappali étkezővel, két hálószoba, fürdőszoba és vendégmosdó kerül kialakításra. A nappali és a két hálószoba is közvetlenül kapcsolatos a 30 nm-es terasszal A beruházó exkluzív kivitelezéssel, (dió színű, távirányítós alumínium redőnyök, szúnyogháló, kiépített riasztórendszer, 30cm-es porotherm tégla 10cm-es hőszigetelés, emelt szintű gépészet és villanyszerelés, 3 rétegű hang és hőszigetelt üvegezés, premium kategóriás, egyedi burkolatok, parketta, járólap és csempe, szaniterek) választható burkolatokkal, de KULCSRAKÉSZEN adja át a lakást, a beépített anyagok ÉMI tanúsítványával együtt. A beruházó kiemelt figyelmet fordít a korszerű gépészetre, a ház energetikai besorolása “A”. A fűtést gáz- és napkollektor, a hűtést víz-levegő hőszivattyús rendszerű biztosítja. REHAU kaszkád jellegű házközponti fűtésrendszer, padló-, és radiátoros fűtéssel (a kazánok a gépházteremben kerülnek elhelyezésre), a lakások fűtése és hűtése a termosztáttal szabályozható, minden fogyasztás külön mérő alapján történik. A konyhai elszívók, kamrák, fürdők gépi elszívással szellőztetettek. Az épületben központi beépített vízlágyító és szűrő rendszer biztosítja a tökéletes vízminőséget. Kiépített a riasztó, kamerarendszer és a kaputelefon. Automata garázs és kerti kapu, FŰTÖTT garázslehajtó vezet az épületbe. A lakások exkluzív belső kialakításában, álmai megvalósításában kérheti a beruházó lakberendezőjének segítségét. Remek ellátottság, infrastruktúra és tömegközlekedés, minden egy helyen megtalálható. Pár percre buszvégállomás, bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, bölcsődék, játszóterek. A lakáshoz opcionálisan vásárolható teremgarázshely 3,5 M Ft/db, és saját zárt tároló (5, 7 vagy 11 nm-es) melynek ára 300e Ft/m2. ÁTADÁS: 2019. tavasz. Részletes műszaki tartalomért kérem vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén.

+36308540Mutat

XI. Őrmező kellemes utcájában, rendkívül megbízható, sok referenciával rendelkező beruházó, igényes kivitelezésű, új építésű, liftes társasházában 75 nm hasznos alapterületű, nagy terasszal rendelkező, nappali + két szobás első emeleti lakása eladó. A leinformálható, - évek óta megbízható, számos referenciával rendelkező - beruházó által épített 11 lakásos társasház csendes, családi házas, zöld övezetben található, kiváló tömegközlekedési és infrastrukturális adottságokkal. Az épület megjelenésére az igényes, letisztult, modern formavilág jellemző, nagy üvegfelületekkel, változatos felületképző anyagokkal, tágas teraszokkal. A lakások kialakításánál fontos szempont a tágas, világos terek, minőségi otthonok építése. Az első emeleti lakásban jól átgondolt elrendezésben kényelmes méretű –gardróbszekrények elhelyezésére alkalmas- előszoba, tágas konyha-étkező-nappali, két hálószoba, fürdőszoba és vendégmosdó kerül kialakításra. A nappali és a két hálószoba is közvetlenül kapcsolatos a 17 nm-es terasszal. A beruházó exkluzív kivitelezéssel, (dió színű, távirányítós alumínium redőnyök, szúnyogháló, kiépített riasztórendszer, 30cm-es porotherm tégla 10cm-es hőszigetelés, emelt szintű gépészet és villanyszerelés, 3 rétegű hang és hőszigetelt üvegezés, premium kategóriás, egyedi burkolatok, parketta, járólap és csempe, szaniterek) választható burkolatokkal, de KULCSRAKÉSZEN adja át a lakást, a beépített anyagok ÉMI tanúsítványával együtt. A beruházó kiemelt figyelmet fordít a korszerű gépészetre, a ház energetikai besorolása “A”. A fűtést gáz- és napkollektor, a hűtést víz-levegő hőszivattyús rendszerű biztosítja. REHAU kaszkád jellegű házközponti fűtésrendszer, padló-, és radiátoros fűtéssel (a kazánok a gépházteremben kerülnek elhelyezésre), a lakások fűtése és hűtése a termosztáttal szabályozható, minden fogyasztás külön mérő alapján történik. A konyhai elszívók, kamrák, fürdők gépi elszívással szellőztetettek. Az épületben központi beépített vízlágyító és szűrő rendszer biztosítja a tökéletes vízminőséget. Kiépített a riasztó, kamerarendszer és a kaputelefon. Automata garázs és kerti kapu, FŰTÖTT garázslehajtó vezet az épületbe. A lakások exkluzív belső kialakításában, álmai megvalósításában kérheti a beruházó lakberendezőjének segítségét. Remek ellátottság, infrastruktúra és tömegközlekedés, minden egy helyen megtalálható. Pár percre buszvégállomás, bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, bölcsődék, játszóterek. A lakáshoz opcionálisan vásárolható teremgarázshely 3,5 M Ft/db, és saját zárt tároló (5, 7 vagy 11 nm-es) melynek ára 300e Ft/m2. ÁTADÁS: 2019. tavasz. Részletes műszaki tartalomért kérem vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén.

ŐRMEZŐ ÉS PÉTER-HEGY határán, kellemes zöldövezeti telken kínálunk egy már a megjelenésében is egyedülálló épületben LUXUS LAKÁSOKAT. És valóban luxus, mert változatos felületképző burkolatok, nagy üvegfelületek, tágas, jól használható teraszkialakítások, egyedi megoldások párosulnak egy igazán magas minőségű kivitelezéssel és a hozzá tartozó tökéletes referenciákkal. A lakás alapterülete 55nm, terasz 17nm. A tervek jól átgondoltak, a térszervezése nagyvonalú és praktikus, amivel maximálisan törekedtek kiszolgálni az új lakók kényelmét. De ha ez mégsem találkozna az Ön elképzelésével, álmai megvalósításának semmi sem állhat útját. Most még beleszólhat lakása belső kialakításába, a burkolatok, belső ajtók, szaniterek és egyéb kiegészítők kiválasztásába. Már a tervezésnél is az elvárhatónál nagyobb figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra. A falazat hőszigetelésén túl a hat kamrás külső nyílászárókat háromrétegű üvegezéssel alakítják ki, valamint a fűtés és a használati meleg víz ellátására napkollektoros házközpont fűtés lesz kiépítve, egyedi hőmennyiség mérővel. A lakás energia besorolása A++ lesz. A lakások hidegburkolatú helységeit padlófűtéssel is ellátják, mely kellemes hőérzetet, a talpaknak pedig kényeztető meleget biztosít a fűtési idényben. A konyha, a belsőterű helyiségek, kamrák, wc-k és fürdők gépi elszívással szellőztetettek. A lakásokhoz klíma előszerelés készül. Az épület központi vízlágyító, és szűrő rendszerrel ellátott, a tökéletes vízminőség érdekében. Megközelíthetősége kiváló, gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen elérhető. A kert pihenőrésszel, parkosítottan, automata öntözőhálózattal kiépítve lakásokra felosztva kerül átadásra. Fűtött garázslejáró, automata kert és garázskapu, bejáratnál kiépített kamerarendszer segíti a további kényelmét. A lakásokhoz, vásárolható a teremgarázsban férőhely, melynek ára további 3M Ft, valamint tároló, melynek ára 250.000Ft/nm.CÉGÜNK TÖBB SZOLGÁLTATÁS ÖSSZEKAPCSOLÁSÁVAL TÖREKSZIK ÜGYFELEINK TELJES KISZOLGÁLÁSÁRA. MAGAS SZÍNVONALÚ BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSSEL, GENERÁL - ÉS RÉSZKIVITELEZÉSSEL, KOMPLEX HITEL ÜGYINTÉZSSEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE. MEGBÍZHATÓ HÁTTÉR, REFERENCIÁK. HA TÖBB SZOLGÁLTATÁST IS IGÉNYBE VESZ, KEDVEZMÉNYT ADUNK !!!

LUXUS A ZÖLDBEN!! LETISZTULT MINIMÁL STÍLUS, ELEGÁNS MEGJELENÉSŰ ÚJÉPÍTÉSŰ PROJEKT ÚJBUDÁN!128nm-es saját kertrésszel rendelkező nappali + 2 hálószobás új építésű lakás 2019. májusi átadással.A 11 lakásos luxus kivitelezésben épülő társasház Budapest XI. kerület kedvelt zöldövezetében épül a környezettudatos és az energia racionális felhasználásának figyelembe vételével, a jelenleg ismert leggazdaságosabb, jövőbe néző műszaki irányelvek szerint. A tájolásnak és a hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakások napfényben úsznak, de a túlmelegedés ellen hőszivattyús mennyezeti hűtés kerül beépítésre . A lakások energia szükségletét napelemek is biztosítják. A beépítésre kerülő nyílászárók, burkolatok, szaniterek, a legmagasabb igényt is kielégítik. A házban 4 kertkapcsolatos / mind saját, kizárólagos kerttel /, 4 első emeleti teraszos és 3 második emeleti nagy teraszos lakás kerül kialakításra. Az ingatlant zöld környezet veszi körbe, a házhoz 560 nm-es osztatlan közös kertrész tartozik, az emeleti teraszokról városi panoráma a földszintiekről a gondozott , automata locsolórendszerrel ellátott kert tárul elénk. A lakásokba érve tágas terek fogadnak, nincs kihasználatlan terület. A teremgarázs férőhely ára: 3,5Mft / garázshely, a tárolók 300 eft/nm-es áron leköthetőek.CSOK IGÉNYBE VEHETŐ!!!Érdeklődés esetén hívja: Kiri Gitta 06/30/351-5811Referencia szám: LK426979

INGATLAN HELYSZÍNE:A XI. kerület kertvárosi részén, családi házas övezetben, távol a város zajától, de mégis elérhető távolságra mindentől, csendes, nyugodt környezetben épül. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően mind autós, mind tömegközlekedés szempontjából is előnyös helyen található, hiszen pár perc sétára található buszmegálló, ahonnan több buszjárattal is elérjük Kelenföld központ metró végállomást, vagy Újbuda városközpontot egyaránt. A közeli Egér úton keresztül pedig könnyen elkerülhetjük a belvárost, de az M1/M7 autópályák irányába is könnyen eljutunk. A környék infrastruktúrálisan jól ellátott közelben található számos bevásárlási lehetőség, valamint iskola, óvoda, játszótér, fitness terem, posta, gyógyszertár, rendelő, stb.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az épület magas színvonalon, a mai kor igényenek megfelelően, korszerű technológiákkal, igényes kivitelezésben, modern stílusban kerül megépítésre. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek az épület impozáns megjelenésére, a beépített anyagok minőségére, átlagon felüli felszereltségre, és az épület energetikai rendszerére egyaránt. Csak néhány említésre méltó részlet: 3 rétegű üvegezés, távvezérelhető, antracit színű beépített aluminium redőnyök, szúnyoghálók, mozgásérzékelős riasztórendszer kiépítése, liftes épület antracit kőburkolattal, edzett üveg erkély korlátokkal, kaszkád rendszerű gázfűtés és melegvízellátás padlófűtéssel, napkollektorok a melegvíz előállításához, hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével, központi vízlágyító berendezés, kert parkosítása, öntözőrendszerrel ellátva, kamerarendszerA társasház egy 1684 nm-es telken épül. Földszint + 2 emeletes, 11 lakásos, liftes épület, a lakások bejárata a zárt lépcsőházból nyílik majd. Változatos elrendezésű, teraszos lakások kerülnek kialakításra. A földszinti lakásokhoz élősövénnyel leválasztott saját kertrész fog tartozni, ezen felül pedig egy 570 nm-es közös használatú kert is lesz az emeleti ingatlanokhoz. A ház alatt teremgarázshelyek és tárolók kerülnek kialakításra. Az épületre jogerős építési engedély rendelkezésre áll, a munkálatok elkezdődtek, a lakások szerződésben vállalt átadási ideje 2019. májusLAKÁSOK JELLEMZŐI:Az épületben különböző méretű lakások kerülnek kialakításra, nettó 42-88 nm-ig, másfél szobástól 2 és félszobásig. Minden ingatlanhoz nagyméretű (10 és 60nm közötti) terasz tartozik majd, a földszinti kertkapcsolatos lakásokhoz pedig saját használatú kertészek is. A fekvést tekintve a lakások zömében déli tájolásúak, így mindegyik ingatlan igazán világos lesz. Minden lakás belső kialakítása még változtatható, teljes mértékben személyre szabható. A lakásba hideg- és melegburkolatok, szaniterek, beltéri ajtók, stb. a műszaki tartalomnak megfelelően választhatóak. A meghirdetett ár kulcsrakészen, magas műszaki tartalommal (ld. fentebb, épület jellemzői), konyhabútor és asztalos munkák nélkül értendő. A lakások exkluzív belső kialakításában kérheti a beruházó belső építész, lakberendező csapatának segítségét.MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A padlófűtést és a meleg vízellátást kaszkád rendszerű kazánok és a tetőn elhelyezett napkollektorok biztosítják. A hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével történik. A fűtés és hűtés termosztáttal vezérelhető. A lakások egyedi vízmérőórával és hőmennyiségmérővel ellátottak. Az épületben központi vízlágyító berendezést szerelnek fel. Az épület magas szintű hőszigetelése, a 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók, és a fűtési rendszer kiváló energetikai besorolást tesz lehetővé. A riasztórendszer kiépítését (készülékkel), antracit távirányítható alumínium redőnyöket, szúnyoghálókat, az ár tartalmazza.PARKOLÁS, TÁROLÓ:A lakásokhoz teremgarázshely illetve tároló vásárolható. A teremgarázs szint lifttel is megközelíthető.Teremgarázs hely ára: 3,5 MFtTároló ára: 300ezer/nmTároló 7-11,6nm között tetszőleges méretben választható.A BERUHÁZÓRÓL:A több éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég első sorban társasházak kivitelezését végzi. Több referenciával és elégedett vevővel a hátuk mögött a céljuk továbbra is megrendelőik teljes körű igényinek kielégítése megbízható szakembereik segítségével.További információkért kérem keressen bizalommal! Együtt bejárhatjuk a helyszínt, illetve szívesen adok építész alaprajzot, műszaki tartalmi leírást is.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

XI. Őrmező kellemes utcájában, rendkívül megbízható, sok referenciával rendelkező beruházó, igényes kivitelezésű, új építésű, liftes társasházában 84 nm hasznos alapterületű, nagy terasszal, és saját 102 nm-es kerttel rendelkező, nappali + két szobás földszinti lakása eladó. A leinformálható, - évek óta megbízható, számos referenciával rendelkező - beruházó által épített 11 lakásos társasház csendes, családi házas, zöld övezetben található, kiváló tömegközlekedési és infrastrukturális adottságokkal. Az épület megjelenésére az igényes, letisztult, modern formavilág jellemző, nagy üvegfelületekkel, változatos felületképző anyagokkal, tágas teraszokkal. A lakások kialakításánál fontos szempont a tágas, világos terek, minőségi otthonok építése. A földszinten elhelyezkedő lakásban jól átgondolt elrendezésben kényelmes méretű –gardróbszekrények elhelyezésére alkalmas- előszoba, konyha, tágas étkező-nappali, két hálószoba, fürdőszoba és vendégmosdó kerül kialakításra. A nappali és a két hálószoba is közvetlenül kapcsolatos a 25 nm-es terasszal, melyről kijuthatunk a saját, 102 nm-es kertbe. A beruházó exkluzív kivitelezéssel, (dió színű, távirányítós alumínium redőnyök, szúnyogháló, kiépített riasztórendszer, 30cm-es porotherm tégla 10cm-es hőszigetelés, emelt szintű gépészet és villanyszerelés, 3 rétegű hang és hőszigetelt üvegezés, premium kategóriás, egyedi burkolatok, parketta, járólap és csempe, szaniterek) választható burkolatokkal, de KULCSRAKÉSZEN adja át a lakást, a beépített anyagok ÉMI tanúsítványával együtt. A beruházó kiemelt figyelmet fordít a korszerű gépészetre, a ház energetikai besorolása “A”. A fűtést gáz- és napkollektor, a hűtést víz-levegő hőszivattyús rendszerű biztosítja. REHAU kaszkád jellegű házközponti fűtésrendszer, padló-, és radiátoros fűtéssel (a kazánok a gépházteremben kerülnek elhelyezésre), a lakások fűtése és hűtése a termosztáttal szabályozható, minden fogyasztás külön mérő alapján történik. A konyhai elszívók, kamrák, fürdők gépi elszívással szellőztetettek. Az épületben központi beépített vízlágyító és szűrő rendszer biztosítja a tökéletes vízminőséget. Kiépített a riasztó, kamerarendszer és a kaputelefon. Automata garázs és kerti kapu, FŰTÖTT garázslehajtó vezet az épületbe. A lakások exkluzív belső kialakításában, álmai megvalósításában kérheti a beruházó lakberendezőjének segítségét. Remek ellátottság, infrastruktúra és tömegközlekedés, minden egy helyen megtalálható. Pár percre buszmegálló, bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, bölcsődék, játszóterek. A lakáshoz opcionálisan vásárolható teremgarázshely 3,5 M Ft/db, és saját zárt tároló (5, 7 vagy 11 nm-es) melynek ára 300e Ft/m2. ÁTADÁS: 2019. tavasz. Részletes műszaki tartalomért kérem vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén.

LUXUS A ZÖLDBEN!! LETISZTULT MINIMÁL STÍLUS, ELEGÁNS MEGJELENÉSŰ ÚJÉPÍTÉSŰ PROJEKT ÚJBUDÁN!10nm-es terasszal rendelkező nappali + hálószobás új építésű lakás 2019. májusi átadással.A 11 lakásos luxus kivitelezésben épülő társasház Budapest XI. kerület kedvelt zöldövezetében épül a környezettudatos és az energia racionális felhasználásának figyelembe vételével, a jelenleg ismert leggazdaságosabb, jövőbe néző műszaki irányelvek szerint. A tájolásnak és a hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakások napfényben úsznak, de a túlmelegedés ellen hőszivattyús mennyezeti hűtés kerül beépítésre . A lakások energia szükségletét napelemek is biztosítják. A beépítésre kerülő nyílászárók, burkolatok, szaniterek, a legmagasabb igényt is kielégítik. A házban 4 kertkapcsolatos / mind saját, kizárólagos kerttel /, 4 első emeleti teraszos és 3 második emeleti nagy teraszos lakás kerül kialakításra. Az ingatlant zöld környezet veszi körbe, a házhoz 560 nm-es osztatlan közös kertrész tartozik, az emeleti teraszokról városi panoráma a földszintiekről a gondozott , automata locsolórendszerrel ellátott kert tárul elénk. A lakásokba érve tágas terek fogadnak, nincs kihasználatlan terület. A teremgarázs férőhely ára: 3,5Mft / garázshely, a tárolók 300 eft/nm-es áron leköthetőek.CSOK IGÉNYBE VEHETŐ!!!Érdeklődés esetén hívja: Kiri Gitta 06/30/351-5811Referencia szám: LK427029

XI. Őrmező kellemes utcájában, rendkívül megbízható, sok referenciával rendelkező beruházó, igényes kivitelezésű, új építésű, liftes társasházában 47 nm hasznos alapterületű, teraszos két szobás lakása eladó. A leinformálható, - évek óta megbízható, számos referenciával rendelkező - beruházó által épített 11 lakásos társasház csendes, családi házas, zöld övezetben található, kiváló tömegközlekedési és infrastrukturális adottságokkal. Az épület megjelenésére az igényes, letisztult, modern formavilág jellemző, nagy üvegfelületekkel, változatos felületképző anyagokkal, tágas teraszokkal. A lakások kialakításánál fontos szempont a tágas, világos terek, minőségi otthonok építése. Az első emeleten elhelyezkedő lakás előszobával, amerikai-konyhás nappalival, fürdőszobával és egy hálószobával rendelkezik, nappalijából közvetlenül jutunk ki a 10nm-es teraszra. A beruházó exkluzív kivitelezéssel, (dió színű, távirányítós alumínium redőnyök, szúnyogháló, kiépített riasztórendszer, 30cm-es porotherm tégla 10cm-es hőszigetelés, emelt szintű gépészet és villanyszerelés, 3 rétegű hang és hőszigetelt üvegezés, premium kategóriás, egyedi burkolatok, parketta, járólap és csempe, szaniterek) választható burkolatokkal, de KULCSRAKÉSZEN adja át a lakást, a beépített anyagok ÉMI tanúsítványával együtt. A beruházó kiemelt figyelmet fordít a korszerű gépészetre, a ház energetikai besorolása “A”. A fűtést gáz- és napkollektor, a hűtést víz-levegő hőszivattyús rendszerű biztosítja. REHAU kaszkád jellegű házközponti fűtésrendszer, padló-, és radiátoros fűtéssel (a kazánok a gépházteremben kerülnek elhelyezésre), a lakások fűtése és hűtése a termosztáttal szabályozható, minden fogyasztás külön mérő alapján történik. A konyhai elszívók, kamrák, fürdők gépi elszívással szellőztetettek. Az épületben központi beépített vízlágyító és szűrő rendszer biztosítja a tökéletes vízminőséget. Kiépített a riasztó, kamerarendszer és a kaputelefon. Automata garázs és kerti kapu, FŰTÖTT garázslehajtó vezet az épületbe. A lakások exkluzív belső kialakításában, álmai megvalósításában kérheti a beruházó lakberendezőjének segítségét. Remek ellátottság, infrastruktúra és tömegközlekedés, minden egy helyen megtalálható. Pár percre buszvégállomás, bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, bölcsődék, játszóterek. A lakáshoz opcionálisan vásárolható teremgarázshely 3,5 M Ft/db, és saját zárt tároló (5, 7 vagy 11 nm-es) melynek ára 300e Ft/m2. ÁTADÁS: 2019. tavasz. Részletes műszaki tartalomért kérem vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén.

INGATLAN HELYSZÍNE:A XI. kerület kertvárosi részén, családi házas övezetben, távol a város zajától, de mégis elérhető távolságra mindentől, csendes, nyugodt környezetben épül. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően mind autós, mind tömegközlekedés szempontjából is előnyös helyen található, hiszen pár perc sétára található buszmegálló, ahonnan több buszjárattal is elérjük Kelenföld központ metró végállomást, vagy Újbuda városközpontot egyaránt. A közeli Egér úton keresztül pedig könnyen elkerülhetjük a belvárost, de az M1/M7 autópályák irányába is könnyen eljutunk. A környék infrastruktúrálisan jól ellátott közelben található számos bevásárlási lehetőség, valamint iskola, óvoda, játszótér, fitness terem, posta, gyógyszertár, rendelő, stb.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az épület magas színvonalon, a mai kor igényenek megfelelően, korszerű technológiákkal, igényes kivitelezésben, modern stílusban kerül megépítésre. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek az épület impozáns megjelenésére, a beépített anyagok minőségére, átlagon felüli felszereltségre, és az épület energetikai rendszerére egyaránt. Csak néhány említésre méltó részlet: 3 rétegű üvegezés, távvezérelhető, antracit színű beépített aluminium redőnyök, szúnyoghálók, mozgásérzékelős riasztórendszer kiépítése, liftes épület antracit kőburkolattal, edzett üveg erkély korlátokkal, kaszkád rendszerű gázfűtés és melegvízellátás padlófűtéssel, napkollektorok a melegvíz előállításához, hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével, központi vízlágyító berendezés, kert parkosítása, öntözőrendszerrel ellátva, kamerarendszerA társasház egy 1684 nm-es telken épül. Földszint + 2 emeletes, 11 lakásos, liftes épület, a lakások bejárata a zárt lépcsőházból nyílik majd. Változatos elrendezésű, teraszos lakások kerülnek kialakításra. A földszinti lakásokhoz élősövénnyel leválasztott saját kertrész fog tartozni, ezen felül pedig egy 570 nm-es közös használatú kert is lesz az emeleti ingatlanokhoz. A ház alatt teremgarázshelyek és tárolók kerülnek kialakításra. Az épületre jogerős építési engedély rendelkezésre áll, a munkálatok elkezdődtek, a lakások szerződésben vállalt átadási ideje 2019. májusLAKÁSOK JELLEMZŐI:Az épületben különböző méretű lakások kerülnek kialakításra, nettó 42-88 nm-ig, másfél szobástól 2 és félszobásig. Minden ingatlanhoz nagyméretű (10 és 60nm közötti) terasz tartozik majd, a földszinti kertkapcsolatos lakásokhoz pedig saját használatú kertészek is. A fekvést tekintve a lakások zömében déli tájolásúak, így mindegyik ingatlan igazán világos lesz. Minden lakás belső kialakítása még változtatható, teljes mértékben személyre szabható. A lakásba hideg- és melegburkolatok, szaniterek, beltéri ajtók, stb. a műszaki tartalomnak megfelelően választhatóak. A meghirdetett ár kulcsrakészen, magas műszaki tartalommal (ld. fentebb, épület jellemzői), konyhabútor és asztalos munkák nélkül értendő. A lakások exkluzív belső kialakításában kérheti a beruházó belső építész, lakberendező csapatának segítségét.MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A padlófűtést és a meleg vízellátást kaszkád rendszerű kazánok és a tetőn elhelyezett napkollektorok biztosítják. A hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével történik. A fűtés és hűtés termosztáttal vezérelhető. A lakások egyedi vízmérőórával és hőmennyiségmérővel ellátottak. Az épületben központi vízlágyító berendezést szerelnek fel. Az épület magas szintű hőszigetelése, a 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók, és a fűtési rendszer kiváló energetikai besorolást tesz lehetővé. A riasztórendszer kiépítését (készülékkel), antracit távirányítható alumínium redőnyöket, szúnyoghálókat, az ár tartalmazza.PARKOLÁS, TÁROLÓ:A lakásokhoz teremgarázshely illetve tároló vásárolható. A teremgarázs szint lifttel is megközelíthető.Teremgarázs hely ára: 3,5 MFtTároló ára: 300ezer/nmTároló 7-11,6nm között tetszőleges méretben választható.A BERUHÁZÓRÓL:A több éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég első sorban társasházak kivitelezését végzi. Több referenciával és elégedett vevővel a hátuk mögött a céljuk továbbra is megrendelőik teljes körű igényinek kielégítése megbízható szakembereik segítségével.További információkért kérem keressen bizalommal! Együtt bejárhatjuk a helyszínt, illetve szívesen adok építész alaprajzot, műszaki tartalmi leírást is.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:A XI. kerület kertvárosi részén, családi házas övezetben, távol a város zajától, de mégis elérhető távolságra mindentől, csendes, nyugodt környezetben épül. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően mind autós, mind tömegközlekedés szempontjából is előnyös helyen található, hiszen pár perc sétára található buszmegálló, ahonnan több buszjárattal is elérjük Kelenföld központ metró végállomást, vagy Újbuda városközpontot egyaránt. A közeli Egér úton keresztül pedig könnyen elkerülhetjük a belvárost, de az M1/M7 autópályák irányába is könnyen eljutunk. A környék infrastruktúrálisan jól ellátott közelben található számos bevásárlási lehetőség, valamint iskola, óvoda, játszótér, fitness terem, posta, gyógyszertár, rendelő, stb.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az épület magas színvonalon, a mai kor igényenek megfelelően, korszerű technológiákkal, igényes kivitelezésben, modern stílusban kerül megépítésre. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek az épület impozáns megjelenésére, a beépített anyagok minőségére, átlagon felüli felszereltségre, és az épület energetikai rendszerére egyaránt. Csak néhány említésre méltó részlet: 3 rétegű üvegezés, távvezérelhető, antracit színű beépített aluminium redőnyök, szúnyoghálók, mozgásérzékelős riasztórendszer kiépítése, liftes épület antracit kőburkolattal, edzett üveg erkély korlátokkal, kaszkád rendszerű gázfűtés és melegvízellátás padlófűtéssel, napkollektorok a melegvíz előállításához, hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével, központi vízlágyító berendezés, kert parkosítása, öntözőrendszerrel ellátva, kamerarendszerA társasház egy 1684 nm-es telken épül. Földszint + 2 emeletes, 11 lakásos, liftes épület, a lakások bejárata a zárt lépcsőházból nyílik majd. Változatos elrendezésű, teraszos lakások kerülnek kialakításra. A földszinti lakásokhoz élősövénnyel leválasztott saját kertrész fog tartozni, ezen felül pedig egy 570 nm-es közös használatú kert is lesz az emeleti ingatlanokhoz. A ház alatt teremgarázshelyek és tárolók kerülnek kialakításra. Az épületre jogerős építési engedély rendelkezésre áll, a munkálatok elkezdődtek, a lakások szerződésben vállalt átadási ideje 2019. májusLAKÁSOK JELLEMZŐI:Az épületben különböző méretű lakások kerülnek kialakításra, nettó 42-88 nm-ig, másfél szobástól 2 és félszobásig. Minden ingatlanhoz nagyméretű (10 és 60nm közötti) terasz tartozik majd, a földszinti kertkapcsolatos lakásokhoz pedig saját használatú kertészek is. A fekvést tekintve a lakások zömében déli tájolásúak, így mindegyik ingatlan igazán világos lesz. Minden lakás belső kialakítása még változtatható, teljes mértékben személyre szabható. A lakásba hideg- és melegburkolatok, szaniterek, beltéri ajtók, stb. a műszaki tartalomnak megfelelően választhatóak. A meghirdetett ár kulcsrakészen, magas műszaki tartalommal (ld. fentebb, épület jellemzői), konyhabútor és asztalos munkák nélkül értendő. A lakások exkluzív belső kialakításában kérheti a beruházó belső építész, lakberendező csapatának segítségét.MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A padlófűtést és a meleg vízellátást kaszkád rendszerű kazánok és a tetőn elhelyezett napkollektorok biztosítják. A hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével történik. A fűtés és hűtés termosztáttal vezérelhető. A lakások egyedi vízmérőórával és hőmennyiségmérővel ellátottak. Az épületben központi vízlágyító berendezést szerelnek fel. Az épület magas szintű hőszigetelése, a 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók, és a fűtési rendszer kiváló energetikai besorolást tesz lehetővé. A riasztórendszer kiépítését (készülékkel), antracit távirányítható alumínium redőnyöket, szúnyoghálókat, az ár tartalmazza.PARKOLÁS, TÁROLÓ:A lakásokhoz teremgarázshely illetve tároló vásárolható. A teremgarázs szint lifttel is megközelíthető.Teremgarázs hely ára: 3,5 MFtTároló ára: 300ezer/nmTároló 7-11,6nm között tetszőleges méretben választható.A BERUHÁZÓRÓL:A több éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég első sorban társasházak kivitelezését végzi. Több referenciával és elégedett vevővel a hátuk mögött a céljuk továbbra is megrendelőik teljes körű igényinek kielégítése megbízható szakembereik segítségével.További információkért kérem keressen bizalommal! Együtt bejárhatjuk a helyszínt, illetve szívesen adok építész alaprajzot, műszaki tartalmi leírást is.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

LUXUS A ZÖLDBEN!! LETISZTULT MINIMÁL STÍLUS, ELEGÁNS MEGJELENÉSŰ ÚJÉPÍTÉSŰ PROJEKT ÚJBUDÁN!Tágas, 60nm-es terasszal rendelkező nappali + 2 hálószobás új építésű lakás 2019. májusi átadással.A 11 lakásos luxus kivitelezésben épülő társasház Budapest XI. kerület kedvelt zöldövezetében épül a környezettudatos és az energia racionális felhasználásának figyelembe vételével, a jelenleg ismert leggazdaságosabb, jövőbe néző műszaki irányelvek szerint. A tájolásnak és a hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakások napfényben úsznak, de a túlmelegedés ellen hőszivattyús mennyezeti hűtés kerül beépítésre . A lakások energia szükségletét napelemek is biztosítják. A beépítésre kerülő nyílászárók, burkolatok, szaniterek, a legmagasabb igényt is kielégítik. A házban 4 kertkapcsolatos / mind saját, kizárólagos kerttel /, 4 első emeleti teraszos és 3 második emeleti nagy teraszos lakás kerül kialakításra. Az ingatlant zöld környezet veszi körbe, a házhoz 560 nm-es osztatlan közös kertrész tartozik, az emeleti teraszokról városi panoráma a földszintiekről a gondozott , automata locsolórendszerrel ellátott kert tárul elénk. A lakásokba érve tágas terek fogadnak, nincs kihasználatlan terület. A teremgarázs férőhely ára: 3,5Mft / garázshely, a tárolók 300 eft/nm-es áron leköthetőek.CSOK IGÉNYBE VEHETŐ!!!Érd.: Schneider Andrea 30/694-0309Referencia szám: LK427039

XI. Őrmező kellemes utcájában, rendkívül megbízható, sok referenciával rendelkező beruházó, igényes kivitelezésű, új építésű, liftes társasházában 51 nm hasznos alapterületű, nagy terasszal, és saját 50 nm-es kerttel rendelkező, nappali + egy hálószobás földszinti lakása eladó. A leinformálható, - évek óta megbízható, számos referenciával rendelkező - beruházó által épített 11 lakásos társasház csendes, családi házas, zöld övezetben található, kiváló tömegközlekedési és infrastrukturális adottságokkal. Az épület megjelenésére az igényes, letisztult, modern formavilág jellemző, nagy üvegfelületekkel, változatos felületképző anyagokkal, tágas teraszokkal. A lakások kialakításánál fontos szempont a tágas, világos terek, minőségi otthonok építése. A földszinten elhelyezkedő lakásban előszoba, amerikai konyhás nappali étkezővel, egy hálószoba, és fürdőszoba található. A nappali közvetlenül kapcsolatos a 18 nm-es terasszal, melyről kijuthatunk a saját, 50 nm-es kertbe. A beruházó exkluzív kivitelezéssel, (dió színű, távirányítós alumínium redőnyök, szúnyogháló, kiépített riasztórendszer, 30cm-es porotherm tégla 10cm-es hőszigetelés, emelt szintű gépészet és villanyszerelés, 3 rétegű hang és hőszigetelt üvegezés, premium kategóriás, egyedi burkolatok, parketta, járólap és csempe, szaniterek) választható burkolatokkal, de KULCSRAKÉSZEN adja át a lakást, a beépített anyagok ÉMI tanúsítványával együtt. A beruházó kiemelt figyelmet fordít a korszerű gépészetre, a ház energetikai besorolása “A”. A fűtést gáz- és napkollektor, a hűtést víz-levegő hőszivattyús rendszerű biztosítja. REHAU kaszkád jellegű házközponti fűtésrendszer, padló-, és radiátoros fűtéssel (a kazánok a gépházteremben kerülnek elhelyezésre), a lakások fűtése és hűtése a termosztáttal szabályozható, minden fogyasztás külön mérő alapján történik. A konyhai elszívók, kamrák, fürdők gépi elszívással szellőztetettek. Az épületben központi beépített vízlágyító és szűrő rendszer biztosítja a tökéletes vízminőséget. Kiépített a riasztó, kamerarendszer és a kaputelefon. Automata garázs és kerti kapu, FŰTÖTT garázslehajtó vezet az épületbe. A lakások exkluzív belső kialakításában, álmai megvalósításában kérheti a beruházó lakberendezőjének segítségét. Remek ellátottság, infrastruktúra és tömegközlekedés, minden egy helyen megtalálható. Pár percre buszmegálló, bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, bölcsődék, játszóterek. A lakáshoz opcionálisan vásárolható teremgarázshely 3,5 M Ft/db, és saját zárt tároló (5, 7 vagy 11 nm-es) melynek ára 300e Ft/m2. ÁTADÁS: 2019. tavasz. Részletes műszaki tartalomért kérem vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén.

INGATLAN HELYSZÍNE:A XI. kerület kertvárosi részén, családi házas övezetben, távol a város zajától, de mégis elérhető távolságra mindentől, csendes, nyugodt környezetben épül. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően mind autós, mind tömegközlekedés szempontjából is előnyös helyen található, hiszen pár perc sétára található buszmegálló, ahonnan több buszjárattal is elérjük Kelenföld központ metró végállomást, vagy Újbuda városközpontot egyaránt. A közeli Egér úton keresztül pedig könnyen elkerülhetjük a belvárost, de az M1/M7 autópályák irányába is könnyen eljutunk. A környék infrastruktúrálisan jól ellátott közelben található számos bevásárlási lehetőség, valamint iskola, óvoda, játszótér, fitness terem, posta, gyógyszertár, rendelő, stb.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az épület magas színvonalon, a mai kor igényenek megfelelően, korszerű technológiákkal, igényes kivitelezésben, modern stílusban kerül megépítésre. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek az épület impozáns megjelenésére, a beépített anyagok minőségére, átlagon felüli felszereltségre, és az épület energetikai rendszerére egyaránt. Csak néhány említésre méltó részlet: 3 rétegű üvegezés, távvezérelhető, antracit színű beépített aluminium redőnyök, szúnyoghálók, mozgásérzékelős riasztórendszer kiépítése, liftes épület antracit kőburkolattal, edzett üveg erkély korlátokkal, kaszkád rendszerű gázfűtés és melegvízellátás padlófűtéssel, napkollektorok a melegvíz előállításához, hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével, központi vízlágyító berendezés, kert parkosítása, öntözőrendszerrel ellátva, kamerarendszerA társasház egy 1684 nm-es telken épül. Földszint + 2 emeletes, 11 lakásos, liftes épület, a lakások bejárata a zárt lépcsőházból nyílik majd. Változatos elrendezésű, teraszos lakások kerülnek kialakításra. A földszinti lakásokhoz élősövénnyel leválasztott saját kertrész fog tartozni, ezen felül pedig egy 570 nm-es közös használatú kert is lesz az emeleti ingatlanokhoz. A ház alatt teremgarázshelyek és tárolók kerülnek kialakításra. Az épületre jogerős építési engedély rendelkezésre áll, a munkálatok elkezdődtek, a lakások szerződésben vállalt átadási ideje 2019. májusLAKÁSOK JELLEMZŐI:Az épületben különböző méretű lakások kerülnek kialakításra, nettó 42-88 nm-ig, másfél szobástól 2 és félszobásig. Minden ingatlanhoz nagyméretű (10 és 60nm közötti) terasz tartozik majd, a földszinti kertkapcsolatos lakásokhoz pedig saját használatú kertészek is. A fekvést tekintve a lakások zömében déli tájolásúak, így mindegyik ingatlan igazán világos lesz. Minden lakás belső kialakítása még változtatható, teljes mértékben személyre szabható. A lakásba hideg- és melegburkolatok, szaniterek, beltéri ajtók, stb. a műszaki tartalomnak megfelelően választhatóak. A meghirdetett ár kulcsrakészen, magas műszaki tartalommal (ld. fentebb, épület jellemzői), konyhabútor és asztalos munkák nélkül értendő. A lakások exkluzív belső kialakításában kérheti a beruházó belső építész, lakberendező csapatának segítségét.MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A padlófűtést és a meleg vízellátást kaszkád rendszerű kazánok és a tetőn elhelyezett napkollektorok biztosítják. A hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével történik. A fűtés és hűtés termosztáttal vezérelhető. A lakások egyedi vízmérőórával és hőmennyiségmérővel ellátottak. Az épületben központi vízlágyító berendezést szerelnek fel. Az épület magas szintű hőszigetelése, a 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók, és a fűtési rendszer kiváló energetikai besorolást tesz lehetővé. A riasztórendszer kiépítését (készülékkel), antracit távirányítható alumínium redőnyöket, szúnyoghálókat, az ár tartalmazza.PARKOLÁS, TÁROLÓ:A lakásokhoz teremgarázshely illetve tároló vásárolható. A teremgarázs szint lifttel is megközelíthető.Teremgarázs hely ára: 3,5 MFtTároló ára: 300ezer/nmTároló 7-11,6nm között tetszőleges méretben választható.A BERUHÁZÓRÓL:A több éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég első sorban társasházak kivitelezését végzi. Több referenciával és elégedett vevővel a hátuk mögött a céljuk továbbra is megrendelőik teljes körű igényinek kielégítése megbízható szakembereik segítségével.További információkért kérem keressen bizalommal! Együtt bejárhatjuk a helyszínt, illetve szívesen adok építész alaprajzot, műszaki tartalmi leírást is.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

XI. kerület, Őrmezőn eladó egy 52 nm-es, 2 szobás, beépített erkélyes, 7. emeleti lakás.A lakás csendes, zöldövezeti környezetben található egy 10 emeletes épület 7. szintjén.A panelprogram által megújult épület biztonságos, duplabejárattal rendelkezik, igényesen karbantartott. A lakóközösség fiatalos, kulturált életvitelű.A lakás kitűnő állapotú, 49 nm hasznos alapterületű, 5 nm-esbeépített erkéllyel, melynek ablakai redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak.A lakás másfél éve teljeskörű felújításon esett át.A megújult, praktikus térkapcsolatnak köszönhetően tökéletesen alkalmas a lakás pároknak, vagy 2 diák együttélésére is.A szobák külön nyílóak, és a délnyugati tájolásnak köszönhetően egész nap világosak, napfényesek.A szobák parkettásak, a többi helyiség hidegburkolattal ellátott.A kábel TV, és internet szolgáltatója UPC.A közös költség 6600 Ft, a fűtés általánya 13600 Ft.A vízfogyasztás egyedi mérős.Parkolási lehetőség az utcán, ingyenesen.Az infrasruktúra kiváló, közvetlen közelben van iskola, ovoda,bevásárlási lehetőség.A 4-es metró végállomása 2 perc sétára, ennek köszönhetően kiszámíthatóan, könnyedén elérhető a város bármely távoli pontja is.A közeli Kelenföldi Pályaudvarról vonattal és busszal, autóval pedig aszomszédos M7-es autópályán nagyon gyorsan eljuthatunk a Balatonra, vagy távolabbi tájakra.A lakás megegyezés alapján teljes bútorzattal is megvásárolható.Befektetésnek is kiváló lehetőség, biztos bevételi forrás.Hívjon bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 218688

INGATLAN HELYSZÍNE:A XI. kerület kertvárosi részén, családi házas övezetben, távol a város zajától, de mégis elérhető távolságra mindentől, csendes, nyugodt környezetben épül. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően mind autós, mind tömegközlekedés szempontjából is előnyös helyen található, hiszen pár perc sétára található buszmegálló, ahonnan több buszjárattal is elérjük Kelenföld központ metró végállomást, vagy Újbuda városközpontot egyaránt. A közeli Egér úton keresztül pedig könnyen elkerülhetjük a belvárost, de az M1/M7 autópályák irányába is könnyen eljutunk. A környék infrastruktúrálisan jól ellátott közelben található számos bevásárlási lehetőség, valamint iskola, óvoda, játszótér, fitness terem, posta, gyógyszertár, rendelő, stb.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az épület magas színvonalon, a mai kor igényenek megfelelően, korszerű technológiákkal, igényes kivitelezésben, modern stílusban kerül megépítésre. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek az épület impozáns megjelenésére, a beépített anyagok minőségére, átlagon felüli felszereltségre, és az épület energetikai rendszerére egyaránt. Csak néhány említésre méltó részlet: 3 rétegű üvegezés, távvezérelhető, antracit színű beépített aluminium redőnyök, szúnyoghálók, mozgásérzékelős riasztórendszer kiépítése, liftes épület antracit kőburkolattal, edzett üveg erkély korlátokkal, kaszkád rendszerű gázfűtés és melegvízellátás padlófűtéssel, napkollektorok a melegvíz előállításához, hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével, központi vízlágyító berendezés, kert parkosítása, öntözőrendszerrel ellátva, kamerarendszerA társasház egy 1684 nm-es telken épül. Földszint + 2 emeletes, 11 lakásos, liftes épület, a lakások bejárata a zárt lépcsőházból nyílik majd. Változatos elrendezésű, teraszos lakások kerülnek kialakításra. A földszinti lakásokhoz élősövénnyel leválasztott saját kertrész fog tartozni, ezen felül pedig egy 570 nm-es közös használatú kert is lesz az emeleti ingatlanokhoz. A ház alatt teremgarázshelyek és tárolók kerülnek kialakításra. Az épületre jogerős építési engedély rendelkezésre áll, a munkálatok elkezdődtek, a lakások szerződésben vállalt átadási ideje 2019. májusLAKÁSOK JELLEMZŐI:Az épületben különböző méretű lakások kerülnek kialakításra, nettó 42-88 nm-ig, másfél szobástól 2 és félszobásig. Minden ingatlanhoz nagyméretű (10 és 60nm közötti) terasz tartozik majd, a földszinti kertkapcsolatos lakásokhoz pedig saját használatú kertészek is. A fekvést tekintve a lakások zömében déli tájolásúak, így mindegyik ingatlan igazán világos lesz. Minden lakás belső kialakítása még változtatható, teljes mértékben személyre szabható. A lakásba hideg- és melegburkolatok, szaniterek, beltéri ajtók, stb. a műszaki tartalomnak megfelelően választhatóak. A meghirdetett ár kulcsrakészen, magas műszaki tartalommal (ld. fentebb, épület jellemzői), konyhabútor és asztalos munkák nélkül értendő. A lakások exkluzív belső kialakításában kérheti a beruházó belső építész, lakberendező csapatának segítségét.MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A padlófűtést és a meleg vízellátást kaszkád rendszerű kazánok és a tetőn elhelyezett napkollektorok biztosítják. A hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével történik. A fűtés és hűtés termosztáttal vezérelhető. A lakások egyedi vízmérőórával és hőmennyiségmérővel ellátottak. Az épületben központi vízlágyító berendezést szerelnek fel. Az épület magas szintű hőszigetelése, a 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók, és a fűtési rendszer kiváló energetikai besorolást tesz lehetővé. A riasztórendszer kiépítését (készülékkel), antracit távirányítható alumínium redőnyöket, szúnyoghálókat, az ár tartalmazza.PARKOLÁS, TÁROLÓ:A lakásokhoz teremgarázshely illetve tároló vásárolható. A teremgarázs szint lifttel is megközelíthető.Teremgarázs hely ára: 3,5 MFtTároló ára: 300ezer/nmTároló 7-11,6nm között tetszőleges méretben választható.A BERUHÁZÓRÓL:A több éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég első sorban társasházak kivitelezését végzi. Több referenciával és elégedett vevővel a hátuk mögött a céljuk továbbra is megrendelőik teljes körű igényinek kielégítése megbízható szakembereik segítségével.További információkért kérem keressen bizalommal! Együtt bejárhatjuk a helyszínt, illetve szívesen adok építész alaprajzot, műszaki tartalmi leírást is.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!