Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő lakóövezetében, Madárhegyen található az ingatlan. A környéken több más, a közelmúltban fejlesztett lakópark is található, úgy, mint a Sasad Liget, Sasad Resort és a Tóváros lakópark, valamint a madárhegyi számtalan kis lakóközösségű új építésű társasházak. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze néhány percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található buszjárat is, melyekkel percek alatt elérhető a közeli Kelenföldi-pályaudvar, ezzel együtt az új 4-es metró és további BKV buszjáratok. Ezen felül a 4-es metró vonalának tervezett meghosszabbításával az új végállomás sétatávolságon belülre kerülne. A mindössze néhányszáz méterre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. TELEK JELLEMZŐI:Az összesen 6 db, közvetlenül egymás mellett lévő, körbekerített építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint IZ-XI/L6 övezeti besorolású. A telkek közművesítettek és tehermentesek. Külön-külön vagy összevonva is fejleszthetők és megvásárolhatók, lakásszám korlátozás nem érinti a telkeket. A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. 50%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 10.162 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas több lakásos társasház megépítésére.Ár: 762.150.000 Ft + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő lakóövezetében, Madárhegyen található az ingatlan. A környéken több más, a közelmúltban fejlesztett lakópark is található, úgy, mint a Sasad Liget, Sasad Resort és a Tóváros lakópark, valamint a madárhegyi számtalan kis lakóközösségű új építésű társasházak. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze néhány percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található buszjárat is, melyekkel percek alatt elérhető a közeli Kelenföldi-pályaudvar, ezzel együtt az új 4-es metró és további BKV buszjáratok. Ezen felül a 4-es metró vonalának tervezett meghosszabbításával az új végállomás sétatávolságon belülre kerülne. A mindössze néhányszáz méterre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. TELEK JELLEMZŐI:Az összesen 6 db, közvetlenül egymás mellett lévő, körbekerített építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint IZ-XI/L6 övezeti besorolású. A telkek közművesítettek és tehermentesek. Külön-külön vagy összevonva is fejleszthetők és megvásárolhatók, lakásszám korlátozás nem érinti a telkeket. A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. 50%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 2.083 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas több lakásos társasház megépítésére.Ár: 156.225.000 Ft + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő részén, Madárhegyen található az 1235 nm-es telek. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található több busz megállója is, mellyel a közeli 4-es metró végállomásához vagy a Széll Kálmán térre is eljuthatunk. Személygépjárművel megközelíthető a Gazdagréti út felől, valamint gyorsan elérhető a közeli M1/M7 autópálya és a bevezető szakasz. A közelben több bolt közül is válogathatunk: Penny Market, SPAR és ALDI is van elérhető közelségben.TELEK JELLEMZŐI:Az 1235 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-XI/M övezeti besorolású. A telek téglalap alakú, teljesen sík. Az összközműves saroktelek kényelmesen beépíthető, akár családi, iker vagy társasházat tervezünk. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő és egészen Péterhegyig és Kamaraerdőig is ellátni. Jelenleg betonoszlopos drótkerítéssel körbe van kerítve, épület nem található rajta.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. min. 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1235 nmSzélesség: 26,5 mHosszúság: 42,5 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár egy 4 lakásos társasház építésére is. Legnagyobb beépíthető alapterület 185 nm, legnagyobb beépíthető összterület 494nm. Maximum 3 szint és egy pinceszint (max 309nm) építhető.Ára: 97 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő lakóövezetében, Madárhegyen található az ingatlan. A környéken több más, a közelmúltban fejlesztett lakópark is található, úgy, mint a Sasad Liget, Sasad Resort és a Tóváros lakópark, valamint a madárhegyi számtalan kis lakóközösségű új építésű társasházak. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze néhány percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található buszjárat is, melyekkel percek alatt elérhető a közeli Kelenföldi-pályaudvar, ezzel együtt az új 4-es metró és további BKV buszjáratok. Ezen felül a 4-es metró vonalának tervezett meghosszabbításával az új végállomás sétatávolságon belülre kerülne. A mindössze néhányszáz méterre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. TELEK JELLEMZŐI:Az összesen 6 db, közvetlenül egymás mellett lévő, körbekerített építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint IZ-XI/L6 övezeti besorolású. A telkek közművesítettek és tehermentesek. Külön-külön vagy összevonva is fejleszthetők és megvásárolhatók, lakásszám korlátozás nem érinti a telkeket. A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. 50%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1.669 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas több lakásos társasház megépítésére.Ár: 125.175.000 Ft + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

ÉPÍTÉSI TELEK -KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI LAKÁSSZÁMMALA XI.kerület nyugati kapujában, Madárhegy déli oldalán, könnyen megközelíthető utcában 3987 nm-es építési telek 299,025 M Ft+Áfa áron eladó.FONTOS:A Madárhegyen megszokott telkenkénti 4 db építhető lakásszámtól eltérően korlátozás nélküli lakásszámmal építhető a társasház a telekre! Így a piacon jelenleg hiányként jelentkező kis alapterületű lakásokból lehet összeállítani a projektet.ÖVEZETI BESOROLÁS: IZ-XI/L-6Beépíthetőség mértéke: 15 %Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 mSzintterületi mutató: 04Zöldfelület: 50 % Terepszint alatti beépíthetőség: 25 %KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülA területen további telkek kerülnek értékesítésre, összesen 10.162 nm-en. Részletes telekadatok külön HRSZ-enként:1. 1527 nm, ár:114.525.000,- Ft+ ÁFA2. 1528 nm,          ár: 114.600.000,- Ft+ ÁFA3. 1669 nm,         ár: 125.175.000,- Ft+ ÁFA4. 2083 nm,         ár: 156.225.000,- Ft+ ÁFA5. 1904 nm,          ár: 142.800.000,- Ft+ ÁFA6. 1451 nm,          ár: 108.825.000,- Ft+ ÁFA Egyéb madárhegyi telkek:-Új parcellázású madárhegyi utcában 2330 nm telek 86,5 M Ft-Panorámás telek jogerős építési engedéllyel ( 4 lakásra ) 140 M Ft.-Szinte teljesen beépült utcában az utolsó üres 1000 nm-es összközműves telek:110 M Ft.A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.Az épülő projektek új lakásainak eladását projektirodánk előértékesítésben jártas kollégái már most várakozó ügyfelekkel ,rövid határidőn belül vállalják.(A képek illusztrációk: Madárhegyen a már beépült területekről készült) ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 215377

LAKÓPARK, VAGY IRODAHÁZ ÉPÍTÉSÉRE ALKALMAS FEJLESZTÉSI TERÜLET!TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő külváros lakóövezetében, Madárhegyen található az ingatlan. A környéken több más, a közelmúltban fejlesztett lakópark is található, úgy, mint a Sasad Liget, Sasad Resort és a Tóváros lakópark, valamint a madárhegyi számtalan kis lakóközösségű új építésű társasházak. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze néhány percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található buszjárat is, melyekkel percek alatt elérhető a közeli Kelenföldi-pályaudvar, ezzel együtt az új 4-es metró és további BKV buszjáratok. A mindössze pár száz méterre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. TELEK JELLEMZŐI:A D-i tájolású, panorámás telek 25000 nm-en terül el. Jelenleg üres, bozótos, fás növényzet borítja. A terület magassága 142-160 mBf szintek között változik, melynek lejtése 10 %. KÖZMŰVEK:- víz: az utcában- villany: az utcában- gáz: az utcában- csatorna: az utcábanJELENLEGI ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:IZ-XI/L (Jelentős zöldfelületű intézményterület laza beépítésű környezetben)Beépíthetőség mértéke: 30% (Lakófunkció elhelyezése esetén: 25%) Legnagyobb megengedett építménymagasság: 12 mSzintterületi mutató: 1Zöldfelület: 55 % Terepszint alatti beépíthetőség: 45 % (Lakófunkció elhelyezése esetén: 40%)TELEK MÉRETE:Teljes méret: 25000 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A telek korábban jogerős építési engedéllyel és a hozzájuk tartozó teljes dokumentációval rendelkezett, mely nem a mostani, hanem korábban hatályos övezeti besorolás alapján készült. A korábban hatályban lévő övezeti besorolás határértékei, melyre az idén lejárt tervek készültek, a következők voltak:Beépíthetőség mértéke: 35% Legnagyobb megengedett építménymagasság: 20 mSzintterületi mutató: 2Zöldfelület: 45 % Terepszint alatti beépíthetőség: 55 %A lakópark tervei alapján két nagy ütemről beszélhettünk. Az első ütem 5 épületből állt (A, B, C, D és E jelű épületekből), benne 156 lakással, 14 irodával, 2 üzlettel és 2 egyéb művelődési egységgel. A második nagy ütem is 5 épületből állt (F, G, H, I, és J jelűek) benne 160 lakással, 8 irodával, 2 üzlettel és 2 egyéb művelődési egységgel. A tervek szerinti kivitelezés szükség szerint szakaszolható volt, mindkét ütem esetében.A jelenlegi tervek 2017.márciusában lejártak. Ezt követően az aktuális övezeti besorolás lépett érvénybe, viszont a XI. Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzat azonban idejétmúlt, melyet 2018. december 31-ig összhangba kell hozni az "5/2015 (II/16) Főv. Kgy. rendelet Budapest főváros rendezési szabályzatáról" keretszabályaival. Ez a munka már elkezdődött. A XI. kerületet 5 régióra osztották és esetenként alakítják ki, majd fogadják el a részterületek szabályozását, így az előkészítés mellett adott a lehetőség arra, hogy a területre vonatkozó fejlesztési igények hangsúlyosabban kerüljenek be a szabályozási elképzelésekbe.Irányár: 2,15 Milliárd Ft--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

ÉPÍTÉSI TELEK -KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI LAKÁSSZÁMMALA XI.kerület nyugati kapujában, Madárhegy déli oldalán, könnyen megközelíthető utcában 1528 nm-es építési telek 114,6 M Ft+Áfa áron eladó.FONTOS:A Madárhegyen megszokott telkenkénti 4 db építhető lakásszámtól eltérően korlátozás nélküli lakásszámmal építhető a társasház a telekre! Így a piacon jelenleg hiányként jelentkező kis alapterületű lakásokból lehet összeállítani a projektet.ÖVEZETI BESOROLÁS: IZ-XI/L-6Beépíthetőség mértéke: 15 %Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 mSzintterületi mutató: 04Zöldfelület: 50 % Terepszint alatti beépíthetőség: 25 %KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülA területen további telkek kerülnek értékesítésre, összesen 10.162 nm-en. Részletes telekadatok külön HRSZ-enként:1. 1527 nm, ár: 114.525.000,- Ft+ ÁFA2. 3987 nm,          ár: 379.762.000,- Ft+ ÁFA3. 1669 nm,         ár: 125.175.000,- Ft+ ÁFA4. 2083 nm,         ár: 156.225.000,- Ft+ ÁFA5. 1904 nm,          ár: 142.800.000,- Ft+ ÁFA6. 1451 nm,          ár: 108.825.000,- Ft+ ÁFA Egyéb madárhegyi telkek:-Abszolút beépült utcában 702 nm-es építési telek 80 M Ft.-Panorámás telek jogerős építési engedéllyel ( 4 lakásra ) 140 M Ft.-Szinte teljesen beépült utcában az utolsó üres 1000 nm-es összközműves telek:110 M Ft.A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.Az épülő projektek új lakásainak eladását projektirodánk előértékesítésben jártas kollégái már most várakozó ügyfelekkel ,rövid határidőn belül vállalják.(A képek illusztrációk: Madárhegyen a már beépült területekről készült) ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 208352

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő lakóövezetében, Madárhegyen található az ingatlan. A környéken több más, a közelmúltban fejlesztett lakópark is található, úgy, mint a Sasad Liget, Sasad Resort és a Tóváros lakópark, valamint a madárhegyi számtalan kis lakóközösségű új építésű társasházak. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze néhány percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található buszjárat is, melyekkel percek alatt elérhető a közeli Kelenföldi-pályaudvar, ezzel együtt az új 4-es metró és további BKV buszjáratok. Ezen felül a 4-es metró vonalának tervezett meghosszabbításával az új végállomás sétatávolságon belülre kerülne. A mindössze néhányszáz méterre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. TELEK JELLEMZŐI:Az összesen 6 db, közvetlenül egymás mellett lévő, körbekerített építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint IZ-XI/L6 övezeti besorolású. A telkek közművesítettek és tehermentesek. Külön-külön vagy összevonva is fejleszthetők és megvásárolhatók, lakásszám korlátozás nem érinti a telkeket. A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. 50%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1.527 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas több lakásos társasház megépítésére.Ár: 114.525.000 Ft + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

SZUPERPANORÁMÁS TELEK-ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYELBefektetői telek ( 1766 nm ) Madárhegy szép panorámás dombtetején 130 M Ft-ért eladó! Jelenleg 4 lakásos, projekt tervvel rendelkezik az ingatlan. Besorolás: L6/XI/MBeépíthetőség 15%. Terepsz. alatti beép: 25%Max. homlokzatmagasság: 7,5 m.Az utcáról lefelé lejt a telek. Déli tájolású.Szabályos négyzet alakú , jól megközelíthető.Óriási panorámával rendelkezik.A TELEKHEZ JOGERŐS ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY PLUSZ 10 M FT-ÉRT MEGVÁSÁROLHATÓ!A területen megvalósuló társasház előértékesítést projektirodánk vállalja!.Egyéb madárhegyi eladó telkek:-Abszolút beépült ,RENDEZETT utcában 702 nm-es építési telek 80 M Ft(családi ház vagy ikerház építésére)-Panorámás 1771 nm-es telek jogerős építési engedéllyel ( 4 lakásra ) 140 M Ft.-Szinte teljesen beépült utcában az utolsó üres 1000 nm-es összközműves telek:110 M Ft.ÚJ PARCELLÁZÁSÚ összközműves telkek, összesen 10.162 nm-en. FONTOS:A Madárhegyen megszokott telkenkénti 4 db építhető lakásszámtól eltérően korlátozás nélküli lakásszámmal építhető a társasház a telekre! Részletes telekadatok külön HRSZ-enként:1.1527 nm, ár: 114 525 000,- Ft+ÁFA2. 1528 nm, ár: 114.600.000,- Ft+ ÁFA3. 1669 nm, ár: 125.175.000,- Ft+ ÁFA4. 2083 nm, ár: 156.225.000,- Ft+ ÁFA5. 1904 nm, ár: 142.800.000,- Ft+ ÁFA6. 1451 nm, ár: 108.825.000,- Ft+ ÁFA Az új kialakítású telkek egyen is megvehetőek.A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.ÚJ parcellázású telkek ÖVEZETI BESOROLÁSA: IZ-XI/L-6Beépíthetőség mértéke: 15 %Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 mSzintterületi mutató: 04Zöldfelület: 50 % Terepszint alatti beépíthetőség: 25 %Az épülő projektek új lakásainak eladását irodánk előértékesítésben jártas kollégái már most várakozó ügyfelekkel ,rövid határidőn belül vállalják.. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 207352

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő lakóövezetében, Madárhegyen található az ingatlan. A környéken több más, a közelmúltban fejlesztett lakópark is található, úgy, mint a Sasad Liget, Sasad Resort és a Tóváros lakópark, valamint a madárhegyi számtalan kis lakóközösségű új építésű társasházak. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze néhány percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található buszjárat is, melyekkel percek alatt elérhető a közeli Kelenföldi-pályaudvar, ezzel együtt az új 4-es metró és további BKV buszjáratok. Ezen felül a 4-es metró vonalának tervezett meghosszabbításával az új végállomás sétatávolságon belülre kerülne. A mindössze néhányszáz méterre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. TELEK JELLEMZŐI:Az összesen 6 db, közvetlenül egymás mellett lévő, körbekerített építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint IZ-XI/L6 övezeti besorolású. A telkek közművesítettek és tehermentesek. Külön-külön vagy összevonva is fejleszthetők és megvásárolhatók, lakásszám korlátozás nem érinti a telkeket. A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. 50%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1.451 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas több lakásos társasház megépítésére.Ár: 108.825.000 Ft + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő lakóövezetében, Madárhegyen található az ingatlan. A környéken több más, a közelmúltban fejlesztett lakópark is található, úgy, mint a Sasad Liget, Sasad Resort és a Tóváros lakópark, valamint a madárhegyi számtalan kis lakóközösségű új építésű társasházak. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze néhány percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található buszjárat is, melyekkel percek alatt elérhető a közeli Kelenföldi-pályaudvar, ezzel együtt az új 4-es metró és további BKV buszjáratok. Ezen felül a 4-es metró vonalának tervezett meghosszabbításával az új végállomás sétatávolságon belülre kerülne. A mindössze néhányszáz méterre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. TELEK JELLEMZŐI:Az összesen 6 db, közvetlenül egymás mellett lévő, körbekerített építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint IZ-XI/L6 övezeti besorolású. A telkek közművesítettek és tehermentesek. Külön-külön vagy összevonva is fejleszthetők és megvásárolhatók, lakásszám korlátozás nem érinti a telkeket. A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. 50%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1.904 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas több lakásos társasház megépítésére.Ár: 142.800.000 Ft + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

ÉPÍTÉSI TELEK MADÁRHEGYENA XI.kerület nyugati kapujában, Madárhegy déli oldalán, könnyen megközelíthető utcában 1527 nm-es építési telek 114,525 M Ft+Áfa áron eladó.FONTOS:A Madárhegyen megszokott telkenkénti 4 db építhető lakásszámtól eltérően korlátozás nélküli lakásszámmal építhető a társasház a telekre! ÖVEZETI BESOROLÁS: IZ-XI/L-6Beépíthetőség mértéke: 15 %Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 mSzintterületi mutató: 04Zöldfelület: 50 % Terepszint alatti beépíthetőség: 25 %KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülA területen további telkek kerülnek értékesítésre, összesen 10.162 nm-en. Részletes telekadatok külön HRSZ-enként:2. 1528 nm,          ár: 114.600.000,- Ft+ ÁFA3. 1669 nm,          ár: 125.175.000,- Ft+ ÁFA4. 2083 nm,          ár: 156.225.000,- Ft+ ÁFA5. 1904 nm,          ár: 142.800.000,- Ft+ ÁFA6. 1451 nm,          ár: 108.825.000,- Ft+ ÁFA Egyéb madárhegyi telkek:-Abszolút beépült utcában 702 nm-es építési telek 80 M Ft.-Panorámás telek jogerős építési engedéllyel ( 4 lakásra ) 140 M Ft.-Szinte teljesen beépült utcában az utolsó üres 1000 nm-es összközműves telek:110 M Ft.A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.Az épülő projektek új lakásainak eladását irodánk előértékesítésben jártas kollégái már most várakozó ügyfelekkel ,rövid határidőn belül vállalják.(A képek illusztrációk: Madárhegyen a már beépült területekről készült) ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 208171

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő lakóövezetében, Madárhegyen található az ingatlan. A környéken több más, a közelmúltban fejlesztett lakópark is található, úgy, mint a Sasad Liget, Sasad Resort és a Tóváros lakópark, valamint a madárhegyi számtalan kis lakóközösségű új építésű társasházak. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT és DECATHLON üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze néhány percnyi autóútra helyezkednek el. A közeli Gazdagréten pedig PENNY MARKET, SPAR és ALDI is található. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található buszjárat is, melyekkel percek alatt elérhető a közeli Kelenföldi-pályaudvar, ezzel együtt az új 4-es metró és további BKV buszjáratok. Ezen felül a 4-es metró vonalának tervezett meghosszabbításával az új végállomás sétatávolságon belülre kerülne. A mindössze néhányszáz méterre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. TELEK JELLEMZŐI:Az összesen 6 db, közvetlenül egymás mellett lévő, körbekerített építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint IZ-XI/L6 övezeti besorolású. A telkek közművesítettek és tehermentesek. Külön-külön vagy összevonva is fejleszthetők és megvásárolhatók, lakásszám korlátozás nem érinti a telkeket. A telkek közvilágítással, fásított környezettel és murvázott úton megközelíthetően kerülnek értékesítésre.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. 50%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1.528 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas több lakásos társasház megépítésére.Ár: 114.600.000 Ft + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!