Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó 1354 nm-es erdőszéli kert és a rajta található kétszintes, 39,47 nm-es alapterületű gazdasági épület Budapest XI. kerületének Kőérberek városrészében. A Budaörsi Kamaraerdő, Budaörsi Repülőtér és a Vadászhegy által határolt Kőérberek egy izgalmas területe Budapest XI. kerületének. A villamossal, busszal is jól megközelíthető terület, a MOM Parktól tömegközlekedéssel 38-45 percre levő városrész a zárt kertek paradicsoma. A gazdasági épületekkel, hétvégi házakkal tarkított, gyümölcsösök, szőlősök uralta terület számos pontjáról elláthatunk a Budai várig,A telken és házban villany van, vizet fúrt kútról lehet biztosítani. A WC pottyantós.Bár a besorolás szerint már nem létező kategória, hiszen 1987. szeptember 1. napjától a “zártkert” fogalma megszűnt, de a tulajdoni lap szerint zártkertnek minősített terület, azaz a tulajdonosok eddig nem éltek az átminősítés lehetőségével. Ez azt jelenti, hogy jelen pillanatban a terület beépíthetősége korlátozottabb, értékesítésére a földforgalmi törvény a földekre irányadó bonyolult szabályozást rendeli:-Alkalmazni kell a törvényes elővásárlási jogok gyakorlásának szabályait;-A teljes procedúra a kifüggesztési és jóváhagyási folyamat miatt akár fél évet is igénybe vehet, az adásvételi szerződést a polgármesteri hivatalban ki kell függeszteni és a megyei földhivatallal jóváhagyatni;-A szerződést különleges biztonsági okmányon lehet csak elkészíteni.

Eladó 1000 nm-es panorámás kert és a rajta található 20,65 nm-es gazdasági épület Budapest XI. kerületének Kőérberek városrészében. A Budaörsi Kamaraerdő, Budaörsi Repülőtér és a Vadászhegy által határolt Kőérberek egy izgalmas területe Budapest XI. kerületének. A villamossal, busszal is jól megközelíthető terület, a MOM Parktól tömegközlekedéssel 38-45 percre levő városrész a zárt kertek paradicsoma. A gazdasági épületekkel, hétvégi házakkal tarkított, gyümölcsösök, szőlősök uralta terület számos pontjáról elláthatunk a Budai várig, így erről a kertről is.A telken és házban villany van, vizet a szomszédból, fúrt kútról lehet biztosítani. A WC pottyantós.Bár a besorolás szerint már nem létező kategória, hiszen 1987. szeptember 1. napjától a “zártkert” fogalma megszűnt, de a tulajdoni lap szerint zártkertnek minősített terület, azaz a tulajdonosok eddig nem éltek az átminősítés lehetőségével. Ez azt jelenti, hogy jelen pillanatban a terület beépíthetősége korlátozottabb, értékesítésére a földforgalmi törvény a földekre irányadó bonyolult szabályozást rendeli:Alkalmazni kell a törvényes elővásárlási jogok gyakorlásának szabályait;A teljes procedúra a kifüggesztési és jóváhagyási folyamat miatt akár fél évet is igénybe vehet, az adásvételi szerződést a polgármesteri hivatalban ki kell függeszteni és a megyei földhivatallal jóváhagyatni;A szerződést különleges biztonsági okmányon lehet csak elkészíteni.

Eladó 2065 nm-es telken álló 2 szintes (földszint+beépített tetőtér), 2+2 félszobás ház Budapest XI. kerületében, Kőérberek városrészben. A Budaörsi Kamaraerdő, Budaörsi Repülőtér és a Vadászhegy által határolt Kőérberek egy izgalmas területe Budapest XI. kerületének.A villamossal, busszal is jól megközelíthető terület, a MOM Parktól tömegközlekedéssel 38-45 percre levő városrész a zárt kertek paradicsoma. A gazdasági épületekkel, hétvégi házakkal tarkított, gyümölcsösök, szőlősök uralta terület számos pontjáról elláthatunk a Budai várig. Az általunk kínált, Sashegyre, Gellért-hegyre panorámás, korábban zártkert besorolású ingatlan zártkerti művelés alól kivett területnek és lakóháznak minősül, így nem vonatkoznak rá a zártkertekre vonatkozó szigorú beépítési és értékesítési szabályok.A fennmaradási engedéllyel rendelkező házat évtizedek óta lakják, alkalmazkodva a környék infrastrukturális adottságaihoz. Az utca nem burkolt, nem csatornázott, de villany van. A vizet fúrt kút biztosítja, de a ház víztisztító berendezése ivóvíz minőségű vizet biztosít. A fűtés fatüzelésű kályhával történik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A szennyvíz elvezetéséhez derítőt használnak.A két fürdőszobával, két WC-vel ( egyik különálló) rendelkező ház emeletén a fürdőszoba mellett két hálószoba, a földszintjén a nappalival egy légtérben található étkező és konyha együttese, egy kamra, és egy különálló hálószoba található. Az emeleten egy 3 nm-es, a földszinten egy 15,52 nm-es terasz található.Érdemes honlapunkon megtekinteni az ingatlan 360° képekből készített virtuális túráját

A legolcsóbb hétvégi családi ház a XI. kerületbenINGATLAN HELYSZÍNE:Budán az XI. kerület zártkerti övezetében Kőérberken, a Hosszúrét patak közelében található az ingatlan. Tömegközlekedéssel a Móricz Zsigmond körtér felől a 41-es villamossal közelíthető meg a legkönnyebben (megálló 3percnyire), de inkább autóval közlekedő érdeklődőknek ajánljuk. Autóval a régi Balatoni út felől vagy a volt Vasvári Laktanya melletti közútról a legegyszerűbb megközelíteni. ÉPÜLET JELLEMZŐI:Kb 15 éve építettek egy tetőtér-beépítéses hétvégi házat, téglából készült, statikailag és esztétikailag is jó állapotban van, külső szigetelést is kapott. A beton alapra épült ház mellett egy pince is van. Szerszámos kamra is megtalálható a kertben. Jelenleg betonoszlopos drótkerítéssel körbe van kerítve, igényes tolókapun keresztül lehet a kertbe parkolni gépkocsinkkal.A telek tulajdonjogilag osztatlan közös terület, megosztási és használati jogok rendezettek-ed része egy nagyobb, magán területnek, melyhez egy nyomtávú magán út vezet.LAKÁS JELLEMZŐI:A 60 nm-es házban földszinten amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, az emeleten két tetőtéri szoba található. A szépen ápolt belterű ház kitűnő hétvégi nyaraló egy olyan családnak, akik hétköznap zsúfolt társasházban, városi környezetben élnek, de nyugodt zöldövezetre, saját házra vágynak. Tökéletes lehetőség nem túl nagy, kezelhető kertet kedvelő ? akár idősebb tulajdonosoknak, akik nyugalomra vágyva azért közel maradnának a Buda kínálta infrastruktúrákhoz, boltokhoz, orvosi rendelőkhöz. Besorolása ellenére nem csak hétvégi háznak, állandó lakhatásnak is megfelel az ingatlan. Termő gyümölcsfákkal, és virágzó bokrokkal van betelepítve. A ház mögötti részen remek pihenő-grillező részt lehet kialakítani. Nyílászárók eredeti fa ablakok, mindenképpen felújításra, vagy cserére szorulnak. A konyha kövezett, a szobák linóleummal fedettek.LAKÁS MÉRETEI:nappali: 20nmkonyha: kb: 3,5 nmfürdő: 2,8 nmfélszobák: br. 7,2 ? 7,2 nmpince, előtér (fedett, előtetős)Belmagasság: 2,26mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A telekre csak a villany van bevezetve, a környéken mindenütt fúrt kút szolgáltatja a kristálytiszta vizet, itt pillanatnyilag ciszternával oldják meg a locsolást. Téliesített, a fűtés villannyal megoldható. A csatornázás még nem történt meg a környéken, ezért emésztő rendszert építettek ki.PARKOLÁS:A telken belül biztonságos lehetőség nyílik, akár 2-3 autó is be tud állni a kertbeIrányár: 22 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: