Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének egyik kedvelt, zöldövezeti részén, a hangulatos Kelenvölgyben található az 1050 nm-es telek. A környék kifejezetten csendes, családi házas övezet, távol a város zajától, de mégis gyorsan elérhetünk akár a belvárosba, akár a Balaton irányába induljunk. A terület tömegközlekedése kiváló, két buszjárattal (58, 153) is gyorsan bejuthatunk a kerület központjába, valamint autóval pár perc alatt az M1/M7 autópályák is elérhetők. Iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek pár 100 méteres körzeten belül elérhetők.TELEK JELLEMZŐI:Az 1050 négyzetméteres kertvárosias lakóterület a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L5-XI övezeti besorolású. A telek téglalap alakú, teljesen sík, utcafrontja12,5 méter széles. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető, akár családi ház, akár társasház könnyen építhető. A telek kerítéssel körbekerített, zárható kapuval. A telken két kisebb ház áll néhány gyümölcsfa és veteményes mellett.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 20% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,5- Zöldfelület: min. 65%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 35%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1050 nmSzélesség: 12,5 mHosszúság: 84 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 4 lakásos társasház vagy 2 szint + tetőtér beépítéses családi ház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 210 nm, legnagyobb beépíthető összterület 525 nm. Maximum 2 szint + tetőtér és egy pinceszint (max 367,5nm) építhető.Irányár: 77 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Építsen panorámás garázst az új házába! Akár két telekké osztható, hatalmas szuper-panorámás, kettéosztva kétszer háromlakásos társasház építésére alkalmas telek eladóTELEK HELYSZÍNE:Buda XI.-XXII kerületének határán, elvehetetlen szuperpanorámás hegyoldali részen, az Ady Endre út ? Tordai út - Hasadék utca háromszögében, csendes felső északi lejtőn található a több, mint 1.700 nm-es telek. A környéken gyönyörű új építésű ingatlanok találhatók. Tiszta levegő, természet közelsége, gyönyörű kilátás, tágas terek jellemzik a környéket.A helyszínen minimális teleknagyság 1.000 nm, a szomszéd telkéből lehetőség van kb. 200 nm hozzávásárlásával majdan két db 1.000-nm-es telek kialakítására.Tömegközlekedés szempontjából a legideálisabb a Tordai úton közlekedő-es buszokat használni, hiszen a megálló az utca végénél van. A buszokkal néhány megálló után elérjük az M4-es metró Kelenföldi Pályaudvari megállóját. Személygépkocsival pár perc alatt vagyunk az M1 M7 autópályák bevezető szakaszánál, hiszen Péterhegyen keresztül az Egér-út csupán három percnyire van.A környék iskolái színvonalasak, nyugodtsága miatt csak kissé távolabb találhatóak boltok, bevásárló helyek.TELEK JELLEMZŐI:A meredek, 1.728 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott XXII. kerületrész szabályozás szerint L6-BF/2 övezeti besorolású. A telek téglalap alakú és északkelet felé lejt. Méreteinek köszönhetően lehetőség van akár ikerház építésére, akár a telek alsó- és felső részének külön-külön beépítésére is. Az itt található bontandó nyaraló lehetőséget ad arra is, hogy a jól megépített alapján felhasználva azt bővítéssel építse be az új tulajdonos. Szívesen küldök képeket a bontandó házról is.A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő és egészen Sas-hegyig is ellátni. Jelenleg drótkerítéssel körbe van kerítve..KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 20% terepszint felett- Beépíthetőség mértéke: 25% terepszint alatt- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. min. 70%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1.728 nmSzélesség: 23 m (utcafront)Hosszúság: 75 mLejtése az utca irányából kb.15%MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár ikerház, akár (megvalósított alsó utcai kapcsolatot kiépítvén) 2*3 lakásos társasház építésére. Legnagyobb beépíthető bruttó alapterület: 345 nm, legnagyobb beépíthető összterület kb.690nm. Maximum 2 szint föld felett, lépcsőzetes eltolással a terep lejtését követően. a pinceszint (max 432nm) építhető.Néhány látványkép ízelítőűl a variációs lehetőségekre ...Irányár: 73,9 MFt, komoly érdeklődő ajánlatát szívesen fogadjuk--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének egyik legkedveltebb, előkelő részén Kelenvölgyben található az 547 nm-es telek. A környéken többnyire egy illetve két szintes családi házak találhatók. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található az 58-as busz megállója is, mellyel az Etele tér irányába a 4-es metró végállomásához juthatunk el és innen Buda bármely pontjára és a pesti belvárosba egyaránt. Személygépjárművel megközelíthető a Hunyadi Mátyás út és a Honfoglalás út felől, valamint gyorsan elérhető az Egér út és a közeli M1/M7 autópálya bevezető szakasza. A közelben kisebb boltok közül válogathatunk, viszont néhány percnyi utazásra a Savoya park Bevásárlóközpontban már nagyobb bevásárlásra is van lehetőség.TELEK JELLEMZŐI:Az 547 nm-es kertvárosi lakóterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L5-XI övezeti besorolású. A telek téglalap alakú és nagyon enyhén lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A környéken a sok zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő. A telek jelenleg nincsen bekerítve, épület nem található rajta. A bontási munkálatok alkalmával lett eltávolítva a régi és használhatatlan kerítés. A telken már csak a kivágott fák ágai várnak elszállításra, mely rövid időn belül meg fog történni. Egyetlen árnyékot adó fa lett meghagyva, ami természetesen, ha nincs rá szükség, akkor ki lehet vágni.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: az utcában- csatorna: az utcábanÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 20% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,5 - Zöldfelület: min. 65%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 35%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 547 nmSzélesség: 18,6 mHosszúság: 29,3 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A telek elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 3 szinten 2 lakásos társasház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 109 nm, legnagyobb beépíthető összterület 273 nm. Maximum 3 szint és egy pinceszint építhető.Irányár: 49,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: