Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:XI. kerületben, Kelenvölgy mellékutcájában, csendes, nyugodt, kertvárosi környezetben, családi házas övezetben található. Tömegközlekedéssel, az 58-as busszal gyorsan elérhető Újbuda városközpont, ahol a 4-es metró is közlekedik. Innen átszállással hamar a belvárosba juthatunk. Személyautóval egyaránt jól megközelíthető, hiszen közel az Egér út, Budaörsi út, valamint az M1/M7-es autópályák is. Bevásárlási lehetőségek 5 perces autóútra vannak.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű társasház 6 évvel ezelőtt kivitelezték, nagyon szép, újszerű, kifogástalan állapotú. A ház földszint+2 emeletes, mindössze 6 lakásos, lépcsőháza rendezett. A közös kert gyönyörűen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, ahol egy térkövezett részen felszíni gépkocsi beállók is kialakításra kerültek. A ház alatt garázshelyek is kialakításra kerültek.LAKÁS JELLEMZŐI:Az újszerű állapotú, igényes, tetőtéri lakás az épület 2. emeletén található, bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. Az ingatlan kitűnő elrendezésű, és a tetőtér ellenére roppant tágas, valamint szép kilátás nyílik a környékre. Bruttó 76nm-en egy amerikai-konyhás nappali, egy hálószoba, valamint egy gardrobe került kialakításra. Az ingatlan szép világos, napos, nappalija délkeleti fekvésű. Fürdőszobáján is hatalmas tetőtéri ablakok vannak, a mellékhelyiség pedig külön nyílik. Az ár tartalmazza a beépített konyhabútort és a klímát.A lakáshoz tartozik egy garázshely, egy gépkocsi beálló, valamint egy tároló is.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: bruttó 76 nm- amerikai-konyhás nappali: 37,7 nm- szoba: 12,6 nm- gardrobe: 5,7 nm- fürdő: 8,1 nm- wc: 1,3 nm- előszoba: 9,2 nmBelmagasság: 2,65 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és meleg vizet kombi cirkó kazán szolgáltatja. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra felszerelésre került. KÖLTSÉGEK:Közös költség: 10.000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, takarítást, kertészt, locsolást, közös világítást, és a ház biztosítását.A teljes rezsi kb. 25.000 Ft.TÁROLÓ:A lakáshoz egy 12 nm-es tároló tartozik, melynek ára 0,5 MFt.PARKOLÁS:A lakáshoz tartozik egy 15nm-es garázs és egy gépkocsibeállási lehetőség a társasház kertjében kialakított gépkocsi beállón. A garázs ára 1,5 MFt, a beállóé 1 MFt.Irányár: 39,7 MFt + 1,5 MFt garázs + 1 MFt beálló + 0,5 MFt tároló--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:XI. kerületben, Kelenvölgy mellékutcájában, csendes, nyugodt, kertvárosi környezetben, családi házas övezetben található. Tömegközlekedéssel, az 58-as busszal gyorsan elérhető Újbuda városközpont, ahol a 4-es metró is közlekedik. Innen átszállással hamar a belvárosba juthatunk. Személyautóval egyaránt jól megközelíthető, hiszen közel az Egér út, Budaörsi út, valamint az M1/M7-es autópályák is. Bevásárlási lehetőségek 5 perces autóútra vannak.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű társasház 6 évvel ezelőtt kivitelezték, nagyon szép, újszerű, kifogástalan állapotú. A ház földszint+2 emeletes, mindössze 6 lakásos, lépcsőháza rendezett. A közös kert gyönyörűen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, ahol egy térkövezett részen felszíni gépkocsi beállók is kialakításra kerültek. A ház alatt garázshelyek is kialakításra kerültek.LAKÁS JELLEMZŐI:Az újszerű állapotú, igényes, tetőtéri lakás az épület 2. emeletén található, bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. Az ingatlan kitűnő elrendezésű, és a tetőtér ellenére roppant tágas, valamint szép kilátás nyílik a környékre. 80nm-en egy amerikai-konyhás nappali, két hálószoba került kialakításra. Szép világos, napos otthon, nappalija délnyugati fekvésű. Kádas fürdőszobáján is hatalmas tetőtéri ablakok vannak. Itt is és külön is nyílik egy-egy mellékhelyiség. Az ár tartalmazza a beépített konyhabútort, beépített gardrobe szekrényt, és a klímát.A lakáshoz tartozik két gépkocsi beálló, valamint egy tároló is.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: bruttó 80 nm- nappali: 35,3 nm- konyha: 7,2 nm- szoba: 12,2 nm- szoba: 11,9 nm- fürdő, wc: 8,5 nm- wc: 1,7 nm- előszoba: 4,2 nmBelmagasság: 2,65 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és meleg vizet kombi cirkó kazán szolgáltatja. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra felszerelésre került. KÖLTSÉGEK:Közös költség: 11.000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, takarítást, kertészt, locsolást, közös világítást, és a ház biztosítását.A teljes rezsi kb. 30.000 Ft.TÁROLÓ:A lakáshoz egy 12 nm-es tároló tartozik.PARKOLÁS:A lakáshoz tartozik két gépkocsibeállási lehetőség a társasház kertjében kialakított gépkocsi beállón.Irányár: 41,1 MFt + 2,5 MFt 2 db gépkocsi beálló és tároló--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

A XI. kerület egyik legkedveltebb utcájában, az Ulászló utcában, eladó egy 35 nm-es, kertkapcsolatos lakás.Fűtése konvektoros, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja.Rezsije minimális, közös költség 10.800 Ft (korlátlan vízfogyasztással)Nagy belmagasságának köszönhetően, igény esetén galéria is kialakítható.Az ingatlan pár éve lett teljes körűen felújítva, mely az alábbiakat foglalta magában:- új nyílászárók (8 ponton záródó biztonsági ajtó)- elektromos vezetékek cseréje- vízcsövek részleges cseréje- szigetelés: aljzatbetonozás- beépített páramentesítő- fürdőszoba teljes felújítása- festésAz társasháznak közös udvara van, de a lakás előtti részt csak a tulajdonos használhatja. (akár grillezés, borozgatás, olvasgatás céljából)Tartozik a lakáshoz egy saját kb 2nm-es kerti tároló, valamint az épületen belül használható a közös tároló is.Kiváló választás lehet első lakásnak, vagy befektetés céljából. Közelben boltok, orvosi rendelő, óvoda, iskola, állatorvosi rendelő.- Műegyetem- Kertészeti Egyetem- Infopark- Karinthy SzínházTömegközlekedés szempontjából kiváló. Mondhatni főnyeremény!! Pár perc sétára található a Kelenföldi vasútállomás, Volán járatok, 4-6-os villamos, 47-49-es villamos, 61-es villamos, 19-es villamos,112-es és a 7 buszcsalád megállója.Parkolás a ház előtt díjmentesen!!Ha szeretne egy gyönyörű utcában lévő, kellemes hangulatú kis lakásban lakni, akkor hívjon és nézzük meg együtt!!IRÁNYÁR!!!1/1 tulajdonos!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!