Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

+36704124Mutat

Otthon Centrum Solutions Kft.

Polereczki Szilvia

INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföld déli részén helyezkedik el. A környéket kiváló tömegközlekedés (a Fehérvári úton közlekedő-os villamosok, valamint a Hengermalom úton közlekedő 1-es villamos) és infrastruktúra jellemzi. A közelben található számos bevásárlási lehetőség (Újbuda Center Bevásárlóközpont, Savoya Park, Tesco, Auchan), gyógyszertár, cukrászda, kávézók, sportpálya, szórakozó helyek, de az Allee bevásárlóközpont, vásárcsarnok, rendelőintézet, posta is csupán néhány villamosmegállónyira van. Autóval mind a belváros, mind az M1-M7 autópálya könnyen és gyorsan elérhető. A közeli Kopaszi-gát, valamint a Bikás-park igazi kikapcsolódási lehetőséget teremt a környéken élők számára. ÉPÜLET JELLEMZŐI: A panelépítésű, lapostetős épület 1976-ban épült. Földszint + kilencemeletes, negyvenlakásos épület. A lakók kényelmét nagyméretű, teherszállításra is alkalmas lift szolgálja. A társasház rendezett, jó lakóközösségű. A társasház tervezi a külső szigetelést és az egyedi mérésű rendszer kialakítását. Ehhez a pályázatot már elnyerték. Az épületek között füves, bokros, fás terület húzódik, ahol játszóteret is találunk. LAKÁS JELLEMZŐI: Az eladásra kínált ingatlan az épület hatodik emeletén található és a lépcsőházból nyílik. A lakáson belül folyamatosan végeztek felújításokat. Megújultak a burkolatok, cserére kerültek az ablakok, szaniterek, a gardróbszekrények nagy része. A bejárati ajtón az előszobába lépünk be, amely tágas, akár étkezőnek is kiváló lehet. Igény esetén szekrények helyezhetők el mindkét oldalán. Innen nyílik a nagyszoba, melyhez jól használható erkély kapcsolódik, valamint a közlekedő. Ez utóbbi van segítségünkre szinte minden további helyiség elérésében: fürdő, WC, konyha, gardrób és az egyik félszoba. A másik félszoba a gardróbból közelíthető meg és maga is tartalmaz beépített szekrényt. Összességében egy nagyon jó hangulatú, világos, napfényes, panorámás, szép állapotú lakást kínálunk megvételre. Az ingatlan akár bútoraival együtt megvehető ? egyedi megállapodás alapján. A vételár megfizetését követően szinte azonnal birtokba vehető. LAKÁS MÉRETEI: A lakás hivatalos alapterülete 62nm, mely tartalmazza az erkély területét. A nagyszoba 17,5nm, a félszobák 10,8nm, 10,3nm és 6nm, a konyha 6,6nm, a gardrób 4,4nm nagyságú. Belmagasság: 2,65m. MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: A fűtést és a meleg vizet a Távfűtő Művek biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére vízóra került felszerelésre. KÖLTSÉGEK:A közös költség 12.710,- Ft, a fűtés költsége 16eFt átalány télen-nyáron. Gázátalány fogyasztástól függetlenül 1.700,- Ft havonta. TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik az emeleten egy négy lakáshoz tartozó közös tároló használati joga. PARKOLÁS: Parkolni az épületek között lévő közterületen lehetséges ingyenesen és biztonságosan. Vételára: 26,5 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,7730Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Dr. Hannig Éva

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a XI. kerület Kelenföld városrészén helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló, hisz a 61- es és a 17 - es villamossal a Szél Kálmán tér felé vagy akár a Móricz Zsigmond körtér felé percek alatt eljuthatunk. A 212 ?es busszal pedig a Kosztolányi Dezső térre jutunk el 5 perc alatt. A közelben megtalálható posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda, és bevásárló központ is. Kikapcsolódási és sportolási lehetőségek is pár perc sétára megtalálhatóak. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű 1930-ban épült társasház jó állapotban van, folyamatosan karbantartják. Mindössze 10 lakásból álló épületben jó lakóközösséget alkotnak a lakók. Az épületen a vízvezetékeket és a gázvezetékeket kicserélték,a tető jó állapotban van, nem ázik.LAKÁS JELLEMZŐI:A 72nm ? es lakás teljesen felújítandó, a falak jól alakíthatóak. Jelenleg két szobából és egy hallból álló lakásból nem nagy ráfordítással könnyedén kialakíthatunk két nagyszobát és egy hálószobát. A lakás fűtését két szobában gázkonvektor végzi, a szobákban pedig gáz héra található. Csukott ablakok mellett nem zajos, tágas tereket alakíthatunk ki. A lakás redőnnyel felszerelt. Kifejezetten alkalmas lehet gyerekkel rendelkező családok számára. A lakás per és tehermentes, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 72 nm + 3 nm erkély- Nappali: 19,76 nm- Fürdő: 3,78 nm- Konyha: 7,87 nm- Szoba: 18,81 nm- Hall: 10,23 nm- Étkező: 5,6 nmBelmagasság: 3 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést konvektor és cserépkályha (gáz/héra) biztosítja. A meleg vízért a fürdőben elhelyezett gázbojler a felelős. KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 20.000 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a biztosítást, a szemét díjat, a közös villanyfogyasztást. A fűtés díja hozzávetőleg 15.000 Ft.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy 3 nm-es saját tároló a pincében.PARKOLÁS:Parkolásra a ház előtti parkolóban van lehetőség mely ingyenes.Irányár: 34 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,6058Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Neubrandt Zoltán

INGATLAN HELYSZÍNE:XI. kerület szívében, a Kosztolányi Dezső térnél, a Feneketlen tó közelében helyezkedik el. A Gellérthegy is csupán karnyújtásnyira van, igazi kikapcsolódási lehetőséget teremt. A lakás megközelíthetősége kiváló, a háztól pár lépésre rengeteg busz és villamos járat közlekedik, így a város különböző pontjai gyorsan elérhetőek. Infrastrukturálisan is igen jól ellátott környék, Allee bevásárlóközpont, piac, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskolák, óvodák, sportolási lehetőség a közelben, és nem utolsó szempont az Egyetemek közelsége sem. Szinte pillanatok alatt elérhető a Móricz Zsigmond körtér, vagy Újbuda városközpont, ahol a 4-es metróra is felszállhatunk. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A lapos tetős, liftes téglaépület földszint + 7 emeletes, a lakások a belső zöld udvar felől nyílnak. A ház utcafrontja teljesen megújul, ennek egy része már el is készült.LAKÁS JELLEMZŐI:A lakás az épület első emeletén helyezkedik el, ahova lifttel is feljuthatunk.55 nm-es, nappali + 2 félszobás, erkélyes, igazán jó elosztású, néhány évvel ezelőtt teljes körűen felújított ingatlan, mely bútorozott, gépesített, ezeket az ár tartalmazza.A nappali és az egyik félszoba utcára néz, míg a konyha (beépített konyhabútorral) és másik félszobája a zöld belső udvarra. Minden szoba, fürdő és WC is praktikusan külön bejáratú. Szobák parkettásak, egyéb helyiségek járólappal burkoltak. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó, ezenfelül riasztó is kialakításra került.Az ingatlan ideális lehet befektetésnek is, frekventált elhelyezkedése, Egyetemek, metró közelsége miatt gyorsan kiadható. A lakás tehermentes.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 55 nmBelmagasság: 2,7MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést a távfűtő művek szolgáltatja. TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik a pinceszinten egy saját tároló.PARKOLÁS:A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik, a főútvonalon ingyenesen.Ár: 30,8 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3160Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Zsiros Ildikó

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a XI. kerületben Kelenföld városrészen helyezkedik el. Közlekedése kiváló, hisz szinte a ház előtt van a,-es és az éjszakai 907-es busz illetve a bikás parki metró megálló. A közelben található több iskola (általános iskola, számalk, óvoda) valamint orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek és sportolási és szabadidős tevékenységekhez pedig a Bikás park nyújt lehetőséget. Két buszmegállóra található a kelenföldi pályaudvar is. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 9 emeletes panel épület az 1980-as években épült, folyamatosan karbantartják, a lépcsőház rendezett, a lift vezérlőrendszere és a kabin cserélve lettek. A lakóközösség csendes, nyugodt.LAKÁS JELLEMZŐI:A 65 nm-es 8. emeleti lakást tíz éve részlegesen felújították, az ablakai a Bikás park felé és a ház mögötti parkolóra néznek, ebből kifolyólag kifejezetten világos és az emeletinek köszönhetően csendes is. A szobákban parketta található szép állapotban. A lakáson hitel van, a költözés kb 2 hónapot vesz igénybe. Befektetőknek is tökéletes, jól kiadható. Akár bérlővel együtt is megvehető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 65 nm + 4nm loggia- Nappali: 17 nm- Szoba: 12,5 nm- Szoba: 17nm- Fürdő: 2,3 nm- Konyha: 5 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg a távhő biztosítja. Vízóra lett felszerelve.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 13.900 Ft, amely magába foglalja, a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy közös 16 nm-es tároló rész melyen négy lakó osztozik a pincében, illetve az emeleten lévő szárítóhelyiség is tárolónak van átalakítva, melyhez az emeleten lakóknak van csak kulcsa.PARKOLÁS:Az épület körül két parkoló is található, melynek használata ingyenes.Irányár: 24,5 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,6058Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Neubrandt Zoltán

A Móricztól 5 percre találjuk ezt a három nagy szobás, átalakított, dupla erkélyes lakást. Az épülethez zárt parkoló tartozik ahol egy autó parkolására van lehetőség.Az épület kitűnik a szomszédos épületekből, a homlokzata jó állapotban van, felújítást nem igényel. A lépcsőházat a hátsó udvarból tudjuk megközelíteni.Az 1930-ban épült, 8 lakásos társasház második emeletén helyezkedik el, ez a tágas helyiségekből álló lakás.A lépcsőházban új lift könnyíti meg az emeletekre való feljutást. A lakásba lépve az előszobában találjuk magunkat és innen nyílik a tágas étkezős konyha illetve az erkéllyel kapcsolatos hall. A lakás minden helyisége ablakos, ezért a lakás napfényesnek mondható. A konyha két ablaka a belső zöld hátsó udvarra néz, és erre néz a hallból nyíló erkély is. A nappali és a hálószoba északi tájolású, melyek között egy nagy méretű dupla ajtó biztosítja az átjárást. A hálószoba a fürdőszobából is megközelíthető, ahol zuhanykabin lett elhelyezve.A lakást 8 éve újították fel ahol megszüntették a hátsó cselédszobát és étkezővé alakították. A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja, melyet rendszeresen karbantartottak. A szobákban fa parketta, a többi helyiségben pedig kerámia járólapot raktak le. A lakás jó állapotban van mindösszesen egy festésre van szükség. A közös költség 16400 Ft mely magába foglalja a szemétszállítást, a közös villanyhasználatot és a felújítási alapot. A nyolc lakáshoz tartozik egy tágas 20m2-es pince illetve egy önálló 4m2-es tároló.Ajánlom a lakást akár családosoknak vagy idős házaspároknak egyaránt.

+36704124Mutat

Otthon Centrum Bicskei utcai Iroda

Czinki Szabolcs

TELJESEN BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT, CSENDES ÉKSZERDOBOZINGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a XI. kerületben, Kelenföld társasházas részén helyezkedik el. Az 1-es, 17-es, 41-es, 47-es, 48-as, 56-os villamosok 100 méteren belül találhatóak, így a város központjába néhány perc alatt bejuthatunk. A mindennapi bevásárlásra a szintén közelben lévő SPAR és ALDI kínál lehetőséget. Az Allee Bevásárlóközpont a villamossal könnyen megközelíthető, ahol rengeteg üzlet, szórakozási lehetőség és étterem közül választhatunk, az őstermelőket, széles zöldség és húskínálatot pedig a piacon találjuk. A közelben sporttelep és iskolák is találhatók.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű, lapos tetős, jó állapotban lévő társasház az 1960-as években épült, földszint + 4 emeletes. A lépcsőházban összesen 18 lakás található, lift nincs. Tavaly az egész házban cserélték a gázvezetéket, pár héttel ezelőtt pedig a villanyvezetékeket is. Az épülethez egy fákkal teli, madárcsicsergős, csendes belső udvar tartozik, ennek köszönhetően a közelben lévő forgalomból szinte alig hallani valamit.LAKÁS JELLEMZŐI:BEFEKTETÉSNEK KIVÁLÓAN ALKALMAS, KOMPAKT KISLAKÁS KELENFÖLDÖN!A 27 nm-es, felújított, stílusos kislakás a társasház 1. emeltén található, ahová a zárt lépcsőházon keresztül jutunk fel. A hevederzáras ajtón belépve az előszobába jutunk, ahova praktikusan egy beépített szekrény is került. Innen nyílik a fürdőszobától külön elhelyezkedő wc, szemben a zuhanyzós fürdőszoba, balra pedig a nagyméretű, kényelmesen belakható szoba. Itt kényelmesen elfér egy hatalmas, tolóajtós szekrény, franciaágy, fotel és kis asztalka 2 székkel. A remek, déli tájolásnak köszönhetően a lakás világos, napsütötte, ablakai pedig a CSENDES, madárcsicsergős, zöld belső kertre néznek, melyet a környező házak fognak közre. A szobából jobbra nyílik a konyha, mely szintén ablakos és a fürdőn keresztül is megközelíthető. A két helyiséget harmonika ajtóval választottak el egymástól. A konyhába került az elöltöltős Samsung mosógép, mely az ÖSSZES BÚTORZATTAL együtt a vételár részét képezi.A lakást pár éve felújították, tavaly a gázvezetékeket is cserélték a radiátorokkal és a wc-vel együttAz ingatlan tehermentes, április 1-től költözhető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 27 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakás fűtése távfűtéses, a meleg vizet Valliant átfolyós vízmelegítő biztosítja. A lakásban külön vízóra van. KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 6.130 Ft, amely tartalmazza a szemétdíjat, a közös képviselet díját, a lépcsőház takarítását és a közös villanyfogyasztást.- Fűtés: 5.200 FtRezsi összesen kb. 20.000 Ft/hó + tv, internet.TÁROLÓ:A pincében található egy nagyméretű, zárható tároló, melyen 4 lakó osztozik. Itt került elhelyezésre egy zárható szekrény, amelyet csak a tulajdonos használ.PARKOLÁS:A parkolásra az utcán, közterületen ingyenes, kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.Ára: 20,5 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3160Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Zsiros Ildikó

INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Kelenföldön, a Kosztolányi Dezső téren helyezkedik el. A környék kellemes, sok fával beültetett, fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Mind tömegközlekedéssel mind autóval is gyorsan elérhető. Könnyen és hamar eljuthatunk a város bármely részére akár nappal, akár éjjel, hiszen itt közlekedik a 19, 49 villamos, és a 7-es busz, de nem kell sokat sétálnunk, hogy elérjük a 4-6 villamost, vagy az M4 vonalát. A közelben az Allee bevásárlóközpont, a Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). A közeli Feneketlen-tónál vagy a Gellért-hegyen kellemes sétákat tehetünk, de megtalálható itt szabadtéri fitness park, teniszpálya, játszótér is.ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű, sátortetős épület az 1940-es években épült. Földszint + hatemeletes, 18 lakás található benne. A házban lakók kényelmét lift segíti. Az épület folyamatosan karbantartott, 2016-ban történt a tető és az ereszcsatorna felújítása. Az idei évben tervezik a társasház villanyvezetékeinek cseréjét, 2018-ra pedig a homlokzat megújítását, amelyekhez a pénzügyi fedezet folyamatosan biztosított. Az ingatlan belső, házak közötti területén saját kertet alakítottak ki, ahol hinta és pad biztosítja a kikapcsolódást. LAKÁS JELLEMZŐI: Akár kiváló befektetési lehetőség, hiszen a Műszaki Egyetem vagy a Kertészeti Egyetem közelsége miatt rövid időn belül bérbe adható! Az eladásra kínált ingatlan az épület földszintjén, magasföldszinti magasságban helyezkedik el és a lépcsőházból, az utcaszinttől pár lépcsőn felfelé közelíthető meg. A lakás kellemes, barátságos, praktikusan berendezett, jó térkihasználással, a 2016-os teljes felújításnak köszönhetően kiváló állapotú. A konyha, a fürdőszoba teljesen megújult, kicserélték a nyílászárókat, burkolatokat, szanitereket, vezetékeket, a villanyvezetékek kivételével, amelyet az épület vezetékeinek cseréjével együtt vettek tervbe. A bejárati ajtón belépve az előszobába érünk, amely egy légteret alkot az amerikai konyhás nappalival, amely teret ad még étkező rész kialakítására is. A bejárattal szembe léphetünk be a káddal, WC-vel felszerelt fürdőszobába. A nappaliból gipszkarton fallal egy hálófülkét választottak le, amelynek a nappalira néző kis ablaka biztosítja a természetes fényt, szellőzést. A jól szigetelő nyílászáróknak, valamint a forgalomtól viszonylag távoli elhelyezkedésének köszönhetően a lakás meglepően csendes. Az ingatlant új tulajdonosa szinte azonnal birtokba veheti. A konyhabútor a vételár részét képezi, a többi bútor megegyezés szerint maradhat. LAKÁS MÉRETEI: A lakás hasznos alapterülete hivatalosan 40nm, ténylegesen 44nm.. A nappali 22,6nm, a leválasztott hálófülke 6,6nm, az étkezős konyha 8,5nm. Belmagasság: 2,74m. MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: A fűtést házközponti kazán biztosítja egyedi méréssel. Az elhasznált vízmennyiség mérésére külön vízóra került felszerelésre, amelyet idén cseréltek, hitelesítettek. A lakók biztonságát a szobaablakra szerelt redőny, valamint rács növeli. KÖLTSÉGEK:A közös költség 25.000 ,- Ft, amely tartalmazza a fűtést, a vízmelegítést, valamint a felújítási alapot is. PARKOLÁS: Parkolásra a ház körüli közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Bejelentett lakcímmel kedvezményes éves matrica igényelhető. Irányára: 21,9MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,7730Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Dr. Hannig Éva

INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan Budán a XI. kerületben a Karolina úton található. Tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető akár a Nagyszőlős út felől az 53-as, 150-es,154-es, akár a Bartók Béla út felől a 7-es busszal valamint a 19-es, 49-es villamossal. A közelben található posta, Tesco, gyógyszertár és a Függetlenségi park is. Gépjárművel több irányban is elindulhatunk a belváros felé valamint az autópálya irányába is.ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű sátortetős ház az 1960-es években épült, kis lakóközösségű épület mindössze 16 lakásból áll, földszint +3 emelettel, emeletenként 4 lakással. A ház egy gyönyörű, zöld osztatlan közös kerttel rendelkezik. Az épület tetőszerkezete felújításra került, a ház kéményeit kibélelték. Az épület gáz-, és vízvezetékeit felújították. A társasház jelentős megtakarítással rendelkezik!LAKÁS JELLEMZŐI:A 50 nm-es lakás a 2. emeleten található. A felső két emelet egy ráccsal van leválasztva az alsó két emelettől a lépcsőházban. Ezáltal növelve a két felső szint biztonságát. A felújítandó lakás hatalmas ablakfelületekkel rendelkezik és keleti tájolású. Valamennyi ablaka a Karolina út felé néz. Érdekessége, hogy a régi ablakok ellenére is kevés zaj hallatszik fel a lakásba. További előnye a lakásnak, hogy valamennyi fala kiváltható vagy mozdítható, így az új tulajdonos saját elképzelése szerint alakíthatja ki a lakáson belüli tereket. Könnyen kialakítható az amerikai konyhás nappali, illetve két különnyíló hálószoba.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 50 nm+ 4,1 nm erkély- nappali: 19,45 nm- hálószoba: 10,5 nm- konyha: 8,3 nm- előszoba: 7 nm- fürdő: 3,95 nm- WC: 0,8 nm- Kamra: 1,2 nm- erkély: 4,1 nmBelmagasság: 2,8 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést a nappaliban egy elektromos árammal működtetett cserépkályha biztosítja, a hálószoba fűtését szintén elektromos árammal oldották meg. A lakás két vízórával rendelkezik. A meleg vízellátását egy gázüzemű átfolyós vízmelegítő adja. A fürdőszoba 10 éve került felújításra. A fürdőszoba mellett található kamrából lehetne kialakítani egy külön WC-t is, ahogy már több lakásban is a házban. A cserépkályha fűtése éjszakai árammal működik.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 15000 Ft, amely magába foglalja a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást.TÁROLÓ:A pincében található egy 3-4 négyzetméteres, külön ehhez a lakáshoz tartozó, zárható, száraz tároló helyiség. PARKOLÁS:A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. A terület nem fizetős.Az ingatlan tehermentes.Irányár: 25,5 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 budai ingatlanunk közül.

0670,6174Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Beleznay Zsolt

INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Kelenföldön, Újbuda központ közelében, de egy csendes mellékutcában helyezkedik el. A környék kellemes, sok fával beültetett, fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Mind tömegközlekedéssel mind autóval hamar elérhető. Könnyen és gyorsan eljuthatunk a város bármely részére akár nappal, akár éjjel, hiszen nem messze közlekedik a 19, 49 villamos, és a 7-es buszcsalád, de nem kell sokat sétálnunk, hogy elérjük a 4-6 villamost, vagy az M4 vonalát. A közelben az Allee bevásárlóközpont, Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). A közeli Feneketlen-tónál vagy a Gellért-hegyen kellemes sétákat tehetünk, de megtalálható itt szabadtéri fitness park, teniszpálya, játszótér is.ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű, sátortetős társasház 1938-ban épült. Földszint + három- illetve négyemeletes, 18 lakás található benne. A házban lakók kényelmét lift segíti. Az épület rendezett, jó állapotú. A lakások a lépcsőházból jobbra és balra induló függőfolyosóról nyílnak. LAKÁS JELLEMZŐI: Akár kiváló befektetési lehetőség, hiszen az egyetemek közelsége miatt rövid időn belül bérbe adható! Az eladásra kínált ingatlan az épület második emeletén található és a lépcsőháztól egy zárható vasráccsal elválasztott függőfolyosóról közelíthető meg. A lakás jelenleg üres, mindenképpen inkább felújítandó az új tulajdonos igényei és fantáziája szerint, bár nincs rossz állapotban. A bejárati ajtón belépve az előszobába érünk, ahonnan jobbra nyílik a kamra, majd két irányba is elindulhatunk. Egyenesen haladva egy közlekedőn keresztül az ablakos konyhába jutunk. A közlekedőből léphetünk be előbb a kamrába, majd a káddal felszerelt fürdőszobába. A konyhából egy félszobán keresztül érjük el az egyik szobát, amelyből rögtön tovább tudunk menni a belső, legnagyobb szobába. Ha az előszobából jobbra indulunk, akkor a hallon keresztül mindkét belső szobát külön bejárattal közelíthetjük meg. A legbelső szobához erkély csatlakozik. A lakás teljesen körbejárható, elkülönített terekkel is rendelkezik, így ideális lehet akár nagyobb család együttélésére. A szobák és a konyha ablakai csendes környezetre néznek és majdnem déli tájolásúak, így a lakás világos, napfényes. Némi ráfordítással egy szépen kialakítható, jól berendezhető, kellemes élettérrel rendelkező ingatlan jut az új tulajdonos birtokába. LAKÁS MÉRETEI: A lakás hasznos alapterülete hivatalosan 119nm, ténylegesen 105nm. A szobák 29,6nm, 20,9nm, a félszoba 6,6nm, a hall 15,39nm, a konyha 9,8nm nagyságú. Belmagasság: 3mMŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: A fűtést gázkonvektorok biztosítják. A szobában az eredeti cserépkályha megmaradt, jelenleg villanyról üzemeltethető. Az elhasznált vízmennyiség mérésére külön vízóra került felszerelésre. A szobákban redőnyöket szereltek fel. KÖLTSÉGEK:A közös költség 23.000,- Ft, amely tartalmaz felújítási alapot is a szokásos közös költségeken felül. A fűtés költsége egyedi igények szerint alakul. TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy kb. 3nm nagyságú tároló az épület alsó szintjén.PARKOLÁS: Parkolásra a ház körüli közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Bejelentett lakcímmel kedvezményes éves matrica igényelhető. Irányára: 60MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,7730Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Dr. Hannig Éva

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan a XI. kerület szívében, ÚJBUDA VÁROSKÖZPONTtól és a 4-es metrótól néhány lépésre, a Fehérvári út elején helyezkedik el, mégis teljesen csendes. Mind tömegközlekedéssel (többféle villamos és buszjárat), mind infrastrukturálisan igen jól ellátott környék. A közelben az Allee bevásárlóközpont, piac, posta, orvosi rendelő, kisebb üzletek a közvetlen közelben, valamint több oktatási intézmény ? általános iskola, gimnázium, egyetem.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű, liftes társasház rendezett, kívül-belül jó állapotú. Az épület földszint + 5 emeletes, mindössze 20 lakásos, melyek zárt lépcsőházból vagy ehhez a lakáshoz hasonlóan egy zárható folyosói részről nyílnak. A lakóközösség csendes, nyugodt.LAKÁS JELLEMZŐI:A 60 nm-es ingatlan az épület földszintjén helyezkedik el. Bejárata egyedüli lakásként egy zárható, zöld udvarra néző 5 nm-es folyosóról nyílik. A nyugati fekvésű lakás központi elhelyezkedése ellenére CSENDES, hiszen szobái és a konyha ablaka is a szomszédos épületekre és a zöld, fákkal körülvett udvarra néz, a Fehérvári út zajából semmit sem lehet hallani. A lakásba belépve az előszobába érkezünk, ahonnan rögtön balra a konyha, ezzel szemben pedig a kamra és a külön nyíló wc található, a folyosó végén lévő kádas fürdőszobában pedig bidé is található. A lakás 2 nagy, 19 és 13 nm-es szobája egy háromszárnyú üvegajtón keresztül egybe és külön is nyílik. Állapotát tekintve jó állapotú, igény szerint felújítást igényel. Felújítás és átalakítás 12-13 éve történt a lakásban.A lakás jelenlegi elrendezésében kiválóan alkalmas egy pár vagy az idősebb generáció számára, a konyha áthelyezésével pedig plusz egy szobát nyerhetünk. Irodának is tökéletesen alkalmas lehet, hiszen központi elhelyezkedésű, földszinti és a konyhából további egy, külön nyíló szoba alakítható ki, amellyel szembe kerülhet a teakonyha.A képeken látható bútorok igény szerint a vételár részét képezik.Az ingatlan tehermentes.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 60 nm- Szoba:22 nm- Szoba: 15,5 nm- Konyha: 8,3 nm- Fürdő: 5 nm- WC: 0,9 nm- Előszoba: 3 nm- Kamra: 1,1 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakás fűtése távfűtés, a meleg vizet a villanybojler biztosítja. A lakásban vízóra nincs, annak díját a közös költséggel fizetik, de szerelhető.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 19.600 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a házzal kapcsolatos összes költséget és a felújítási alapot is.- Fűtés: 10.000 Ft átalánybanPARKOLÁS:A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Fizető övezet, de bejelentett lakcímmel parkolási matrica igényelhető, mely egész évre 2-3.000 Ft.Irányár: 29,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3160Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Zsiros Ildikó

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a XI. kerületben, a csendes és egyirányú Kanizsai utcában található, amely a Móricz Zsigmond körtér és a Kosztolányi Dezső tér között helyezkedik el. Gyalog pár perces sétával elérhető több villamosjárat, számtalan buszjárat, beleértve a 7?es buszcsaládot is illetve a 4 Metró teszi a város bármely pontját rövid idő alatt elérhetővé. A közelben orvosi rendelő, óvoda, iskola, játszóterek és egyéb közintézmények megtalálhatóak. A Feneketlen-tó ad lehetőséget sportolásra és kikapcsolódásra egyaránt. Bevásárlásainkat szupermarketekben a Fehérvári úti Vásárcsarnokban vagy az Alle Bevásárlóközpontban is intézhetjük. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A jó állapotú téglaépítésű sátortetős társasház 1938-ban években épült, 3 szintes és lift nélküli. A házban 11 lakás található, amelyet vegyes korosztály lakja. Az épület mögött gondozott zöld kert található, ahol kikapcsolódásra és grillezésre is lehetőség van.LAKÁS JELLEMZŐI:A 80nm-es lakás a társasház harmadik, legfelső emeletén található. A lakás délkeleti fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, innen továbbhaladva az erkélykapcsolatos amerikai konyhás nappaliba jutunk. Itt kapott helyet az étkező és egy praktikus tároló is. Valamint a kamrába is innen tudunk bejutni, ami ablakon keresztül szellőztethető. A nappaliból nyílik két külön nyíló szoba, amelyből a nagyobbik szintén erkélykapcsolatos és utcára néz. Innen és a nappaliból is nyíló gardrób ad helyet ruhatárunknak. A kisebbik szoba jelenleg dolgozószobaként funkcionál, a ház kertjére néz. A fürdőben kádat alakítottak ki, a wc külön kapott helyet, ami az előszobából nyílik. Az ingatlan a közelmúltban teljes körű felújításon és átépítésen esett át, így akár költségmentesen birtokba veheti új tulajdonosa. A lakás fölötti tetőtér beépíthető, így növelve az alapterületet.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 80 nm + 3nm Erkély- Amerikai konyhás-nappali: 42 nm- Szoba: 18,5 nm- Félszoba: 6,5 nm- Fürdő: 6,5 nm- WC: 1 nm- Kamra: 1,5 nm- Tároló: 2 nm- Gardrób: 4 nm- Erkély: 3 nm- Erkély: 1 nmBelmagasság: 3,1 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja, melynek költségeit egyedi mérőóra alapján kell megfizetni. KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 20000 Ft, amely magába foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást és a kertgondozást.TÁROLÓ:A ház pincéjében saját, zárható tároló található, melynek alapterülete 3 nm.PARKOLÁS:A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.Irányár: 49,5 MFtAmennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3677Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Kis Pál Zoltán

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a XI. kerületben, Kelenföldön a Barázda utcában található. Az utca csendes, kisforgalmú mellékutca, de gyalog 500 méteren belül villamos és buszmegálló található. Innen 15 percen belül eljuthatunk a Móricz Zsigmond körtérre, ahol Metró, Villamos, buszjáratok is elérhetőek. A közelben orvosi rendelő, óvoda, iskola, játszóterek és egyéb közintézmények megtalálhatóak. Bevásárlásainkat kis közértekben, Tesco Expressz, stb. bonyolíthatjuk le. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A jó állapotú téglaépítésű sátortetős, zárt lépcsőházas társasház 1960-as években épült, 2 szintes és lift nélküli. A ház tetőterét 2001-ben beépítették és ott lakásokat alakítottak ki. A házban 11 lakás található, amelyet vegyes korosztály lakja. Az épület mögött kis gondozott zöld kert található. A ház víz és villanyrendszere 2015-ben cserére került.LAKÁS JELLEMZŐI:Az alapterülete Nettó 62 nm Bruttó 72 nm (1.9 m alatti rész), amely a társasház harmadik, legfelső emeletén található és 2001- ben épült.. A lakás délkeleti fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, innen nyílik a fürdő és az amerikai konyhás nappali. A nappaliban kapott helyet az étkező, praktikus tárolók és a gardrób is. A nappaliból nyílik egy külön nyíló hálószoba, az ablakai kertre néznek. A fürdő és a wc egyben található, ahol sarokkádat alakítottak ki. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 72 nm- Nappali: 25 nm- Háló: 13 nm- Előszoba: 4,5 nm- Konyha: 7,5 nm- Étkező: 15 nm- Fürdő-WC: 5 nm- Gardrób: 2 nmBelmagasság: 3,2 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja, melynek költségeit egyedi mérőóra alapján kell megfizetni. KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 17500 Ft, amely magába foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást és a kertgondozást. A gázfogyasztást a tulajdonos átalányban fizeti, melynek összege 6500 Ft/hó.PARKOLÁS:A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.Irányár: 36,99 MFtAmennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3677Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Kis Pál Zoltán

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!