Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó vagy bérbeadó a Budapest, XI. kerületében, közvetlenül a 7. sz. főút mellett található, 3251 m2 területű telekingatlan.Az ingatlan összközműves. Az ingatlanfejlesztéshez szükséges közművek a telek előtti közterületen állnak rendelkezésre. A szennyvízcsatorna bekötési lehetőség a telektől mintegy 60-70 méterre van.A telken kereskedelmi és szolgáltató üzletek, továbbá árubemutató, vendéglátó, iroda és közösségi épületek helyezhetők el.(építőanyag, bútor, stb kereskedés, autószalon, használt gépkocsi kereskedés, benzinkút, autómosó, stb.).Az ingatlan megközelíthetősége kiváló. Autóval a Budaörsi úton a Belváros, kifelé Érd, az Egér úton a Dél-Buda és a Lágymányosi híd, illetve ellenkező irányban az M1-M7 autópálya percek alatt elérhető. Tömegközlekedési eszközzel a 4-es metró Kelenföldi pályaudvar végállomásától induló 150-es és 250-es autóbusszal közelíthető meg. Az autóbusz megállója 10 perc gyalogútra van.Az ingatlan értékét növeli, hogy forgalmas főút mellett fekszik és közvetlen közelében található a Péterhegyi lakópark, valamint a Kőérberek-Tóváros lakópark.A terület a szomszédos, 2634 m2 területű telekkel bővíthető, amely szintén eladó. Ennek vételárának megállapítására később kerül sor. A két telek együttes beépítésekor 2060 m2 alap-területű, 7062 m2 összterületű épület létesíthető.Az ingatlan irányára: 110.534.000.- Ft + ÁFA (35.000,- Ft/m2 + ÁFA).Bérleti díj irányára: 950.000,- Ft + ÁFA/hó.Bíró Zoltán06-30-815-2502+ infók:A területre érvényes szabályozási terv a telket I-XI/K-10 (Közepes intenzitású, vegyes beépítésű intézményterület) építési - övezetbe sorolja. A telek maximális beépítettsége 35%, a terepszint alatt 40%, a legnagyobb szintterületi mutató 1.2, az építménymagasság 6.0-10.5 méter között lehet, a minimális zöldfelületi arány 50%. Így egy 1137 m2 bruttó alapterületű és 3901 m2 bruttó összterületű épület építhető. Ehhez járul a szint alatti beépítés maximum bruttó 1400 m2 területe. A beépített és burkolt terület összesen legfeljebb 1625 m2 lehet.Az ingatlan megközelítését javítaná az előtte építhető csomópont, erről tanulmány-terv készült. Megvalósítására 23 millió forint + ÁFA-t egy közeli projekt beruházója köteles kifizetni, a fennmaradó költségeket az ingatlan tulajdonosának kell viselnie.

+36 30 815-2Mutat

TELEK HELYSZÍNE:A telek, fejlesztési terület Budán, a XI. kerület frekventált, igen közkedvelt zöldövezeti részén, Sasadon található. A tömegközlekedés kiváló, ugyanis sétatávolságra található a 108-as, 139-es, 153-as, 154-es, 239-es buszok megállói. A 4-es metró 10 perc alatt, az M1/M7 autópályák ki és bevezető szakasza pedig 5 perc alatt érhető el. Néhány kilométer autózással eljuthatunk Budaörsre ahol az összes nagy bevásárló központ megtalálható. A környéken a közelben óvoda, iskola, Gazdagréten gimnázium és orvosi rendelő, rengeteg kis üzlet valamint az Eleven center található.TELEK JELLEMZŐI:Az 1071 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-XI/S övezeti besorolású. A jelenleg üres, nagyon enyhén déli lejtésű, telek téglalap alakú. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. KÖZMŰVEK:- víz: van- villany: van- gáz: van- csatorna: vanÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 8 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: 25%.A területen telkenként a létesíthető bruttó épület szintterület 100-zal való osztásából, a kerekítés szabályai szerint adódó számú, de legfeljebb. 6 lakás illetve rendeltetési egység létesíthető. TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1071 nmSzélesség: 25 m és 30 mHosszúság: 26 m és 40 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A telek jelenleg 4 lakásos társasház érvényes építési engedélyével és teljes tervdokumentációval rendelkezik.A megvásárlást követően az építkezés azonnal elkezdhető.Ár: 106 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének egyik legszebb területén, Sasad felső részén, dombtetőn, igazi zöldövezetben, nyugodt, családi házas, társasházas környezetben található a 721nm-es telek. Kiváló infrastruktúra jellemzi, hiszen a közelben abc, zöldséges, posta, gyógyszertár, stb. megtalálható, de a közeli Eleven Centerben, Hegyvidék Bevásárlóközpontban, MOM parkban számos üzlet elérhető. Iskolák, óvodák, játszótér a közvetlen közelben található. Gépkocsival könnyen megközelíthető, és emellett tömegközlekedése is kiváló, hiszen a néhány perc sétára található 53-as, 8-as buszokkal, és 59-es villamossal gyorsan elérhetjük a belvárost.TELEK JELLEMZŐI:A 721 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-XI/S övezeti besorolású. Az enyhén lejtős, majdnem sík saroktelek tele gyümölcsfákkal. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető, a telek két utcafrontja miatt a garázslehajtó vagy az autóbeállók elhelyezése könnyen variálható. Jelenleg egy 3 szintes családi ház áll rajta, mely a 80-as években épült, jó állapotú és felújítás vagy az alapok megtartásával való átépítés/hozzáépítés után akár 3 lakásos társasházzá is alakítható. Lebontás esetén a telekre családi ház vagy új 3 lakásos társasház építhető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő, a ház legfelső szintjéről már részleges panoráma is van.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 8 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. min. 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 721 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas családi ház, vagy 3 lakásos társasház építésére, szintenként 1 lakással. Legnagyobb beépíthető alapterület 108,2 nm, legnagyobb beépíthető összterület 288,4nm. Maximum 3 szint és egy pinceszint (max 180,3nm) építhető. A telken álló ház jó állapotú, így felújítható, vagy elbontás esetén a telekre új ház építhető.Irányár: 89 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Eladó XI.kerület, Hosszúréten, 1635m2 építési telek 99MFT KIVÁLÓ LEHETŐSÉG TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE IS!!! A XI.kerület „Rózsa dombján” elhelyezkedő, kiváló adottságokkal bíró telek közel a városhoz, Gazdagrét és a Madárhegy között bújik meg. Családi házra vágyók, kik közel a város szívéhez, madárcsicsergős reggeleket, tücsökciripelést, valamint csendes estéket szeretnének élvezni, itt találják meg mindezt! Családot alapítók gyermekeiket ideális környezetben nevelhetik fel, közel a természethez! Több generációs családoknak - méreténél fogva- a legjobb megoldás, hiszen itt megvalósítható „az egy telken, ám külön lakásban” ! A környék infrastruktúrája remek. Pár perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya, a Budaörsi út új közlekedési csomópontja, ahonnan könnyen elérhető az M4 metró és a Kelenföldi Pályaudvar, valamint Gazdagrét és Budaörs is.Mivel Hosszúrét folyamatosan épül, szépül, már alig maradt szabad terület, így az enyhén lejtős, panorámás telek a legnagyobb a környéken! Besorolása és elhelyezkedése alapján kiváló lehetőséget rejt társasház, vagy iroda ház építésére! A telek övezeti besorolása L6-XI/M, beépítés legnagyobb mértéke 15%, zöldfelület legkisebb mértéke 75%, terepszint alatti beépítés legnagyobb mértéke 25%, beépítési mód szabadon álló, legnagyobb építmény magasság 7,5m, szintterületi mutató megengedett legnagyobb mértéke 0,4. A telekre 4 lakás, vagy intézményi egység helyezhető el.Mivel a XI. kerületben egyre kevesebb a zöldövezeti építési terület, fokozott érdeklődés mellett, jelentős haszonnal tudja értékesíteni a telekre épített társas házat, iroda házat! JÖJJÖN, VEGYE MEG MOST E PÁRATLAN LEHETŐSÉGGEL BÍRÓ INGATLANT, HISZEN A KÖRNYÉKEN LÉVŐ TELKEK ÁRAI FOLYAMATOSAN NŐNEK, ÍGY KÉSŐBB MÁR EZÉRT AZ ÁRÉRT NEM KAP ILYEN REMEK TELKET! Amennyiben felkeltettem figyelmét, kérem hívjon bizalommal!

TELEK HELYSZÍNE:A telek a XI. és XXII. kerület határán helyezkedik el, területileg a XXII. kerülethez tartozik. Tömegközlekedéssel a 150-es és a 250-es busszal lehet megközelíteni, autóval a Péterhegyi út felöl vagy a Hunyadi Mátyás út felöl lehetséges. A közelben bevásárlásra alkalmas boltok valamint iskola, óvoda található.TELEK JELLEMZŐI:Az 964 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-BF/1 övezeti besorolású. A telek téglalap alakú és enyhén dél felé lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő, egészen Budafoktól- Kamara erdőig ellátni valamint a Gellért hegy és Budaörs körpanoráma jellemzi a telket. Jelenleg egy kb. 80 nm ?es bontandó, alápincézett ház áll a telken. Az utca másik oldalán a szemben lévő telek üres, beépítetlen és az is marad, ebből kifolyólag egyedi hangulatú és panorámájú.A déli rész teljes mértékben napos, intim.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min.: 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 964 nmSzélesség: 19 mHosszúság: 50,7 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 3-4 lakásos társasház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 144,6 nm, legnagyobb beépíthető összterület 385 nm. A magassági korlát miatt csak bruttó 288 nm építhető. Maximum 2 szint(fsz+emelet).Irányár: 99 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének egyik kedvelt, zöldövezeti részén, a hangulatos Kelenvölgyben található az 1050 nm-es telek. A környék kifejezetten csendes, családi házas övezet, távol a város zajától, de mégis gyorsan elérhetünk akár a belvárosba, akár a Balaton irányába induljunk. A terület tömegközlekedése kiváló, két buszjárattal (58, 153) is gyorsan bejuthatunk a kerület központjába, valamint autóval pár perc alatt az M1/M7 autópályák is elérhetők. Iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek pár 100 méteres körzeten belül elérhetők.TELEK JELLEMZŐI:Az 1050 négyzetméteres kertvárosias lakóterület a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L5-XI övezeti besorolású. A telek téglalap alakú, teljesen sík, utcafrontja12,5 méter széles. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető, akár családi ház, akár társasház könnyen építhető. A telek kerítéssel körbekerített, zárható kapuval. A telken két kisebb ház áll néhány gyümölcsfa és veteményes mellett.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 20% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,5- Zöldfelület: min. 65%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 35%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1050 nmSzélesség: 12,5 mHosszúság: 84 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 4 lakásos társasház vagy 2 szint + tetőtér beépítéses családi ház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 210 nm, legnagyobb beépíthető összterület 525 nm. Maximum 2 szint + tetőtér és egy pinceszint (max 367,5nm) építhető.Irányár: 77 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!