Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a XI. kerületben, Madárhegy felső, már kiépült részén, csupa új épület szomszédságában, gyönyörű környezetben helyezkedik el. A Gazdagréti téri autóbusz végállomáson számos járat található, akár Pestre, akár a Metro csatlakozáshoz átszállás nélkül lehet eljutni, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A Gazdagréti téren, és a közeli Eleven Centerben kiváló bevásárlási lehetőségek állnak rendelkezésre, továbbá posta, gyógyszertár és banki szolgáltatás is. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű lapos tetős négylakásos, 3 szintes társasház, 2018 IV. negyedévben kerül átadásra, parkosított kerttel, automata öntözőrendszerrel ellátva, továbbá automata kapu és világítás került kialakításra.LAKÁS JELLEMZŐI:Az I. emeleti lakás alapterülete 126 nm. Most még egyedi elképzelése szerint alakíthatja a lakásbelső elrendezését, valamint saját ízlése szerint választhatja ki a burkolatokat, szanitereket, belső ajtókat, stb.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 118 nm + 15 nm terasz- Nappali: 25,9 nm- Konyha-étkező: 17,28 nm- Szoba: 13,67 nm- Szoba: 11,67 nm- Szoba: 14,6 nm- Félszoba: 10,95 nm- Fürdő: 6,65 nm- Fürdő: 4,9 nm- Háztartási helység: 3,91 nm- Közlekedő: 5,41 nm- Előtér: 8 nm- Terasz: 15 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet cirkó gázkazán biztosítja. Riasztó, klíma előkészítés kerül kiépítésre.KÖLTSÉGEK:Minden fogyasztó saját, külön mérővel ellátva.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy 12 nm-es saját tároló a garázs szinten. PARKOLÁS:Teremgarázsban gépkocsi számára beálló vásárolandó.Irányár: 81,5 M Ft, a garázs vételára 3 M Ft/db, a tároló 250.000 Ft/nm, így a lakás teljes vételára két garázzsal, tárolóval 90,5 M Ft.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0620,4861Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Póta András

City Cartel Buda Ingatlanközvetítő Kft.

Bezzeg Boglárka

INGATLAN HELYSZÍNE:XI. kerületben, a Kondorosi Lakópark I. ütemében (2005) található. A környék infrastruktúrája kiváló, boltok, DM, gyógyszertár, pékség, orvosi rendelő, iskola, óvoda, uszoda, teniszpálya is található a közelben. Tömegközlekedéssel a belváros, a Móricz Zsigmond körtér, a Deák, a Széll Kálmán tér és a Batthyány tér is egyszerűen megközelíthető a 7-es busszal, illetve több villamossal is. Autóval az M0, M6, M1, M7 autópálya könnyen elérhető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A lakás egy rendezett, 7 emeletes téglaházban található, mely 2005-ben épült. A lépcsőház szépen karbantartott, zárt, kaputelefonos rendszerrel védett, két lift is segíti a lakókat. Igényesen kialakított, parkosított, csendes belső kerttel rendelkezik, melyet folyamatosan gondoznak, a lakás ablakai is erre néznek.LAKÁS JELLEMZŐI:Fiataloknak, vagy befektetésnek, bérbeadásra tökéletes választás!Az újszerű, szép állapotú lakás az épület 7., legfelső emeletén található. Ablakai a belső udvar felé tájoltak, azonban legfelső emelet lévén a lakás kimondottan világos.A 30 nm-es lakásba belépve az előtérbe érkezünk, mely egy légtérbe került a konyhával és a nappalival. A konyhában a beépített bútor kerámialapos tűzhellyel, sütővel és elszívóval felszerelt. A hálófülke - mely ablakos és világos, így akár félszobának is tekinthető -, a nappaliból közelíthető meg. Az előszobából jobbra nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, ahol a wc is található. Minden ablakon redőny, a hálófülke ablakán szúnyogháló is található. A lakás vételára a képeken látható bútorokat nem tartalmazza. A lakás 2011-től folyamatosan ki volt adva, jelenleg üres, kifizetés után azonnal birtokba vehető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 33 nm- Nappali-félszoba: 20 nm- Konyha: 5 nm- Fürdő-wc: 3,5 nm- Előtér: 2 nmBelmagasság: 2,7 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtés és melegvíz szolgáltatás házközponti kazánról történik, a fogyasztást egyedi mérőórák alapján számolják el. A lakásban klíma is felszerelésre került.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 20.600 Ft, amely magába foglalja a közös költséget, fűtés, és meleg vízhez elhasznált energia díját is, valamint a felújítási alapot és a 24 órás portaszolgálat díját is.Ezen felül a vízdíj és a villany fizetendő egyedi mérők alapján.PARKOLÁS:A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes, biztonságos, ingyenes lehetőség nyílik. Igény esetén teremgarázs-hely vásárolható, vagy bérelhető.Vételár: 23 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3160Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Zsiros Ildikó

P19482 XI. MADÁRHEGYEN VADONATÚJ, 3 LAKÁSOS MODERN TÁRSASHÁZBAN ELSŐ EMELETI, 4 SZOBÁS LAKÁS ELADÓ Madárhegy csendes, aszfaltozott utcájában még 2017-ben elkészülő, modern, minimal, 3 lakásos társasházban első emeleti lakás eladó.A lakás netto lakóterülete 104,4 nm, melyhez két erkély kapcsolódik: egy nappaliból nyíló 17 nm-es és egy hálószobából nyíló 9 nm-es.A lakásban előszoba, amerikai konyhás nappali, szülői hálószoba saját fürdőszobával, további két hálószoba második fürdőszobával, háztartási helyiség és közlekedő van. A közlekedőben és előszobában beépített szekrényeknek előkészített hely.A lakásban Viessmann használati-melegvíztárolós kondenzációs fali kazán van radiátoros-és padlófűtéssel.Hővisszanyerős légkezelt lakásszellőztető rendszer, szobákba friss kezelt levegő bevezetés, a mellékhelyiségekből levegő elvezetés a tető fölé.Ablakok: 4-12-4-12-4 argon gáz. 3 rétegű üvegezéssel, műagyag 6 kamrás. Ug= 0,7 W/mK, motoros zsaluzia árnyékolással. A riasztórendszer és az összes lakóhelyiségben split klímák csövezése megtörtént.A lakáshoz a teremgarázsban 2 autóbeálló, valamint tároló vásárolandó, melyek vételára 7 M Ft. A társasház 1008 nm-es kertjében nagy befogadóképességű Wavin csapadékvíz szikkasztó rendszert helyeztek el, az automata locsolórendszer ehhez kapcsolódik. További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/19482

(1) 335 5965, (30) 864 2Mutat

PIRAMIS Ingatlanközvetítő Hálózat

Varga Csilla

11.kerület, Madárhegyen,68,8nm-es,19 nm-es erkéllyel rendelkező,első emeleti, ÚJÉPÍTÉSŰ lakás eladó.A lakáshoz tartozik még egy 12 nm-es tároló,a mélygarázsban 2db autó részére beállóhely.Kivételes lehetőséget kínálunk családias környezetet és lakóközösséget keresők számára egy kiemel zöldövezetben, újonnan épülő négylakásos társasházban. A tervezéskor a modern, elegáns villa jellegű épületben a panorámára megnyitott, kényelmes, impozáns családi otthonok építésére, ugyanakkor a lehetőség szerinti legprivátabb életterek létrehozására törekedtünk. A lakásbelsők kialakításakor, már a burkolatok és a szaniterek kiválasztásában is maximálisan érvényesülhet a jövendő lakók saját ízlésvilága.A MADÁRHEGY TÁRSASHÁZ MINDEN LAKÁSÁNAK SAJÁT KERTKAPCSOLATA VAN ÉS A LAKÓK KÉNYELMÉT 6 SZEMÉLYES LIFT SZOLGÁLJA, AMELY KÖZVETLEN KAPCSOLATOT BIZTOSÍT A TEREMGARÁZS ÉS A LAKÓSZINTEK KÖZÖTT.A tulajdonosoknak lehetőségük van, a lakásbelső individuális kialakítására, mert a szerkezet megengedi a belső tér szabad alakítását. A tartószerkezet a külső falakban van rejtve, a helyiségek kialakítását a belső térben tartófalak, vagy oszlopok nem befolyásolják. A válaszfalak később is szabadon áthelyezhetők a lakók változó igényeinek megfelelően.Mindezt a legkorszerűbb monolit vasbeton szerkezet teszi lehetővé. A külső térelhatárolás a legmodernebb, kiváló hőszigetelő Wienerberger thermo-tégla szerkezetből és bazaltgyapot hőszigetelésből van kialakítva. Magas fokon hőszigetelő nyílászáró rendszerek és kondenzáció kazánok szolgálják az alacsony energiafelhasználást.A belső burkolatok szabadon választhatóak belsőépítészünk javaslatai alapján. A kert pihenőkertnek van kialakítva automata öntözőrendszerrel, és minden tulajdonosnak saját kertrésze van.A külön garázsban gépkocsi beállók és lakásonkénti tárolók kaptak helyet. A gépkocsibeállás irányának megtervezésekor ügyeltünk rá, hogy a telek természetes lejtését a lehető legjobban kihasználjuk, így a lehajtó rámpa mindig a lehető legenyhébb dőlésszögű lehessen. A lakások átadása 2017. év őszén várható.

0620-239-5Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Oláh Andrea

+36 (70) 947-6Mutat

Városi Ingatlaniroda

Fekete Zoltán

Eladó Budapest 11.kerületében,34 nm-es lakás! Csendes utcában,egy tökéletes állapotban lévő tégla építésű lakás keresi új gazdáját!A ház a 60-as években készült, rendezett,tiszta,jó állapot!Az ingatlan magasföldszinten található,egy nyitott folyosón,ahonnan egy közös használatú hatalmas ősfás kertre nézünk!A bejárati ajtón biztonsági rács és hevederzár található!A lakásba belépve egy kis előszobába toppanunk,vele szemben található a fürdőszoba és a wc.,jobbra fordulva érünk a konyhába,ahol jó állapotú konyhabútor található!A konyhában egy hatalmas nyílászáró gondoskodik a megfelelő szellőzésről,és a remek kilátásról,ugyanis ez a közös kertre néz.Továbbmenve a konyhából belépünk a nappaliba,ami egy tolóajtós megoldással remekül elzárható a konyhától!A nappali kellemes érzetű,parkettás,nagy ablakkal,ami a csendes utcára néz!A tulajdonosok úgy alakították ki a nappalit,hogy egy beépített szekrényt terveztek a szobába,ezzel is spórolva a hellyel.Egydülállóknak,fiatal pároknak remek ajánlat,hiszen a fenntartási költségei is minimálisak.Közös költség 6800 Ft,víz, fogyasztás szerint,gáz szintén.A fűtést és a melegvizet egy gáz cirkó biztosítja!A közelben számtalan bevásárlási lehetőség közül lehet válogatni!Iskola,óvoda,bölcsőde pár percre!A tömegközlekedés is kiváló,villamos,busz,metró szintén pár perce!AZ INGATLAN TEHERMENTES,AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!Amennyiben felkeltettem az érdeklődését a és szeretné megtekinteni hívjon!

+36-30-324-4Mutat

OTP Ingatlanpont

Pálinkás Tamás

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!