Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:11. kerület zöldövezeti részén, Péterhegyen található az ingatlan. Az utca és a környék is kifejezetten csendes, tiszta levegőjű, családi házas övezet, távol a város zajától, mégis gyorsan elérhetünk bárhová. A terület tömegközlekedése kiváló, több buszjárattal is gyorsan bejuthatunk a kerület központjába, de a közeli 41 villamossal akár a Savoya park, Batthányi tér irányába is közlekedhetünk. Az Egér út közelségének köszönhetően gépkocsival is pillanatok alatt a belvárosban lehetünk. Iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek pár 100 méteres körzeten belül elérhetők. HÁZ JELLEMZŐI:Az 1440 nm-es telken új építés, belső kétszintes lakóegységek épülnek, melyek kivitelezése 2017. júliustól - 2018. szeptemberig tart, a belső kialakításban egyedi igények figyelembe vehetők. Az építés jellege átmenetet képez a sorház és ikerház között, mindkét jelző igaz rá. A sorház két szélső épülete már eladásra került, így jelenleg már csak a középső, 128 nm-es, 2. épület eladó, melyhez 350 nm-es, saját kertrész tartozik. További a házhoz tartozik egy kültéri parkoló, tároló, tágas amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és nagy terasz kerül kialakításra. A környezet jellegzetessége, hogy kizárólag társasházas és családi házas övezet, sok zöldfelülettel. HÁZ MÉRETEI:Saját telekrész: 350 nm1. lakószint mérete: 56,7 nm + 27,9 nm terasz2. lakószint mérete: 54,3 nmSaját kert mérete: 140 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Fűtés: Gázkazánnal (Bosch/Ariston 270.000 Ft értékhatár), gázórával kialakítva. Radiátoros fűtés, Bianchi termosztatikus radiátorszelepekkel elátott Thermokraft Kompakt lapradiátor, hidegburkolatú helyiségekben padlófűtés.Gáz: Gázkiállás, gázterv alapján, rézcsővel és KPE csővel szerelve.A ház teljes műszaki felszereltségeiről készült dokumentumokat igény esetén továbbítom.KÖLTSÉGEK:Minden fogyasztás órával mérhető.TÁROLÓ:A kocsibeállóval szemben tároló található.PARKOLÁS:A parkolás a házhoz tartozó kocsi beállón megoldott 1 autó részére, illetve utcán, közterületen. Irányár: 77,7 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3421Mutat

Eladó 1354 nm-es erdőszéli kert és a rajta található kétszintes, 39,47 nm-es alapterületű gazdasági épület Budapest XI. kerületének Kőérberek városrészében. A Budaörsi Kamaraerdő, Budaörsi Repülőtér és a Vadászhegy által határolt Kőérberek egy izgalmas területe Budapest XI. kerületének. A villamossal, busszal is jól megközelíthető terület, a MOM Parktól tömegközlekedéssel 38-45 percre levő városrész a zárt kertek paradicsoma. A gazdasági épületekkel, hétvégi házakkal tarkított, gyümölcsösök, szőlősök uralta terület számos pontjáról elláthatunk a Budai várig,A telken és házban villany van, vizet fúrt kútról lehet biztosítani. A WC pottyantós.Bár a besorolás szerint már nem létező kategória, hiszen 1987. szeptember 1. napjától a “zártkert” fogalma megszűnt, de a tulajdoni lap szerint zártkertnek minősített terület, azaz a tulajdonosok eddig nem éltek az átminősítés lehetőségével. Ez azt jelenti, hogy jelen pillanatban a terület beépíthetősége korlátozottabb, értékesítésére a földforgalmi törvény a földekre irányadó bonyolult szabályozást rendeli:-Alkalmazni kell a törvényes elővásárlási jogok gyakorlásának szabályait;-A teljes procedúra a kifüggesztési és jóváhagyási folyamat miatt akár fél évet is igénybe vehet, az adásvételi szerződést a polgármesteri hivatalban ki kell függeszteni és a megyei földhivatallal jóváhagyatni;-A szerződést különleges biztonsági okmányon lehet csak elkészíteni.

30/984-3Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:A XI. kerületben Kelenvölgyben található. Autóval kiválóan megközelíthető az Egér út felől. Tömegközlekedés jó, hiszen az 58-as és 258-as buszok 5 perces sétával elérhetőek, ahonnan a Kelenföldi pályaudvari 4-es metróhoz 10 perc alatt eljuthatunk. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A kétemeletes családi ház 2000-ben épült. A 850 nm-es telken épült ház kimondottan szép állapotú. A ház amerikai jellegű, könnyűszerkezetes, kiválóan szigetelt. A szuterén szinten található egy garázs, amely két autó számára jelent biztonságos parkolási lehetőséget. A lépcsőfeljáróval szemben található a kombicírkó, amely a ház meleg víz ellátását és fűtését is biztosítja. A kertszintről, de a garázs felől lépcsőn is elérhető a földszint. Egy tágas előtéren jutunk be a házba. Itt kapott helyet egy kis gardróbszoba, ahol a lábbelik tárolása megoldott jelenleg. Balra található a hatalmas nappali étkezővel, valamint a konyha. A nappaliból egy szép nagy teraszra juthatunk ki, amely teljesen intim, hiszen ide nem látnak be a kíváncsi szemek. Az előszobából egy közlekedőn át közelíthetjük meg a hálószobát, illetve a fürdőszobát. Lépcsőn mehetünk fel az emeleti szintre, ahol egy közlekedőn juthatunk be mindkét szobába. Mindkét szoba tágas és külön fürdőszobákkal rendelkeznek! Az egyik szobából egy hatalmas teraszra juthatunk ki. A másik szoba az utcafrontra néz és egy kis erkéllyel rendelkezik. A kert szépen gondozott, egy szép medence található a hátsó részen. Ezen a hátsó részen készül jelenleg egy fedett sütögető, grillező rész is. A HÁZ MÉRETEI:Teljes méret: 200 nm + teraszokBelmagasság: A földszinten 2,7m, az emeleten 2,6m.MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A ház fűtése kombicírkóval működik, amely a meleg vízellátását is biztosítja. Természetesen klímávál, riasztóval felszerelt. A kertben automata öntözőberendezés került kiépítésre. KÖLTSÉGEK:- A ház teljes rezsije 23-24 fokra felfűtve is nagyon kedvezően alakul. A havi gázátalány 8-9000 Ft körül alakul!!!. A medence karbantartása, valamint a kertész díjazása havi 10 eFt-ba kerül. Ebben a fűnyírás nem szerepel. TÁROLÓ:A szuterén szinten egy közel 18nm-es helyiség látja el a funkciót. Természetesen teljes száraz ez a helyiség is. PARKOLÁS:A ház alatt található kétállásos garázsban parkolhatunk. A ház előtt az utcán több autót is elhelyezhetünk. Az utca nem fizetős.Vételár: 79,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 budai ingatlanunk közül.

0670,6174Mutat

GELLÉRTHEGYEN PANORÁMÁS, KERTES VILLA ELADÓ!!! A természetvédelmi terület határán, csendes utcában fekvő telken 1920-ben épült 220 m2-es kétszintes családi ház kis átalakítással két-generációs lakóházzá vagy akár két-lakásos társasházzá alakítható.Az ingatlan osztatlan közös tulajdon: az épület a közel 2000 m2-es telek felső felén helyezkedik el. Az ingatlan természetbeni megosztása folyamatban van, a bírósági határozat 2017 májusra várható. A telek alsó felén elkezdett építkezés jelenleg áll.2007-ben jelentős felújítási munkákat végeztek az ingatlanon: tető-felújítás, ablakok cseréje hőszigetelt szerkezetekre és biztonsági rácsok felszerelése, cirkós központi fűtés kiépítése, elektromos vezetékek cseréje, víz- és csatorna bekötések cseréjére, a földszinti nappali klimatizálása. A felújítások ellenére az eredeti falépcsőnek, a cserépkályháknak és a század-eleji díszítésű belső fa nyílászáróknak köszönhetően megmaradt az épület-belső polgári hangulata.A két szintet a jelenlegi tulajdonosok egy lakótérként használják, de az eredeti belső falépcső megtartásával és kisebb módosításával mindkét szinten egy-egy külön bejáratú 100-110 m2 területű lakás alakítható ki. A csatolt átalakítási terven látható, hogy ezzel a megoldással a felső lakás is önálló külső bejáratot kaphat.Az épület alatt egy kívülről megközelíthető 17 m2-es pincehelyiség található. A telken belül két de akár három gépkocsi is parkolhat, de az épület előtti utcában is ingyenes a parkolás.Az ingatlan fűtését gyakorlatban a gáz-cirkó rendszer biztosítja, de a cserépkályhák is üzemképesek. A gáz fogyasztás díja éves átlagban 40 ezer forint/hó.A tulajdonosoknak legalább hat hónapra van szükségük az épület kiürítéséhez. M87474

+36 70 442 2Mutat

A méltán közkedvelt Gazdagréten, az Eleven Centerhez közeli csendes, rendezett utcában eladó, egy tágas terekkel rendelkező, három generáció számára is megfelelő kényelmet nyújtó, 230 m2-es családi ház. A csodaszép fákkal teli kert ölelésében megbújó ház körbenapozott, lehet itt cseresznyét és meggyet szedni vagy szőlőt, málnát szüretelni. A három szint számtalan lehetőséget rejt magában, átalakítható egy nagy család részére vagy a külön szeparált lakrészek miatt (3 külön bejárat) alkalmas lehet több generáció együtt élésére vagy akár bérbeadásra is. A ház egyik fele alatt a garázs, mosókonyha és tárolóhelyiségből álló, 46 m2-es szint fut végig. A földszint két lakótérre osztott. A ház utcafrontjára néző nagyobbik részbe a teraszról nyíló ajtón juthatunk be, egyenesen a lakó-előtérbe, amely a nappalival, dolgozószobával, és hálószobával együtt diófa padlózatú. A konyhában a pulthoz ízlésesen kiválasztott gránitburkolaton járhatunk, a kis kamrában elhelyezhetők a főzéshez szükséges kellékek. A fürdőszoba és a WC a hálószobához hasonlóan, a gardróbból nyílik. Az üvegfalú, napos, zárt lépcsőházból garzon jellegű külön lakrész nyílik, konyhával, zuhanyozós fürdőszobával és hálószobával, valamint picike kamrahelyiséggel. A lépcsőházból jutunk a felső szinten elhelyezkedő, konyhával egy légtérben található, tágas lakó-előtérbe. A hálószobákból (3) kiléphetünk az erkélyre és megcsodálhatjuk a kert szépségét. A 20 m2-es nappaliba két ablakon át ömlik be a napfény, az olvasás szerelmesei elmélyedhetnek kedvenc regényükben, melyet az egyik falat beborító könyvespolcról emelhetnek le. A fürdőszoba kádas, ablakos, a WC-t külön helyiségben helyezték el, a meleg vizet szolgáltató bojlerrel (2015-ben szerelték fel)együtt. A ház fűtését a 3 éve kicserélt cirkó kazán szolgáltatja. A fenti szinten a nyári kellemes hőmérsékletet klíma biztosítja. A diófa padlózat - a fürdőszoba és a WC kivételével - az összes helyiségen végigfut. Gondolja át a lehetőségeit, nézze meg és szeressen bele ebbe a tehermentes, pár héten belül költözhető ingatlanba. Várom jelentkezését! Irányár: 100.000.000.-Ft

709673Mutat

CSALÁDI HÁZ TELJES ALSÓ LAKÁSA GARÁZZSAL, KERTTEL, KERTI TÁROLÓVALINGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföld déli részén, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A környéket kiváló tömegközlekedés (a Fehérvári úton közlekedő-os villamosok, valamint a Tétényi úti 7-es busz és nagyon jó infrastruktúra jellemzi. Iskolák és óvodák, a Kondorosi uszoda, számos bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, éttermek, cukrászda, kávézók, posta, sportpálya, szórakozó helyek vannak a közelben.Autóval mind a belváros, mind az M1-M7 autópálya és az M6 bevezetője is könnyen és gyorsan elérhető. A közeli Kopaszi-gát, valamint a Bikás-park igazi kikapcsolódási lehetőséget teremt a környéken élők számára. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű, sátortetős épület egyszintes házként 1961-ben épült. 2004-ben külső lépcsővel emeletráépítéssel kétlakásos házzá alakult, ekkor újították fel az alsó szinten található lakást is. Mivel két lakásos az ingatlan, még nem alakították társasházzá, a kert osztatlan közös tulajdon, de a zöld udvart és az előkertet a földszinti tulajdonos használja, ugyanúgy, mint a két garázs egyikét és a kerti tárolót is. Az előkertben gyönyörű virágoskert, az épület mögött sok zöld fű és gyümölcsfák vannak. Az utca nem annyira nagy forgalmú, az utcán kényelmesen és ingyenesen parkolhatnak a házhoz érkező vendégek.LAKÁS JELLEMZŐI: Az eladásra kínált ingatlan az épület földszintjén helyezkedik el, a pincerész miatt pár lépcsőn kell a bejárathoz fellépni. A lakáson belül 2004-ben gyakorlatilag teljes felújítás történt, kicserélték a villanyvezetékeket, víz- és csatornacsöveket, megújult a konyha és a fürdőszoba. A bejárati ajtón az előszobába lépünk be, tágas, világos, csupa ablak helyiség. Bejárat közelében van egy nyugodt félszoba, elkülönülve a lakás többi részétől. Dolgozónak vagy kamasz-szobának remek megoldás. Jobbra egy közlekedő vezet a házrész többi helyiségébe: Közlekedő jobb oldalán tágas étkezőkonyha, bal oldalán a mellékhelyiségek (kamra, WC, kádas, zuhanyzós és WC-s fürdőszoba) és szemben a két nagyszoba. A szobák tágasak, keleti tájolásuk miatt fényesek és az előkertre néznek.Az ingatlan az adásvételi szerződés megkötésétől számítva ~3 hónapon belül költözhető.LAKÁS MÉRETEI: A lakás hasznos alapterülete 85nm, amelyhez tartozik egy hatalmas, tágas kert is. -szoba: 23,1 nm-szoba: 19,6 nm-félszoba: 6,5 nm-konyha-étkező: 14,6 nm-fürdőszoba-wc: 7,2 nm-wc: 1,1 nm-kamra: 1,9 nm-közlekedő: 4,8 nm-előtér: 6,8 nmBelmagasság: 2,9 m (közlekedőben az álmennyezet miatt csak 2,4m)MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:A fűtést és a meleg vizet a fürdőszobában felszerelt kombi cirkókazán biztosítja. A konyhai melegvizet külön helyi vízmelegítő állítja elő. A ház két szintjének fogyasztása külön mérőórákkal mért. Gázórák és vízórák mérője alapján fizetik a rezsit. Közös költség nincs.KÖLTSÉGEK: A ház két szintjének fogyasztása külön mérőórákkal mért. Gázórák és vízórák mérője alapján fizetik a rezsit. Közös költség nincs. TÁROLÓ: Kerti épület és a pinceszinten is egy kisebb rész áll rendelkezésre tároláshoz.PARKOLÁS: A két garázs egyike az alsó lakásé. Irányár: 38,9 MFtAmennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0620,5213Mutat

175 milliós irányáron eladó a főváros szívében, a Gellérthegy mediterrán, déli lankáin, kiemelt övezetben, elvehetetlen panorámával Dél-Buda felé, 2 egymás mellé épített, de önálló családi ház, ugyanakkor kényelmes belső átjárási lehetőséggel, 2 nagy kertbe nyíló terasszal, 3 erkéllyel, 1 fedett loggiával, 604 nm-es saját kertben!Az épületek 1961-ben, és 1981-ben készültek egymás mellé, de szinteltolással, a lankás telekhez igazodva. Így az egyik első emeleti szintje a másik földszintjével van egy vonalban, és itt alakították ki a közvetlen átjárást is, amely lehetővé teszi az épületegyüttes sokféle hasznosítását. Lehet kétgenerációs ház, ahol a generációk végre nem egymás feje fölött, hanem egymás mellett élnek, a napi kontaktus lehetőségével, de mégis jóval kényelmesebben és szeparáltabban, a közvetlen kertkapcsolatot egyaránt élvezve, hiszen mindketten rendelkeznek földszinti résszel és nagy kertbe nyíló terasszal. (Az épületek természetesen külön fogyasztásmérő órákkal is felszereltek.)Ugyanakkor egyetlen ajtó befalazásával bármelyik azonnal bérbe adható, önálló házzá is válhat.Két önálló, utcáról nyíló 25 ? 25 nm-es garázs tartozik az ingatlanhoz, amelyek szintén a vételár részét képezik.Mindkét házból, de még a kertből is kellemes panoráma nyílik Dél-Budára és megvan az a szabadság élmény is, amely déli lejtőkön, a napsütötte városra lenézve fogja el a szemlélőt. A kék ég szinte körbeveszi az embert és a horizontig követhető, amíg összeér a tájjal.A kert az út szintjénél magasabban helyezkedik el, elemelve az ott lakókat, az út és az utcai élet errefelé még oly csekély zajától is, teljes háborítatlanságot biztosítva az épület mindkét oldalán, no és persze az elvehetetlen kilátást, hiszen a szemközti házak az út lejtős oldalán, már sokkal lejjebb találhatóak, nem zavarják tehát a látványt.A tömegközlekedés is kiváló, a Körtérről induló 27-es busz 10 perc alatt fent van és a közelben áll meg, így azok is könnyen elérhetik, akik nem kocsival érkeznek. Ugyancsak negyedóra alatt elérhető a pesti belváros és a Ferenciek tere a 8-as és 112-es buszokkal.A műszaki állapotról röviden. Az ingatlan a mai igények szerint természetesen felújítandó.(A két épület eltérő mértékben.) Egy új vevő persze amúgy is lecserélné a burkolatokat és a gépészetet a saját elképzelései szerint, mindegy, hogy mikor készült. Ezt valószínűleg mindenki szükségesnek érzi, ha saját otthont, saját ízlés szerint kíván létrehozni Budapest első számú hegyvidéki területén: a Gellérthegyen.Biztos, hogy a két épület és a nagy kert együttese megérdemli a törődést, mert intim, természetközeli életteret biztosít, ugyanakkor igazi panorámás hegyi élményt is nyújt, itt a város közepén, a Móricz Zsigmond körtértől és a pesti belvárostól 10 percnyire.ÚJBUDAI SAKULORÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE :- Szerény díjazással a legkedvezőbb végső árért, hogy nálunk a vevő a mindig legjobb pozícióba kerülhessen, miközben az eladó is pénzénél marad.-Gyakorlott ingatlanfelújító szakértőnkkel, aki azonnal képes tanácsot adni.

0630,3151Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének egyik legszebb területén, Sasad felső részén, dombtetőn, igazi zöldövezetben, csendes, nyugodt, családi házas környezetben található. Kiváló infrastruktúra jellemzi, hiszen a közelben abc, zöldséges, posta, gyógyszertár is megtalálható, de a közeli Eleven Centerben, Hegyvidék Bevásárlóközpontban, MOM parkban számos üzlet elérhető. Iskolák, óvodák, játszótér a közvetlen közelben található. Gépkocsival könnyen megközelíthető, és emellett tömegközlekedése is kiváló, hiszen a pár perc sétára található 53-as busszal gyorsan elérhetjük a belvárost , és a közelben található a 8-as busz és 59-es villamos is.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 1980-as években épült, rendezett, téglaépítésű, sátortetős családi ház egy 934nm-es, sík telken található, melynek két utcáról is van bejárata. A kert szép növényekkel tarkított, rendezett, sütögető is kialakításra került.HÁZ JELLEMZŐI:Ritka lehetőséget kínálunk! Több generáció vagy akár baráti családok együttélésére alkalmas, akik családként együtt , generácók és barátok esetében pedig együtt de mégis külön szeretnének élni. 4 szintes, 370 nm-es családi ház, melyben 3 lakószinten 3 praktikus lakás került kialakításra, összesen 9 szobával. Ezek egy közös lépcsőházból közelíthetőek meg, így együtt is jól használhatók, de igény szerint teljesen külön is szeparálhatók. A ház szépen körbenapozott, világos, fő égtája dél.A földszinten található egy tágas étkező-konyha, mely a kerti összejöveteleket tudja kényelmesen kiszolgálni. Továbbá egy tágas garázs, és egy hatalmas tároló. Ezután jönnek a lakószintek, az első emelettől, ahova egy kényelmes lépcsőn jutunk fel, bejárata a kertből nyílik. A földszint és első szint házon belül nem átjárható. Minden szinten található egy nappali, két hálószoba, berendezett ablakos konyha, ablakos fürdőszoba-wc, és egy hatalmas, kertre néző terasz. A magasabb emeleteken már szép kilátás nyílik a budai hegyekre is. A legfelső szinten hangulatos, fagerendás, nagy belmagasságú, tágas, kandallós tetőtéri lakás található, innen a legcsodásabb a panoráma. Ez a szint klimatizált is.Az első lakószintről kertkapcsolatot alakítottak ki, ahova egy kényelmes fa lépcsőn jutunk le a szép, gondozott kertbe. Itt egy további, fával burkolt teraszrészt alakítottak ki, sütögetővel.A ház szép, újszerű, igényes kialakítású, 10 éve egy teljes körű felújítás történt, mely érintette az összes gépészetet és a nyílászárókat, burkolatokat is. A szobákban tölgyfa parketta található.A ház riasztóval felszerelt, mely távfelügyelethez is bekötésre került.A ház a fentebb felsoroltakon kívül kiválóan alkalmas akár cégközpontnak, vagy otthon és iroda együtt működésére is. Továbbá 3 lakásos társasházra is átminősíthetőHÁZ MÉRETEI:A ház alapja körbe 10 x 12 méter, melyből lejönnek a válaszfalak.Teljes méret: 370 nm + teraszok, erkélyekMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A házban két cirkókazán található. Egyik a két alsó szint fűtését és meleg vizét látja el. Itt a fűtés még ki van egészítve egy vegyes tüzelésű kazánnal is. A másik cirkó kizárólag a legfelső szint fűtését szolgáltatja. Itt a meleg vizet villanybojler adja. A felső szint klimatizált. Az egész lakásban pedig a riasztórendszer kiépítésre került.PARKOLÁS:A garázsban két kisebb, vagy ez nagyobb autóval parkolhatunk. Ezen felül a kerti gépkocsibeállón további 4 autó kényelmesen elfér.Irányár: 139,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3160Mutat

P9944 Sashegy alján klasszikus stílusú szuper luxus, panorámás villa eladó XI-XII. kerület határán, Sashegy alján belváros közeli, kiválóan megközelíthető, gyönyörű díszkertes, klasszikus stílusban épült, extra kivitelű, luxus 212nm + 74nm teraszos, 2008-ban teljes körűen felújított, átépített panorámás villa eladó. Az épület három szintes, nappali, hall, étkező + 2,5 szobás. Nagy összenyitott reprezentatív terekkelnappali-hall (57nm) előtte 28nm terasz, körben ablakos étkező (28nm) előtte 46nm-es kertkapcsolatos terasz, konyha- Tv szoba 32,5nm, fürdőszoba 22nm (szaunával, hidromasszázs-káddal, zuhanyzó). élményfürdő többszemélyes jacuzzival. A villa 671nm-es gyönyörű díszkertben áll, melyben 1db kerti gépkocsi beálló van kialakítva, 1db garázs külön épületben. Klasszikus stílust kedvelő 2-3 fős családnak, akinek fontos a belváros közelsége, a luxus és a kényelem. * kertszint 87,5 z+ 46nm teras m2: konyha-TV szoba jelenleg egytérben (32,5nm ), étkező (28nm), élményfürdő (15nm), háztartási helység, tároló, közlekedő, kertkapcsolatos terasz (46nm ) * bejárati szint 69nm + 28nm terasz m2: előtér, hall (19nm), nappali (38nm), lépcsőfeljáró, WC, terasz (28nm ) * emelet 55.5 m2: közlekedő, szoba (14,5nm ), szoba (9,5nm), gardrobe szoba (4nm), fürdőszoba ( 22nm, megosztható), francia erkély 100 000 Ft Media Markt ajándék utalvány vagy ingyenes ügyvédi közreműködés minden családi ház vásárlónak! Felhasználási feltételek az utalványon. Töltse le az ajándék utalványt honlapunkról most! További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/9944

(30) 941 5500, (1) 335 5Mutat

XI. A méltán közkedvelt Gazdagréten, az Eleven Centerhez közeli csendes, rendezett utcában eladó egy tágas terekkel rendelkező, három generáció számára is megfelelő kényelmet nyújtó, 230 m2-es családi ház. A csodaszép fákkal teli kert ölelésében megbújó házat körbe süti a nap. A három szint számtalan lehetőséget rejt magában, átalakítható egy nagy család részére vagy a külön szeparált lakrészeknek köszönhetően (3 külön bejárat) alkalmas lehet több generáció együtt élésére vagy akár bérbeadásra is. A ház alatti garázs szinten mosókonyha és tárolóhelyiség is ki lett alakítva. A földszint két lakótérre van osztva. Az utcafrontra néző nagyobbik részbe a teraszról juthatunk be egyenesen az előtérbe, amely a nappalival, dolgozószobával, és hálószobával együtt diófa padlóval van burkolva. A konyhában ízléses gránitburkolatot raktak le. A fürdőszoba és a WC a hálószobához hasonlóan, a gardróbból nyílik. Az üvegfalú, napos, zárt lépcsőházból garzon jellegű külön lakrész nyílik, konyhával, zuhanyozós fürdőszobával és hálószobával, valamint picike kamrahelyiséggel. A lépcsőházból jutunk a felső szinten elhelyezkedő lakrészbe. A fürdőszoba kádas, ablakos, a WC-t külön helyiségben helyezték el, a meleg vizet szolgáltató bojlerrel (2015-ben szerelték fel) együtt. A ház fűtését a 3 éve kicserélt cirkó kazán szolgáltatja. A fenti szinten a kellemes hőmérsékletet klíma biztosítja.Érdeklődni: Hreblay Katalin, telefon: +36-70-953-5550Referencia szám: 418153

709535Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!