Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó Budapesten (VIII. kerület) a Tisztviselőtelep kertvárosi részén egy 89 négyzetméter alapterületű családi házrész (plusz 25 négyzetméter szuterén rész és 90 négyzetméter beépíthető tetőtér)A teljes ingatlan három különálló lakásból álló, de osztatlan közös ingatlan, ami még vár a társasházzá nyilvánításra! A ház két tulajdonos nevén van egy 5/8-os és egy 3/8-os hányaddal. Az értékesítésre kínált lakás 4/8-os részt tartalmaz.A 89 négyzetméter elosztása: 3 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, külön wc, kamra és egy kertre néző veranda.Ez a lakás rendelkezik közvetlen, belső lépcsővel a tetőtérhez, ami nagyban segíti a beépíthetőséget.A tetőtér burkolata jelenleg tégla. A beépíthető tetőtéri rész 90 négyzetméter. A ház főfalai 50 cm a válaszfalak 15 cm szélesek.A ház fűtése minden lakásban gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet bojler.A hatalmas belső udvar és kert, ahol a garázs is található, rengeteg lehetőséget rejt magában. Kialakítható további gépkocsi beállási lehetőség, méreteinél fogva parkosítható, medence elhelyezhető, kerti pihenő építhető. A kertet szomszédos kertek övezik, nem zavarják a pihenést a szomszédos házak.Az 50 négyzetméteres szuterén fele illeti meg a vevőt, ami olyan potenciállal rendelkezik, hogy a korszerűsítés alkalmával lakhatóvá tehető.Szerkezetileg , gépészetileg felújítandó a ház egy része.A csendes környék közel van a belvároshoz, az Üllői út szomszédsága a repteret teszi könnyen elérhetővé. Pár perc séta a Groupama Aréna, közlekedési lehetőségek pedig kiválóak (Metro, buszok, villamos)Igény szerint a teljes ingatlan megvételére mód nyílhat!Ár: 49.900.000,-FtFarkas Csaba+36308359529farkas.csaba@alom-otthon.hu(Ref.: 18/17)

Irodát keres ? Vagy Lakást? Mit szólna mindkettőhöz egy helyen?Eladó a TISZTVISELŐTELEPEN,egy 350 nm-es ház,amelyben jelenleg 3 különálló,teljesen felszerelt,BERENDEZETT LAKÁS található.Mindehhez egy 535 nm-es telek is jár,hogy ne is említsem a mindkét bejárattól megközelíthető parkolókat és a hatalmas garázst.Ideális lehet üzleti célra,kiválóan kialakítható egy irodaház,rendelő,vagy panzió.De könnyen ki is lehet adni a 3 lakást,hiszen ki ne szeretne a NÉPLIGET mellett,mégis ZÖLD ÖVEZETBEN élni?Ebben a házban,akár 3 generáció is elfér egymás mellett.Mindenki megtalálja itt a boldogságát,hiszen apa annyi irodát alakít ki amennyit csak szeretne,anyának csodás konyhája van,és a közelben lévő boltokból mindent hamar beszerez, a gyerekeknek ennél NYUGODTABB és tisztább környezetet nem is lehetne kívánni.A nagyszülők pedig boldogságban tölthetik legszebb éveiket.Mi kellhet még ?Nézzük meg,és ígérem nem fog csalódni!128 000 000 forintSzilágyi Erzsébet - Új Élet IngatlanirodaENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY (zöldkártya ingatlanhoz)2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél is kötelező! Hívjon! Elkészítjük Önnek!ÜGYVÉD-0,7%Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj.LAKÁSBIZTOSÍTÁSIngatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen.HITELCégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek - személyre szabottan - a legjobbat!

VIII. kerületben a méltán közkedvelt Tisztviselőtelepen kínálunk megvételre csendes utcában egy felújított családi házat.A 646 nm-es telekre épült ház 3 ütemben épült, az első ütem, azaz a földszint és a pince az 1900-as évek elején, az első emelet és a padlástér a 2000-es évek elején, míg 2009-ben végül a tetőtér is beépítésre került. A beépítések során az ingatlan tartószerkezeteinek teherbírását megerősítették, valamint teljes korszerűsítésen átesett az eredeti rész valamint minőségében jól megépített az emelet és tetőtér egyaránt.A 3 lakószinten 4 lakás került kialakításra. Földszint: Ezen a szinten egy 140 nm-es, kertkapcsolatos teljes körűen felújított luxus minőségű ingatlan helyezkedik el. Mind esztétikai mind gépészeti felújítás megtörtént 2012-ben. - minden helyiség klimatizált- központi porszívó kiépítése- rejtett led design világítás- álmennyezet kivitelezése- biztonsági kamera rendszer kiépítése- alumínium redőnyök felszerelése- gáz cirkó kazán/ süllyesztett, elegáns padlóradiátorok és padlófűtés- egyedi víz/gáz/villany órák- műanyag hőszigetelt nyílászárók- hatalmas beépített szekrények- dupla komfort- 3 szoba, 2 nappali + nagy étkezőkonyha, közvetlen terasz és kert kapcsolatEmelet:Ezen a szinten 2 lakás helyezkedik el egymás mellet, az egyik egy 63 nm-es míg a másik egy 82 nm-es ingatlan. Mindkét ingatlant 2009-ben esztétikailag és gépészetileg is felújították. Fa nyílászárók hőszigetelt üveggel kerültek beépítésre. A fűtés korszerűsítés is megvalósult, kombi cirkó került beépítésre radiátoros és padlófűtéssel kombináltan.63 nm-es lakás: 1+1 szoba, étkező, konyha kamrával, fürdőszoba, wc82 nm-es lakás: 3 szoba + amerikai konyhás nappali + 2 fürdőszobaTetőtér:Ezen a szinten egy nettó 100 nm-es lakás helyezkedik el, mely 4 szoba egy amerikai konyhás nappali és 2 fürdőszoba helyezkedik el.Pince:A 140 nm-es pince száraz, félszuterén, utcai bejáratú, üzleti tevékenységre is hasznosítható. Jelenleg is bérlik.A földszinti lakás a kert felől a 3 másik lakás nyitott lépcsőházból közelíthető meg. A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, intim zöld környezet, szomszédok kulturáltak és nem látnak át egymásra!!! A kert túlsó oldalán egy garázs kapott helyet, ez jelenleg használaton kívül van. Autóval utcán díjmentesen, zárt udvarban lehet parkolni.A Ház kiváló befektetés,a pincét és a 3 lakást jelenleg is a piaci áron bérlik.A környék közlekedése és infrastruktúrája kiváló, közelben a 24-es villamos és a 3-as metró Nagyvárad téri megállója. Csendes pihenő-zöldövezet, karnyújtásnyira a Belvárostól.Irányár: 169,99 Millió Ft

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: