Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

12% -16% - os HOZAMOT ADÓ BEFEKTETÉS 235 000 Ft/nm áron!MAGÁNKOLLÉGIUMNAK, SZOBÁZTATÁSRA, RÖVID-HOSSZÚ TÁVÚ KIADÁSRA, IRODÁNAK, LAKRÉSZEK KIALAKÍTÁSÁRA IDEÁLIS 255 NM-es ingatlan!Figyelmükbe ajánlom ezt a Kálvária térhez közeli részén, a 9-es busz, és a 83-as megállóihoz közel található, ez az összesen 255 nm-es javarészt első emeleti ingatlan. Az ingatlan 19 db hatalmas ablakának és egybefüggő tereinek kihasználására számos lehetőség létezik, akár befektetési, akár iroda célú használatra, amelyek közül 1-et átalakítási terven is ismertetek. Ebben 18-22 fő magánkollégiumi elhelyezését javaslom ágyanként kb. 45-50 000 Ft havi költségért + rezsihányad. Ezzel havi bruttó 800 ezer - 1-1 millió Ft bérleti díj realizálható, amely mellett már reális a 12-16%-os megtérülés. Ebben a megoldásban 4 db különnyíló WC-t és 4 db zuhanyzót javaslok kialakításra a szobák kiszolgálására és a földszinti részen gondnoki lakást, illetve mosókonyhát alakítanék ki.A közelben elhelyezkedő 9-es busz és 83-as trolibusz közvetlenül a belvárosba visz, a Corvinus Egyetemhez, illetve átszállási lehetőséget biztosít 5 percen belül a körúti villamoshoz és több metróvonalhoz. Ha ez nem lenne elég, a közelben jó ütemben bővül a Ludovika Campus, illetve a környék is folyamatosan fejlődik, egyre népszerűbb lesz, ezért értéknövekedésre is számíthatunk. A belváros gyors megközelíthetősége miatt hasonló elrendezés mellett a rövidtávú kiadás is jelentős hasznot termelhet a jövendőbeli tulajdonosnak, vagy a rendelkezésre álló hatalmas, hangulatos ablakok miatt fiatalos, minimalista stílusú lakrészek kialakítása is megoldható. Szükség esetén lépcső is nyitható a földszinti és emeleti rész között.

06202564Mutat

Kálvária térnél szépen karbantartott házban eladó egy 55 négyzetméteres, két szobás, földszinti lakás. A lakás megközelíthető a kellemes hangulatú belső udvar, valamint az utca felől is. Az ingatlanba belépve rögtön a konyhába érkezünk. Innen nyílik az első szoba, amibe magassága miatt akár egy teljes értékű galéria is beépíthető. A szobából nyílik a fürdő, melyben egy WC is található, és amibe ventillátor is beépítésre került a felújítás alatt, valamint a második szoba is. A második szobában található egy 8 négyzetméteres galéria is, mely kialakításánál ügyeltek a hely minnél teljesebb kihasználására, így a lépcső alatti részre egy plusz WC került beépítésre. Ez a második szoba teszi az ingatlan alkalmassá, hogy akár lakásként, akár üzlethelységként, vagy akár e kettő kombinációjaként is üzemelhessen, hiszen ennek a szobának van egy utcai bejárata is. Az ingatlan fűtését és melegvizét gázcirkó biztosítja. Továbbá található az ingatlanban klíma berendezés is. Az ingatlan mind a két irányból megerősített védelemmel van ellátva, bár ezt korábbi tapasztalatok nem indokolják. A belső bejáratot kinyitható rács védi, míg az utca fronton elektromos legördülő rács biztosítja a védelmet. További biztonságot jelent az ingatlanban található riasztó rendszer. Az ingatlan részben felújítandó, mert felülről több helységét is eláztatták, amit javítani kell, ezen kívűl az ingatlan jó állapotban van.Az ingatlan közelében minden megtalálható amire szükség van (közért, iskola...), valamint maga a Kálvária tér is nagyon szép, modern külsőt kapott. A tömegközlekedéssel a belváros pár perc alatt elérhető.

205318Mutat

Belvárosi modern stílusú újjáépített stúdió lakás!Érdeklődni: +3620 377 89498.ker. egyik legjobb részén, a Teleki térnél, pár percre 3-as metró Nagyvárad téri állomásától, a 2-es és 4-es metró Keleti pályaudvari állomásától, valamint a nagykörúttól, rendezett, megújított parkosított környezetben, jó állapotú rendezett házban eladó, egy csendes, világos és tágas belsőudvari, teljes körűen és rendkívül igényesen minden esztétikai és technikai részletre kiterjedően újjáépített, újszerű állapotú, 47 nm-es, 1 nappali + 1 hálószobás + gardróbszobás, napfényes, csendes, hangulatos, kitűnő beosztású, olcsó rezsijű, fiatalos, belső kétszintes, tehermentes, modern stílusú gáz-cirkó fűtéses stúdió lakás.Az épület a megújult Teleki tér mellett a Dobozi utca elején található, szemben a parkkal és sportpályával.A téren LIdl, újjáépített piac, hangulatos parkok, térfigyelő kamerarendszer, sportpálya és játszótér került kialakításra, a környéken pedig folyamatosak a jelentős fejlesztések és beruházások.A ház klasszikus stílusú, téglaboritású épület, tágas csendes és világos belsőudvarral. Anyagi helyzete rendezett, remek összetartó lakóközösséggel rendelkezik.A lakás belső kétszintes stúdió lakás, két nagy ablakkal, külön helységben található konyhával. A 31 nm-es alsó szinten a nappali, a konyha, és a fürdő, a 16 nm-es emeleten a hálószoba és a gardróbszoba található. Teljes körű áttervezése és újjáépítése a közelmúltban fejeződött be. Az összes közmű teljes cseréjével, rendkívül igényesen, a lehető legjobb minőségben, minden részletre kiterjedően valósult meg, pénzt és időt nem kímélve. Napfényes csendes nagyablakos nappali, külön nyíló emeleti szobák, magas hő és hangszigetelésű redőnyös és rovarhálós nyílászárók, biztonsági ajtó, modern bútorozott gépesített konyha (TEKA, Whirlpool, Zanussi), minőségi szaniterek, kádas fürdőszoba, energiatakarékos ledvilágítás és hangulatvilágítás, acélszerkezetes felső szint, 6 nm fűtött gardóbszoba, Geberit WC tartály és falraszerelt WC-csésze, üvegtéglával átvilágított falak, tároló, kitűnő beosztás, modern fiatalos dizájn, alacsony rezsi költségek (fűtés télen: kb.10 000 Ft, közösköltség: 7000 Ft) és nagyon jó ár-érték arány jellemzi. Minden beépített eszköz új és rendelkezik a teljes dokumentációjával és garanciával.Előnyös elhelyezkedése, az egyetemek közelsége és könnyű kiadhatósága, a lakás különleges és egyedi adottságai kialakítása, valamint a környék fejlesztései és nagy volumenű beruházásai okán befektetésnek is ajánlható.Ár: 16.9 M.FtÉrdeklődni: +3620 377 8949Kérésre további képeket küldök e-mailben.KÉRNÉM,HOGY INGATLANOSOK NE KERESSENEK!!! KONKRÉT VEVŐVEL SEM !!! KÖSZÖNÖM :)

+36203778Mutat

BLAHA L. térhez közel CSENDES utcában, frissen FELÚJÍTOTT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, napfényes lakás UDVARI BEÁLLÓVAL!Eladó a VIII. kerületben, Népszínház u.-hoz közeli csendes utcában, egy átlagos állapotú 2 emeletes téglaépület 2. emeletén (lift nincs), 3 szobás, utcai és udvari kilátású, K-i és Ny-i fekvésű, 88 nm-es (tulajdoni lapon 85 nm), + 11,5 nm – megvehető - saját használatú előtér, kombi cirkó fűtésű, vízórás, FELÚJÍTOTT, szép lakás.Az épület külső homlokzata átlagos, belső homlokzata, lépcsőháza felújítás előtt áll, melyet nyáron elkezdenek. A közös képviselő nagyon ügyesen bánik a befolyt felújítási alappal. Közös költség 23.200 Ft. Amíg az épület felújítása nem készül el, az udvari parkolás díja 5.000 Ft, utána díjmentes lesz.A lakás frissen felújítva (kombi cirkó kialakítása, vezetékek cseréje, új burkolatok, konyhabútor csere, fürdőszoba megújítása, festés-mázolás). Bejárati ajtó és az ablakok eredetiek, felújítottak.Remek beosztású, jó hangulatú lakás. A lakáshoz vezető előtér megvehető a háztól (itt egy működő illemhely is található, így akár 2 WC-s lakást is ki lehet alakítani). Szép NAPFÉNYES lakás. Két utcai szobája felől reggel éri a napsugár, a bejárat és az udvari szoba felől délután ragyog be nap. Konyha és fürdő (illemhellyel) ablakos. A kedves hall több funkciót is elláthat. Rendkívül jó infrastruktúrájú környék. Blaha L. tér és a II. János Pál pápa tér a közelben, így a 2-es és 4-es metró pillanatok alatt elérhető. A Körúton járó 4-6-os villamos, 7-es buszcsalád, éjszakai járatok sokasága pár percre. Mindenféle üzlet, szolgáltatás a közelben. Irányár: 35,9 MFt.Nagyon szép, jó hangulatú lakás! Hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot a megtekintésére.AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

06709055Mutat

Eladó a VIII. kerületben , a Práter utcában, egy 3 emeletes (lift nincs) tégla társasház 1. emeletén, egy 56m2-es, 2 szobás egymásból, de külön is nyíló (fürdőszobán keresztül) ÉK-i fekvésű, utcai nézetű, vízórával felszerelt, cirkó fűtésű, VILÁGOS, FELÚJÍTANDÓ, KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ lakás, TELJESEN átalakíthatóA kerület rohamosan fejlődő részén található az ingatlan. A ház külső homlokzata pár éve esett át egy renováláson, a belső homlokzat még felújításra vár. A lakás felújítandó állapotú, de a jó adottságainak köszönhetően egy nagyon kellemes otthon varázsolható belőle. Az 56 m2-en található egy 9 m2-es konyha ide lépünk be a körfolyosóról, itt alakítható ki egy kis előszoba sarok valamint a nagyságának köszönhetően, egy kis étkező is elfér a helyiségben. Ebből a helységből lépünk a dupla ablakos 23 m2-es nappaliba. A nappaliból nyílik a 18 m2-es második szoba, ami két irányból is megközelíthető, mivel a konyhából nyíló közlekedőn, a nappalit megkerülve is ide juthatunk. A közlekedőből nyílik és a 4m-es kádas, toalettes fürdőszoba.A lakás jó elhelyezkedésének köszönhetően, megtalálható minden a környéken, ami a mindennapi élethez szükséges, SPAR, LIDL, kisebb boltok, pékség, mozi, valamint a CORVIN PLAZA is pár perces sétára van, ahol több étterem és kávézó is található. Ezért is ajánlom FIATAL PÁROKNAK, és nem beszélve arról, hogy a jó közlekedésnek köszönhetően percek alatt elérhetünk a város bármely pontjára, akár még éjszaka is. Valamint ha BEFEKTETÉSI céllal keres ingatlant, szintén ajánlani tudom, mert ezen a környéken KÖNNYEN KIADHATÓ az ingatlan!Tömegközlekedés: A lakástól néhány percre található az M3-as metró Corvin-negyed és a Klinikák megállója, ugyanígy az 4-es, 6-os villamos, valamint a 9-es buszjárat is, így a belváros és a budai oldal is könnyen megközelíthető! A társasház előtt a PARKOLÁS INGYENES!!Jöjjön el és VALÓSÍTSA MEG ÁLMAI LAKÁSÁT!Hívjon bizalommal és tegyen ajánlatot! Ingatlan Irányára: 20.000.000 Ft.

06306917Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!