Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

VIII. Ganz negyedben, kertvárosi környezetben, a Bláthy Ottó utcában, rendezett, zárt épületegyüttes második emeletén eladó ez a műszakilag felújított, esztétikailag közepes állapotban lévő, 32 m2-es garzonlakás.Szobája tágas (18 m2) a fürdő és a WC külön van, ablakkal ellátott, így szellőzésük megoldott.A lakásban a villamos hálózat ki lett cserélve, az ablakok jól szigetelnek, megmaradtak eredeti állapotukban. Minden egyedi mérés alapján történik, vízórás a lakás, a közös költség pedig mindösszesen 7 611 Ft.A fűtésről konvektor gondoskodik.Tartozik a lakáshoz egy saját tároló a pincében (száraz) 3 m2, a társasház portaszolgálatos, az udvaron zárt parkolási lehetőség, 2000 Ft/hó.A házban a gáznyomócsövek 4 éve lettek cserélve. A lakást elsősorban fiatalabb korosztálynak ajánlom. Egyetemek közelsége és alacsony fenntartási költségei végett befektetésre, kiadásra is alkalmas. A közelben megtalálható a város két legnagyobb zöld területe a Népliget, valamint az Orczy kert. Közlekedés: a Népligeti, Nagyvárad téri metrómegálló, a 99-es busz (Határ út-Blaha), az 1-es (Hungária krt.), 24-es villamos (Keleti P.U.) közelsége is biztosítja, hogy könnyen eljussunk a város bármely pontjába. I.ár: 17,9MHáz története:Az 1873-ban alapított MÁV Gépgyár (Ganz Mávag) Józsefváros és Kőbánya határára eső hatalmas telepének délnyugati részén, a Golgota – Szapáry (ma: Bláthy Ottó) – Simor (ma: Vajda Péter) – Delej utcák közötti területen 1908-09-ben épült fel a gyár munkásainak és tisztviselőinek lakótelepe. Az épületegyüttes azonban több lett, mint egyszerű munkástelep: a szociális gondoskodás mintapéldája ma is.A négyemeletes házak a belső, kertes udvar felé nyílnak, bennük 645 szoba-konyhás munkáslakásnak és tíz, két-három szobás tisztviselői otthonnak jutott hely. A telep közepén víztorony magasodik, tövében hatalmas közösségi tömb. Volt itt minden, amire száz éve szükség lehetett: az alagsorban kád- és gőzfürdő (tekintve, hogy egy lépcsőház kivételével a 24 lépcsőházra tagolt négyemeletes épületek lakásaiban nem volt fürdőszoba, és a külön WC is kinn volt a lépcsőházban), közös mosókonyha és szárító, a földszinten vendéglő és tekepálya, a félemeleten tisztviselői kaszinó, az emeleten elképesztően tágas színház- és moziterem. Emellett orvosi rendelő, mentőállomás, könyvtár, óvoda, mosoda és jéggyár, hogy meg ne romoljon az étel a lakások jégszekrényeiben.Mindebből persze ma már kevés látható. A közösségi épület az államosítást követően művelődési házként működött (Ganz, illetve egy darabig Vörösmarty néven), nagy korszaka a ’70-es években, majd 1988-95 között az alternatív Fekete Lyuk korában volt.

+36-(30) 6066Mutat

Duna house

Molnár Gábor

CORVIN NEGYED mellett AZONNAL KÖLTÖZHETŐ 1+1 szobás, NAPFÉNYES lakás EGYETEMHEZ közel!Eladó a VIII. kerületben, a Szigony utcában, egy átlagos állapotú 10 emeletes panel épület 7. emeletén (lift van), frissen FELÚJÍTOTT, DNY-i fekvésű, utcára néző, 41nm-es, 1+1 szobás (KÜLÖN NYÍLÓ), távfűtésű, vízórás ,klímás lakás.A ház átlagos állapotú, nem panelprogramos. Közös költség 6500 Ft,távfűtés átalány 11.000 Ft. A lakásban teljeskörű felújítások történtek (csaptelep kicserélve, WC lefolyó csere, biztosítékok cseréje, laminált parketta).A lakásba belépve egy tágas előszobába érkezünk.Innen tudjuk megközelíteni a többi helyiséget .Az egész lakás olyan melegséget áraszt,mintha nem is egy panel lakásba lennék. A fürdőszoba kádas megoldású és mellette kapott helyet a toalett . Mind a két szoba külön bejáratú,napfényes, laminált parkettás, ami nagyon fontos egy család életében.Remek infrastruktúrájú környék! A közelben Spar, Lidl, gyógyszertár, rendelő, különféle üzletek, étkezdék, Egyetem, Corvin sétány. 9-es busz, 83-as troli megállója pár percre,A parkolás a lakosok részére ingyenes a ház előtti parkolóban. Remek lehetőség BEFEKTETÉS szempontból, mert gyorsan kiadható az Egyetem közelsége miatt, de saját célra is nagyon jó elrendezésű lakás!Rohamosan FEJLŐDŐ KÖRNYÉK! Hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot a megtekintésre, nehogy lemaradjon róla!Irányár: 20.49 M Ft.

06709457Mutat

REMEK ÁR-ÉRTÉK arány!KÜLÖN szobás CSENDES lakás, kis TERASSZAL a megújuló Magdolna negyedben!Eladó a VIII. kerületben, a Dobozi utcában (Fiumei úthoz közel), egy műszakilag jó állapotú, 3 emeletes téglaépület (lift nincs) földszintjén, udvarra néző, DK-i fekvésű, 49 nm-es, 2 szobás, konvektor fűtésű, vízórás, beköltözhető állapotú!Az épület FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT, gázvezetékek ki lettek cserélve, tető, csatorna, kapubejárat, lépcsőház már felújítva. Homlokzat megújulása pár éven belül várható. Udvarát szép növények díszítik. Rendes, CSENDES LAKÓKÖZÖSSÉGŰ. Közös költség felújítási alappal 15.000 Ft, ezen kívül minden EGYEDI MÉRÉS alapján fizetendő. A lakásban pár éve a nyílászárók (redőnnyel, szúnyoghálóval) és a bejárati ajtó cseréje, 2003-ban konyha és fürdő felújítása, vízvezetékek cseréje történt.Jó elrendezésű lakás. Belmagassága álló galéria kialakítását is lehetővé teszi. A konyha-előszobába lépünk be. Szobák jobbra és balra. Az egyik szobából egy kisebb teraszra léphetünk ki. Fürdő és WC egy helyiségben, ablaka a lichthof felé szellőzik. Csarnok, üzletek, szolgáltatások a közelben. Tömegközlekedési szempontból is jó, hiszen a 24-es és 28-as, 37-es villamos megállója pár percre. Keleti pu., Blaha L. tér gyorsan megközelíthető. Irányár: 16,9 MFt.Szívesen ajánlom fiataloknak, „első lakást” keresőknek, befektetőknek, akik kiadásban gondolkodnak. Hívjon bizalommal, egyeztessünk egy időpontot a megtekintésre!AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

06709055Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!