Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

+36-70-489-1Mutat

GDN Ingatlanhálózat

Gyulai Evelin

Eladó a II. János Pál pápa téren egy 30 m2-es, 1 szobás, 1. emeleti, konvektoros fűtésű összkomfortos lakás.Egy 16 m2-es galériával is rendelkezik, amely hálószobának vagy tanulószobának is kiválóan alkalmas. Nagy előnye a kiváló elhelyezkedés, ezért gyorsan és könnyen kiadható. Jelenleg is két diákfiú lakja az ingatlant. A lakás egy jó állapotú házban található, rendes lakóközösséggel. Alacsony fenntartással rendelkezik, biztos befektetés. Közös költsége 12.600 Ft, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is.Közlekedés szempontjából kiváló, a körút és a Blaha Lujza tér ( M2-es metró) 1 megállóra található. Az M4-es metró 2 percre található, 28, 28A, 37, 37A, 62-es villamosok megállója, ill. a 99, 217E buszok megállója.Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan hívjon bizalommal!INGYENES hitel tanácsadás!BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.ID: 188812 ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 188812

+36-70-489-1Mutat

GDN Ingatlanhálózat

Gyulai Evelin

GDN Ingatlanhálózat

Gyulai Evelin

Eladó a VIII. kerületben a Baross utcában, 5 emeletes tégla építésű, liftes társasház földszintjén, keleti fekvésű 27 m2-es, 1 szobás, 8 m2 galériával rendelkező, gázkonvektor fűtésű, vízórás, közepes állapotú, udvarra néző csendes lakás.A ház lakói csendesek, dolgozó emberek. A ház belső homlokzata gyönyörűen megcsinálták, a lépcsőházat ebben az évben fogják kijavítani, de ez a lakás a földszinten van, a lakás a szépen rendben tartott udvaron közelíthető meg. A lakás az Orczy tér közelében található, de a környék jól bekamerázott, az ott lakók nagyon meg vannak elégedve a biztonsággal. Ha értékálló ingatlant szeretne vásárolni, ezt a kis lakást nagyon tudom ajánlani, mivel itt fognak a lakás árak a legnagyobb mértékben megemelkedni az elkövetkezendő években.A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges.A közlekedés kiváló, a közelben áll meg a 9-es, 99-es busz, a 83-as troli a 24-es és a 28-as villamos is, néhány perc alatt a körúthoz, vagy a másik irányban a Keleti pályaudvarra érkezhetünk.A lakásba belépve az előszobába érkezünk, balra a galériás szoba található, a konyhában továbbhaladva a zuhanyzós fürdőszoba és innen külön ajtóval a mellékhelyiség található.Ajánlom befektetőknek, első lakás keresőknek és fiataloknak is.Hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot és tegyen ajánlatot, mert ez a lakás nem sokáig lesz meg a lakáspiacon.Az ingatlan irányára 12,95 Mft.

06708815Mutat

Kálvária térnél szépen karbantartott házban eladó egy 55 négyzetméteres, két szobás, földszinti lakás. A lakás megközelíthető a kellemes hangulatú belső udvar, valamint az utca felől is. Az ingatlanba belépve rögtön a konyhába érkezünk. Innen nyílik az első szoba, amibe magassága miatt akár egy teljes értékű galéria is beépíthető. A szobából nyílik a fürdő, melyben egy WC is található, és amibe ventillátor is beépítésre került a felújítás alatt, valamint a második szoba is. A második szobában található egy 8 négyzetméteres galéria is, mely kialakításánál ügyeltek a hely minnél teljesebb kihasználására, így a lépcső alatti részre egy plusz WC került beépítésre. Ez a második szoba teszi az ingatlan alkalmassá, hogy akár lakásként, akár üzlethelységként, vagy akár e kettő kombinációjaként is üzemelhessen, hiszen ennek a szobának van egy utcai bejárata is. Az ingatlan fűtését és melegvizét gázcirkó biztosítja. Továbbá található az ingatlanban klíma berendezés is. Az ingatlan mind a két irányból megerősített védelemmel van ellátva, bár ezt korábbi tapasztalatok nem indokolják. A belső bejáratot kinyitható rács védi, míg az utca fronton elektromos legördülő rács biztosítja a védelmet. További biztonságot jelent az ingatlanban található riasztó rendszer. Az ingatlan részben felújítandó, mert felülről több helységét is eláztatták, amit javítani kell, ezen kívűl az ingatlan jó állapotban van.Az ingatlan közelében minden megtalálható amire szükség van (közért, iskola...), valamint maga a Kálvária tér is nagyon szép, modern külsőt kapott. A tömegközlekedéssel a belváros pár perc alatt elérhető.

205318Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!