Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Extravagáns, 95 nm-es, újszerű lakás az V. kerületben!Az Egyetem tér vonzáskörzetében, igényesen, kívül-belül felújított, polgári, liftes ház, legfelső, magas emeletén kínálok megvételre, egy nappali+2 hálós, frissen újjáépített, modern lakást.Az ingatlan tulajdoni lapon 92 nm-es, valóságban, a falbontások következtében (lézeres mérővel lemérve), 95 nm-es, tehermentes, azonnal költözhető állapotú.Belsőépítész, ill. lakberendező összehangolt munkájának köszönhetően lett a lakás újragondolva. Praktikus, minden igényt kielégítő térszervezés, tágas terek, megfelelő tárolási lehetőség jellemzi.A lakás központi magjában a csúcsminőségű háztartási gépekkel felszerelt konyha kapott helyet, mely nemcsak a család, de baráti összejövetelek kedvelt helye is lehet.A helyiségeket tolóajtók zárják, ezzel is növelve a hasznosítható teret.Minden szoba utcára néz, melyeket a tájolásnak, a magas emeletnek, és a nagy nyílászáróknak köszönhetően, napszaknak megfelelően, reggeltől-estig átjár a fény.Két fürdőszobája, dupla toalettje, háztartási helyisége, járó gardróbja, mind-mind a tervezők munkáját dicséri.A lakás műszaki paramétereit illetően is kiváló, minden nyílászárón elektromos redőny működik, zárt rendszerű, kondenzációs kazán felel a meleg víz ellátásért és a fűtésért, riasztó, kaputelefon, proxyval működő beléptető rendszer kiépítve.A ház állapota is remek. Tető felújítás, pince szigetelés, komplett víz, gáz, elektromos hálózat felújítás néhány éve megtörtént.

KÁROLYI KERTNÉL GALÉRIÁZOTT, CSENDES LAKÁS ELADÓ!V. kerület kis zöld oázisában, a Károlyi kertnél, kívül-belül felújított, szép polgári ház harmadik emeletén28 nm-es, álló galériás lakás eladó.A négyemeletes, eklektikus stílusú bérpalota 1901-ben épült, felújított, gondosan karbantartott. Napsütöttelépcsőházát kovácsoltvas korlátok díszítik, a harmadik emeletre hívólift visz fel.A lakást 10 éve felújították, az elektromos- és vízvezetékeket kicserélték, új burkolatot kapott a fürdő, a konyha.Az amerikai konyhás nappaliba új, fából készült konyhabútor került. A közel 4 m-es belmagasságot kihasználva- a nappali légterét megkímélve - szobányi méretű galéria épült, melynek a világítóudvar felé saját ablaka van.A nappali nagy ablaka a ház szép belső homlokzatára néz, reggeli, délelőtti napot kap.A fürdő ablaka szintén a lichthofra nyílik.A fűtés felújított gázkonvektorral, a meleg víz szolgáltatás villany bolerrel történik.A parkolás a tulajdonos számára kerületi matricával ingyenes.A környék ellátottsága minden tekintetben kiemelkedően jó. Egymást érik a hangulatos kávézók, éttermek,kis boltok és elegáns üzletek, kiváló iskolák, az ELTE pár percnyire, további öt egyetem 15 perc alatt elérhető. A tömegközlekedés kiváló, 7-es buszcsalád, M2 1 perc séta.A lakás teljes berendezéssel együtt megvásárolható.ÉRTÉKÁLLÓ, TÖKÉLETES BEFEKTETÉS, AZONNAL KIADHATÓ!

Váci utcában kínálok megvételre egy 70 nm-es, a sétáló utcára nyíló és a Gellért hegyre és a Citadellára néző, 3,63 m belmagasságú 4. emeleti, D-Ny-i fekvésű 5 szintes, liftes ház 4. emeletén található öröklakást! Nézzük, miért olyan fantasztikus és ritkaságszámba menő ez a lakás? - Azért, mert azonnal birtokba vehető!- Azért, mert az egész lakásban egyetlen főfal található, így a lakás belső válaszfalai és terei szinte végtelen módon variálhatóak!- Azért, mert a lakás közös költsége - a felújítási alappal együtt is - csupán 14000 Ft /hó (és ebben még a korlátlan vízhasználat is benne foglaltatik)!- Azért, mert a lakás délelőtt-től egészen naplementéig nap-fényárban úszik!- Azért, mert hatalmas (4,4 m széles) ablaksorán keresztül lehet gyönyörködni a páratlan kilátásban!- Azért, mert a 6,9 nm-es loggiára az év minden napján ki lehet ülni egy kellemes reggeli kávéra, egy meghitt beszélgetésre, vagy csak úgy, gyönyörködni a kilátásban!- Azért, mert örök panoráma nyílik a Citadellára és a sörház utcán keresztül a Dunára.- Azért, mert 4. emeleti elhelyezkedése révén csendes!- Azért, mert a lakás a belső körfolyosó utolsó lakása, így nem járkálnak előtte soha. Röviden a környékről a házról és a lakásról:Budapesten az V. kerületben a Ferenciek tere és a Vámház körúti Csarnok közötti szakaszon található az 1912-ben épült "SIGRAY bérpalota". Az épület története már önmagában megér egy Google keresést. A dupla lépcsőház, a neobarokk stílusú épület patinás megjelenésével vonja magára a sétálóutca járókelőinek figyelmét. A házban kisebb megszakításokkal folyamatosak a felújítási munkálatok, úgyhogy lassanként megszépülve fogja elnyerni rövidesen az épület az eredeti pompáját. Ebben az 5 szintes házban található a 4. emeleten ez a "csiszolatlan gyémánt". A leendő tulajdonos ebben a környezetben maximálisan kiélheti kreativitását és tetszőlegesen alakíthatja ki a számára legideálisabb belső tereket, legyen szó irodáról, rendelőről, műterem-lakásról, sok helyiséges hostelről, luxus lakosztályról, vagy akár bensőséges családi otthonról. A lakás 3,63 méteres belmagassága révén tetszőlegesen galériázható.A meleg vízről egy hálózatfüggetlen gáz bojler gondoskodik, míg a lakás melegét egy Héra gázégős cserépkályha adja.A gáz és a villany fogyasztást egyedi mérők alapján lehet elszámolni. A lakáshoz tartozik egy 6 nm-es önálló pince is.Az ingatlan rugalmasan megtekinthető! (További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!