Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A épületA lll. Kerület egyik legkedveltebb részén, a Római parton, a Duna partjától csupán néhány méterre, 23 önálló épületből álló, minimál dizájn jegyében épülő luxus lakóparkban kínáljuk megvételre ezt a belső 2 szintes, összesen nettó 237 m2-es, a tervek szerint nappali + 4 hálószobás, dupla komfortos házat. A 600-900 nm-es telken épülő házak pince szintjén 2 autó beállásra alkalmas garázs épül, tárolási lehetőséggel.A 7 épület típus önálló, egyedi, mégis összességében egységet képező extravagáns villái a természet elemeit hordozzák, kialakításukat pedig a kényelem és szabadság szellemisége ihlette.Az árak tartalmazzák: a telek vételárát, a közös terület/környezet fejlesztését, a látványtervek teljes kőrű kialakítását, egészen a szerkezetkész állapotig.Nem tartalmazzák azonban a kulcsrakész állapotot, mivel a belső kialakítás és az egyedi elképzelések megvalósítását a tulajdonos ízlésének szentelik. Ez kb. 15-30 millió Ft.A területet annak érdekében, hogy az előírásoknak megfelelően lehessen az épületeket lábakra állítás és kiemelés nélkül megépíteni, az egész területet a helyszínrajzon szereplő elfogadott előírások szerinti szintmagasságoknak megfelelően feltöltjük és a XXI. század árvízvédelmi technikáját képviseli. Így az épületek, és a hozzá tartozó kertek és teraszok az árvíztől védett magasságba kerülhetnek.A komoly referenciákkal rendelkező beruházó finanszírozó nélkül, önerőből építi a lakóparkotA beruházás munkái 2016 első felében kezdődnek,.Az épületek átadása egyszerre történik, kb. 2017 nyarán.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását.

B épületA lll. Kerület egyik legkedveltebb részén, a Római parton, a Duna partjától csupán néhány méterre, 23 önálló épületből álló, minimál dizájn jegyében épülő luxus lakóparkban kínáljuk megvételre ezt a belső 2 szintes, összesen nettó 234 m2-es, a tervek szerint nappali + 4 hálószobás, dupla komfortos házat. A 600-900 nm-es telken épülő házak pince szintjén 2 autó beállásra alkalmas garázs épül, tárolási lehetőséggel.A 7 épület típus önálló, egyedi, mégis összességében egységet képező extravagáns villái a természet elemeit hordozzák, kialakításukat pedig a kényelem és szabadság szellemisége ihlette.Az árak tartalmazzák: a telek vételárát, a közös terület/környezet fejlesztését, a látványtervek teljes kőrű kialakítását, egészen a szerkezetkész állapotig.Nem tartalmazzák azonban a kulcsrakész állapotot, mivel a belső kialakítás és az egyedi elképzelések megvalósítását a tulajdonos ízlésének szentelik. Ez kb. 15-30 millió Ft.A területet annak érdekében, hogy az előírásoknak megfelelően lehessen az épületeket lábakra állítás és kiemelés nélkül megépíteni, az egész területet a helyszínrajzon szereplő elfogadott előírások szerinti szintmagasságoknak megfelelően feltöltjük és a XXI. század árvízvédelmi technikáját képviseli. Így az épületek, és a hozzá tartozó kertek és teraszok az árvíztől védett magasságba kerülhetnek.A komoly referenciákkal rendelkező beruházó finanszírozó nélkül, önerőből építi a lakóparkotA beruházás munkái 2016 első felében kezdődnek,.Az épületek átadása egyszerre történik, kb. 2017 nyarán.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását.

RITKA LEHETŐSÉG!RÓMAIFÜRDŐ VILLANEGYEDÉNEK SZÍVÉBEN, az egyik legszebb utcában eladó NETTÓ 630 NM területű családi ház.Nagy családoknak, összeköltözőknek, céges vállalkozásoknak alkalmas.Az 1095 nm-es, csendes telken 1980-ban épült, majd többszöri felújítás és bővítés után alakult mai formájára a KÉT LAKÁSOS, 12 SZOBÁS családi otthon.A NETTÓ LAKÓTÉR TERASZOK ÉS PINCESZINT NÉLKÜL: 395 nm.A NAGYOBB lakás nettó 295 nm, 3 szinten helyezkedik el (fszt,emelet,tetőtér), a KISEBB 108 nm, csak a földszinten.A NAGY LAKÁS 100 NM TERÜLETŰ földszintjén, délre és keletre tájolt teraszokkal találjuk a 68 nm-es amerikai konyhás nappalit, a hozzá csatlakozó kiszolgáló helyiségekkel.Szellős belmagasság, nagy élettér jellemzi. Az emeleten 5 szoba, 2 fürdőszoba, gardróbhelyiség nyílik egy nagy hall jellegű közös térből.A tetőtérben két 33 nm-es nagy légterű szobában saját iroda működik, melyhez szintén vizesblokk tartozik.A nagy lakáshoz összesen 59 nm teraszterületek csatlakoznak, déli és keleti irányból.A KISEBB lakás ÖNÁLLÓ BEJÁRATTAL a földszinten található, NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBÁS és 56 nm dél-nyugati fekvésű terasz veszi körül.Az épület alatt 110 nm garázsterület + 90 nm -en tárolók és kazánház.Az épület műszaki tartalmában kiváló minőségű, igényesen karban tartott. Pár évvel ezelőtt az összes homlokzati nyílászárót új, korszerű hőszigetelésű, műanyag nyílászárókra cserélték, kb. 10 éve a teljes tetőt lebontották és korszerű rétegrenddel felújították szigetelését.Az ingatlan önmagában is rengeteg lehetőséget kínál jövendő tulajdonosai számára, ezt kiegészíti kiváló infrastruktúrájú elhelyezkedése!Figyelmébe ajánlom minden komoly szándékú vevőnek, részletekkel, alaprajzokkal készséggel várom megkeresésüket!AZ INGATLAN KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!