Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

P10513 Eladó IRODAHÁZ a III. Bécsi úton! Földszint + 3 emelet, 3000 nm bérbeadható terület, ősfás park. Az irodaház „A” és „B” épületből áll, amelyeket nyaktag köt össze. Mindkettő földszinti+ 3 emeleti szinttel rendelkezik. Az „A” épület két 240 m2-es, a „B” épület pedig egy 480 m2-es szárnyból áll, így a szintenkénti alapterület 960 m2. A négy szint bruttó alapterülete 3.840 m2. A nettó bérbe adható terület kb. 2.900-3.000 m2.Az épületeket lapos tető fedi, amely a közelmúltban felújításon esett át. Az irodaház pillérvázas szerkezetű, ezzel szabad teret engedve a válaszfalak áthelyezhetőségének. Az egyes szintek az „A” épületben található lépcsőházból közelíthetők meg. Lift jelenleg nincs, de kialakítható.Az emeleteken középfolyosós elrendezéssel irodahelyiségeket, külön férfi és női vizesblokkokat, konyha-étkezőt, lépcsőházat, és a nyaktagon keresztüli közlekedőt találunk. Az alsó szint központi része az aulának ad helyet. A földszinten a portaszolgálat, az előcsarnok, a telefonközpont és szerverszoba, valamint a melegkonyhás büfé került kialakításra. A pinceszinten található a kazán, a vezérlő automatika, és a kiszolgáló helyiségek. Az épület még további két szinttel bővíthető. Befektetőknek ajánljuk. További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/10513

(30) 941 5500, (1) 335 5Mutat

Eladásra kínálok a Kolosy tér szomszédságában egy EGYEDIEN KIALAKÍTOTT 216 NM-ES, BELSŐ KÉTSZINTES, KÉT TERASZOS, STÚDIÓ JELLEGŰ INGATLANT. Az 1980-as években épült 2 emeletes társasház kifogásolhatatlan állapotban van a folyamatos karbantartásoknak köszönhetően. A BELSŐ SZINTEK KÜLÖN BEJÁRATTAL RENDELKEZNEK, ÍGY EGYIDŐBEN HASZNOSÍTHATÓ IRODA ÉS LAKÁS CÉLJÁRA IS. Az ingatlanhoz külön megvásárolható 10 Mft ellenében KÉT KOCSIBEÁLLÓ a társasház által üzemeltetett mélygarázsában. Az ingatlan nem csak megvásárolható, hosszútávra (min. 2 év) bérelhető is 1600.- EUR/hó. ALSÓ SZINTAz előtér különlegessége a fali spot lámpasor, mely mozgásérzékelővel lett ellátva, ezen kívül beépített szekrény biztosít több tárolási lehetőséget. Innen nyílik a külön mosdó és a gépesített konyha. A konyha szintén világos az üvegtéglából kialakított falrésznek köszönhetően. Az eredetileg egy légterű 125 nm-es napfényes iroda üvegfallal két külön helyiségre lett leválasztva, az elosztása tovább módosítható, így könnyen, akár több kisebb irodahelyiség is kialakítható. Innen vezet az emeletre a csigalépcső, ami előtt tégla alapon fa dísz helyezkedik el.FELSŐ SZINTA felső szint Bécsi út felől zárt lépcsőházból és az Alsó szintről egyaránt megközelíthető, ezért egyszerre lakásként és irodaként is funkcionálhat. A felső szinten 1 amerikaikonyhás nappali, 1 félszoba, 1 beépített gardrobe szoba, 1 kádas fürdőszoba és 1 külön wc található. A gépesített konyhát a külön egyedi pultos étkező teszi hangulatossá. A 30 nm-es nappaliból nyílik a félszoba, a gardrobe, a wc és a két nagyméretű terasz. A felső szint egész nap világos a praktikusan beépített ablakoknak köszönhetően.EXTRÁK: KLÍMA, RIASZTÓ, PÁNCÉLSZEKRÉNY, PADLÓFŰTÉS, 4NM-ES TÁROLÓElhelyezkedését tekintve, a FORGALMAS, UGYANAKKOR CSENDES KOLOSY TÉR szomszédságában található. INFRASTUKTÚRA ÉS KÖZLEKEDÉS SZEMPONTJÁBÓL IS IDEÁLIS VÁLASZTÁS.Paraméterei, alakíthatósága és elhelyezkedése alapján ajánlom BEFEKTETÉS, IRODA ÉS MAGÁN célokra egyaránt.ELADÓ EGYEDIEN KIALAKÍTOTT 216 NM-ES, BELSŐ KÉTSZINTES, KÉT TERASZOS, STÚDIÓ JELLEGŰ INGATLAN. Külön megvásárolható 2 kocsibeálló, a társasház mélygarázsában. 117000000 FtHa biztos helyre fektetné pénzét, jó állapotú házban, jó helyen keres lakást, JÓ ÁRON, MEGTALÁLTA, NE KERESSEN TOVÁBB, A LEGJOBB VÉTEL!Időpont egyeztetés miatt hívjon bizalommal!!Érdeklődni: Kiss Dominika 0670 / 328 -5770-es telefonon, akár hétvégén is.

+36703285Mutat

UTCAFRONTI ÜVEGPORTÁLOS 425 NM ÜZLET, BELSŐ EGY SZINTEN II. és a III. KERÜLET HATÁRÁN, az EGYIK LEGFORGALMASABB CSOMÓPONT KÖZVETLEN KÖZELÉBEN kínálunk ELADÁSRA, egy 1998-ban épült, 2 szintes épület földszintjén, igény szerint átalakítandó állapotú, UTCAFRONTI ÜVEGPORTÁLLAL, és 3 BEJÁRATTAL rendelkező, BELSŐ EGY SZINTEN ELHELYEZKEDŐ, 425 NM-es, KLIMATIZÁLT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÜZLETHELYISÉGET.Az üzletben 7 VIZESBLOKK, és 3 vizesstrang található, riasztó kiépítésre került. Az épület teljes alsó szintjén ez az üzlet helyezkedik el, és az utcafronti főbejárat mellett, az egyik HÁTSÓ BEJÁRAT IS egy UTCÁRÓL NYÍLIK. A helyiség harmadik bejárata, a lépcsőházból közelíthető meg.Az eladásra kínált 425 NM-es ingatlan KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN TALÁLHATÓ egy 77 NM-es, NAGY ÜVEGPORTÁLOS ÜZLETHELYISÉG, amit szintén az eladásra kínált ingatlan tulajdonosa birtokol, így akár ÖSSZE IS NYITHATÓAK! Igény szerint, 2 DB TEREMGARÁZSHELY VÁSÁROLHATÓ.Nyílászárók típusa: műanyag (dupla hőszigetelt), Fűtés típusa: házközponti FAN-COIL (HŰTÉS-FŰTÉS), Belmagasság: 2,6 m, Közös költség: nincs.Közlekedés: Kolosy tér gyalogosan 2 percre.TISZTELT VÁSÁRLÓ!Hitelre van szüksége? Mi tudjuk a megoldást! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, csak nálunk elérhető konstrukciók!TISZTELT ELADÓ!Eladó ingatlana van?  Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi garanciát vállalunk!  Ha fél év alatt nem adjuk el ingatlanát, mi fizetünk Önnek!Otthon Centrum  Értékesítési Garancia  - teljesen ingyenesen! 

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!