Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

P10513 Eladó IRODAHÁZ a III. Bécsi úton! Földszint + 3 emelet, 3000 nm bérbeadható terület, ősfás park. Az irodaház „A” és „B” épületből áll, amelyeket nyaktag köt össze. Mindkettő földszinti+ 3 emeleti szinttel rendelkezik. Az „A” épület két 240 m2-es, a „B” épület pedig egy 480 m2-es szárnyból áll, így a szintenkénti alapterület 960 m2. A négy szint bruttó alapterülete 3.840 m2. A nettó bérbe adható terület kb. 2.900-3.000 m2.Az épületeket lapos tető fedi, amely a közelmúltban felújításon esett át. Az irodaház pillérvázas szerkezetű, ezzel szabad teret engedve a válaszfalak áthelyezhetőségének. Az egyes szintek az „A” épületben található lépcsőházból közelíthetők meg. Lift jelenleg nincs, de kialakítható.Az emeleteken középfolyosós elrendezéssel irodahelyiségeket, külön férfi és női vizesblokkokat, konyha-étkezőt, lépcsőházat, és a nyaktagon keresztüli közlekedőt találunk. Az alsó szint központi része az aulának ad helyet. A földszinten a portaszolgálat, az előcsarnok, a telefonközpont és szerverszoba, valamint a melegkonyhás büfé került kialakításra. A pinceszinten található a kazán, a vezérlő automatika, és a kiszolgáló helyiségek. Az épület még további két szinttel bővíthető. Befektetőknek ajánljuk. További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/10513

(30) 941 5500, (1) 335 5Mutat

Eladásra kínálok a Kolosy tér szomszédságában egy EGYEDIEN KIALAKÍTOTT 216 NM-ES, BELSŐ KÉTSZINTES, KÉT TERASZOS, STÚDIÓ JELLEGŰ INGATLANT. Az 1980-as években épült 2 emeletes társasház kifogásolhatatlan állapotban van a folyamatos karbantartásoknak köszönhetően. A BELSŐ SZINTEK KÜLÖN BEJÁRATTAL RENDELKEZNEK, ÍGY EGYIDŐBEN HASZNOSÍTHATÓ IRODA ÉS LAKÁS CÉLJÁRA IS. Az ingatlanhoz külön megvásárolható 10 Mft ellenében KÉT KOCSIBEÁLLÓ a társasház által üzemeltetett mélygarázsában. Az ingatlan nem csak megvásárolható, hosszútávra (min. 2 év) bérelhető is 1600.- EUR/hó. ALSÓ SZINTAz előtér különlegessége a fali spot lámpasor, mely mozgásérzékelővel lett ellátva, ezen kívül beépített szekrény biztosít több tárolási lehetőséget. Innen nyílik a külön mosdó és a gépesített konyha. A konyha szintén világos az üvegtéglából kialakított falrésznek köszönhetően. Az eredetileg egy légterű 125 nm-es napfényes iroda üvegfallal két külön helyiségre lett leválasztva, az elosztása tovább módosítható, így könnyen, akár több kisebb irodahelyiség is kialakítható. Innen vezet az emeletre a csigalépcső, ami előtt tégla alapon fa dísz helyezkedik el.FELSŐ SZINTA felső szint Bécsi út felől zárt lépcsőházból és az Alsó szintről egyaránt megközelíthető, ezért egyszerre lakásként és irodaként is funkcionálhat. A felső szinten 1 amerikaikonyhás nappali, 1 félszoba, 1 beépített gardrobe szoba, 1 kádas fürdőszoba és 1 külön wc található. A gépesített konyhát a külön egyedi pultos étkező teszi hangulatossá. A 30 nm-es nappaliból nyílik a félszoba, a gardrobe, a wc és a két nagyméretű terasz. A felső szint egész nap világos a praktikusan beépített ablakoknak köszönhetően.EXTRÁK: KLÍMA, RIASZTÓ, PÁNCÉLSZEKRÉNY, PADLÓFŰTÉS, 4NM-ES TÁROLÓElhelyezkedését tekintve, a FORGALMAS, UGYANAKKOR CSENDES KOLOSY TÉR szomszédságában található. INFRASTUKTÚRA ÉS KÖZLEKEDÉS SZEMPONTJÁBÓL IS IDEÁLIS VÁLASZTÁS.Paraméterei, alakíthatósága és elhelyezkedése alapján ajánlom BEFEKTETÉS, IRODA ÉS MAGÁN célokra egyaránt.ELADÓ EGYEDIEN KIALAKÍTOTT 216 NM-ES, BELSŐ KÉTSZINTES, KÉT TERASZOS, STÚDIÓ JELLEGŰ INGATLAN. Külön megvásárolható 2 kocsibeálló, a társasház mélygarázsában. 117000000 FtHa biztos helyre fektetné pénzét, jó állapotú házban, jó helyen keres lakást, JÓ ÁRON, MEGTALÁLTA, NE KERESSEN TOVÁBB, A LEGJOBB VÉTEL!Időpont egyeztetés miatt hívjon bizalommal!!Érdeklődni: Kiss Dominika 0670 / 328 -5770-es telefonon, akár hétvégén is.

+36703285Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE: A III. kerületben, a Bécsi úttól nem messze, a Magyar Televízió székháza mellett található az irodaház egy 792 nm-es telken. Autóval könnyen megközelíthető, parkolásra az ingatlan előtt ingyenesen és biztonságosan van lehetőség. Tömegközlekedése kiváló, hiszen 10 percre található buszmegálló, amivel bejuthatunk a belvárosba.IRODAHÁZ JELLEMZŐI: A 2 szintes + tetőteres sátortetős ház a 1990-as évek elején épült. Az épületben 15 különböző nagyságú irodák, raktárak kaptak helyet, a hozzájuk kapcsolódó szociális helyiségekkel, amik könnyen összenyithatók vagy tovább oszthatóak. Az ingatlan külseje és a lépcsőház is rendezett, teherlift is van. A jelenlegi épület tetőtere is beépítésre került, korszerű tetőablakokkal, az irodák, raktárak kiadásával befektetésnek is kiváló. Az irodák többsége jelenleg is bérbe vett (átlagban 1500 Ft/nm). A környék ellátottsága rendkívül jó, kiválóak a közlekedési viszonyok. Meglátásom szerint ez a budai oldali, frekventált helyen lévő irodaház tökéletes cége számára, a rohanó városi életben. De legjobban személyesen tapasztalja meg, amit kínál az ingatlan és a környék. Az irodaház C besorolású, kis befektetéssel B osztályúvá alakítható.Az ingatlan megegyezés szerinti időben birtokba vehető, bérlők szívesen maradnának.Az ingatlan egyben eladó.IRODAHÁZ MÉRETEI: Teljes épület összesen: 700 nm MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- teljes közművel rendelkezik- riasztó és szerver helyiség kiépítve - telefonközpont- fűtésrendszer: 2 db gáz kazánnal rendelkezik - elektromos hálózat: ipari áram is van- burkolatok: parketta,kő, linóleumPARKOLÁS: Zárható udvarban és az ingatlan előtt nyílik parkolásra lehetőség.Irányára: 152 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,6465Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE: A III. kerületben, a Bécsi úttól nem messze, a Magyar Televízió székháza mellett található az irodaház egy 792 nm-es telken. Autóval könnyen megközelíthető, parkolásra az ingatlan előtt ingyenesen és biztonságosan van lehetőség. Tömegközlekedése kiváló, hiszen 10 percre található buszmegálló, amivel bejuthatunk a belvárosba.IRODAHÁZ JELLEMZŐI: A 2 szintes + tetőteres sátortetős ház a 1990-as évek elején épült. Az épületben 15 különböző nagyságú irodák, raktárak kaptak helyet, a hozzájuk kapcsolódó szociális helyiségekkel, amik könnyen összenyithatók vagy tovább oszthatóak. Az ingatlan külseje és a lépcsőház is rendezett, teherlift is van. A jelenlegi épület tetőtere is beépítésre került, korszerű tetőablakokkal, az irodák, raktárak kiadásával befektetésnek is kiváló. Az irodák többsége jelenleg is bérbe vett (átlagban 1500 Ft/nm). A környék ellátottsága rendkívül jó, kiválóak a közlekedési viszonyok. Meglátásom szerint ez a budai oldali, frekventált helyen lévő irodaház tökéletes cége számára, a rohanó városi életben. De legjobban személyesen tapasztalja meg, amit kínál az ingatlan és a környék. Az irodaház C besorolású, kis befektetéssel B osztályúvá alakítható.IRODAHÁZ MÉRETEI: Teljes épület összesen: 700 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- teljes közművel rendelkezik- riasztó és szerver helyiség kiépítve - telefonközpont- fűtésrendszer: 2 db gáz kazánnal rendelkezik - elektromos hálózat: ipari áram is van- burkolatok: parketta,kő, linóleumPARKOLÁS: Zárható udvarban és az ingatlan előtt nyílik parkolásra lehetőség.Az ingatlan egyben eladó.Az ingatlan megegyezés szerinti időben birtokba vehető, bérlők szívesen maradnának.Irányára: 152 000 000.- Ft--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,6465Mutat

Ingatlan fejlesztők, beruházók, vállalkozók, befektetők, többgenerációs családok figyelmébe - páratlan, egyedi lehetőség!Az óbudai hegyvidék zöldövezeti részén, a Táborhegy szívében kínáljuk eladásra a III. kerületben, összközműves, panorámás, kiváló adottságú, sarok telken álló ingatlanunkat, amelyen jelenleg egy 70-es években épült földszint + 2 teljes szintes, lapos tetős, kocka ház található. A jelenleg hatályos szabályozási terv szerint ilyen magasságú épület ma már nem lenne építhető. Az ingatlanon jelenleg álló épület szerkezete kiváló, az elvi építési engedély szerinti bővítéssel és ráépítéssel végre lehet hajtani a meglévő épületen a rajzokon látható alapterületet növelő ingatlanfejlesztést, vagyis 3, vagy tetszés szerint 4 elegáns, minden igényt kielégítő modern vonalvezetésű, belső elrendezésében szabadon variálható társasházi lakás (381 m2) alakítható ki penthouse lakrésszel, teraszokkal (202 m2),6 férőhelyes teremgarázzsal (134 m2), tárolókkal (11 m2), kiszolgáló helyiségekkel. A lapostetőre tervezett penthouse lakrészből és a körbefutó tetőteraszról páratlan körpanoráma élvezhető. Az ingatlanfejlesztés egyebekben megfelel a CSOK előírásainak is.​A sarok telek 1200 m2 alapterületű, É-K-i tájolású, a rajta álló épület teljesen körbenapozott. A hegyvidék ellenére a telek teljesen sík. További utcai bejárat kialakításával használatilag a telek természetben megosztható (amennyiben a földszinten nem 1, hanem 2 lakás kerül kialakításra). Tömegközlekedés 15 méteren belül, általános, illetve középiskola 1 km-en belül tömegközlekedéssel közvetlenül elérhető. Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes, a szolgalmi út megszüntetése folyamatban van, mivel a Laborc árok aszfaltozott mellékutcaként időközben kialakításra került. Az ingatlan a zöldövezetben helyezkedik el, de gyakorlatilag a város szívében, ezért nem kell naponta órákat autóznia a zöldért, a csendért.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!