Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Horváth Lehel e.v.

CASTOR INGATLAN

TULAJDONOSTÓL! Eladásra kínáljuk lakásunkat, melynek FONTOS jellemzői:!! lakásszövetkezeti tagság: a befolyt közös ktg-gel szakképzett és felelős gazdálkodás folyik, ennek köszönhetően a házon végzendő karbantartási munkálatok, felújítások megtakarításból kerülnek kifizetésre nem terhelve a lakók pénztárcáját A közös ktg-en (9.800,- Ft/hó) felül!! alacsony rezsiköltség:! mérőórás, azaz egyedi fogyasztás: víz, villany, fűtés:!!! egyedi mérésű távfűtés:havi 11.000,- Ft a vízmelegítési, készenléti díj, amin felül nem fizetünk semmit a FŐTÁV-nak, mert a lakás körbefűtött. Mióta felszerelték a mérőórát nem kapcsoltuk be, mert nagy hidegben is 23-24C van.! átalány: gáz: 1.400,- Ft/hószemétdíj: 2.100,- Ft/hó! rendezett lépcsőház! csendes, biztonságos környék! Budapest belvárosának 30 percen belüli elérhetősége (busz, hév)! őstermelői piac! bevásárlóközpontok (közelben: Auchan, OBI, Aldi, Penny Market, Metro)! szabadidős tevékenységekhez: street-workout parkok, Duna-part 5 perc sétával elérhető, biciklizés karbantartott bicikli utakon a Duna mentén, kirándulás a Pilisi Parkerdő területén! nevelési-oktatási intézmények a közelben minden korosztály számára (bölcsőde - óvoda - ált. isk. - gimnázium - egyetem)! közelben még: háziorvosi rendelő és különféle szakrendelések! M0-s körgyűrű használatával a belvárosi dugók elkerülhetőekAz ingatlan előzetes telefonos egyeztetés után akár hét közben délelőtti órában is megtekinthető!

36 (30) 649-7Mutat

Pacsirtamező AZONNAL kiadható lakás!!!Eladásra kínálunk Óbudán, 10 perc sétára a Dunától egy- 40 nm alapterületű- egy szobás- tehermentes- CSENDES lakást!A lakás egy liftes ház földszintjén található, udvarra néző egy szobájával. Az ingatlan egy kb. 100 lakásos társasház tagja.Fenntartása:Fenntartása igen kedvező tekintettel a lakásban található összes közmű fogyasztásának egyedileg mérhető és szabályozható voltára (gázkonvektor fűtés kb. 8.000,-Ft/hó), továbbá a realitásoknak megfelelően megállapított közös költségnek. (szintén 8.000,-Ft/hó)Környék és közlekedés:A környék ellátottsága kiváló, hiszen óvoda, iskolák, kórház, játszóterek, parkok csak egy karnyújtásnyira helyezkednek el! Közvetlen a ház előtt található a 9-es, 109-es, 111-es busz megállója, melyekkel a városközpont 30 perc alatt elérhető! Ezenkívül 8 perc sétára található a H5-ös hév vonala, mely a Batthyány tértől Szentendréig járja be útvonalát a gyönyörű Duna mellett!Ajánlom:Leginkább fiataloknak vagy a szép korú egyedülálló korosztálynak, akiknek fontos a budai környezet, a gyors közlekedés, a biztonságos környék és a belváros elérhetősége. Könnyen kiadható, így befektetésre is alkalmas, hiszen ezek az értékek a leendő bérlőknek is fontosak, továbbá azonnal birtokba vehető!Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, ezért ha hitel felvételében gondolkodik, ajánlom figyelmébe tapasztalt bank független hitelközvetítő kolleginámat, Köszörűs Klárát, aki több, mint 20 bank ajánlataiból válogatja ki Önnek a legmegfelelőbbet! Érdemes megemlíteni, hogy több nagy banknak a Duna House az egyik legnagyobb ügyfele, ezért nálunk kedvezőbb konstrukciók várják az érdeklődőket!Ha megtekintené, vagy kérdése volna, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésére!Referencia szám: LK426022

Óbuda, csend, madárcsicsergés, kert, terasz, meghitt pihenés! Óbuda frekventált részén keresi új lakóját ez az igazán egyedi lehetőségeket nyújtó otthon. Egy 4 lakásos társasház kertjében helyezkedik el ez a különálló, albetétesített kis házikó, mely áll 2 szobából, konyhából és fürdőből. A tulajdonos ötletei és kivitelezése után, igen praktikusan és egyedien lettek kialakítva a különböző funkciók. Teljes belső felújítás, alulról szigetelés, külső szigetelés, tető felújítás történt az elmúlt 1-2 évben. A ház előtt használható méretű fedett teraszt alakított ki, mely alkalmas akár eső idején is a kerti grillezésre. A grillező mellett egy kis önálló tároló található, melyet szintén bérelni lehet, erre sincs szüksége senki másnak. A teljes intimitást sövény ültetésével érték el, maximálisan zárt a ház, a szomszéd, az utca felől, a nyugodt pihenés biztosított. A telek osztatlan közös tulajdon, melyen belül autóbeállásra van lehetőség, ha valakinek erre lenne igénye. Az árban a konyhabútor, a kerti bútor, és a kerti grillező is benne foglaltatik! Rövid időn belül költözhető!Az ingatlan jelenleg, tulajdonlap szerint tároló és garázs minősítésű, ezért bejelentkezni állandó lakcímre és hitelt felvenni rá, nem lehet! Korábban, amikor még a kis ház egy garzon lakásból és egy garázsból állt, akkor lakóingatlanná volt minősítve. A visszaminősítés el lett indítva, de így, hogy felújításra és egybeépítésre került az ingatlan és már nem tartozik hozzá saját beállási lehetőség, vagy saját garázs, elakadt a folyamat. Ezt a tulajdonos, már nem szeretné kijárni, ezért nyomott áron értékesítené az ingatlanát. Az átminősítéshez a telken belüli összes, azaz mindhárom, tulajdonos hozzájárul!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!