Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ÖSSZENYITOTT LAKÁSOKBÓL 113m2-es ERKÉLYES RITKASÁG PÜNKÖSDFÜRDŐHÖZ KÖZEL.Két lakás összenyitásával kialakított( 81+32) külön mérős, dupla komfortos 4.emeleti, felújítandó lakás kedvező áron eladó.Amennyiben valaki csak a nagyobb lakást szeretné megvenni arra is van lehetőség. Mind a két lakás rendelkezik önálló mérőkkel. Külön vételi szándék esetén először a nagyobb lakást adják el, csak utána vásárolható meg a kisebbik.A lakás nagyon jó elosztású, jól átgondolt terekkel rendelkezik.Mind az 5 szobája külön nyíló. K-NY tájolásának köszönhetően a Dunára és a környező hegyekre néző panorámában gyönyörködhetünk. Kiváló befektetési lehetőség is,mert a közelben középiskolák és a Zsigmond Király Egyetem található.A tömegközlekedéssel, (HÉV vagy buszok) pár perc alatt megközelíthető a Flórián tér. A lakáshoz tartozik egy félemelettel lejjebb lévő, 10m2-es, kizárólagos használatú, zárható tároló és a pincében kb. 15nm-es rész. A ház mellett európai játszótér lett kialakítva. A lakástól Leányfaluig lehet kerékpározni.Fiatal, aktív, sportos családoknak kiváló választás ez a lakás. A lépcsőház tisztasága jól tükrözi a lakóközösséget.Csillaghegynek egyik legkedveltebb utcájában fekszik az ingatlan, ahol a környék is nagyon biztonságos. Közelben található óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, piac és egészségügyi intézmények. DHSA355

+36 70 703 5Mutat

A lakáshoz 88.69 négyzetméter kizárólagos használatú kertrész tartozik!A Csillaghegy Residence Óbudán, Csillaghegy kertvárosában elkerített parkos környezetben épül fel. A rezidencia komplexum 5 különálló épületben összesen 75 lakásnak ad helyet, melyek a finom eleganciára vágyók igényeit hivatottak kielégíteni. A projektet Csillaghegy kertvárosa, a Szent István utca, illetve az Árpád utca mentén futó patak határolja. Az egyenként 15 lakásos épületekhez a Szent István utca felől nyíló belső sétányon át vezet az út. Az épületeket egybefüggő, 75 db parkolóhelyet és tárolót kínáló teremgarázs köti össze, melyekben hely vásárlása opcionális. A területen továbbá kizárólagos használatú felszíni parkolóhelyek, a belső parkban pihenő rész kerül kialakításra. A Csillaghegy Residence 48mtől 110m-ig kínál lakásokat. A háromszintes épületek földszinti lakásai saját kerttel, az első emeleti lakások tágas erkélyekkel rendelkeznek. A Penthouse lakások impozáns erkélyekkel, kizárólagos használatú tetőteraszokkal válnak igazán elegáns kertvárosi otthonokká. Műszaki tartalmát tekintve kiemelkedő színvonalat nyújt. Elég csak megemlíteni az alábbiakat: mennyezet felületi hűtő-fűtó rendszer, energiatakarékos zöldárammal működő hőszivattyú, kiemelkedő hőképességű-ICF technológiával készülő-falak, három rétegű, kiemelkedő hőképességű nyílászárók, nagy értékű, homlokzati szerelt falburkolatok, kiváló hanggátló képességű lakáselválasztó falak, üvegkorlátok és Schindler gyártmányú rozsdamentes acélburkolatú felvonók. Az ár irányár.

0630,2129Mutat

ÚJ ÉPÍTÉSŰ (2017) LAKÓPARKI LAKÁS A III. KERÜLETBEN SOK-SOK EXTRÁVAL!!!ELADÓ a III. kerületben, Pünkösdfürdő utcán a Metrodom Young Lakóparkban, egy 2017-ben átadott, 2.emeleti, 34 nm-es + 5,6 nm erkéllyel rendelkező másfél szobás lakás. A Metrodom Young egy minden szempontból egyedi társasház, amely az első önálló otthonukba költöző főiskolások, egyetemisták és pályakezdő fiatalok számára épült. Magyarországon különlegesnek számító lakóház-koncepciót, a szolgáltatói társasházat teremtette meg. A ház igényesen berendezett közösségi területein a lakók rengeteg szolgáltatást vehetnek igénybe, a KÜLSŐ ÉS BELSŐ SPORTPÁLYÁKTÓL a SZAUNÁKON át a MOSODÁIG, ezáltal olyan lakókörnyezetet és életminőséget biztosít a tulajdonosoknak és bérlőknek, mellyel messze kiemelkedik a szokványos lakóházak közül.A lakás párok számára is optimális választást jelenthet, hiszen a külön bejáratú hálószoba, a külön WC fontos kényelmi tényező. A fenntartása is gazdaságos, a várható fűtési költség 6.000 forint, a közös költség 12.300 forint körül alakul. A házban központi kazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet, lakása hőmérsékletét pedig mindenki igényei szerint szabályozhatja.A lakásnak minden helyisége kényelmes, jól használható. A nappaliban az ülőgarnitúrán, a médiaszekrényen kívül gardróbszekrényeknek is van hely, a konyha ugyanilyen funkcionális, és nem jelent gondot az étkezőasztal elhelyezése sem. A külön bejáratú hálószobában egy kompakt, de három oldalról körbejárható franciaágy mellett be lehet rakni 60 cm mély szekrénysort is, az ággyal szemben kiállások várják a tévét. Az igazi extrát a homlokzat előtt végigfutó erkély jelenti, amely szinte egy plusz helyiséget jelent.A társasházban a közös képviselő mellett egy egész kis csapat, biztonsági őrök, takarítók és a gondnok dolgozik azon, hogy a kert, a közösségi területek működjenek, tiszták legyenek, hogy a szolgáltatások, amelyek kiemelik a Metrodom Young-ot más társasházak közül, színvonalasak maradjanak.A Metrodom Young sokféle szolgáltatást kínál, melyeket csak a ház lakói vehetnek igénybe, mégpedig ingyen, külön díj fizetése nélkül. Parkolók, Futballpálya, Tűzrakó hely, Pihenőpark, elegáns előtér, 24 órás portaszolgálat, kertészek, takarítók, Társalgó, Kerékpártároló, Robogótároló, Kerti tároló, Klubhelyiség, Edzőterem, Ping-pong terem, Férfi és női öltöző, Szaunák, Mosoda, Közösségi tároló.Az ingatlanhoz most vásárolható egy saját zárható 4 nm-es tárolóhelyiség!!!Kivételes lehetőség egy ÚJÉPÍTÉSŰ Lakóparkban! Részletekért hívjon bizalommal!

0670,9072Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!