Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Hivatkozási szám: PCSE-0254 AZONOSÍTÓ: PCSE-0254Eladó Budapesten, Péter-hegy lábainál, Csillaghegy határában, a Pusztakúti úton egy 5 lakásos társasházban egy 78 m2-es, belsõ két szintes, újszerû lakás.A 2008-ban átadott lakókertben igényesen kivitelezett épületben és jó lakóközösséggel megáldott, kertkapcsolatos lakás tulajdonosai lehetünk.A 25 m2-es teraszhoz kapcsolódik egy 200 m2-es sziklakerttel és gyermek játszó eszközökkel felszerelt kizárólagos használatú kert is.A lakáshoz tartozik egy teremgarázs hely, 3 m2-es tárolóval, valamint egy felszíni beálló, amire rálátásunk van a kertbõl és benne van a vételárban.A 10.000 Ft.os fûtési költségben benne értendõ a meleg víz is. A közös költség csupán 15.000 Ft. amiben minden szolgáltatás díja benne van, ami a terület fenntartásához szükséges.A lakás igényesen kialakított, valamennyi burkolat, szaniter (Duravit),cirkó kazán (Buderus) klíma (Daikin), konyhabútor (Blum vasalatok), konyhai gépek (Siemens és AEG), üvegkorlát, öntözõrendszer (Hunter) a maguk nemében kiemelkedõ minõségûek. Az összes fogyasztásmérõ egyedi. A csendes, kertvárosi környezetbõl percek alatt a nyüzsgõ városba jutunk, akár gépjárómûvel, akár a tömegközlekedéssel. A csillaghegyi óvodák, iskolák hamar elérhetõek, akár sétálva is, nem beszélve arról, hogy a strand pedig 2 perc sétára található.Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendõ otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerzõdés díjából kedvezményben részesülnek Felmerülõ kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon Mobil: +36-20-852-8402További ajánlataim:https: startingingatlan.hu

+36-20-852-8Mutat

Csillaghegyen eladó nagy kerttel egy valóságban 100 m2 es (tulajdoni szerint 84 m2)2+2 szobás lakás terasszal és a hozzá tartozó telekkel: 452,5 m2. jól szeparált lakás.Az ingatlan felújítását szakaszosan végzik. Utoljára a fürdőszoba és a hátsó hálószoba készült el (2017 decemberében) Az ingatlan egy 4 lakásos társasház, mindenkinek külön elkerített saját kertrésszel. A bejáratnál található a terasz. A lakásba lépve előszobába jutunk szemben található egy még nem felújított fürdő szoba, ebből a helyiségből nyílik a már teljesen felújított is. A két fürdőszoba között jobbra haladva található a világos konyha ahol épített kohyabútorok találhatóak. és innen nyílik az az új háló szoba. Az előszobából balra haladva jutunk egy tágas 32 m2 es nappalliba, melyből nyílik a további 2 háló szoba. Ezek a szobák az utca felé, de kertre néznek, mert az épület előtt található egy kert (ez a rész a mellette levő szomszédé) és ez előtt vannak a beállók és a garázsok.A fűtés kombi cirkó biztosítja, de helyett kapott múlt évben egy új klíma is a lakásban. ( 3,5 KW-os)A konyha tágas, világos, főzést gáztűzhelyről megoldott.Az ablakok részben műanyag részben fából vannak. A terasz kb. 8 éve lett burkolva. a lakás korábbi felújításait 6 éve kezdték meg, még van olyan terület, ami felújításra vár.A házban közös költség nincs. A gázszámla havi 30-35.000- a téli időszakban.A hátsó részhez ahol a bejárat van, külön kis úton jutunk ahol nagyméretű kerti kiülő is a kényelmet biztosítja. Az ingatlan jól megközelíthető, nem messze a hév állomás és a Pünkösd fürdői strand. Buszjáratok: 29, 9, Környékben piac, üzletek, óvoda, iskola, bölcsőde. A lakás akár családi házként is működik a jól elszeparált területek miatt. További információért keressen bizalommal.

0670 886 2Mutat

FAGYÖNGY LAKÓPARK – ahová jó hazatérni!Csillaghegy szívében, családok számára kiemelten kedvező környezetben építjük a III. kerület egyik legszebb lakóparkját! A fejlesztő célja, hogy szakítva a szokásos megoldásokkal, egy magas minőségű, energia hatékony lakókörnyezetet teremtsen az itt otthonra találó családok számára.Természetes anyagok használata,Aktív, igényes zöld területek kialakítása,Gyermekek számára valódi élményt nyújtó játszótér, Minőségi közösségi terek életre hívása, és aLakások magas műszaki kivitelezése a kitűzött cél és a vállalt feladat!A környék tömegközlekedése és infrastruktúrája az egyik legkedvezőbb a környéken!10 épületben, 2 ütemben, összesen 160 igényes lakás kerül kialakításra, a hozzájuk tartozó garázsokkal, beállókkal és tároló helyiségekkel. A kertkapcsolatos, 1 hálószobás lakásoktól, a 3 hálószobás penthouse jellegű lakásokig mindenki találhat az igényeinek megfelelő új otthont, melyet 2019 tavaszától vehetnek majd birtokba a boldog lakástulajdonosok. A vásárlást megkönnyítő, legkedvezőbb fizetési ütemezést biztosítja a fejlesztő! 10% foglaló az előszerződés aláírásakor, 90% pedig a birtokba adáskor lesz esedékes! Kedvező hitellehetőségekkel és CSOK ügyintézéssel is várjuk érdeklődését! Jöjjön el hozzánk, egy finom kávé mellett bemutatjuk Önnek lakáskínálatunkat és segítünk kiválasztani a legjobbat családja számára!Projekt bemutatásaFAGYÖNGY LAKÓPARK – ahová jó hazatérni!AZ ELŐÉRTÉKESÍTÉS MEGKEZDŐDÖTT!Csillaghegy szívében, családok számára kiemelten kedvező környezetben építjük a III. kerület egyik legszebb lakóparkját! A fejlesztő célja, hogy szakítva a szokásos megoldásokkal, egy magas minőségű, energia hatékony lakókörnyezetet teremtsen az itt otthonra találó családok számára.Természetes anyagok használata, Aktív, igényes zöld területek kialakítása, Gyermekek számára valódi élményt nyújtó játszótér,  Minőségi közösségi terek életre hívása, és a Lakások magas műszaki kivitelezése a kitűzött cél és a vállalt feladat!A környék tömegközlekedése és infrastruktúrája az egyik legkedvezőbb a környéken!10 épületben, 2 ütemben, összesen 160 igényes lakás kerül kialakításra, a hozzájuk tartozó garázsokkal, beállókkal és tároló helyiségekkel. A kertkapcsolatos, 1 hálószobás lakásoktól, a 3 hálószobás penthouse jellegű lakásokig mindenki találhat az igényeinek megfelelő új otthont, melyet 2019 tavaszától vehetnek majd birtokba a boldog lakástulajdonosok. A vásárlást megkönnyítő, legkedvezőbb fizetési ütemezést biztosítja a fejlesztő! 10% foglaló az előszerződés aláírásakor, 90% pedig a birtokba adáskor lesz esedékes! Kedvező hitellehetőségekkel és CSOK ügyintézéssel is várjuk érdeklődését! Jöjjön el hozzánk, bemutatjuk Önnek lakáskínálatunkat és segítünk kiválasztani a legjobbat családja számára!

A lakáshoz 59,44 nm terasz és egy 66 négyzetméternyi, privát tetőterasz tartozik!AZ ÉPÜLETCsillaghegy Residence Óbudán, Csillaghegy kertvárosában, 1039 Budapest, Szent István utca 81. szám alatti 10 012 m2-es telken épül fel. A rezidencia komplexum parkos környezetben 5 különálló épületben, összesen 75 lakásnak ad helyet, melyek a finom eleganciára vágyók igényeit hivatottak kielégíteni.Az egyenként 15 lakásos épületekhez az Ipartelep utcáról kiszabályozásra kerülő úton keresztül Szent István utca felől nyíló belső sétányon át vezet az út. Csillaghegy Residence 48m²től 110m²-ig kínál lakásokat. A háromszintes épületek földszinti lakásai saját kerttel, az első emeleti lakások tágas erkélyekkel rendelkeznek. A Penthouse lakások impozáns erkélyekkel, kizárólagos használatú tetőteraszokkal válnak igazán elegáns kertvárosi otthonokká.Az épületeket egybefüggő, 75 db parkolóhelyet és tárolót valamint motoros beállóhelyeket is kínáló teremgarázs köti össze. Minden épületet saját lift köt össze a mélygarázzsal. A területen továbbá kizárólagos használatú felszíni parkolóhelyek, a belső parkban pihenő rész kerül kialakításra. A KÖRNYÉKA projektet Csillaghegy kertvárosa, a Szent István utca, illetve az Árpád utca mentén futó patak határolja. Csillaghegy-Residence közelében számos bevásárló központ, szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség elérhető. A kellemes kertvárosi környezetből autóval és tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a városközpont, míg a Duna part séta távolságon belül elérhető.ELŐNYÖKCsillaghegy-Residence a mai kor elvárásainak megfelelő anyagok és építési technológiák alkalmazásával épül. Kitűnő hőszigetelő képességű falazatok és külső nyílászárók, valamint színvonalas gépészeti megoldások biztosítják, hogy otthona ne csak kényelmes, de energiatakarékos is legyen.Mennyezet felületi hűtő-fűtő rendszer, modern levegő-víz rendszerű hőszivattyú, kiemelkedő hőképességű-ICF technológiával készülő-falak, három-rétegű, kiemelkedő hőképességű nyílászárók és Schindler gyártmányú rozsdamentes acélburkolatú felvonók.A lakók kényelmét parkosított környezet, igényes tájépítészet és saját belső sétány biztosítja. A tetőteraszos lakások tulajdonosai Budai panorámás, jakuzzi előkészítéssel kiépített egyedi tetőteraszos Penthouse lakásokban élvezhetik a kertvárosi eleganciát.Egyéni igények szerinti, a sztenderdtől eltérő belső kialakítás az Eladó jóváhagyásával és az általa megadott időintervallumokon belül lehetséges. Lakásbelső kialakítás egyeztetésére és a burkolatok kiválasztására vevői konzultációk alkalmával kerül sor.

AZ ÉPÜLETCsillaghegy Residence Óbudán, Csillaghegy kertvárosában, 1039 Budapest, Szent István utca 81. szám alatti 10 012 m2-es telken épül fel. A rezidencia komplexum parkos környezetben 5 különálló épületben, összesen 75 lakásnak ad helyet, melyek a finom eleganciára vágyók igényeit hivatottak kielégíteni.Az egyenként 15 lakásos épületekhez az Ipartelep utcáról kiszabályozásra kerülő úton keresztül Szent István utca felől nyíló belső sétányon át vezet az út. Csillaghegy Residence 48m²től 110m²-ig kínál lakásokat. A háromszintes épületek földszinti lakásai saját kerttel, az első emeleti lakások tágas erkélyekkel rendelkeznek. A Penthouse lakások impozáns erkélyekkel, kizárólagos használatú tetőteraszokkal válnak igazán elegáns kertvárosi otthonokká.Az épületeket egybefüggő, 75 db parkolóhelyet és tárolót valamint motoros beállóhelyeket is kínáló teremgarázs köti össze. Minden épületet saját lift köt össze a mélygarázzsal. A területen továbbá kizárólagos használatú felszíni parkolóhelyek, a belső parkban pihenő rész kerül kialakításra. A KÖRNYÉKA projektet Csillaghegy kertvárosa, a Szent István utca, illetve az Árpád utca mentén futó patak határolja. Csillaghegy-Residence közelében számos bevásárló központ, szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség elérhető. A kellemes kertvárosi környezetből autóval és tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a városközpont, míg a Duna part séta távolságon belül elérhető.ELŐNYÖKCsillaghegy-Residence a mai kor elvárásainak megfelelő anyagok és építési technológiák alkalmazásával épül. Kitűnő hőszigetelő képességű falazatok és külső nyílászárók, valamint színvonalas gépészeti megoldások biztosítják, hogy otthona ne csak kényelmes, de energiatakarékos is legyen.Mennyezet felületi hűtő-fűtő rendszer, modern levegő-víz rendszerű hőszivattyú, kiemelkedő hőképességű-ICF technológiával készülő-falak, három-rétegű, kiemelkedő hőképességű nyílászárók és Schindler gyártmányú rozsdamentes acélburkolatú felvonók.A lakók kényelmét parkosított környezet, igényes tájépítészet és saját belső sétány biztosítja. A tetőteraszos lakások tulajdonosai Budai panorámás, jakuzzi előkészítéssel kiépített egyedi tetőteraszos Penthouse lakásokban élvezhetik a kertvárosi eleganciát.Egyéni igények szerinti, a sztenderdtől eltérő belső kialakítás az Eladó jóváhagyásával és az általa megadott időintervallumokon belül lehetséges. Lakásbelső kialakítás egyeztetésére és a burkolatok kiválasztására vevői konzultációk alkalmával kerül sor.

AZ ÉPÜLETCsillaghegy Residence Óbudán, Csillaghegy kertvárosában, 1039 Budapest, Szent István utca 81. szám alatti 10 012 m2-es telken épül fel. A rezidencia komplexum parkos környezetben 5 különálló épületben, összesen 75 lakásnak ad helyet, melyek a finom eleganciára vágyók igényeit hivatottak kielégíteni.Az egyenként 15 lakásos épületekhez az Ipartelep utcáról kiszabályozásra kerülő úton keresztül Szent István utca felől nyíló belső sétányon át vezet az út. Csillaghegy Residence 48m²től 110m²-ig kínál lakásokat. A háromszintes épületek földszinti lakásai saját kerttel, az első emeleti lakások tágas erkélyekkel rendelkeznek. A Penthouse lakások impozáns erkélyekkel, kizárólagos használatú tetőteraszokkal válnak igazán elegáns kertvárosi otthonokká.Az épületeket egybefüggő, 75 db parkolóhelyet és tárolót valamint motoros beállóhelyeket is kínáló teremgarázs köti össze. Minden épületet saját lift köt össze a mélygarázzsal. A területen továbbá kizárólagos használatú felszíni parkolóhelyek, a belső parkban pihenő rész kerül kialakításra. A KÖRNYÉKA projektet Csillaghegy kertvárosa, a Szent István utca, illetve az Árpád utca mentén futó patak határolja. Csillaghegy-Residence közelében számos bevásárló központ, szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség elérhető. A kellemes kertvárosi környezetből autóval és tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a városközpont, míg a Duna part séta távolságon belül elérhető.ELŐNYÖKCsillaghegy-Residence a mai kor elvárásainak megfelelő anyagok és építési technológiák alkalmazásával épül. Kitűnő hőszigetelő képességű falazatok és külső nyílászárók, valamint színvonalas gépészeti megoldások biztosítják, hogy otthona ne csak kényelmes, de energiatakarékos is legyen.Mennyezet felületi hűtő-fűtő rendszer, modern levegő-víz rendszerű hőszivattyú, kiemelkedő hőképességű-ICF technológiával készülő-falak, három-rétegű, kiemelkedő hőképességű nyílászárók és Schindler gyártmányú rozsdamentes acélburkolatú felvonók.A lakók kényelmét parkosított környezet, igényes tájépítészet és saját belső sétány biztosítja. A tetőteraszos lakások tulajdonosai Budai panorámás, jakuzzi előkészítéssel kiépített egyedi tetőteraszos Penthouse lakásokban élvezhetik a kertvárosi eleganciát.Egyéni igények szerinti, a sztenderdtől eltérő belső kialakítás az Eladó jóváhagyásával és az általa megadott időintervallumokon belül lehetséges. Lakásbelső kialakítás egyeztetésére és a burkolatok kiválasztására vevői konzultációk alkalmával kerül sor.

FAGYÖNGY LAKÓPARK – ahová jó hazatérni!Csillaghegy szívében, családok számára kiemelten kedvező környezetben építjük a III. kerület egyik legszebb lakóparkját! A fejlesztő célja, hogy szakítva a szokásos megoldásokkal, egy magas minőségű, energia hatékony lakókörnyezetet teremtsen az itt otthonra találó családok számára.Természetes anyagok használata,Aktív, igényes zöld területek kialakítása, Gyermekek számára valódi élményt nyújtó játszótér,  Minőségi közösségi terek életre hívása, és a Lakások magas műszaki kivitelezése a kitűzött cél és a vállalt feladat!A környék tömegközlekedése és infrastruktúrája az egyik legkedvezőbb a környéken!10 épületben, 2 ütemben, összesen 160 igényes lakás kerül kialakításra, a hozzájuk tartozó garázsokkal, beállókkal és tároló helyiségekkel. A kertkapcsolatos, 1 hálószobás lakásoktól, a 3 hálószobás penthouse jellegű lakásokig mindenki találhat az igényeinek megfelelő új otthont, melyet 2019 tavaszától vehetnek majd birtokba a boldog lakástulajdonosok. A vásárlást megkönnyítő, legkedvezőbb fizetési ütemezést biztosítja a fejlesztő! 10% foglaló az előszerződés aláírásakor, 90% pedig a birtokba adáskor lesz esedékes! Kedvező hitellehetőségekkel és CSOK ügyintézéssel is várjuk érdeklődését! Jöjjön el hozzánk, egy finom kávé mellett bemutatjuk Önnek lakáskínálatunkat és segítünk kiválasztani a legjobbat családja számára!Projekt bemutatásaFAGYÖNGY LAKÓPARK – ahová jó hazatérni!AZ ELŐÉRTÉKESÍTÉS MEGKEZDŐDÖTT!Csillaghegy szívében, családok számára kiemelten kedvező környezetben építjük a III. kerület egyik legszebb lakóparkját! A fejlesztő célja, hogy szakítva a szokásos megoldásokkal, egy magas minőségű, energia hatékony lakókörnyezetet teremtsen az itt otthonra találó családok számára.Természetes anyagok használata, Aktív, igényes zöld területek kialakítása, Gyermekek számára valódi élményt nyújtó játszótér,  Minőségi közösségi terek életre hívása, és a Lakások magas műszaki kivitelezése a kitűzött cél és a vállalt feladat!A környék tömegközlekedése és infrastruktúrája az egyik legkedvezőbb a környéken!10 épületben, 2 ütemben, összesen 160 igényes lakás kerül kialakításra, a hozzájuk tartozó garázsokkal, beállókkal és tároló helyiségekkel. A kertkapcsolatos, 1 hálószobás lakásoktól, a 3 hálószobás penthouse jellegű lakásokig mindenki találhat az igényeinek megfelelő új otthont, melyet 2019 tavaszától vehetnek majd birtokba a boldog lakástulajdonosok. A vásárlást megkönnyítő, legkedvezőbb fizetési ütemezést biztosítja a fejlesztő! 10% foglaló az előszerződés aláírásakor, 90% pedig a birtokba adáskor lesz esedékes! Kedvező hitellehetőségekkel és CSOK ügyintézéssel is várjuk érdeklődését! Jöjjön el hozzánk, bemutatjuk Önnek lakáskínálatunkat és segítünk kiválasztani a legjobbat családja számára!

ÚJRA MINIMAL STÍLUSÚ OPTIMA VILLAHÁZ ÉPÍTÉSE KEZDŐDIK OKTÓBERBEN CSILLAGHEGYEN!AZ ÉRTÉKESÍTÉS HAMAROSAN INDUL, MÉG NÉHÁNY LAKÁS LEKÖTHETŐ!!!Befejés 2018 ősz vége.A családi és társasház építésekben bizonyítottan a legmagasabb műszaki és belső építészeti minőséget képviselő Optimaházak következő beruházását Budapest egyik legszebb részén, a III. kerület Római és Csillaghegy határán valósítja meg. 2 db. ikerházban, 4 db. 103 m2-es nappali + 3 szobás, amerikai konyhás, két fürdőszobás, gardrobszobás lakás épül. A lakások egyszintesek, kertkapcsolatosak, vagy nagy teraszosak. A lakásokhoz garázshelyek és tárolók vásárolhatóak a 190 m2-es teremgarázsban.A garázs helyek ára: 3 millió Ft/db.Az alaprajzok, valamint az egyes lakások méretei flexibilisek, a piaci igényeknek megfelelően változtathatóak.Az itt épülő modern stílusú épületek, a legmodernebb infra fűtéses (fűtő-film) fűtésrendszerrel épülnek. A infra fűtő-film panelekkel ellátott rendszerek működéséhez nem kell gáz, így gázszámla sincs! A rendszer, villamos energia felhasználásával működik. A fűtésrendszer működési költsége alternatív (passzív) építési rendszerrel, rásegítés nélkül a lakásoknál körülbelül 280-310 KW/h/év, ami pár tízezer Ft/év fűtési költségnek felel meg. Ez a gazdaságos, alternatív fűtésrendszer, a 15 cm vastag hőszigetelés, és a 3 rétegű fa nyílászárók együttesen járulnak hozzá a magas energiaosztály eléréséhez.CSOK IGÉNYELHETŐ!!!Kérésre részletes műszaki leírást, alaprajzokat, látványterveket, fizetési ütemezést, szerződésmintát küldök!!!

KÖLTÖZZÖN ÓBUDÁRA CSALÁDJÁVAL A BARÁTPATAK LAKÓPARKBA , kellemes nyugodt környezetbe a DUNÁTÓL PÁR MÉTERRE. Nem kell gondolkodnia, hogy hétvégén mivel töltsék az idejüket, egy kellemes családi nap eltöltéshez, csak lemennek a csónakházba és bérelnek,  több a vízi sportoknak megfelelő eszközöket. De ha csak egy kellemes sétára vágyik egy fagylalttal a kezében akkor a RÓMAI PARTOT ajánlom Önnek és családjának.BUDAPESTI INGATLANIRODA ELADÁSRA kínálja a # 123395 referenciaszámú ELADÓ ÓBUDAI ÚJ ÉPÍTÉSŰ DUNAI PANORÁMÁS LAKÁSAIT.A BARÁTPATAK LAKÓPARK FŐBB JELLEMZŐI:- Óbudán található a Dunától 200 méterre.- Az építkezés befejezése 2018. július végére várható.- 3 apartman típus közül lehet választani Flamingo:41 m2+21 m2                                                                   Excalibur: 78 m2+ 45 m2                                                                  Luxor: 83 m2+ 31 m2-Mindegyik lakás a Chameleon okosotthon rendszerével lesz ellátva, alapszinten,melyet Ön tovább bővíthet.pl:( távolról vezényelhető hűtés-fűtés, okos világítás, kulcs nélküli ház, redőny vezérlés, okos ablakok, hangulatfények)Amennyiben felkeltette ez az BUDAPESTI ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ APARTMANOK egyike , a BARÁTPATAK LAKÓPARKBÓL, kérem hívjon.Vásárolna,de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes és bank semleges hitelügyintézéssel áll az Önök rendelkezéseireBÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

AZ ÉPÜLETCsillaghegy Residence Óbudán, Csillaghegy kertvárosában, 1039 Budapest, Szent István utca 81. szám alatti 10 012 m2-es telken épül fel. A rezidencia komplexum parkos környezetben 5 különálló épületben, összesen 75 lakásnak ad helyet, melyek a finom eleganciára vágyók igényeit hivatottak kielégíteni.Az egyenként 15 lakásos épületekhez az Ipartelep utcáról kiszabályozásra kerülő úton keresztül Szent István utca felől nyíló belső sétányon át vezet az út. Csillaghegy Residence 48m²től 110m²-ig kínál lakásokat. A háromszintes épületek földszinti lakásai saját kerttel, az első emeleti lakások tágas erkélyekkel rendelkeznek. A Penthouse lakások impozáns erkélyekkel, kizárólagos használatú tetőteraszokkal válnak igazán elegáns kertvárosi otthonokká.Az épületeket egybefüggő, 75 db parkolóhelyet és tárolót valamint motoros beállóhelyeket is kínáló teremgarázs köti össze. Minden épületet saját lift köt össze a mélygarázzsal. A területen továbbá kizárólagos használatú felszíni parkolóhelyek, a belső parkban pihenő rész kerül kialakításra. A KÖRNYÉKA projektet Csillaghegy kertvárosa, a Szent István utca, illetve az Árpád utca mentén futó patak határolja. Csillaghegy-Residence közelében számos bevásárló központ, szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség elérhető. A kellemes kertvárosi környezetből autóval és tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a városközpont, míg a Duna part séta távolságon belül elérhető.ELŐNYÖKCsillaghegy-Residence a mai kor elvárásainak megfelelő anyagok és építési technológiák alkalmazásával épül. Kitűnő hőszigetelő képességű falazatok és külső nyílászárók, valamint színvonalas gépészeti megoldások biztosítják, hogy otthona ne csak kényelmes, de energiatakarékos is legyen.Mennyezet felületi hűtő-fűtő rendszer, modern levegő-víz rendszerű hőszivattyú, kiemelkedő hőképességű-ICF technológiával készülő-falak, három-rétegű, kiemelkedő hőképességű nyílászárók és Schindler gyártmányú rozsdamentes acélburkolatú felvonók.A lakók kényelmét parkosított környezet, igényes tájépítészet és saját belső sétány biztosítja. A tetőteraszos lakások tulajdonosai Budai panorámás, jakuzzi előkészítéssel kiépített egyedi tetőteraszos Penthouse lakásokban élvezhetik a kertvárosi eleganciát.Egyéni igények szerinti, a sztenderdtől eltérő belső kialakítás az Eladó jóváhagyásával és az általa megadott időintervallumokon belül lehetséges. Lakásbelső kialakítás egyeztetésére és a burkolatok kiválasztására vevői konzultációk alkalmával kerül sor.

127 M2-ES 5 SZOBÁS KERTES GARÁZSOS IGÉNYES ÖRÖKLAKÁS ELADÓ CSILLAGHEGYEN!Az ingatlan belső kétszintes, nappali + 4 szobából és egy emeleti társalgóból áll.Az épület 2005-ben épült, az eltelt évek alatt 8 cm-es külső szigetelést kapott a ház, és a lakás feletti tetőszigetelés is teljesen ki lett cserélve. A fa részek festése szép. Négy lakó van a házban, mindenkinek saját szépen parkosított, intim, külön telekrésze van.Extrák: két körös fűtésrendszer, riasztó, kaputelefon, beléptetőrendszer, videós kaputelefon, kandalló, öntözőrendszer, automata kapu és garázskapu, garázs lejárati fűtés, biztonsági több ponton záródó bejárati ajtó, több nagy beépített szekrény, igényes gépesített beépített konyhabútor, tölgyfa parketta, fa nyílászárók, galéria, 2 fürdőszoba, önálló garázs és tároló, kerti szaletli, kerti sütögető. A ház közössége kiváló, az épület egy szép csendes mellékutcában van, de közel a közlekedéshez.A földszinten az előszobából az egy légtérben lévő tágas nappali, konyha, étkező részbe érünk. Az előszobából jobbra egy nagy szoba nyílik, balra pedig egy átlagon felülien nagy fürdőszoba. Az előszobából vezet fel a lépcső az emeletre. Itt 3 szoba, egy társalgó, és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. Az emeletről a galérián lelátunk a nappaliba, így ez az emeleti rész is szerves része az egész lakásnak.Mivel az ingatlan I. emeleti, így a kertbe a folyosóról néhány lépcsővel jutunk le.A garázs nem teremgarázs, hanem önálló, itt is és a külön tárolóban bőven van hely raktározásra.Az ingatlan tehermentes, megegyezés szerint rugalmasan költözhető. Rezsije alacsony, a téli fűtés átlag 22000 Ft, közös költség 6300 Ft, a felújítási alap szintén 6300 Ft. Ennek köszönhetően a ház, a kert, a lépcsőház kifogástalan állapotú.Az ár tartalmazza a lakás és a saját kert árát.A garázs ára + 3 millió Ft, a tárolóé pedig +1 millió Ft.Feltétlenül nézze meg, ide csak költözni kell!

AZ ÉPÜLETCsillaghegy Residence Óbudán, Csillaghegy kertvárosában, 1039 Budapest, Szent István utca 81. szám alatti 10 012 m2-es telken épül fel. A rezidencia komplexum parkos környezetben 5 különálló épületben, összesen 75 lakásnak ad helyet, melyek a finom eleganciára vágyók igényeit hivatottak kielégíteni.Az egyenként 15 lakásos épületekhez az Ipartelep utcáról kiszabályozásra kerülő úton keresztül Szent István utca felől nyíló belső sétányon át vezet az út. Csillaghegy Residence 48m²től 110m²-ig kínál lakásokat. A háromszintes épületek földszinti lakásai saját kerttel, az első emeleti lakások tágas erkélyekkel rendelkeznek. A Penthouse lakások impozáns erkélyekkel, kizárólagos használatú tetőteraszokkal válnak igazán elegáns kertvárosi otthonokká.Az épületeket egybefüggő, 75 db parkolóhelyet és tárolót valamint motoros beállóhelyeket is kínáló teremgarázs köti össze. Minden épületet saját lift köt össze a mélygarázzsal. A területen továbbá kizárólagos használatú felszíni parkolóhelyek, a belső parkban pihenő rész kerül kialakításra. A KÖRNYÉKA projektet Csillaghegy kertvárosa, a Szent István utca, illetve az Árpád utca mentén futó patak határolja. Csillaghegy-Residence közelében számos bevásárló központ, szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség elérhető. A kellemes kertvárosi környezetből autóval és tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a városközpont, míg a Duna part séta távolságon belül elérhető.ELŐNYÖKCsillaghegy-Residence a mai kor elvárásainak megfelelő anyagok és építési technológiák alkalmazásával épül. Kitűnő hőszigetelő képességű falazatok és külső nyílászárók, valamint színvonalas gépészeti megoldások biztosítják, hogy otthona ne csak kényelmes, de energiatakarékos is legyen.Mennyezet felületi hűtő-fűtő rendszer, modern levegő-víz rendszerű hőszivattyú, kiemelkedő hőképességű-ICF technológiával készülő-falak, három-rétegű, kiemelkedő hőképességű nyílászárók és Schindler gyártmányú rozsdamentes acélburkolatú felvonók.A lakók kényelmét parkosított környezet, igényes tájépítészet és saját belső sétány biztosítja. A tetőteraszos lakások tulajdonosai Budai panorámás, jakuzzi előkészítéssel kiépített egyedi tetőteraszos Penthouse lakásokban élvezhetik a kertvárosi eleganciát.Egyéni igények szerinti, a sztenderdtől eltérő belső kialakítás az Eladó jóváhagyásával és az általa megadott időintervallumokon belül lehetséges. Lakásbelső kialakítás egyeztetésére és a burkolatok kiválasztására vevői konzultációk alkalmával kerül sor.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!