Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A második kerületben, a Zsigmond térnél, eladó egy első emeleti, 35 m2-es másfél szobás, rendkívül hangulatos környezetben lévő lakás. Minden helyiség az előszobából nyílik. Jobbra a konyha, ballra a fürdő, szemben pedig az egymásba nyíló 2 szoba. A nagyobbik szoba előtt, egy kb. 6 m2-es erkély is található, amely a ház előtti térre, parkra, illetve a Duna irányába néz. A két szoba között nincs ajtó, jelenleg egy hangulatos függöny választja el a két helyiséget. A lakás beköltözhető, de igény esetén át is alakítható.( pl. a szoba és a konyha közti fal megszüntetésével, amerikai konyhás, étkezős nappali alakítható ki, vagy egy egyszerű üvegtégla fallal, kifejezetten világos konyhát lehet létrehozni). Távfűtéses, a meleg vizet átfolyos vízmelegítő biztosítja. Vízóra nincs, így a 8.500 Ft-os közös költség, a korlátlan vízfogyasztást is tartalmazza. A lakáshoz saját tároló is tartozik. A ház rendezett, tiszta, saját kerttel rendelkezik, amelyet csak a lakók használhatnak. A környéken mindent megtalál, amire csak szüksége lehet, legyen szó bevásárlásról, sportolásról, vagy szórakozásról. Közlekedése éjjel-nappal tökéletes, több buszjárat, és a fonódó villamos is a közelben jár. Ideális egyedül álló személyeknek, pároknak, első lakásnak, vagy befektetésnek, hiszen a környék infrastruktúrája, a lakás ár-érték aránya lehetővé teszi az azonnal bérbe adást is! Ebben a lakásban garantáltan nem fog csalódni. Az irányára: 25.400.000 Ft.

NEM MINDENNAPI KIS LAKÁS A MARGIT-SZIGET SZOMSZÉDSÁGÁBAN!INGATLAN HELYSZÍNE:Budán, Újlakon, a Lukács utcában kínálunk eladásra egy nem mindennapi lakást. A környék infrastruktúrája nagyon jól kiépített. Tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérjük Buda főbb csomópontjait. A Széll Kálmán tér negyed óra alatt a 17-es villamossal, a Margit híd budai hídfője 7-8 perc alatt a 17-es vagy 41-es villamossal érhető el. Ugyanakkor buszjáratok és a szentendrei HÉV is a rendelkezésünkre áll.Bevásárlásra a Mammut Bevásárlóközpont és a MOM Park nyújt lehetőséget, de számos egyéb szolgáltatás is megtalálható a környéken. A pár percre levő Kolosy téren találunk piacot, cukrászdát, gyógyszertárat, postát. Óvoda, általános iskola és gimnázium is van a közelben.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A lakás egy gyönyörűen karbantartott nagypolgári sarokház első emeletén foglal helyet.LAKÁS JELLEMZŐI:A 48 nm-es, 2 szobás lakás egy évvel ezelőtt teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át. Megtörtént a burkolatok cseréje, ennek keretében a konyha-előszobába spanyol betoncsempe került, a fürdőszobai és wc burkolata metrocsempére lett cserélve. Új ablakok kerültek beépítésre és a fűtés cseréje is megtörtént. A konyha-előszobában, a fürdőszobában és a wc-ben padlófűtés került kialakításra, a szobákba új fűtőtest került. Ennek eredménye a modern design és a rusztikus stílus házassága ebben a nem mindennapi, romantikus hangulatú kis lakásban.Az ingatlan nyugati tájolású. Elhelyezkedésének köszönhetően egész nap körbesüti a Nap. A konyhából és a konyha előtti, udvarra néző kis teraszról a délelőtti napsütést élvezhetjük, majd az udvarra néző két szobát a délután folyamán süti be a Nap. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 48 nm- Nappali: 19 nm- Szoba: 14 nm- Konyha: 6 nm- Előszoba: 6 nm- Fürdő: 2 nm- WC: 1 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést elektromos, újonnan felszerelt fűtőtestek biztosítják. A konyha is gépesítésre került, új sütő, főzőlap, páraelszívó került beépítésre. Továbbá új hűtő és mosógép is tartozik a lakáshoz.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 12.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a közös képviselet díját.PARKOLÁS:Kerületi lakosoknak közterületen évi 1000 Ft-os díj befizetése esetén ingyenes.Irányár: 32.000.000 Ft--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:A II.kerületben A Pusztaszeri úton szinte a város felett található az ingatlan. Csendes, kimondottan elegáns a környék, ahova tömegközlekedéssel a 29-es jelzésű busszal juthatunk el ami a Szentlélek tér és a Hűvösvölgy megálló között közlekedik. A kitűnő levegőjű környezet miatt, több jóhírű, idegennyelvű iskola, óvoda is megtalálható a környéken. Bevásárlásra javasolható a Rózsakert bevásárló központ, de amennyiben ezt elmulasztotta, számtalan kitűnő, akár nemzetközi konyhával, egzotikus menüvel is büszkélkedő étterem jelenthet megoldást. Említésre érdemes még az ország egyik legjobb hírű cukrászdája, több fantasztikus kirándulóhely, mind-mind a közelben.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Új építésű 1987-ben elkészült, 10 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült, egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított 2000 nm-es telken. A lépcsőház tiszta, rendezett benyomást kelt. A ház mögött található, a gyermekek számára kialakított biztonságos játszótér, grillező is.Utcafronti garázsokkal rendelkezik, közülük az egyik a hirdetésben szereplő ingatlanhoz tartozik, aminek az ára a vételár részét képezi.LAKÁS JELLEMZŐI:Remek térrendezéssel kialakított belső kétszintes lakás, ami egy nagyobb családnak is otthonául szolgálhat. Az alsó, bejárati szinten a család közös programjainak eltöltésére alkalmas nappali, konyha található, amihez egy lenyűgöző panorámájú terasz kapcsolódik. jelenleg a konyha nincs egy térben a nappalival, de ez viszonylag egyszerűen megoldható, sőt akár egy plusz szoba kialakítására is lehetőség nyílik. A felső szinten, az intim, saját terek kerültek kialakításra, gardróbokkal, és egy fürdőszobával. A tulajdonosok a tetőtérben alakítottak ki mindent elnyelő tárolókat, így a lakótérből a tárolás nem foglal helyet. Ezen a szinten is alakítottak ki teraszt, amiről a pesti oldal, a lehető legszebb arcát mutatja.Műszakilag és esztétikailag is megfelel a mai kor elvárásainak, a cirkó kazán 6 éve került beszerelésre, míg az emeleti szinten is új nyílászárók vannak.A forró nyári napok könnyebb elviselése miatt klíma is beszerelése került.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 75 nm tulajdoni lapon, ami beleszámítva a 190cm alatti részeket, 82nmAlsó szint: 52nm + teraszNappali: 40nmFelső szint:30nm+ teraszMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakás fűtése saját cirkórendszerrel történik.KÖLTSÉGEK: Közös költség: 24 000Ft, ami tartalmazza a közös képviselet díját, a ház takarítását, a kert rendezését, felújítási alapot, biztosítást is.PARKOLÁS:A lakáshoz saját garázs tartozik, ami a vételár részét képezi és a tulajdoni lapon szerepel..--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nagyszoba + hálófülkés, felújított lakás, hatalmas bővítési lehetőséggel!II. Zsigmond tér mellett, a Dunához közeli, csendes kis utcában, mindössze 10 lakásos, szép állapotú polgári társasház legfelső emeletén eladó egy 36m2-es, 1 szoba + hálófülkés, szépen felújított, csendes udvari nézetű, de világos, cirkófűtéses, kedvező fenntartású lakás, 220m2-nyi tetőtér kizárólagos használatával. A lakásban egy tágas szoba, belőle nyíló hálófülke, előszoba, wc, ablakos konyha, és fürdőszoba helyiségek találhatóak. A szoba és a hálófülke parkettás, a többi helyiségben járólapos burkolat található. Az ingatlan mind műszakilag, mind esztétikailag teljesen felújított, tehát a teljes falon belüli elektromos, víz, csatornahálózat, falon kívül a burkolatok, szerelvények, szaniterek, továbbá a nyílászárók, a fűtésrendszer, és a konyhabútor is újszerű állapotban vannak. A fényviszonyok nagyon jók, a lakás déli tájolásának köszönhetően, udvari nézetével együtt pedig ehhez csend is párosul.Fenntartása igen kedvező, köszönhetően a cirkófűtésnek, az egytől egyig mért közműveknek, és a 7000 forintban meghatározott közös költségnek.A lakásból megközelíthető a társasház 120m2-es tetőtere, melyhez a többi lakónak hozzáférése nincsen. A tetőtér megvétele a társasháztól lehetséges, területét a lakáshoz lehet csatolni, de akár további lakásokat is ki lehet alakítani. A lakáson keresztül szolgalmi jogot a tetőtérhez biztosítani NEM KELL, mivel a kéményseprők, ácsok jelenleg egy kéményseprőjárdán át elérik a helyiséget, a lakás tulajdonosának bármilyen zavarása nélkül. Ez utóbbi "technikai útvonal" szintén zárt, illetéktelenek így nem tudnak bejutni erről sem.A társasház tiszta, rendezett, kívül-belül szép állapotú. A szükséges műszaki felújítások megtörténtek. A lakóközösséget csendes, önmagukra és környezetükre egyaránt igényes emberek alkotják. A környék ellátottsága kitűnő, a kapuból kilépve 2 perc séta a 9-es, 109-es autóbuszok megállója, továbbá a Budai fonódó villamosvonal megállója. 5 percen belül ezen kívül még számos autóbusz, és a Szentendrei HÉV is megáll. Ezekkel könnyen, gyorsan, átszállás nélkül utazhatunk a város szinte bármely pontjára, továbbá pár perces utazás a 4-6-os villamos és a 2-es metró állomása is. A környéken oktatási intézmények, üzletek, rendelő, gyógyszertár, parkok, játszóterek, és a Duna part is karnyújtásnyira vannak. Az ingatlan irányára: 28,8 M FtLK367290

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!