Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Budán a II. kerületben Törökvész legimpozánsabb utcájában eladó egy kitűnő, újszerű állapotú reprezentatív 4 szintes, 375 nm alapterületű modern villa több, mint 1.000 m2 ősfás saját zárt parkkal körülvéve. A park csendes, nyugodt környezetet biztosít, kellemesen szűri a forgalmas utcai zajokat, privát magánszférát teremtve. A villa tripla komfortos, a földszinten és a tetőtérben egy-egy tágas nappali, az emeleten 4, a tetőtérben további 1 szoba található. A földszinten és az emeleten nagyméretű teraszok biztosítják a pihenést és kikapcsolódást, melyek motoros működtetésű árnyékolókkal is védettek. Az emelet egyik szobája külön erkéllyel is rendelkezik. A földszinten elegánsan bútorozott, modern és igényes beépített berendezésekkel felszerelt konyha, mellette külön ebédlő helyezkedik el, amely a nappalival is összenyitott. A ház alagsorában automata ajtókkal szerelt dupla garázs van, melyekhez fűtött lejáró vezet. A ház gázkazán fűtés-melegvíz ellátású és emellett klimatizált is. Modern és komfortos kialakítású, melynek főbb elemei a saját telefonközpont, a kiépített informatikai, tv és audio hálózat, tűzjelző, riasztó és kamera rendszer biztonsági szolgálattal, valamint a központi porszívó rendszer. A parkot automata öntöző rendszer látja el, s a gépkocsi bejárati kapu is automatikus működtetésű. A parkban party-grill összejöveteleknek egy igényes kialakítású pavilon teremt lehetőséget. A környék rendkívül jó közlekedési, bevásárlási és szolgáltatási infrastruktúrájú.Kérem jöjjön el és tekintse meg ezt az exkluzív, különleges adottságú és környezetű, prémium kategóriájú villát, amely mind saját használatra, mind többféle befektetési célra (pl. akár társasházzá alakítás, bérbeadás) vagy rezidenciaként, ill. akár egy reprezentatív cégközpontként egyaránt kiváló lehetőségeket nyújt. 187000000 FtJöjjön és nézze meg, lehet ez lesz az új otthona!Államilag kamattámogatott vagy SZINTE KAMATMENTES HITEL!!! Hívjon bizalommal!A Duna House kínálatában megtalálható összes ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a kiválasztástól a vásárlásig.Referencia szám: HK-1967721-IB

+36-(70) 2462Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:II. kerület talán legelegánsabb utcájában található az ingatlan. A környékre az eklektikus beépítettség jellemző, hiszen található itt szépen felújított bauhaus jellegű villaépület, illetve modern minimalista stílusú családi ház is. Csendes kertvárosias környezet, de mégis remek infrastruktúrával rendelkezik. Intim hangulatú,, visszafogott stílusú éttermek, elegáns cukrászdák, kávézók találhatóak itt. Közelben jó hírű iskolák, idegennyelvű óvoda jelenthet megoldást a gyermekes családoknak .A tömegközlekedés is kiváló, mivel a közelben közlekedő 5-ös számú autóbusz egészen a belvárosig közlekedik, de a 61-es villamos, 29-es 91-es autóbusz is lehetséges alternatíva. Mozizásra, nagyobb bevásárlásokra, a Mammut bevásárló központ javasolható, ami 15 perc alatt elérhető autóval.HÁZ JELLEMZŐI:A ház 1930-as években épült bauhaus stílusban. 2010-ben esett át egy felújításon, műszakilag, illetve esztétikailag is megújult. A belső két szintes, két teraszos lakószintet, a házban kiegészíti egy elszeparált, földszinti személyzeti lakás, illetve egy szaunával ellátott szabadidő szoba is. Ezen a szinten található a garázs, ahol két kisebb, illetve egy nagyobb autónak van hely parkolni. A kertben grillező is kialakításra került, de igazi ritkaság a borospince, ami szintén itt került elhelyezésre.A remekül átgondolt térkialakításnak köszönhetően, tágas szobák, élhető méretű fürdőszobák, hatalmas nappali került kialakításra. Egységes stílusjegyek mentén haladt a tervező és ez egy kellemes hangulatú otthon érzetét keltő lakásban öltött testet. Ügyelt arra is, hogy az itt élők, rendelkezzenek saját, intim lakrésszel, de megoldhatóak legyenek a közös vacsorák, a jó hangulatú borozgatások is.Gyönyörű nappaliból nyílik mindegyik hálószoba. Az alsó és felső szinten is, hatalmas üvegfelületek, teraszok, tágas terek teremtik meg az igazi otthon érzetét. A lakás egyes helyiségeit padlófűtés, míg a többiben radiátort találunk. A kellemes hőérzet elérésében segíthet még a hűtő-fűtő klíma berendezés is.HÁZ MÉRETEI:Telek 1000 nmTeljes méret: 340 nmFöldszint: 158 nmEmelet : 99 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Kiépített riasztó rendszerCirkófűtés Hűtő fűtő klímaKÖLTSÉGEK:Minden szolgáltató felé egyedi mérés alapján történik az elszámolásPARKOLÁS:Saját garázsban egy vagy két autónak van, hely, de a telken további két autó parkolása megoldott.Irányár: 285 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNEA családi ház Budán, Törökvész domboldalra épült utcájában található. A környéken családi házakkal és társasházakkal egyaránt találkozunk. Az infrastruktúra jól kiépített, a Széll Kálmán tér 20 perc alatt elérhető az 5-ös busszal vagy a 61-es villamossal, a Margit körút ugyanennyi idő alatt a 11-es busszal. A mindennapi bevásárlás az öt percre levő Rózsadomb Centerben könnyedén elintézhető. Hangulatos éttermeket és kávézókat fedezhetünk fel környékbeli sétáink alkalmával. A közelben találjuk a Törökvész Úti Általános Iskolát, a Törökvész Úti Kézműves Óvodát és a Móricz Zsigmond Gimnáziumot is.HÁZ JELLEMZŐIA ház az 1980-as években épült és 2004-ben lett újjáépítve. Ekkor kiváló minőségű anyagok kerültek beépítésre. A tető terméspalából készült, ami a német templomok egyik jellegzetessége, amely a földből érkező radon sugárzást – a betonnal és a cseréppel ellentétben – nem ejti csapdába, hanem továbbengedi, ezzel élhetőbb és egészségesebb életteret teremtve. A déli tájolású, 3 lakószintes. 1150 nm-es zárt, örökzöldekkel beültetett és füvesített kert veszi körül, melyben kerti pavilon és grillkemence is kialakításra került. A kertet automata rendszer öntözi.A földszinten a teraszos nappali csatlakozik az étkezőhöz, ami így közel 50 nm, az étkezőbe a konyhából átadóablakon keresztül történhet az étel felszolgálása. Az emeleten 4 db hálószoba van, egy fürdőszoba és egy külön WC. Az egyik hálószobához külön erkély tartozik, míg a másik három hálószoba egy közös, széles erkélyre nyílik.A tetőtérben egy nagyméretű közös nappali helyiség lett kialakítva egy kis erkéllyel. Ezen a szinten találunk még egy dolgozószobát és egy tágas fürdőszobát.A HÁZ MÉRETEITelek mérete: 1146 nmTeljes méret: 370 nm + 73 nm a teraszok és erkélyek méreteFÖLDSZINTNappali+étkező: 33 nm+15 nmHall: 22 nmKonyha+kamra: 10 nm+3 nmFürdőszoba: 4 nmTerasz: 41 nmEMELETElőtér: 13 nmFürdőszoba: 8 nm3 hálószoba: 16 nm+16 nm+20 nmHálószoba+erkély: 15 nm+2 nmErkély: 28 nmTETŐTÉRNappali: 62 nmDolgozószoba: 16 nmFürdőszoba: 16 nmErkély: 3 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉGA falban vörösréz vezetékek futnak, melyhez megfelelő, speciális radiátorok csatlakoztatása által biztosított az épület hő ellátása. A Viessmann központi fűtésrendszer padlófűtésen és radiátorokon keresztül fűti a házat, a klímaberendezés pedig nyáron ad enyhülést a meleg ellen.Az épület fel van szerelve beépített porszívó-, telefon-, számítógép rendszerrel.A földszinti teraszt és az emeleti erkélyt motoros árnyékoló fedi.A kapu és a garázs automata, a gépkocsi feljáró fűtött.Az épületben riasztó és kamerás megfigyelő rendszer működik 24 órás ügyelettel.PARKOLÁSParkolásra a zárt kertben vagy a két gépkocsi beállós garázsban van lehetőség. Eladási ár: 203 millió Ft----Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!