Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál egyik népszerű részén található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott egy 343 nm-es iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel is feljuthatunk.LAKÁS JELLEMZŐI:Az összesen 110 nm-es PANORÁMÁS, TERASZOS DUPLAKOMFORTOS lakás a 2. emeleten helyezkedik el, ahová lifttel is feljuthatunk. A nappali-étkező-konyha hármasa tágas 60 nm-en helyezkedik el, délkeleti fekvésének köszönhetően egész nap világos, napfényes közösségi tere a lakásnak. A modern kivitelezésű konyha minden igényt kielégít; kerámialapos főzőlappal, sütővel, hűtővel, nagyméretű mosogatógéppel felszerelt. A nappaliban kandalló is beépítésre került, mely a téli estéken igazán hangulatos látványelemmé válhat. A 3 hálószoba ideálisan nyugati tájolású, mindegyik szobából ki lehet jutni a fedett teraszra. A kádas fürdő wc-vel és bidével is felszerelt, ezt a helyiséget a nappaliból közelíthetjük meg. Az egyik szobához pedig saját zuhanyzós, wc-s mosdó tartozik.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 110 nm - Nappali+étkező+konyha: 60 nm- Szoba: 17 nm- Szoba: 15 nm- Szoba: 11 nmBelmagasság: 3,1 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja, a meleget padlófűtés juttatja el a helyiségekbe. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 105,696 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál és Pálvölgy között található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott egy 343 nm-es iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel juthatunk fel.LAKÁS JELLEMZŐI:Az összesen 182 nm-es PANORÁMÁS, TERASZOS lakás két szinten; a 2. emeleten és a tetőtérben helyezkedik el. A földszinten mindössze a hatalmas nappali és amerikai konyha, egy tágas hálószoba, a fürdő és külön wc kapott helyet, így ez a kialakítás meglehetősen szellős, világos, nyitott érzetet ad, melyet az óriási ablakok és a hosszanti nagy terasz tovább erősít. A fedett teraszról zöldövezeti panorámában lehet részünk. A közel 60 nm-es tetőtér egyelőre egyterű. Itt többféle kialakítást, igény szerint 3 teljes értékű szobát és akár egy fürdőt is le lehet választani.A lakás fűtéséről, meleg víz ellátásáról a házközponti kazán gondoskodik és padlófűtés is kialakításra került.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 182 nm- Nappali+étkező: 60 nm- Konyha: 6,2 nm- Szoba: 21 nmBelmagasság: 3,1 m (tetőtérben: 2,1 m max.)MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. Fan-coil és padlófűtés is kialakításra került. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 155,023 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:A II.kerületben Zöldmál tetején, szinte a város felett található az ingatlan. Csendes, kimondottan elegáns a környék, ahova tömegközlekedéssel a 65/a jelzésű busszal juthatunk el a Kolosy térről. A kitűnő levegőjű környezet miatt, több jóhírű, idegennyelvű iskola, óvoda is megtalálható a környéken. Bevásárlásra javasolható a Rózsakert bevásárló központ, de amennyiben ezt elmulasztotta, számtalan kitűnő, akár nemzetközi konyhával, egzotikus menüvel is büszkélkedő étterem jelenthet megoldást. Említésre érdemes még az ország egyik legnevesebb cukrászdája, több fantasztikus kirándulóhely, mind-mind a közelben.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Új építésű 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított 2000 nm-es telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott még egy 343nm-es iroda is, illetve pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Természetesen lift is segíti a lakások megközelítését, köszönhetően a remek konstrukciónak, mindezt csendesen.LAKÁS JELLEMZŐI:A nagyvonalúan kialakított terekkel, 56nm-es terasszal rendelkező lakás, mindenképpen kuriózumnak tekinthető a jelenlegi piacon. Tágas nappali-konyha, stílusos burkolatok, hatalmas üvegfelületek, kitűnő elosztású helyiségek jellemzik az ingatlant. Jó szívvel ajánlható, akár nagyobb családnak is. A közös családi beszélgetésekhez használható nappali és az egymástól elszeparált, teljes intimitást nyújtó hálószobák, élhető terek, kényelmes pihenést nyújtanak az itt élőknek. a különböző műszaki jellemzők is hozzák ezt a színvonalat. A lakás fűtéséről, melegvíz ellátásáról a házközponti kazán gondoskodik, itt padlófűtés került kialakításra.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 134nm +56 nm teraszNappali: 98nmSzoba: 18 nmSzoba: 11 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakás fűtése a ház saját kazánjáról történik.KÖLTSÉGEK: Jelenleg nincs meghatározott közös költség, minden fogyasztás egyedileg mérhető.TÁROLÓ:A lakáshoz vásárolható tároló a pinceszinten.PARKOLÁS:A lakáshoz a teremgarázsban két beálló is vásárolható.Irányár: 127 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE: Buda II. kerületének kedvelt részén, a Pálvölgyi cseppkőbarlang felett található a lakás. Az ingatlan közelében található buszmegállóból, a Kolosy tér kényelmesen, 10 perc alatt megközelíthető. Itt minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges.ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű, 2 lakásos társasház, sátortetős 1977-ben épült, gondozott 1000 nm-es telken. Az épületben lift nincs. Bejáratáig a kerten át vezető lépcsősoron jutunk el. A lakások alatt garázsok találhatók.LAKÁS JELLEMZŐI:160 nm-es, belső 2 szintes 4+1 szobás lakásban külön nyíló szobák vannak, gardróbszoba segít a tárolásban és még beépített szekrényekkel is felszerelt. Nagyon kényelmes otthon nappali, 3+1 szoba, 3 fürdőszoba és finnszauna könnyíti meg az életünket.A lakásban ezen kívül, két télikert is található, melyek a zöld panorámás kilátással remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. A jó elosztásnak és a Dél-Keleti tájolásának köszönhetően meglehetősen világos a nap minden szakában. A tetőtérben egy 15 nm-es padlás is található. A beosztása igény szerint alakítható, jó állapotú, a közelmúltban felújításokon esett át, melynek keretében a villanyvezetékeket és az összes nyílászárót kicserélték, valamint az idén korszerűsítették a fűtést is. A garázsszinten külön 26,7 nm lakrész lett kialakítva, melyben található 1 szoba, amerikai konyhával és egy zuhanyzós fürdőszoba. A lakás nagyszerű lehetőséget teremt két generáció összeköltözésére, vagy üzleti vállalkozás kialakítására is.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 160 nmTeraszok: 12 nmTélikert: 27,8 nmAlsó szint:- Garázs: 17,4 nm- Garázs: 17,4 nm- Szoba: 16 nm- Amerikai konyha: 8 nm- Fürdő: 2,7 nmFöldszint:- Nappali: 24,6 nm- Étkező: 24 nm- Szoba: 12,60 nm- Gardrób: 5,9 nm- Konyha: 8,7 nm- Fürdőszoba: 10 nm- Szauna: 7,3 nmFelső szint:- Szoba: 13,5 nm- Félszoba: 9,1 nm- Fürdő: 3 nm- Tetőtér közlekedő: 5,5 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A fűtést és a meleg vizet gáz-cirkó készülék biztosítja. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra van. Új nyílászárók. Finn szauna 7,3 nm-es. A lakásban teljes körű távfelügyeletes riasztórendszer lett telepítve.KÖLTSÉGEK: Közös költség: nincs. Az éves gáz általány, a jó szigetelésnek és az új nyílászáróknak köszönhetően igen alacsony: 24.500 Ft/hó, mely tartalmazza a fűtés, a meleg víz és a főzés költségét is. Ezen felül a víz és villanyfogyasztás külön órával mérhető.PARKOLÁS: Parkolásra az alsó szinten található dupla garázsban, és a telken belül is va lehetőség.Irányár: 70 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!