Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Margit híd budai hídfőjéhez közel található, a Mechwart liget két perc sétával elérhető. Gyalogos távolságra található tömegközlekedési eszközök a 11-es, 111-es autóbuszok, illetve a 4-es, 6-os, 17-es, 19-es, 41-es villamosok. Bevásárlási vagy szórakozási lehetőségként közelben található a Mammut bevásárlóközpont, illetve a Fény utcai piac kínál lehetőséget. Gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és egyéb közintézmények szintén gyalog elérhetőek.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű, sátortetős, polgári stílusú, földszint + 5 emeletes, liftes társasház az 1920-as években épült. Az épület kívül-belül tatarozott. Külső tatarozása 2015-ben, a belső lépcsőházé pedig 3 éve történt. Ezzel egy időben cserélték ki a gázvezetékek, illetve új külön elzárható 4 lakást összefogó víz, gáz strangokat szereltek fel, jelenleg a kapubejárat padlóburkolása zajlik. A társasház műszakilag is jól karbantartott, belső udvara örökzöldekkel, növényekkel beültetett, hangulatos udvar. Lakóközössége összetartó. A társasház közös képviselője a házban lakik, így bármilyen felmerülő javítási, esztétikai munka orvoslásra kerül. A ház anyagi helyzete rendezett.LAKÁS JELLEMZŐI:A 84,3 nm-es, felújított, összkomfortos lakás a társasház 4. emeletén helyezkedik el, ami lifttel is megközelíthető. A lakás déli fekvésének köszönhetően világos, napsütötte, ablakai a csendes utcafrontra néznek. Kétszárnyú bejárati ajtaja a rendezett függőfolyosóról nyílik. A lakásban két tágas, napsütötte, külön bejáratú, de akár egybe is nyitható szoba, egy beépített konyhabútorokkal és gépekkel ellátott konyha és egy fürdőszoba és külön WC található. A lakásban a nyílászárók, vezetékek és csövek pár éve lettek cserélve. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után, azonnal birtokba vehető. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 84,3 nm- Nappali: 26,8 nm- Szoba: 21,4 nm- Közlekedő: 12,2 nm- Konyha: 9,4 nm- Előszoba: 8,5 nm- Fürdő: 4,7 nm- WC: 1,3 nmBelmagasság: 3,5 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést egy kifejezetten gyönyörű (gáz) cserépkályha biztosítja. A meleg vízellátást pedig villanybojler biztosítja. A lakás egyedi mérésre alkalmas vízórával rendelkezik. KÖLTSÉGEK:A közös költség 18.000 Ft, amely magába foglalja a csatornadíjat, a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, alap szintű növénygondozást és a közös képviselet díját.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy saját tároló.PARKOLÁS:Parkolásra utcán, közterületen, fizetős övezetben van lehetőség.FIX ÁR: 45 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3421Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Keresztesi Péter

Eladásra kínálok egy 118 nm-es, 3 szobás luxuslakást a II. kerületben a Margit körúton.A társasház lifttel rendelkezik, a lakás a negyedik emeleten található. Az ingatlan teljes belső építészeti átalakítása során új, tágasabb és élhetőbb tereket nyerve módosították az eredeti alaprajzot, amit a korabeli házak adta belmagasság tesz igazán impozánssá.A bejárati ajtón belépve egy hatalmas tér fogad, ami magába foglalja mind az előszoba, mind pedig a konyha-étkező funkciót. A konyhabútor magas fényű Sykora bútor, gránit munkapulttal, beépített Siemens gépekkel, illetve Liebherr hűtőszekrénnyel. Innen nyílik a nappali, ahol a nagyméretű ablaknak köszönhetően mindig világos van, viszont tájolásának köszönhetően nyáron nem érzékelni az óriási hőséget. Itt található még egy kandalló, ami egy romantikus vacsorához, vagy a karácsonyi hangulathoz elengedhetetlen. A nappaliból balra nyílik a nagyobbik szoba, ami jelenleg nem kapott funkciót, így ez esetleg gyerekszobának, dolgozószobának vagy vendégszobának is tökéletes. Jobbra a hálószobát találjuk, mely szintén világos, kellemes színekkel kombinált lakótér, amihez külön gardróbszoba tartozik, ami a kétszárnyú tolóajtók mögött rejlik. Innen tovább folytatva utunkat jutunk a második, nagyobbik fürdőszobához. A lakásban található berendezési tárgyak, burkolatok, szaniterek, gépészet prémium kategóriás, egyszóval minden a luxus jegyében született.Pár szó a lakásról:- Honeywell Ecosmart telefonról vezérelhető fűtés - új fa nyílászárók, hőszigetelt üveggel, motoros redőnyökkel- az elektromos vezetékek teljes cseréje megtörtént- új gépészet- riasztó- spanyol csempe- olasz, illetve profi asztalos által készült bútorok- edzett üveges megoldások a konyhában és a fürdőszobákbanA lakás kifogástalan állapotú, tehermentes! Jöjjön el és nézze meg! Nem fog csalódni!A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, Mammut, Millenáris park mind pár percen belül megtalálható. Közlekedést tekintve 4-6-os villamos, metró és busz járatok szintén a ház közvetlen közelében, illetve pár perces sétára elérhető! Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megnézni, akár hétvégén is örömmel veszem megkeresését!Hitelre lenne szüksége, de nem tudja hová forduljon? Mi tudjuk a megoldást! Forduljon hozzám bizalommal! Felkészült hitel közvetítőnkkel együtt segítünk Önnek a lehető leggyorsabban megtalálni az elképzeléseinek és lehetőségeinek legmegfelelőbb megoldást.

+36703885Mutat

Otthon Centrum Újpesti és Vác-Göd-Dunakeszi Iroda

Kercsik Bettina

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben a Margit- híd budai hídfőjéhez közel található, így a közeli 4-6-os fonódó villamossal akár a budai, akár a pesti oldal könnyel elérhető. A Széll Kálmán tér és a Nyugati tér is kb. 6-7 perc távolság tömegközlekedéssel. Bevásárlás szempontjából, a kisebb üzletek mellett a Mammut bevásárlóközpont és a Fény utcai piac nyújt remek lehetőséget.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű társasház az 1920-as években épült. Az épület kívül ? belül tatarozott. Az épület külső tatarozása 2015-ben történt, a belső lépcsőházé pedig 8 éve. Ezzel egy időben cserélték ki a gázvezetékeket, illetve új külön elzárható 4-lakást összefogó víz, gáz strangokat szereltek fel. A ház szép állapotú. A társasház műszakilag is jól karbantartott belső udvara örökzöldekkel, növényekkel beültetett hangulatos udvar. Lakóközössége összetartó. A társasház közös képviselője a házban lakik, így bármilyen felmerülő javítási, esztétikai munka gyorsan megvalósításra, orvoslásra kerül.A liftes épület 6 emeletes. A lakóközösség jó, az társasháznak van megtakarított pénze.LAKÁS JELLEMZŐI:Az 1. emeleti közepes állapotú lakás tulajdoni lap szerint 116 nm-es, de a valóságban 132 nm-es. A nyitott körfolyosóra, a tulajdonosok által felszerelt biztonsági ajtón keresztül léphetünk be, így a lakás bejárati ajtaját már kettő biztonsági kapu is védi. A lakásban 2005-ben hideg burkolat- és villanyvezetékek cseréje megtörtént. 8 éve vízórát szereltek fel, amelynek ismételt cseréje 7 hónapja történt. Az ablakok 2 rétegű műanyag, teljes hang és hőszigetelő ablakok, amelyek szintén a közelmúltban lettek kicserélve. A beltéri ajtók viszont az eredetiek, amelyek újracsiszolva, újralakkozva a lakás különös hangulatos elemei lehetnek. A lakásba belépve tágas előszoba fogad, innen nyílik balra egy nagyméretű szoba, jobbra egy másik szoba, mellette egy tároló, wc, fürdő. Mindhárom helyiség ablakos. A konyha szintén ablakos, ablaka a körfolyosóra néz. A Nappalit dupla szárnyú ajtó választja el egy újabb szobától. Mindkét nagy szoba ablakai utcafrontosak.A lakásban a fűtés gázcirkó rendszerű. A lakás összességében lakható, de közepes/jó állapotú, és esztétikai felújításra szorul.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 132 nm- nappali: 30 nm - szoba: 26.5- fürdő: 5,6 nm- Wc: 2 nm- tároló: 2.5 nm- szoba: 10 nm- szoba: 22.7 nm- konyha:16 nm- előszoba és közlekedő: 17 nmBelmagasság: 3,2 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet gázcirkó biztosítja. KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 17.000 Ft, mely a felújítási alapot, a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást foglalja magában.PARKOLÁS:Az utcán az itt lakóknak 1 szgk, részére önkormányzati parkoló matrica minimális díjon elérhető.Irányár: 93 M Ft--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanuk közül!

PENTHOUSE LAKÁS TETŐTERASSZAL INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Széll Kálmán tér, a Mechwart liget és a Mammut bevásárlóközpontok közelében, a Rózsadomb bejáratánál található, villamossal, 4-6, 17, 47, vagy busszal, és metróval, Buda bármely része, és a Pesti belváros is perceken belül elérhető. Ezáltal a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A Margit sziget kellően közel fekszik, ahhoz, hogy akár mindennap egy kellemes sétát tegyünk, vagy sportolni induljunk kikapcsolódás képen. A mindennapi bevásárlásra, ügyintézésre, szórakozásra a közelben lévő bevásárlóközpont, és különböző szolgáltatók, mint például önkormányzat, okmányiroda, iskolák, óvodák, rendelők és szórakozóhelyek kínálnak lehetőséget. ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű lapostetős épületet 1959-ben építették a lebombázott eredeti épületek helyére. Vasbeton pillérvázas szerkezet tégla falazattal, 8 szintes, a házban 48 új elegáns lakást alakított ki a beruházó. A gyönyörűen felújított épület most kerül átadásra. Belső lépcsőházában 3 lift üzemel. A zárt lépcsőházból és az átriumos nyitott folyosókról is nyílnak lakások. A pinceszinten tárolók, földszinten recepció és fogadótér, emeleteken lakószintek vannak, a nagy teraszos penthouse lakások a legfelső, 7. emeleten kaptak helyet. Az épület minden része - közművek, szigetelés, burkolatok, gépészet ? magas színvonalon lett felújítva és modernizálva. LAKÁS JELLEMZŐI: A lakásokba nyitott tereket, tágas nappalikat és kényelmes hálószobákat terveztek. Magas műszaki tartalom és számos különleges megoldás szolgálja a kényelmet. A nagy belmagasság fokozza a tágasság érzetét. A teraszos, 50 m2-es modern stílusú, hangulatos, lakás a társasház 7. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A lakás fekvésének köszönhetően napfényes, világos. Az igényesen választott modern biztonsági bejárati ajtón belül egy elegáns otthonba lépünk. Az európai igényeknek és ízlésnek tökéletesen megfelelő burkolatok, elrendezés bizonyára Önt is lenyűgözi.A vételár a kulcsrakész lakás ára, de nem tartalmazza a konyhabútort. Jelen állapotában, emeltszintű szerkezetkészen is megvásárolható. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után, akár birtokba vehető. LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 49,44 m2 + 15,16 m2 tetőterasz MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: Hő- és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkező modern műanyag nyílászárók. Házközponti fűtés egyedi mérőórával. Minden fogyasztás mérhető. Split klíma számára előkészítésTÁROLÓHELYISÉG: Az épület pinceszintjén tárolókat alakítottak ki, lakáshoz vásárolható tároló is.PARKOLÁS: A ház környéki közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. Kulcsrakész vételár: 64,9 MFtA házban eladó további ingatlanok:Hetedik emelet PENTHOUSE PANORÁMÁS LAKÁSOK---Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!