Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Máriaremete jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sincs messze a Hűvösvölgyi Stop Shop és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóház. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia és amerikai iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat a 63-as vagy a 157-es buszjárat segíti. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk (963-as). A környéken sok a kirándulóhely kellemes kikapcsolódást kínálva.TELEK JELLEMZŐI:A 738nm-es sík, téglalap alakú telken jelenleg egy két szintes bontandó/felújítandó két szintes ház áll, mely 1991-ben épült. Az épület vagy felújítandó a mai kor követelményeinek megfelelően, vagy bontandó és a helyén az L6 II 08 építési övezeti besorolás alapján 15% beépítettséggel egy 110 nm alapterületű épület építhető. A téglaépítésű nyeregtetős épület részben ? az alsó szinten lévő terasz alatt ? közel 20nm-en alápincézett. A kert gondozott, sok zöld növénnyel, ősfákkal, gyümölcsfákkal, a kerítéshez közel mogyoróbokrokkal. A telek összközműves.A telken jelenleg egy felújítandó/bontandó két szintes ház KÖZMŰVEK:-víz: telken-villany: telken-gáz: telken-csatorna: telek határonÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:-Beépíthetőség mértéke: max.15%. -Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6m. -Legkisebb építménymagasság: 3m-Szintterületi mutató: 0,3 -Zöldfelület: min. 75%-Minimális telekméret: 1000nm-Beépítés módja: szabadonálló-Max. szintterületi mutató tetőtér/emelet: 0,1-Építhető lakásszám: 2PARKOLÁS:A parkolásra a telek környezetében van kényelmes, ingyenes és biztonságos lehetőség, illetőleg kialakítható a telken több autó számára is beálló, garázs. Irányára: 62 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, Máriaremetén, családi házas, kis társas házas, csendes övezetben található. A környék jól megközelíthető, de nyugodt, infrastruktúrával jól ellátott. Pár percre van csupán a Széphalom Bevásárlóközpont, de a Stop Shop, a Hűvösvölgyi Szolgáltatóház sincs messze. Gépkocsival 10 km-en belül pár perc alatt elérhetjük Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti (157-es, 157A). A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk (964-es járat). A környéken sok a kirándulóhely, kellemes itt lakni! TELEK JELLEMZŐI:A közel 1000 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-08 övezeti besorolású. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő Jelenleg betonoszlopos drótkerítéssel körbe van kerítve, egy régi ház romjai találhatóak rajta.Besorolás szerint egy két lakásos társasház építhető rá!KÖZMŰVEK:- víz: az utcában- villany: az utcában- gáz: az utcában- csatorna: a telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6 m- Szintterületi mutató: 0,3 - Zöldfelület: min. min. 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 973 nmSzélesség: 16,55 mHosszúság: 58,9 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas családiház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 145 nm, legnagyobb beépíthető összterület 292 nm. Maximum 2 szint és egy pinceszint építhető. Irányár: 45 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Budapest II/A kerületében, Máriaremete városrészben, gépkocsival 5 percre a Francia iskolától, az Orom utcában található a telek. Jelenleg a telek az Orom utcán keresztül nem közelíthető meg, az utca felső szakaszának kitisztításával azonban a telek közvetlenül is elérhető lesz. A Máriaremetei út és az Ördögárok utca közelségének köszönhetően, tömegközlekedéssel is megközelíthető. Legközelebbi buszmegálló 15 perc sétával elérhető. A Széll Kálmán térre busszal és villamossal 30 perc alatt lehet eljutni. Bevásárlási lehetőségek gépkocsival pár perc alatt elérhetőek a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak köszönhetően. Elérhető távolságban található több óvoda, iskola, étterem, cukrászda, kirándulóhelyek. A környék több alternatívát kínál kikapcsolódásra.TELEK PARAMÉTEREI1320 nm = 367 nölBeépíthetőség: 15% = 198 nmÖvezeti besorolás: L6-II-08Szintterületi mutató: 0,3; tetőtérben: 0,1Max. építmény magasság: 6 MMin. építmény magasság: 3 MMin. zöldfelület arány 75%A telek közműves: víz, gáz, villany a telken belül; csatorna az utcában. TELEK JELLEMZŐIGyönyörű panorámás telek közvetlenül az erdő mellett. A telek mellett szomszéd nincsen. Csendes, panorámás. Akár 4 lakásos társasház is építhető. Irányár: 34 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült Máriaremete és Budaliget határán. Máriaremete patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti, elsődlegesen a 157-es és a 157A, de az 57-es és a 257-es körjáratok is gyorsan elérhetőek. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal (956-os) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Igazi élmény ezen a környéken élni!TELEK JELLEMZŐI:A 679 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-08 övezeti besorolású. A telek majdnem téglalap alakú, enyhén lejtős. A környéken lévő sok zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő az utcán közlekedő buszjárat ellenére. Jelenleg körbe van kerítve, egyik oldaláról gyalogos, másik oldaláról gyalogos és autós forgalomra alkalmas kapuval. KÖZMŰVEK:-víz: telken-villany: telek határon-gáz: telek határon-csatorna: telek határonÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:-Beépíthetőség mértéke: max.15%. -Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6m. -Legkisebb építménymagasság: 3m-Szintterületi mutató: 0,3 -Zöldfelület: min. 75%-Minimális telekméret: 1000nm-Beépítés módja: szabadonálló-Max. szintterületi mutató tetőtér/emelet: 0,1-Építhető lakásszám: 2PARKOLÁS:A parkolásra a telek környezetében van kényelmes, ingyenes és biztonságos lehetőség, illetőleg kialakítható a telken több autó számára is beálló, garázs. Irányára: 36 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: