Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, II. kerületében, Hárshegy egyik csendes utcájában, zöldövezetben található. 22-es, és a 768-as buszok megállói 200 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A Budagyöngye és a Mammut Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is lehetőség van. A közelben van a Moholy- Nagy Művészegyetem ezenkívül óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű (csúsztatott zsalutechnikával kombinált) lapos tetős társasház az 1970-es években épült, 14 szintes. A házban kb. 91 lakás található. Az épületet nyitott zöld kert veszi körbe. Pár perc séta távolságra kezdődik a Budai Tájvédelmi körzet. A házban jelenleg folyik a víz és villanyhálózat korszerűsítése.LAKÁS JELLEMZŐI:A 48nm-es lenyűgöző erdei panorámás, jó állapotú , új konyhával rendelkező lakás a társasház 12. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. Az ingatlan 2 külön és egybe is nyíló szobából, egy konyhából, egy fürdőszobából és egy előszobából áll. A lakás fekvésének köszönhetően kifejezetten világos, napsütötte. A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot is. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után, azonnal birtokba vehető.2016 augusztus 1 után ( a villany és vízórák kiépítésének befejezése után ) költözhető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 48 nm - Szoba1 : 16,22 nm- Szoba2 : 15,07 nm- Fürdő: 4,08 nm- Konyha: 4,26 nm- Előszoba: 6,23 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- Az épület központi fűtéssel (fan-coil) és klímával felszerelt.- A villany- és vízfogyasztás mérésére külön mérőórák kerültek felszerelésre.KÖLTSÉGEK:- A közös költség 24000 Ft ,mely tartalmazza a fűtést, szemétszállítást közös villany fogyasztást, a lift karbantartását és a felújítási alapot.- A villany- és vízfogyasztás egyedi méréssel ,fogyasztás alapján fizetendő.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját tároló a pincében, illetve lehetőség van a bejárat mellett egy kb. 2 nm-es tároló bérlésére is, melynek a díja 1000 Ft/hó.PARKOLÁS:A lakáshoz tartozik egy felszíni autóbeálló is szokásjog alapján, de a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOK:Lenyűgöző panorámával rendelkező rendkívül jó elhelyezkedésű ingatlan.A lakás eladási ára magában foglalja a teljes berendezést..Irányár: 26,4 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,8442Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Simon Ildikó

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, II. kerületében, Hárshegy egyik csendes utcájában, zöldövezetben található. 22-es, és a 768-as buszok megállói 200 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A Budagyöngye és a Mammut Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is lehetőség van. A közelben van a Moholy- Nagy Művészegyetem ezenkívül óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű (csúsztatott zsalutechnikával kombinált) lapos tetős társasház az 1970-es években épült, 14 szintes. A házban kb. 91 lakás található. Az épületet nyitott zöld kert veszi körbe. Pár perc séta távolságra kezdődik a Budai Tájvédelmi körzet. A házban jelenleg folyik a víz és villanyhálózat korszerűsítése.LAKÁS JELLEMZŐI:A 48nm-es lenyűgöző erdei panorámás, jó állapotú , új konyhával rendelkező lakás a társasház 9. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. Az ingatlan 2 külön és egybe is nyíló szobából, egy konyhából, egy fürdőszobából és egy előszobából áll. A lakás fekvésének köszönhetően kifejezetten világos, napsütötte. A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot is. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után, azonnal birtokba vehető.2016 augusztus 1 után ( a villany és vízórák kiépítésének befejezése után ) költözhető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 48 nm - Szoba1 : 16,22 nm- Szoba2 : 15,07 nm- Fürdő: 4,08 nm- Konyha: 4,26 nm- Előszoba: 6,23 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- Az épület központi fűtéssel (fan-coil) és klímával felszerelt.- A villany- és vízfogyasztás mérésére külön mérőórák kerültek felszerelésre.KÖLTSÉGEK:- A közös költség 24000 Ft ,mely tartalmazza a fűtést, szemétszállítást közös villany fogyasztást, a lift karbantartását és a felújítási alapot.- A villany- és vízfogyasztás egyedi méréssel ,fogyasztás alapján fizetendő.PARKOLÁS:A ház melleti közterületen ingyenesen és biztonságosan nyílik lehetőség a parkolásra.KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOK:Lenyűgöző panorámával rendelkező rendkívül jó elhelyezkedésű ingatlan.A lakás eladási ára magában foglalja a teljes berendezést..Irányár: 25,44 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,8442Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Simon Ildikó

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, II. kerületében, Hárshegy egyik csendes utcájában, zöldövezetben található. 22-es, és a 768-as buszok megállói 200 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A Budagyöngye és a Mammut Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is lehetőség van. A közelben van a Moholy- Nagy Művészegyetem ezenkívül óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű (csúsztatott zsalutechnikával kombinált) lapos tetős társasház az 1970-es években épült, 14 szintes. A házban kb. 91 lakás található. Az épületet nyitott zöld kert veszi körbe. Pár perc séta távolságra kezdődik a Budai Tájvédelmi körzet. A házban jelenleg folyik a víz és villanyhálózat korszerűsítése.LAKÁS JELLEMZŐI:A 48nm-es lenyűgöző erdei panorámás, jó állapotú , új konyhával rendelkező lakás a társasház 14. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. Az ingatlan 2 külön és egybe is nyíló szobából, egy konyhából, egy fürdőszobából és egy előszobából áll. A lakás fekvésének köszönhetően kifejezetten világos, napsütötte. A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot is. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után, azonnal birtokba vehető.2016 augusztus 1 után ( a villany és vízórák kiépítésének befejezése után ) költözhető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 48 nm - Szoba1 : 16,22 nm- Szoba2 : 15,07 nm- Fürdő: 4,08 nm- Konyha: 4,26 nm- Előszoba: 6,23 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- Az épület központi fűtéssel (fan-coil) és klímával felszerelt.- A villany- és vízfogyasztás mérésére külön mérőórák kerültek felszerelésre.KÖLTSÉGEK:- A közös költség 24000 Ft ,mely tartalmazza a fűtést, szemétszállítást közös villany fogyasztást, a lift karbantartását és a felújítási alapot.- A villany- és vízfogyasztás egyedi méréssel ,fogyasztás alapján fizetendő.PARKOLÁS:A lakáshoz tartozik egy felszíni kocsibeálló , ahol kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOK:Lenyűgöző panorámával rendelkező rendkívül jó elhelyezkedésű ingatlan.A lakás eladási ára magában foglalja a teljes berendezést,felszíni kocsibeállót.Irányár: 27,36 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,8442Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Simon Ildikó

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Buda II. kerületében, Hárshegyen található az exkluzív Ökoház lakópark szomszédságában. Közlekedése kiváló, hiszen Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér 10-15 perc alatt elérhető. A 22, 22A és 222-es buszok 100 méterre állnak meg az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Budagyöngye Bevásárlóközpont, de 10-15 percen belül elérhető a Mammut Bevásárlóközpont és a Széna tári piac is, ahol a szolgáltatások teljes skálája fellelhető. Posta, gyógyszertár, iskolák és óvodák is megtalálhatók a közelben. A környék a kirándulni vágyóknak maga a paradicsom, hiszen lábaik előtt hever a Hárshegy és a budakeszi erdő. Legközelebbi látványosságok a Szépjuhásznénál a Pálos rendi romok, a Kaán Károly kilátó és a Gyermekvasút megállója, ami 10 perc sétányira van.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2837 m2-es telken, ősfás környezetben elhelyezkedő attraktív megjelenésű épület egy Loire völgyi kastély mintázatára épült. Tervezői és építői egyben a szomszédos Ökoház megalkotói, akik számos elismerésre tettek szert munkásságukért. Az épület 75%-ban készen van, a végleges állapot az új tulajdonosok igénye szerint alakítható. Az épület 4 szintes, plusz két alagsori szint, melyben tárolók, teremgarázs és egy tervezett wellness részlegnek van kialakítva hely. A ház földszintjén egy exkluzív iroda kapott helyet és a tervek szerint még 5 luxuslakás kerül kialakításra a felsőbb 3 szinten. Az első és második emeleten 2-2 lakás, plusz a harmadikon egy penthouse lakás saját, panorámás tetőterasszal. Az épületben panoráma lift segíti majd a lakók közlekedését. LAKÁS JELLEMZŐI:Az 1. emeleten elhelyezkedő luxuslakáshoz lifttel juthatunk fel. Az alaprajzban található elrendezés csak egy elképzelés, ez a jelenlegi állapot szerint a vásárló igényei szerint szabadon alakítható (a berendezett lakás képek csak hangulatképek). A lakásba lépve egy hosszú tágas előtérbe érkezünk. Egy szoba kivételével innen nyílik az összes helyiség a lakásban. A tágas nappaliból jutunk ki a 25nm-es erkélyre, melyről csodálatos panoráma nyílik a szemközti hegyekre. A lakásban kialakításra kerül egy 23nm-es konyha-étkező. A nappali mellett egy óriási 31nm-es szoba kap helyet kilátással a város felé. Emellett található még egy félszoba, illetve a gardróbón keresztül megközelíthető toronyszoba, ami minden meséket kedvelő gyermek álma lehet. A lakók kényelmét két külön fürdőszoba is szolgálja. A vételárba egymillió forint értékben kerülnek beszámításra a konyhabútor és a konyhai berendezések (tűzhely, mosogató, szagelszívó). A költségkülönbözet vevői vállalásával természetesen magasabb értékű és minőségű termékek is beépíthetők, előzetes egyeztetést követően.A terek jelenleg szerkezetkész állapotban vannak, kulcsrakészen 2017 tavaszán vehetők át.Az épület garázs feletti szintjén kialakításra kerül egy ~40 m2-es közös használatú fitnesz helyiség, melyben jacuzzi, kétféle szauna, sószoba és kondi gépek kapnak helyet.LAKÁS MÉRETEI:Javasolt elrendezés szerinti méretek:Teljes méret: 144nm + 25,27nm erkély - nappali: 26,42nm- konyha ? étkező: 22,96nm- szoba: 31nm- szoba: 18,9nm- félszoba: 10,49nm- fürdő: 8,41nm- gardrób: 4,85nm- kamra: 0,9nm- fürdő: 3,13nm- fürdő: 4,83nm- közlekedő: 16,52nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakásokban házközponti fűtés biztosítja a meleget, melynek központi gázkazánja a pincében kerül elhelyezésre. Az egyedi fogyasztás a lakásokban hőmennyiségmérőkkel mérhető. Az épület központi klimatizálással lesz ellátva, kétcsöves fűtő-hűtő rendszerrel, a helyiségekben felszerelt konvektorok segítségével. TÁROLÓ:A lakáshoz egy a -2-es szinten található zárható, száraz tároló helyiség tartozik. PARKOLÁS:A lakáshoz a -2 szinten található teremgarázsban megvásárolható egy parkolóhely 5 MFt-ért, a felszíni parkolóban egy autóbeálló hely 2,5 MFt-ért. Irányár: 129,6 MFt --Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül

0620,9460Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Buda II. kerületében, Hárshegyen található az exkluzív Ökoház lakópark szomszédságában. Közlekedése kiváló, hiszen Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér 10-15 perc alatt elérhető. A 22, 22A és 222-es buszok 100 méterre állnak meg az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárló hely a Budagyöngye Bevásárlóközpont, de 10-15 percen belül elérhető a Mammut Bevásárlóközpont és a Széna tári piac is, ahol a szolgáltatások teljes skálája fellelhető. Posta, gyógyszertár, iskolák és óvodák is megtalálhatók a közelben. A környék a kirándulni vágyóknak maga a paradicsom, hiszen lábaik előtt hever a Hárshegy és a budakeszi erdő. Legközelebbi látványosságok a Szépjuhásznénál a Pálos rendi romok, a Kaán Károly kilátó és a Gyermekvasút megállója, ami 10 perc sétányira van.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2837 m2-es telken, ősfás környezetben elhelyezkedő attraktív megjelenésű épület egy Loire völgyi kastély mintázatára épült. Tervezői és építői egyben a szomszédos Ökoház megalkotói, akik számos elismerésre tettek szert munkásságukért. Az épület 75%-ban készen van, a végleges állapot az új tulajdonosok igénye szerint alakítható. Az épület 4 szintes, plusz két alagsori szint, melyben tárolók, teremgarázs és egy tervezett wellness részlegnek van kialakítva hely. A ház földszintjén egy exkluzív iroda kapott helyet és a tervek szerint még 5 luxuslakás kerül kialakításra a felsőbb 3 szinten. Az első és második emeleten 2-2 lakás, plusz a harmadikon egy penthouse lakás saját, panorámás tetőterasszal. Az épületben panoráma lift segíti majd a lakók közlekedését. LAKÁS JELLEMZŐI:A 3. emeleten elhelyezkedő exkluzív penthouse lakáshoz lifttel juthatunk fel. A lakásba lépve egy 57nm-es óriási térbe érkezünk, melyből csodálatos kilátás nyílik a szemközti hegyekre. A nappaliból nyílik egy 19nm-es terasz és majdnem minden helységhez kapcsolódik egy kis franciaerkély is. A lakásban kialakításra kerül egy 28nm-es konyha-étkező, illetve még 5 hatalmas szoba. A nappaliból és az egyik hálószobából megközelíthető egy gardróbszoba ahonnan a fürdőszoba is nyílik. A nappaliból egy csigalépcsőn keresztül jutunk fel a tető szintjén található privát tetőteraszra. Innen csodálatos kilátás nyílik a Hárshegyre és a városra.A lakás vételárába egymillió forint értékben van beszámítva a konyhabútor és a konyhai berendezések (tűzhely, mosogató, szagelszívó). A költségkülönbözet vevői vállalásával természetesen magasabb minőségű termékek is beépíthetők, előzetes egyeztetést követően.Az alaprajzban található elrendezés csak egy elképzelés, ez a jelenlegi állapot szerint a vásárló igényei szerint szabadon alakítható (a berendezett lakás képek csak hangulatképek).A terek jelenleg szerkezetkész állapotban vannak, kulcsrakészen 2017. tavaszán vehetők át.Az épület garázs feletti szintjén kialakításra kerül egy ~40 m2-es közös használatú fitnesz helyiség, melyben jacuzzi, kétféle szauna, sószoba és kondigépek kapnak helyet.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 290nm (válaszfalazás előtt) + ~40nm tetőterasz + 19nm terasz + franciaerkélyekAlaprajzban javasolt elosztás:- nappali: 56,84nm- konyha ? étkező: 27,8nm- szoba: 26,27nm- szoba: 30,15nm- szoba: 26,35nm- szoba: 15,37nm- szoba: 36,28nm- fürdő: 8,41 nm- gardrób: 7,19nmBelmagasság: 2,8mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakásokban házközponti fűtés biztosítja a meleget, melynek központi gázkazánja a pincében kerül elhelyezésre. Az egyedi fogyasztás a lakásokban hőmennyiségmérőkkel mérhető. Az épület központi klimatizálással lesz ellátva, kétcsöves fűtő-hűtő rendszerrel, a helyiségekben felszerelt konvektorok segítségével. TÁROLÓ:A -2-es szinten található száraz, zárható tárolókból egy a lakáshoz tartozik és benne van a megadott eladási árban. PARKOLÁS:A lakáshoz a -2 szinten található teremgarázsban tartozik egy parkolóhely, illetve további egy hely a kültéri parkolóban.Irányár: 322,3 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül

0620,9460Mutat

Az első emeleti erkélyes luxus lakáshoz tartozik még 2db kocsibeálló a teremgarázsban és egy felszíni kültéri parkoló, valamit egy 4m2-es saját tároló.Az 5 lakásból álló épület a legmodernebb technikával épült, odafigyelve a legapróbb részletekre is!A teljes műszaki leírás lejjebb olvasható, de bármi kérdés merül fel kérem keressen bizalommal!ÉPÜLET ÁLTALÁNOS ÉPÍTÉSZETI ÉS FUNKCIONÁLIS ISMERTETÉSE Az épület a telek felső részébe lesz felépítve, részben a terület adottságai miatt, részben a szép kilátás biztosítása végett. Az épület egyszerű, letisztult minimalista stílusban lett megtervezve: visszafogottan kitűnik környezetéből eleganciájával, modern megjelenésével. Az épület pince, földszint+két emelet, lapos tetős kialakítású. A pinceszinten tárolók, garázsok, a földszinten és az első emeleten 2-2 lakás, a felső szinten 1 lakás épül. A lakásokat lépcsőház és lift köti össze. Az épület megközelíthető a gépkocsi tárolóból liften és lépcsőn, ill. az épület északi tájolású oldalán elhelyezett lépcsőházon keresztül. Az épület tájolása déli, kihasználva a természet adta napsugárzás előnyeit, melyet nagyméretű üvegfalak beépítésével fokozunk. Túlmelegedés ellen motoros működtetésű zsaluziát használunk, mellyel természetes fényt tudunk beengedni a lakásokba, de közvetlen napsugárzást nem. LAKÁSOKA földszinti lakások a közvetlen kertkapcsolat előnyeit élvezhetik, míg a fenti szinteken a természet panorámája ami lenyűgözi az ott élőket.A lakásokba belépve a „tágas élettér” élménye fogad bennünket. Valamennyi helység kialakításában optimalizáltuk a tér és funkció egységét. Így nincsenek kihasználatlan helységek az épületben. A lakásokhoz tartozó teraszok tervezésénél nagy figyelmet szenteltünk arra, hogy az építési előírások betartása mellett minél nagyobb és jobban kihasználható területeket nyerhessünk.A lakások egymástól geometriailag és műszakilag is szeparáltak, így garantálva az intimitást a lakók számára. ÉPÜLETSZERKEZET LEÍRÁS Tartószerkezet(falak, pillérek,födémek):Az épület pillérvázas kialakítású, a merevítést a monolit vasbeton falak és a lift mag szolgálják. A pinceszinten vízzáró 30 cm vastag vasbeton külső falak készülnek, valamint innen indulnak el a liftakna 15 cm vastag vasbeton falai. Mivel az épület pinceszintjén garázs található, ezért az emeleti szinteken megtalálható belső pillérek a garázs feletti födémben vasbeton gerendák által kiváltásra kerültek. A felmenő szerkezet teherhordó pillérei: 25×25 cm vasbeton pillérek. A liftakna és a lépcsőházi fal: 15 cm vastag vasbeton falszerkezet. A födémszerkezet: 20-22-28 cm vastag monolit vasbeton födém, melynek az alsó síkján kerülnek elhelyezésre a mennyezet fűtő-hűtő vezetékek. Az erkélylemezek (Schöck) hőhídmegszakítókkal lesznek kialakítva. A kiváltók: szintén monolit vasbeton szerkezetűek födémmel egybeépítve kerülnek kialakításra. Külső kitöltő falazat, lakáselválasztó falak, válaszfalak: A külső kitöltő falszerkezet 30 cm PorothermKlíma tégla falazóblokkból készül. A fal külső oldalán 5 cm vastag Austroterm Grafit hőszigetelő rendszer lesz, a fal belső oldala BAUMIT típusú vakolattal lesz vakolva. A lakások közötti elválasztófal SILKA mészhomoktégla falazóelemből készül, aminek paraméterei megfelelnek az előírt akusztikai követelményeknek. A lakáson belüli válaszfalak gipszkarton szerkezettel készülnek. Külső homlokzatképzés: A külső hőszigetelt homlokzat külső felületképzését a középszemcsés vékonyvakolati réteg biztosítja (fehér színben), valamint az engedélyeztetési terv szerint kő burkolat. Belső közösségi terek: A belső közösségi közlekedők és a lépcsőház padlóburkolata csúszásgátló grespadlólap burkolattal készül. A főbejárati ajtó nagy igénybevételnek megfelelő alumínium ajtószerkezet biztonsági üveggel. A lift belső kialakítása rozsdamentes acél burkolattal és részben tükör felülettel készül. Lift:Az épületben elhelyezésre kerül egy OTIS GeN2 személyfelvonó (450 kg, 6 személy).NYÍLÁSZÁRÓKLakásbejárati ajtó (biztonsági ajtó): Esztétikus megjelenésű (fa laminált), a MABISZ előírásoknak megfelelő 5 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó. Külső ablakok, erkélyajtó: Internorm gyártmányú FA/ALU ablakok és erkélyajtók passzív ház technológiával, fém szerelvényekkel, belső fa könyöklővel és külső mészkő párkánnyal, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel készülnek. Az ablakok és az ajtók üvegei az akusztikus (35 dB) és a fokozott hőtechnikai (Uw=0,69W/m,.K) követelményeknek megfelelnek. A külső nyílászárók vakolható redőnyszekrénnyel készülnek, az aluredőnyök és a motoros zsaluzia alapfelszerelésként beépítésre kerül, redőnyök kapcsolása távkapcsolóval történik.Belső ajtók: A vevők által választható Furnéros ajtó, amely gyárilag felületkezelt, utólag beépíthető fa tokkal, krómszínű vasalattal és kilinccsel. Erkélykorlátok: Egyedi tervezésűek, rozsdamentes fém tartószerkezettel és biztonsági üveg korlát mezővel készülnek.BURKOLATOK, FELÜLETKÉPZÉSA burkolatok kiválasztása a PointZero Kft. (H-1025 Budapest, Szépvölgyi 92/G) bemutatótermében történik, ahol egy dedikált értékesítő foglalkozik minden ügyfelünkkel.Minőségi osztály: I. osztályú kivitelben – ügyfeleink igénye alapján. Hidegburkolatok – padló – fal: 8.500.- Ft/m2 ( nagykereskedelmi ár ) Szobákban:greslap, Fürdőszoba: csempe burkolat, burkolatmagasság: ajtó magasságig körben 2 méterig,Konyha: tisztítható falburkolat (üveg), 60 cm a konyhapultnál az alsó és felső elemek között, WC:padló és csempe burkolat, 150 cm magasságig körben,Előtér:csempe padló burkolat, 8 cm es lábazattal, Erkély, terasz: fagyálló Gres lap burkolat, az épületen egységes, nem választható.A vizes helyiségekbe és a teraszon kent, rugalmas szigetelés készült.ÁLMENNYEZET, ELŐTÉTFAL A gépészeti csövek és berendezések eltakarása (előterek, fürdők) szükség szerint gipszkarton előtétfal, illetve álmennyezetek megépítésével történik. FELÜLETKEZELÉSMindenhol 2 rétegű, csiszolt glettelés és 2 rétegű, fehér színű diszperziós festés a falakon és a mennyezeten. Igény esetén egyedi színezés számítógépes színkeverő rendszerből választott színkód alapján, színfelárral rendelhető. A színfelár mértéke nagyban függ a választott egyedi színtől. GÉPÉSZETGázellátás: Az épületben nem létesül gázfogyasztó berendezés, a konyhákban csak elektromos tűzhelyek lesznek beépítve! Fűtés és meleg víz készítése: A fűtés és a melegvíz-készítés energiaigényét 100%-ban megújuló energiaforrásból biztosítjuk. A pinceszinti hőközpontban kettő, egyenként 16 kW-os egységteljesítményű DAIKIN levegő-víz hőszivattyú lesz, melyek kültéri egysége a garázslejáróba lett tervezve, amit zajvédő fallal körbezárunk. A melegvíz-termelés és tárolás a hőközpontban elhelyezett 2 db 500 literes indirekt fűtésű melegvíz-tartállyal történik. A lakásokba mind a fűtési-hűtési, mind a használati meleg víz a hőközpontból felszálló vezetékeken keresztül keringető szivattyú alkalmazásával jut el. A lakásokban jelentkező fűtési-hűtési energia hőmennyiségmérőkön keresztül lesz mérve, ez leolvasható a lakásokban illetve a hőközpontban elhelyezett vezérlőegységben. A hidegvíz és melegvíz fogyasztás mérése egyedi mérőórákkal biztosított. A mérőórák a lakásokban találhatók, de maga a leolvasás digitális műszerrel rádiófrekvenciás módon a hőközpontban történik. A megújuló energián alapuló hőszivattyús rendszer téli üzemben fűtési, nyári üzemben hűtési üzemmódot lát el, így nincs szükség a lakásokban split klíma vagy Fan-Coil berendezések beépítésére,ezáltal nincs kellemetlen hang illetve huzatérzet.A lakásokban korszerű, felületfűtési-hűtési rendszereket alakítunk ki. A helyiségekben padló és mennyezet fűtés biztosítja a megfelelő komfortérzetet. Minden lakás egy önálló osztógyűjtő berendezéssel rendelkezik, amelyről a padlóba vagy a mennyezetbe épített fűtési-hűtési körök az energiát kapják. Az osztó, és a helyiségekben elhelyezett digitális termosztátok segítségével minden helyiségben a kívánt hőmérséklet egyedileg állítható, így nagymértékű energia-megtakarítást tesz lehetővé. A fürdőszobákban a komfortérzet növelése céljából 600x700 mm-es elektromos fűtőpatronos törölközőszárító radiátorokat is elhelyezünk. LégtechnikaKomfort szellőzőrendszer:Az épületben depressziós elszívó rendszert kerül kiépítésre, valamint talajkollektorral segítségével előfűtött /hűtött levegő befúvást biztosítunk a lakóterekbe. Az épület páratartalomra szabályozott, depressziós, mesterséges elszívó rendszert kap. A levegőpótlást az elszívással párhuzamosan működő befúvó légkezelő biztosítja. Az elszívás a mellékhelyiségben, valamint a konyhában történik, páraszabályozott elszívó ventilátor biztosítja. Víz ,csatorna és szaniter: A lakásokban egyedi vízbekötés és vízóra kerül elhelyezésre. A fürdőszobákban és WC-ben fehér szaniter termékek kerülnek beépítésre, amelyek pl.: LAUFEN (living vagy laufenproS kategória) típusúak, vagy azzal azonos minőségűek (terv szerinti elrendezés alapján). Csaptelepek GROHE (qvadra, eurocube vagy lineare kategória) típusúak, vagy azzal azonos minőségűek. A mosógép számára csatlakozás kerül kialakításra HL 406 mosógép csatlakozó egységgel. Konyhai előkészítések mosogatógép, valamint kéttálcás mosogató részére. Lakói igény esetén az alábbi szaniter költségeket vállalja a beruházó: ráépíthető mosdó 41 210,-Ft értékbenmosdó csaptelep:36 400,-Ft értékben kád:90 000,-Ft értékbenkád csaptelep:95 000,-Ft értékbenWC beépített tartályos 87 500,-Ft +31 610,-Ft = 119 110,-Ft értékbenzuhany csaptelep:54 300,-Ft értékben épített zuhany üvegajtóvalBide:82 800,-Ft értékbenBide csaptelep:53 000,-Ft értékbenAz egyes szaniterek mennyisége a lakás kialakítása alapján történik Szellőzés – légkondicionáló: A fürdőket és a WC-ket mesterséges elszívással tervezzük. A szellőző ventilátorok a falon lesznek elhelyezve és maguk a szellőző csövek a tető fölé lesznek kivezetve. A fürdő és WC elszívás külön gyűjtőrendszerben lehetséges (a WC kagyló elszívás is biztosított).KONYHALakói igény esetén egyedi gyártású konyhabútor 2 millió forint értékhatárig.ELEKTROMOS BERENDEZÉSEKElektromos központ:Elektromos fogadó és kapcsoló hely kialakítása mérőhely kiépítése, biztosító táblák elhelyezése kiviteli tervek alapján. Központi érintés- és villámvédelem betonalap földelővel. Elektromos vezetékek, szerelvények, világítás fogyasztóhelyek:A lakások mérőórája a kiviteli terv szerint a bejárati kapu melletti óraszekrényben lesz elhelyezve, onnan történik a beállás a lakásokba, ahol az elosztótábla a bejárati ajtó mellett (felett) kerül elhelyezésre. Lakásonként 1*32 Ampert biztosítunk. A közösségi terek világítása, személyfelvonó és a pincevilágítás az épület közösség mérőjéről történik, mely 3x50 A. A levegős hőszivattyú egy külön mérőről fog működni GEO tarifával. Az épület tetőszerkezetére napcellákat fogunk szerelni melyek egy inverteren keresztül a lakások mérőórájára fog dolgozni. A lakások mérőórája ún. oda-vissza mérő villanyóra. Elektromos szerelés: védőcsőbe szerelt rézvezeték, fehér szerelvényekkel. A lámpatesteket és azok elhelyezésük költségét a szerződéses összeg nem tartalmazza. A szerződéses összeg az alábbi mértékig tartalmazza az alapszereléseket és szerelvényezést: Szobánként 1 db mennyezeti lámpa csillárkapcsolóval, álmennyezetben süllyesztett halogén lámpa, 4 db dugaszoló aljzat, 1 db Digitális csatlakozás,Konyhában 1 db mennyezeti lámpa,álmennyezetben süllyesztett halogén lámpa, sütő és tűzhely csatlakozás, hűtő konnektor, mosogatógép konnektor, felső szekrény alatti világítás, további 3 dugaszoló aljzat, Nappali 1 db mennyezeti lámpa csillárkapcsolóval, álmennyezetben elhelyezet rejtet indirekt világíts, 6 db dugaszoló aljzat, 2 db Digitális csatlakozás,Fürdő, 1 db mennyezeti lámpa, 1 db falikar mosdó felett, 3 db konnektor,Erkélyen 1 db kültéri konnektor, 2 db mennyezeti lámpa.Dugaszoló aljzatok (JUNG típusok, szükség szerint soroló keretekben): Gyenge áramú rendszerek: A lakások gyengeáramú úgynevezett „intelligens otthon” vezérléssel lesznek ellátva. Az a rendszer felügyeli a biztonsági, árnyékolási, világítási, hűtési, fűtési rendszereket. A tulajdonosoknak lehetősége lesz a lakásban lévő érintőképernyős központi egységgel az összes fent említett rendszereket vezérelni. Az intelligens  rendszer lehetőséget biztosít a távoli eléréshez amely által interneten keresztül vagy akár a telefonról is lehet a lakásban lévő eszközöket vezérelni.Multi-room rendszer.Kábeltévé hálózat (kábeltévé belépés és előfizetés nélkül) minden lakószobába csatlakoztatva lesz. Telefonhálózat védőcsövezés, vezetékezés elkészül előfizetés és készülék nélkül. A belső hálózaton működő video kaputelefon rendszer lesz megvalósítva, kapunyitási lehetőséggel.A riasztórendszer-hálózat számára védőcsövezés készül. A csövezés a bejárati ajtónál egy nyitás-és egy mozgásérzékelő, valamint a kódtasztatúra elhelyezését teszi lehetővé. A riasztórendszer és beszerelése nem részei a lakásnak. A vevő csak olyan riasztórendszert telepíthet, melynek minden egysége a lakáson belül helyezkedik el. TEREPRENDEZÉS – KERTÉPÍTÉSUtcai fronton 1,50 m magasságig falazott a tetején 1 m vasszelvény kerítés, távirányítóval működtethető gépkocsi bejárására szolgáló utcai kapuval.Hátsó és oldalkerítés: acél oszlopon műanyag bevonatos drótfonat. Kerti utak, járdák díszburkolattal (KK-BETON 10X20 c,-es London típus), az épület körül szegélykő+murva v. mosott kavics feltöltéssel.Fűtött rámpalehajtó.Kerti kapunál, kerti úton, épület bejáratánál lámpatestek, falikarok, alkonykapcsolós működtetéssel.Bokrok, fák ültetése kerttervben meghatározott mennyiségben, öntözőrendszer. Falon kívüli rozsdamentes levélszekrény, fedett kukatároló.Telken belüli 1 db csap kukatárolónál + 1 db kerti csap a kertben.

LUXUS, CSEND, NYUGALOM, ERDEI KÖRNYEZET!2 GARÁZS!A II. kerület közkedvelt nívós, természetvédelmi terület mellett található 5 hektáros területen elhelyezkedő Lakóparkban található 210 Nm˛ 6 szobás exkluzív belső kétszintes egyedi galériával rendelkező, kiemelkedően jó elosztású lakás eladó. Az ingatlan egy 4 emeletes épület 3. emeletén található. Mind az épület mind a lakás nagy üvegfelületekkel rendelkezik ennek köszönhetően világos benapozott.Elosztása alsó szint: nappali- étkező-konyha (41,24 m˛) 2 háló szoba m˛) fürdőszoba káddal zuhanyzóval (7,96 m˛) közlekedő (5,78 m˛) kamra (1,72 m˛) háztartási helység (6,69 m˛) külön WC (1,72 m˛) erkély (7,89 m˛) előtér emeletre vezető lépcső 9,73 (m˛)Emeleti szint: egyedi hangulatú olvasó-társalgó galéria (15,07 m˛) 3 hálószoba m˛) gardrób (2,53 m˛) fürdőszoba melyben a szauna is található m˛) kézmosó (;) külön WC (2,09 m˛) és a kiemelkedően szép panorámás terasz (20,93 m˛)Az ingatlanhoz tartozik még egy a teremgarázsból nyíló tároló (11,87 m˛) mely a külön megvásárolható 2 saját gépkocsi beállónál található.Az 5 hektáros ELKERÍTETT, BEKAMERÁZOTT park területén található halas tó, játszótér, grillező hely, az erdei részen futópálya stb. További kényelmünket, biztonságunkat szolgálja a 24 órás portaszolgálat, kamerarendszer, Lift mely a mélygarázs szintjéről indul, a mélygarázs fűtött leállóval rendelkezik. Az ingatlanban található központi porszívó rendszer, klímarendszer, riasztó, szauna, több praktikus háztartási helység.Az infrastruktúra kiemelkedő iskola, óvoda, buszmegálló 200 méteres körzetben. A közelben patika, posta, közért, étterem különböző üzletek. A város pillanatok alatt elérhető.A közös költség tartalmazza a fűtést, meleg vizet, szolgáltatásokat, karbantartást, kertészt stb.!Aki egy biztonságos kényelmes igazi otthont keres ebben az ingatlanban mindent megtalál! Alaprajzot kérésére megküldöm!Irányár: 430.000.- euró2 GARÁZS!Szeretné megtekinteni? Kérdése lenne? Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan a II. kerület egyik legkedveltebb részén a Szépilona lakóparkban található. Közlekedése kiváló: utazhatunk a 22-es, 22A jelzésű és a 222-es buszokkal, de az éjszakai járat is a rendelkezésünkre áll, 922-es jelzéssel. A környéken több óvoda és általános iskola is. Legközelebbi nagyobb bevásárló hely az autóval 5 percen belül elérhető Budagyöngye Bevásárlóközpont. Csupán 10 perc a Széll Kálmán téri Mammut Bevásárlóközpont és a Széna-téri piac is, mely szolgáltatások széles skálájával várja a vásárlókat. A Hárshegy, a János-hegy és környéke (a Libegő alsó állomásának közelsége, a Tündér szikla, és a Hunyad orom) természet közeli kikapcsolódási lehetőséget kínálnak egy hosszabb nap után és a hétvégén. ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az újszerű 5 szintes lakópark 2001-ben épült. Az épület jól karbantartott, legutóbb a tető szigetelését újították fel. A lakók közlekedését az épületben lift könnyíti meg. A méltán neves lakóparkban a lakók teljes körű kényelme érdekében széleskörű szolgáltatások állnak rendelkezésre: konditerem, squash, 25 méteres medence, jacuzzi, szaunák, szolárium, igény szerint masszőr, gondozott park és játszótér, illetve a 24 órás portaszolgálat.LAKÁS JELLEMZŐI:A földszinti, kertkapcsolatos, csendes, intim 100 nm-es lakás az épület földszintjén található, bejárata nyitott folyosóról nyílik. Az eredetileg nappali + 3 szobás lakás egyik szobáját összenyitották a nappalival, így egy hatalmas amerikai konyhás, étkezős nappalit kaptak, melyből egy nagyméretű teraszra léphetünk ki. A terasz előtt még egy kis zöld kertrész is a lakáshoz tartozik.A fürdőn, a külön WC-n kívül 2 teljes szoba és gardróbszekrények találhatók az ingatlanban.A lakás nagyon kellemes légkört áraszt, kis átalakítással ismét 3 hálószobássá tehető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 100 nm + 40 nm terasz- nappali - étkező: 47,6 nm- szoba: 12 nm- szoba: 14 nm- konyha: 5,8 nm- fürdő: 6 nm- közlekedő: 11,8 nmBelmagasság: 2,65 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakás fűtését és a melegvizet a ház központi kazánja biztosítja, egyedi méréssel. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra is felszerelésre került. KÖLTSÉGEK:A közös költség: mintegy 130.000 Ft, amely magába foglalja fűtés és a meleg víz díját, a felújítási alapot, közműátalányt, a takarítást, a szemétdíjat, a lift működtetését, valamint a garázsok, a tároló költségeit és a tejes lakóparki szolgáltatásokat különös tekintettel a kiváló wellness-fitnesz részlegre ahová vendégek is invitálhatóak.TÁROLÓ:A lakáshoz egy nagyméretű tároló is tartozik.PARKOLÁS:A parkolásra a lakópark teremgarázsában nyílik kényelmes és biztonságos lehetőség 2 gépkocsi számára.Vételár: 84,9 MFt --Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!