Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Egyedülálló ingatlanbérleti lehetőség!Budán diplomáciai környezetben méltán kedvelt tradicionális múltra visszatekintő sarok telki étterem hosszú távú üzemeltetési joga eladó! A vendéglátó egység egy szintes, 400nm mintegy 250 fő egyidőbeni leültetésére lehetőséget biztosítva, amelyhez egy megközelíthetőleg ugyanekkora saját kerthelyiség, terasz is tartozik.Az étterem a klasszikus magyar konyhát ötvözi a mai modern technikai megoldásokkal, úgy hogy abban a legkülönfélébb igények is teljesüljenek!Az étterem lelkének, a konyhának a kialakítása minden tekintetben megfelel a szükséges hatósági előírásoknak! Vendéglátó tere több légkondicionált helyiségből áll, melyek esetenként összenyithatóak, így a 2 fős meghitt családi beszélgetésektől az üzleti megbeszéléseken át a 150-200 fős rendezvények, fogadásokig kiváló helyszínként szolgálhatnak vendégek megelégedésére. Több különálló rendezvény együttes lebonyolítására is kifejezetten alkalmas a mintegy 160 fős külön termének, több kisebb helyiségének és két külön terasz helyiségének köszönhetően.Hosszú távon, 5+5 évre tervezhető bérleti lehetőséggel, a jelenlegi üzletpolitikát követve belátható megtérülési idővel rendelkező üzleti lehetőség kiemelten frekventált környezetben. Ennek az üzemeltetési lehetőségnek a díja 100 millió forint, a továbbiakban a tulajdonos felé fizetendő bérleti díj 2 millió forint havi szinten!Rendkívül jó közlekedés, fejlett infrastruktúra és stratégiai elhelyezkedés jellemzi, minden tényező adott, amely egy sikeres, nyereséges vállalkozás üzemeltetéséhez szükséges, ide mindössze már csak az Ön szakértelme hiányzik!

INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Újlak városrészben, a Bécsi úthoz közel helyezkedik el. A környék tömegközlekedés számpontjából kiváló, a közelben több busz is közlekedik: 29-es, 65-ös, 111-es és a 165-ös jelzésű busz is. Karnyújtásnyira található több bank, étterem, gyógyszertár, Tesco Express és a Kolosy téri piac, így a környék infrastruktúrája kiváló. ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű, sátortetős, kifogástalan állapotú épület, 2001-ben épült, melyben az eladó üzlethelyiségen és irodán kívül, további 3 lakás található. Az épület teljes egésze riasztóval, tűzjelzővel, számítógép-hálózattal, ónálló telefonközponttal és klímával felszerelt. ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI: Az épületben eladó, nettó 599 nm-es ingatlan a társasház alagsorában és a földszintjén bemutatóteremként, valamint üzlettérként, az emeleten és a tetőtérben pedig irodaként funkcionál. Tartozik hozzá továbbá egy 35 nm-es tetőterasz is, melyről gyönyörű panoráma nyílik a budai hegyekre. A jelenlegi tulajdonos nagy örömére szolgálna, ha az új tulajdonostól hosszú távra visszabérelhetné az ingatlant. ÜZLETHELYISÉG MÉRETEI: Teljes méret: 599 nm + 35 nm tetőteraszAz alaprajzok a fényképek között találhatóak. MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A fűtést és a meleg vízellátást gáz cirkó kazánok biztosítják. KÖLTSÉGEK: A közös költség 79.665 Ft/hó.PARKOLÁS: Parkolásra az utcán, közterületen, fizetős övezetben van lehetőség. Az ingatlanhoz zárt autóbeállók tartoznak.Ár: 250 MFt --Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG: az ingatlan jelenleg KI VAN ADVA, bérlőkkel együtt is megvásárolható!!!II. kerületben, a Mechwart liget környezetében, FREKVENTÁLT-KÖZPONTI HELYEN, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEK MELLETT, utcafrontra TELJES ÜVEGPORTÁLLAL rendelkező, FÖLDSZINTES Üzlet / Iroda / Vendéglátás / Bemutatóterem / Banki tevékenység / Élelmiszer üzlet / Magánklinika-Rendelő-Plasztikai sebészet / vagy bármilyen más tevékenységre is KIVÁLÓAN alkalmas üzlethelyiség ELADÓ! Az ingatlan TELJESEN FELÚJÍTOTT: 320 m2-es + (120 m2 saját TERASZ), külön HRSZ. számmal rendelkezik! ÚJ HŐ-HANGSZIGETELT MŰANYAG ÜVEGFELÜLETEK-NYÍLÁSZÁRÓK MINDENHOL KICSERÉLVE! Az épület az 1980-as években épült, az emeleti részeken lakások találhatóak! Jelenlegi kialakítása: iroda, üzlethelyiség és bemutatóterem, de a nagy tereknek köszönhetően, szinte bármilyen vállalkozás számára ideális lehet! Az ingatlan környezetében jellemzően lakóépületek és irodaházak találhatóak! Nagyon világos, belmagassága: 3.5 méter. MÉRETEK ÉS HELYISÉGEK AZ ALAPRAJZOKON! (jelenlegi kialakítása eltérő!!!) Parkolás ügyfelek (vendégek) számára: az épület előtt a parkolóban, ill. közterületen! Parkolás alkalmazottak számára, ill. rakodásra: az ingatlan mögött található egy téglalap alakú lekerített terület (belső udvar, kb. 300 m2), amely a társasházhoz tartozik, DE a jelenlegi tulajdonos 50e.FT/hó-ért bérli ezt a területet a társasháztól! Kb. 10db. sz.gépkocsi számára biztosított ezáltal a parkolás, ill. a nyugodt áruszállítás-rakodás!!!! Riasztó, klíma, kamera, telefonhálózat, biztonsági redőny a bejárati ajtó előtt! TOVÁBBI RÉSZLETES LEÍRÁSSAL (dokumentációkkal) RENDELKEZÜNK! Igény esetén: bérelni is lehet, ill. vásárlási opció is lehetséges...(Bérleti díj: 2600Eu/hó+rezsi+Áfa)!!! BEFEKTETÉSRE IS KIVÁLÓAN ALKALMAS! I.ÁRA: 110MFT. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 32358

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Pasaréten található kedvelt, zöldövezeti környezetben. Jól megközelíthető, kitűnő infrastruktúrával. Gyorsan elérhető több kisebb/nagyobb bevásárló- és szórakozóhely, mint a Budagyöngye, Mammut, Széphalom, Rózsakert stb. A tömegközlekedést használókat több buszjárat, illetve villamos is segíti, mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központ irányába is, továbbá az éjszakai járat segítségével a Belvárosból is átszállás nélkül hazatérhetünk. Gyalog távon belül találhatunk óvodát, iskolákat, a közelben van még több vendéglő vagy kávézó, templom és sok más üzlet is. Ha kirándulást tervezünk, hamar elérhetjük Hűvösvölgyet, a Budai-hegyeket, Zugligetet, de rövidebb sétákra is alkalmas a környék. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű, lapostetős, 1930-as években épült Bauhaus jellegű villaépület földszint + 2 emeletes. A házban 9 lakás található, melyek mindegyike lift hiányában kizárólag gyalogosan közelíthető meg. A ház jó állapotú, tetőszigetelés és homlokzatjavítás megtörtént. LAKÁS JELLEMZŐI:A nettó 141,6 nm-es, felújítandó, összkomfortos, panorámás lakás a társasház 2. emeletén található, melynek bejárati ajtaja a lépcsőházból nyílik, lift hiányában kizárólag gyalogosan közelíthető meg. A lakás jelenlegi kialakítása szerint 3 tágas, világos szobából, 1 félszobából, hallból, tágas, ablakos konyhából, egy fürdőszobából és egy külön helyiségben található WC-ből áll. Az egyik szoba egy kifejezetten nagy, 13,35 nm-es, délnyugati fekvésű erkéllyel rendelkezik, melyről a Budai hegyekre gyönyörű panorámát nyerhetünk. A lakás rengeteg átalakítási lehetőséget rejt magában, így beruházók számára ideális választás lehet. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 141,6 nm + 13,35 nm erkély- Szoba 1: 28,85 nm- Szoba 2: 23,7 nm- Szoba 3: 22,3 nm- Hall: 19,33 nm- Félszoba: 9,66 nm- Konyha: 13,45 nm- Előszoba: 7,42 nm- Fürdő: 6,12 nm- Közlekedő: 4,18 nm- Kamra: 2,93 nm- Közlekedő: 2,13 nm- WC: 1,53 nmBelmagasság: 3,4 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a melegvíz-ellátást gáz cirkó kazán biztosítja.KÖLTSÉGEK:A közös költség 16.800 Ft, amely magába foglalja a víz ?és csatornadíjat (év végi elszámolással), a felújítási alapot, a lépcsőház takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és az épület biztosítását. Minden más egyedi mérés alapján. TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy 1,5 nm-es saját tároló a pincében.PARKOLÁS:A lakáshoz tartozik egy utcai bejáratú, 10,88 nm-es garázshely, mely benne van az árban, továbbá a kertben kialakításra került felszíni beálló. Közterületen ingyenes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.Irányár: 84,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!