Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ELHELYEZKEDÉS:Budán a II. kerületben, kiválóan megközelíthető helyen, Csatárka és Vérhalom határán, a város és Rózsadomb tetején, felkapott, exkluzív, kertvárosi és társasházas övezetben található ez az eladó lakás.AZ INGATLANRÓL:A 4 szintes, 530 nm-es téglaépületben jelenleg hatalmas befogadó képességű autó- és gumiszerelő műhely, karosszéria és fényezőüzem, valamint autókozmetika működik. Szolgálati lakás is kialakításra került, valamint a fölső szinten és a tetőtérben egy kimondottan igényes, egyedi és tágas, nagy lakás található, hatalmas terasszal. Kialakítása és rendeltetése miatt olyan beépítettséggel és vízelvezetési lehetőségekkel rendelkezik, ami manapság a megváltozott szabályozás miatt már nem megvalósítható. Az épület méretei lehetővé teszik, akár 6-8 lakásos társasházzá alakítását, vagy magánorvosi, magánklinikai, ipari, termelői és szolgáltató központ létrehozását, cégközpont elhelyezését. Igény és külön megegyezés esetén a több, mit 20 éve itt működő kft. szintén eladó az ingatlannal együtt. Az egyes műhelyeket bérlő társaságok szintén megegyezés szerint tevékenységüket itt folytatnák.KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA:Autóval és tömegközlekedéssel is nagyon könnyen és egyszerűen megközelíthető, jól elérhető helyen található.IRÁNYÁR: 375 MFt.Amennyiben további kérdése adódik, vagy meg szeretné nézni élőben, esetleg más ingatlanok iránt érdeklődik, hívjon bizalommal.Irodánk szolgáltatásai közt díjmentes hitelügyintézést és adósságrendezést talál. Ezekkel kapcsolatban is keressen telefonon, vagy e-mailben.

+36204219Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Széphalom Bevásárlóközpontban található. Hűvösvölgyből 5 autóbuszjárat megállója is megtalálható az üzletközpontnál. A közelben több iskola található, valamint sport, szabadidő és művelődési központ. ÜZLETKÖZPONT JELLEMZŐI:Az Üzletközpont 1997 évben került átadásra. Azóta sokat fejlődött, alakult. Mai formájában könnyen átlátható, kellemes benyomást nyújt. Jelen pillanatban összesen 17 szolgáltatással áll a nagyközönség rendelkezésére. A környék lakossága körében közkedveltek az itt található üzletek, szoláltatások. ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI:Az eladásra kínált üzlet bevásárló központ 2. szintjén található. Belépéskor egy fényes, kellemes helyiségbe érkezünk, mely tetszés szerint, akár recepcióként is funkcionálhat. Innen a baloldali ajtón át egy teljesen szeparált, külön helyiség nyílik. A jobboldali ajtón egy kisebb helység, majd innen egy nagyobb, ablakkal ellátott része nyílik az üzletnek. Az egész üzlethelyiség belső kialakításának köszönhetően körbejárható. Így akár egyidejűleg több, különféle tevékenység vagy szolgáltatás is zavartalanul működhet. A tulajdonos az üzlethelyiséget speciális hangszigeteléssel látta el, aminek köszönhetően akár teljes csendet igénylő szolgáltatásra, illetve akár zajjal járó tevékenységre is tökéletesen alkalmas. Az üzletházat építésekor úgy alakították ki, hogy minden szinten az üzletekben tartózkodók számára külön személyzeti mosdó áll rendelkezésre, ami csak kulccsal nyitható. Az üzletház hétköznap 07-20h, szombaton 08-13h időtartamban tart nyitva.A helyiséghez a teremgarázsban egy parkolóhely is tartozik. Az üzlethelyiség pillanatnyilag teljesen üres, a volt bérlő kiköltözése utáni állapotot mutatja. Azonnal beköltözhető. ÜZLET MÉRETEI:Teljes méret: 37 nmBelmagasság: 2,75 mKÖLTSÉGEK:Az üzlethelyiség teljes rezsiköltsége havonta 124 e Ft/hó, mely magában foglalja az áramfogyasztást, télen a fűtés, nyáron a légkondicionáló költségét, az üzletház-ezen keresztül az üzlet - biztonsági ellátását, a teremgarázsban egy autó számára parkolóhely biztosítását.PARKOLÁS:A teremgarázsban egy autó számára parkolóhely biztosított ingyenesen. Ügyfelek számára az üzletház háta mögött, illetve mellette kialakított parkolóban ingyenes lehetőség nyílik. Irányár: 12,6 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,9475Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál egyik népszerű részén található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel is feljuthatunk.IRODA JELLEMZŐI:A 342,9 nm-es iroda a földszinten található. A földszinti iroda mellé az első emeleti irodahelyiségek is megvásárolhatók!A földszinten impozáns méretű recepció és váró, 2 iroda, 2 tárgyalóhelyiség, valamint konyha és mosdók kerültek kialakításra. Ezen a szinten az utcára tekintő recepció felől több bejáraton, valamint az iroda másik oldaláról a lépcsőházból nyílik bejárat a teraszra, mely a zöld kert felé néz. A rengeteg üvegfelületnek köszönhetően kimondottan napfényes az iroda; 24 óra alatt körbejárja a nap az egyes helyiségeket.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 342,9 nm Földszint:- Recepció+váró: 85 nm- Iroda: 52 nm- Iroda: 10 nm- Konyha: 13 nm- Tárgyaló: 11 nm- Tárgyaló: 11 nmBelmagasság: 3,1 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja, a meleget padlófűtés juttatja el a helyiségekbe. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 312,048 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál egyik népszerű részén található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott egy iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel is feljuthatunk.IRODA JELLEMZŐI:Az összesen 445 nm-es iroda a földszinten és az 1. emeleten helyezkedik el. A két szint együtt és külön is eladó!A földszinten impozáns méretű recepció és váró, 2 iroda, 2 tárgyalóhelyiség, valamint konyha és mosdók kerültek kialakításra. Ezen a szinten a recepció felől több bejárat nyílik az utca irányába, valamint az iroda másik oldaláról a lépcsőházból nyílik bejárat a teraszra, mely a zöld kert felé néz. Az emeleten két nem egészen szeparált iroda, mosdók és teakonyha találhatók. A rengeteg üvegfelületnek köszönhetően kimondottan napfényes az iroda; 24 óra alatt körbejárja a nap az egyes helyiségeket.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 444,88 nm Földszint:- Recepció+váró: 85 nm- Iroda: 52 nm- Iroda: 10 nm- Konyha: 13 nm- Tárgyaló: 11 nm- Tárgyaló: 11 nmBelmagasság: 3,1 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja, a meleget padlófűtés juttatja el a helyiségekbe. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 404,84 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál egyik népszerű részén található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel is feljuthatunk.IRODA JELLEMZŐI:A 101,97 nm-es iroda az első emeleten található. Az első emeleti irodahelyiségek mellé a földszinti iroda is megvásárolható! Az épületben lift közlekedik, így a földszinti irodából és lifttel is megközelíthető az emeleti iroda. Itt két, nem egészen szeparált irodahelyiség, mosdók és teakonyha találhatók.A kelettől nyugatig beablakozott helyiségeknek köszönhetően kimondottan napfényes az iroda.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 101,97 nm MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja, a meleget padlófűtés juttatja el a helyiségekbe. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 92,8 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!