Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Széphalom Bevásárlóközpontban található. Hűvösvölgyből 5 autóbuszjárat megállója is megtalálható az üzletközpontnál. A közelben több iskola található, valamint sport, szabadidő és művelődési központ. ÜZLETKÖZPONT JELLEMZŐI:Az Üzletközpont 1997 évben került átadásra. Azóta sokat fejlődött, alakult. Mai formájában könnyen átlátható, kellemes benyomást nyújt. Jelen pillanatban összesen 17 szolgáltatással áll a nagyközönség rendelkezésére. A környék lakossága körében közkedveltek az itt található üzletek, szoláltatások. ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI:Az eladásra kínált üzlet bevásárló központ 2. szintjén található. Belépéskor egy fényes, kellemes helyiségbe érkezünk, mely tetszés szerint, akár recepcióként is funkcionálhat. Innen a baloldali ajtón át egy teljesen szeparált, külön helyiség nyílik. A jobboldali ajtón egy kisebb helység, majd innen egy nagyobb, ablakkal ellátott része nyílik az üzletnek. Az egész üzlethelyiség belső kialakításának köszönhetően körbejárható. Így akár egyidejűleg több, különféle tevékenység vagy szolgáltatás is zavartalanul működhet. A tulajdonos az üzlethelyiséget speciális hangszigeteléssel látta el, aminek köszönhetően akár teljes csendet igénylő szolgáltatásra, illetve akár zajjal járó tevékenységre is tökéletesen alkalmas. Az üzletházat építésekor úgy alakították ki, hogy minden szinten az üzletekben tartózkodók számára külön személyzeti mosdó áll rendelkezésre, ami csak kulccsal nyitható. Az üzletház hétköznap 07-20h, szombaton 08-13h időtartamban tart nyitva.A helyiséghez a teremgarázsban egy parkolóhely is tartozik. Az üzlethelyiség pillanatnyilag teljesen üres, a volt bérlő kiköltözése utáni állapotot mutatja. Azonnal beköltözhető. ÜZLET MÉRETEI:Teljes méret: 37 nmBelmagasság: 2,75 mKÖLTSÉGEK:Az üzlethelyiség teljes rezsiköltsége havonta 124 e Ft/hó, mely magában foglalja az áramfogyasztást, télen a fűtés, nyáron a légkondicionáló költségét, az üzletház-ezen keresztül az üzlet - biztonsági ellátását, a teremgarázsban egy autó számára parkolóhely biztosítását.PARKOLÁS:A teremgarázsban egy autó számára parkolóhely biztosított ingyenesen. Ügyfelek számára az üzletház háta mögött, illetve mellette kialakított parkolóban ingyenes lehetőség nyílik. Irányár: 12,6 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,9475Mutat

II. KER. KÖZPONTI RÉSZÉN, BRUTTÓ 2755 nm NÍVÓS IRODAHÁZII. Ker. KÖZPONTI RÉSZÉN, JÓ KÖZLEKEDÉSI ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ területen kínálunk eladásra, egy 1996-ban épült, 2008-ban TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, bruttó 2755 nm-es, PINCE (TEREMGARÁZS), FÖLDSZINT + 6 EMELETES, DUPLA LIFTES, D-i tájolású IRODAHÁZAT. Az ingatlan egy nagyobb fő, és egy hozzá kapcsolódó kisebb mellék épületből (kb. 200 nm) tevődik össze. A két házrész egy egységet képez, átjárható, nincs elválasztva egymástól. Az ingatlan, a modern irodaházak követelményeinek maximálisan megfelel: FAN COIL FŰTÉS-HŰTÉSI RENDSZER, + KÖZPONTI KLÍMA (a klíma automatikusan ki és bekapcsol, attól függően, hogy a fan coil üzemel-e, vagy sem) + TÁRGYALÓKBAN KÜLÖN SPLIT KLÍMA, 2 x 4 SZEMÉLYES LIFT (pince/teremgarázstól a legfelső emeletig) + a FŐBEJÁRATNÁL KÜLÖN AKADÁLYMENTESÍTETT LIFT + RÁMPA, KÁRTYÁS BELÉPTETŐ RENDSZER + RECEPCIÓ, SZÜNETMENTES SZÁMÍTÓGÉP HÁLÓZAT, ERŐS, és gyengeáramú HÁLÓZAT, MINDEN HELYISÉGBEN kiépítve a TELEFON, INTERNETKAPCSOLAT, TŰZJELZŐ és RIASZTÓ, „KULCS SZINTEK” VANNAK: takarító személyzeti, személyzeti, és vezetői kulcsok, amik természetesen szintenként más-más bejárhatóságot tesznek lehetővé. Az épületen belül, az ÖSSZES FAL KÖNNYEN BONTHATÓ VÁLASZFAL, EZÉRT a LEENDŐ TULAJDONOS MINIMÁLIS KÖLTSÉGGEL, a SAJÁT ELVÁRÁSAINAK MEGFELELŐEN TUDJA ALAKÍTANI az ÉPÜLETET. Az ingatlan pince szintjét jelenleg iratraktárnak használják, de ez a szint TEREMGARÁZZSÁ ALAKÍTHATÓ (a tervek megvannak rá, de a JELENLEGI BÉRLŐ aki 12,5 EURÓ/nm!!! ért BÉRLI az ÉPÜLETET, a GARÁZSOK HELYETT, RAGASZKODOTT az IRATRAKTÁR (minőségi, sines megoldással mozgatható szekrénysorok) LÉTESÍTÉSÉHEZ. Jelenleg a PARKOLÁST ZÁRT, 12 FÉRŐHELYES PARKOLÓ biztosítja, de ha a leendő bérlő is ragaszkodna hozzá, hogy a pince szintet teremgarázs helyett raktárnak használja, de a 12 parkoló viszont kevésnek bizonyulna a számára, akkor van lehetőség, LIFTES PARKOLÓ BERENDEZÉS létesítésére, ami 12 x 3 azaz 36 autó részére nyújtana zárt, és fedett parkolási lehetőséget: a jelenlegi 12 parkoló alatt, a földbe be lenne építve 12 db 3 szintes, felül is fedett, autó emelésére alkalmas lift, aminek a BERENDEZÉSEI MÁR RENDELKEZÉSRE ÁLLNAK a jelenlegi tulajdonosnál, csak beszerelésre várnak, ha van rá igénye a leendő tulajdonosnak. Nyílászárók típusa: FÉM (dupla hőszigetelt) + ZSALUZIA (minőségi külső árnyékoló) Belmagasság: 2,7 mSZINTENKÉNTI TERÜLETEK: garázs szint: bruttó 402,39 nm, nettó 321 nm földszint: bruttó 488,51 nm, nettó 446,32 nm1.e.: bruttó 440,16 nm, nettó 406,86 nm2.e.: bruttó 295,5 nm, nettó 262,2 nm3.e.: bruttó 294,46 nm, nettó 261,16 nm4.e.: bruttó 294,09 nm, nettó 260,79 nm5.e.: bruttó 293,13 nm, nettó 259,83 nm6.e.: bruttó 246,58 nm, nettó 213,48 nmTISZTELT VÁSÁRLÓ!Hitelre van szüksége? Mi tudjuk a megoldást! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, csak nálunk elérhető konstrukciók!TISZTELT ELADÓ!Eladó ingatlana van?  Forduljon hozzánk bizalommal! 

Budapesten, a II. kerületben, Felhévíz városrészen, a Kolossy tér és a Zsigmond tér vonzáskörzetében ELADÓ/KIADÓ, egy „A” kategóriás irodaház 1., 2., és 3. szintje, bruttó 860 nm-en. A nettó irodaterület 573 nm (141 nm, 216 nm, 215nm). Ehhez kapcsolódnak szintenként, összesen 42 nm-en kiszolgáló helyiségek (konyha, mosdó), továbbá a teremgarázsban 90 nm-en 10 db gépkocsi tároló hely, illetve 35 nm raktárhelyiség, valamint a közös használatú recepció, lépcsőház vetített része.A 2000-ben átadott irodaház reprezentatív külső és belső kialakításán túlmenően felszereltségében is mindenben megfelel az első osztályú irodaház feltételeinek, az épület klimatizált, OTIS gyorslift közlekedik a teremgarázstól a legfelső szintig, adatátviteli hálózat kiépített, a recepción 24 órás portaszolgálat működik, szintenként teakonyha és szociális blokk kialakított.Az épület alatti mélygarázs kényelmes lehetőséget biztosít az irodaházban dolgozók gépkocsijainak tárolására. A mélygarázs biztonságos kártyás beléptetőrendszerrel működik, de ezen túlmenően a porta monitorjára bekötött kamera is ellenőrzi a ki és behajtást. Ugyancsak video kamera vigyázza az irodaház személybejáróját is.A reprezentatív megjelenést az előtér és recepció belsőépítész terv alapján lerakott kerámia és gránit burkolata, valamint az itt elhelyezett nagyméretű egyedi textilkép biztosítja.Az irodák padlóburkolata irodai használatra alkalmas minőségű padlószőnyeg. A belső válaszfalak nagyrészt rugalmasan mozgathatók. A speciális üvegezésű fa keretű nyílászárók az utca zaját kiszűrik, zavartalan munkavégzést biztosítva a bent dolgozóknak. A közüzemi fogyasztás emeletenkénti mérése megoldott, a közös terek (lépcsőház, recepció, garázs) fogyasztásának szétosztása területarányosan történik.Az üzemeltetési díj 3,5 EUR/m2/hó. Ezen felül a bérlő fizeti a saját áramfogyasztást és a bérelt területek takarítását. AZ INGATLAN EGYBEN VAGY SZINTENKÉN KIADÓ IS! MINIMUM BÉRELHETŐ: 150 NM. BÉRLETI DÍJ: Az irodaterület vonatkozásában9,6 EUR/hó/m2 + ÁfaTISZTELT VÁSÁRLÓ!Hitelre van szüksége? Mi tudjuk a megoldást! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, csak nálunk elérhető konstrukciók!TISZTELT ELADÓ!Eladó ingatlana van?  Forduljon hozzánk bizalommal!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál egyik népszerű részén található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel is feljuthatunk.IRODA JELLEMZŐI:A 342,9 nm-es iroda a földszinten található. A földszinti iroda mellé az első emeleti irodahelyiségek is megvásárolhatók!A földszinten impozáns méretű recepció és váró, 2 iroda, 2 tárgyalóhelyiség, valamint konyha és mosdók kerültek kialakításra. Ezen a szinten az utcára tekintő recepció felől több bejáraton, valamint az iroda másik oldaláról a lépcsőházból nyílik bejárat a teraszra, mely a zöld kert felé néz. A rengeteg üvegfelületnek köszönhetően kimondottan napfényes az iroda; 24 óra alatt körbejárja a nap az egyes helyiségeket.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 342,9 nm Földszint:- Recepció+váró: 85 nm- Iroda: 52 nm- Iroda: 10 nm- Konyha: 13 nm- Tárgyaló: 11 nm- Tárgyaló: 11 nmBelmagasság: 3,1 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja, a meleget padlófűtés juttatja el a helyiségekbe. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 312,048 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál egyik népszerű részén található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott egy iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel is feljuthatunk.IRODA JELLEMZŐI:Az összesen 445 nm-es iroda a földszinten és az 1. emeleten helyezkedik el. A két szint együtt és külön is eladó!A földszinten impozáns méretű recepció és váró, 2 iroda, 2 tárgyalóhelyiség, valamint konyha és mosdók kerültek kialakításra. Ezen a szinten a recepció felől több bejárat nyílik az utca irányába, valamint az iroda másik oldaláról a lépcsőházból nyílik bejárat a teraszra, mely a zöld kert felé néz. Az emeleten két nem egészen szeparált iroda, mosdók és teakonyha találhatók. A rengeteg üvegfelületnek köszönhetően kimondottan napfényes az iroda; 24 óra alatt körbejárja a nap az egyes helyiségeket.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 444,88 nm Földszint:- Recepció+váró: 85 nm- Iroda: 52 nm- Iroda: 10 nm- Konyha: 13 nm- Tárgyaló: 11 nm- Tárgyaló: 11 nmBelmagasság: 3,1 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja, a meleget padlófűtés juttatja el a helyiségekbe. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 404,84 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál egyik népszerű részén található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel is feljuthatunk.IRODA JELLEMZŐI:A 101,97 nm-es iroda az első emeleten található. Az első emeleti irodahelyiségek mellé a földszinti iroda is megvásárolható! Az épületben lift közlekedik, így a földszinti irodából és lifttel is megközelíthető az emeleti iroda. Itt két, nem egészen szeparált irodahelyiség, mosdók és teakonyha találhatók.A kelettől nyugatig beablakozott helyiségeknek köszönhetően kimondottan napfényes az iroda.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 101,97 nm MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja, a meleget padlófűtés juttatja el a helyiségekbe. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 92,8 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!