Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál egyik népszerű részén található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott egy iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel is feljuthatunk.IRODA JELLEMZŐI:Az összesen 445 nm-es iroda a földszinten és az 1. emeleten helyezkedik el. A két szint együtt és külön is eladó!A földszinten impozáns méretű recepció és váró, 2 iroda, 2 tárgyalóhelyiség, valamint konyha és mosdók kerültek kialakításra. Ezen a szinten a recepció felől több bejárat nyílik az utca irányába, valamint az iroda másik oldaláról a lépcsőházból nyílik bejárat a teraszra, mely a zöld kert felé néz. Az emeleten két nem egészen szeparált iroda, mosdók és teakonyha találhatók. A rengeteg üvegfelületnek köszönhetően kimondottan napfényes az iroda; 24 óra alatt körbejárja a nap az egyes helyiségeket.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 444,88 nm Földszint:- Recepció+váró: 85 nm- Iroda: 52 nm- Iroda: 10 nm- Konyha: 13 nm- Tárgyaló: 11 nm- Tárgyaló: 11 nmBelmagasság: 3,1 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja, a meleget padlófűtés juttatja el a helyiségekbe. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 404,84 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál egyik népszerű részén található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel is feljuthatunk.IRODA JELLEMZŐI:A 342,9 nm-es iroda a földszinten található. A földszinti iroda mellé az első emeleti irodahelyiségek is megvásárolhatók!A földszinten impozáns méretű recepció és váró, 2 iroda, 2 tárgyalóhelyiség, valamint konyha és mosdók kerültek kialakításra. Ezen a szinten az utcára tekintő recepció felől több bejáraton, valamint az iroda másik oldaláról a lépcsőházból nyílik bejárat a teraszra, mely a zöld kert felé néz. A rengeteg üvegfelületnek köszönhetően kimondottan napfényes az iroda; 24 óra alatt körbejárja a nap az egyes helyiségeket.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 342,9 nm Földszint:- Recepció+váró: 85 nm- Iroda: 52 nm- Iroda: 10 nm- Konyha: 13 nm- Tárgyaló: 11 nm- Tárgyaló: 11 nmBelmagasság: 3,1 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja, a meleget padlófűtés juttatja el a helyiségekbe. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 312,048 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Zöldmál egyik népszerű részén található. 50 méterre a 65-ös, rövid sétára a 29-es és a 111-es buszok megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb-nagyobb élelmiszerboltok (Spar, Aldi, Prima CBA), valamint a szórakozásra is lehetőséget adó Rózsadomb Center és Rózsakert Bevásárlóközpont nyújtanak alternatívát. Autóval pár perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, valamint bölcsődék, óvodák, kéttannyelvű általános iskola és a kiváló II. Rákóczi Ferenc Gimnázium is néhány buszmegállónyira vannak.Ha kirándulni szeretnénk, a II. kerület ezen része rengeteg lehetőséget kínál, hiszen az Árpád kilátó, a Pálvölgyi Barlang vagy a Mátyáshegy akár könnyű sétával is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2200 nm-es telken épült luxuskivitelű épületben irodák és lakások kerültek kialakításra. A 2017-ben elkészült 4 lakásos társasház prémium anyagok felhasználásával, sok üvegfelülettel épült egy sok-sok zölddel, intim kertrészekkel, tarkított hatalmas telken. Az épületben, a lakásokon kívül helyet kapott iroda, illetve a pinceszinten tárolók, autóbeállók, wellness helyiség és borospince kialakítására alkalmas területek. Mivel a közös helyiségek funkciói nem nyerték el a végleges formájukat, az ide költöző tulajdonosoknak lehetőségük van a saját elképzeléseik megvalósítására is. Az egyes emeletekre csendes kivitelezésű lifttel is feljuthatunk.IRODA JELLEMZŐI:A 101,97 nm-es iroda az első emeleten található. Az első emeleti irodahelyiségek mellé a földszinti iroda is megvásárolható! Az épületben lift közlekedik, így a földszinti irodából és lifttel is megközelíthető az emeleti iroda. Itt két, nem egészen szeparált irodahelyiség, mosdók és teakonyha találhatók.A kelettől nyugatig beablakozott helyiségeknek köszönhetően kimondottan napfényes az iroda.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 101,97 nm MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja, a meleget padlófűtés juttatja el a helyiségekbe. TÁROLÓ:Pinceszinti, de természetes megvilágítású tárolók (6-215 nm nagyságig) vásárolhatók.PARKOLÁS:10 beállásos kerti parkoló és 11 férőhelyes mélygarázs áll rendelkezésre. A teremgarázsi gépkocsi beállók 2,5 MFt-ért, kerti beállók pedig 1,5 MFt-ért megvásárolhatók.Irányár: 92,8 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Pasarét és Rézmál között épült 12 lakásos társasház földszintjén elhelyezkedő teljesen szeparált, önálló recepció lehetőséggel rendelkező, 291 nm alapterületű iroda-bemutatóterem eladó.Az irodának kiváló megközelítési és tömegközlekedési kapcsolatai vannak. Az épület előtt szervizút parkolási lehetőségekkel, valamint a 91-es busz megállója. Az épület közelében üzleti találkozókra kiválóan alkalmas vendéglátóhelyek találhatók.Felszereltség:•igényes belsőépítészet, minőségi tartós burkolatok, modulszőnyeg melegburkolat;•belső üvegfalakal leválasztott térképzések;•egyedileg megvilágított angolaknák, természetes bevilágítást biztosító felülvilágítók;•önálló megközelítés a lépcsőházból, közvetlen kapcsolat a garázsszintekkel;•1 db gyorsjáratú 8 személyes lift;•légkondícionálás: parapet fan-coil gépek, melyek szolgáltatják a hűtés és a fűtés funkciót is;•belső helyiségek szellőztetése, tűzjelző rendszer ingatlanon belül;•igényesen felszerelt vizes csoportok, teakonyha berendezve (mikró, mosogatógép);•parkosított előkert és zárt, gondozott belső kert (közös tulajdonú);•számítástechnikai hálózat 30 főre méretezve;•az erősáramú elektromos rendszerek rejtett csövezésben kerülnek elvezetésre;•teljes világítástechnika (terv szerint álmennyezetbe süllyesztett és födémre szerelt kivitellel vegyesen);Az iroda-bemutatóterem kialakítása új, de lehetséges egyedi kialakítás is. Az ingatlan kedvezményes áron vásárolható meg. Az iroda angolaknákkal és felülvilágítókkal rendelkezik.Az irodához 3 db gépkocsi beállóhely biztosított. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 143287

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!