Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

TELEK HELYSZÍNE:Az ingatlan Buda II. kerületének külső, családi házas övezetében épült. A nyugodt, csöndes környék kedvelőinek páratlan lehetőséget nyújt. Gépkocsival 10km-en belül elérhetjük a Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sincs messze a Hűvösvölgyi Stop Shop és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóház. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia és amerikai iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat is segíti (157, 157A,A, 164), mellyel 40-50perc alatt elérhetjük a Széll Kálmán teret.TELEK JELLEMZŐI:Az 800 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6II/08 övezeti besorolású. A telek majdnem négyzet alakú. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő van. Jelenleg egy kis kőépület van rajta, ami bontandó.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Beépítés módja: szabadonálló- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6 m- Szintterületi mutató: 0,1- Zöldfelület: min. min. 75%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 800 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 2 lakásos társasház, ikerház építésére is. Irányár: 67 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Az ingatlan Budapest Vérhalom városrész, csendes mellékutcájában helyezkedik el. Tömegközlekedési lehetőségként a közelben található 91-es, 291-es, 149-es, 11-es, 111-es, buszjáratok. Gyalogosan elérhető a közelben lévő Általános Iskola, Óvoda, Bölcsőde. A Kórház és egyéb közintézmények tömegközlekedéssel vagy gépkocsival is megközelíthetőek. A közelben bevásárlási lehetőséget jelenthet a Rózsakert Bevásárlóközpont, Spar, CBA, Tesco Expressz és több kisbolt is.TELEK JELLEMZŐI:A 1077 nm alapterületű telek a jóváhagyott kerületi szabályozás szerint L6-II-07 besorolású. Alakját tekintve téglalap alakú, aszfaltozott utcában található.KÖZMŰVEK:-Víz: telken belül-Villany: telken belül-Csatorna: telken belül-Gáz: az utcában találhatóÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15%- Legnagyobb megengedett épületmagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,3- Zöldterület minimum: 75%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1077 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A telekre tervezett 2 lakásos lakóépületre vonatkozó jogerős építési engedély, engedélyezési, illetve kivitelezési tervdokumentációk igény esetén vevő részére átadásra kerülnek, így az építkezés akár azonnal is megkezdhető.A két lakás tervezett bruttó alapterülete (teraszok, erkélyek, tetőterasz 50 %-os figyelembevételével) 338m2.Pinceszint alapterülete: 134m2.Teremgarázsban elhelyezhető gépkocsik száma:2dbTelken belüli felszíni gépkocsi beállók száma: 2 dbIrányár: 235 MFt + Áfa (mely a vevő részéről visszaigényelhető)Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZINE: Buda II. kerületében Törökvészen található a 2158 nm-es telek. A környéken régebbi, és pár éve épült ingatlanok találhatók. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található több busz megállója is, mellyel a Széll Kálmán térre, vagy akár a Nyugati pályaudvarhoz is eljuthatunk. Személygépjárművel megközelíthető a Pusztaszeri út felől, valamint a Szilágyi Erzsébet fasor felől. A közelben több bolt közül is válogathatunk: SPAR és ALDI is van elérhető közelségben. TELEK JELLEMZŐI: A 2158 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-07 övezeti besorolású. A telek nem teljesen téglalap alakú, panorámás és enyhén déli irányban lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő és egészen a János hegyig is ellátni. Jelenleg körbe van kerítve, egy bontandó, még az 1927-es évben épült romos villaház, és egy 60 nm kisebb felújítandó téglaház található rajta. KÖZMŰVEK: - víz: telken belül - villany: telken belül - gáz: telken belül - csatorna: telken belül ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI: - Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m - Szintterületi mutató: 0,3 - +0,1 szintterületnyi tetőtér is beépíthető. - Zöldfelület: min. 75% - Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25% TELEK MÉRETE: Teljes méret: 2158 nm Szélesség hátul: 34 m Szélesség az utcafronton: 35 m Hosszúság jobb oldal: 69 m Hosszúság bal: 58 m MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK: Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 6 lakásos társasház építésére. A legnagyobb beépíthető alapterület (a 0,15-ös szintterületi mutatóval) 323 nm. A legnagyobb beépíthető összterület 647 nm + 215 nm tetőtér. Maximum 2 szint+tetőtér és egy pinceszint építhető. Irányár: 389 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda II. kerületének frekventált részén, Lipótmezőn található a telek. A környéket családi házak, kis lakóközösségű társasházak jellemzik, valamint a közelben található a Völgyliget lakópark is. A tömegközlekedés kiváló, mivel a 29-es, a 61-es és az éjszakai 956-os buszok, valamint az 56-os, az 56A, az 59B és a 61-es villamosok sétatávolságra találhatóak. Ennek köszönhetően a Széll Kálmán tér legfeljebb 20 perc alatt elérhető. A bevásárlást könnyíti a szintén közelben található Hűvösvölgyi SPAR és a Budagyöngye bevásárlóközpont.TELEK JELLEMZŐI:A 3617 nm-es, enyhén lejtős ősfás dupla-telken jelenleg egy téglaépítésű elhanyagolt (bontandó állapotú) villaépület, illetve a telek hátsó részén két földszintes lakóépület (vélhetően a kiszolgáló személyzet részére) található. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- övezeti besorolás: L6-II-21- beépíthetőség: 15%- szintterületi mutató: 0.4 m/m - legnagyobb építménymagasság: 6 m- zöldfelület: 75%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 3617 nmSzélessége: 31 mHosszúsága: 116 m MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 12 lakásos társasház építésére. A beépíthetőség bruttó 1085 nm.Irányár: 349 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!