Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

TELEK HELYSZINE: Buda II. kerületében Törökvészen található a 2158 nm-es telek. A környéken régebbi, és pár éve épült ingatlanok találhatók. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található több busz megállója is, mellyel a Széll Kálmán térre, vagy akár a Nyugati pályaudvarhoz is eljuthatunk. Személygépjárművel megközelíthető a Pusztaszeri út felől, valamint a Szilágyi Erzsébet fasor felől. A közelben több bolt közül is válogathatunk: SPAR és ALDI is van elérhető közelségben. TELEK JELLEMZŐI: A 2158 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-07 övezeti besorolású. A telek nem teljesen téglalap alakú, panorámás és enyhén déli irányban lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő és egészen a János hegyig is ellátni. Jelenleg körbe van kerítve, egy bontandó, még az 1927-es évben épült romos villaház, és egy 60 nm kisebb felújítandó téglaház található rajta. KÖZMŰVEK: - víz: telken belül - villany: telken belül - gáz: telken belül - csatorna: telken belül ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI: - Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m - Szintterületi mutató: 0,3 - +0,1 szintterületnyi tetőtér is beépíthető. - Zöldfelület: min. 75% - Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25% TELEK MÉRETE: Teljes méret: 2158 nm Szélesség hátul: 34 m Szélesség az utcafronton: 35 m Hosszúság jobb oldal: 69 m Hosszúság bal: 58 m MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK: Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 6 lakásos társasház építésére. A legnagyobb beépíthető alapterület (a 0,15-ös szintterületi mutatóval) 323 nm. A legnagyobb beépíthető összterület 647 nm + 215 nm tetőtér. Maximum 2 szint+tetőtér és egy pinceszint építhető. Irányár: 389 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:A telek Buda II. kerületében, Újlak városrészben található. A környék tömegközlekedése kiváló, remek az infrastruktúra. Az utcában a BKK 29-es, 65-ös, 65A, 111-es, valamint a 165-ös buszjáratai közlekednek. A környéken több étterem, kávézó, patika, óvoda és iskola található. Sportolási, kikapcsolódási lehetőséget a Kolozsvári Tamás utcai Sporttelep, valamint a rakpart közelsége nyújt, mindkettő 5-10 perc kényelmes sétával elérhető. TELEK JELLEMZŐIA 899 négyzetméteres sík, enyhén lejtős belterületi, építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L2/A-II-01 övezeti besorolású. A telekre van egy 2 éve lejárt építési engedély, teljes tervdokumentációval, ezt a tulajdonos nem újította meg. Ezek szerint építhető lett volna:- 16 lakásos társasház - 3 földszinti iroda helyiség- teremgarázsTehát a korábban elkészült tervek és engedélyek 16 lakást és 3 irodát, valamint ezek számára ? mélygarázsban ? összesen 24 parkolóhelyet tettek volna lehetővé. Azonban változott a szabályozás, és jelenleg 7 lakás és 12 iroda, vagy 7 nagy lakás és 3 iroda kialakításában lehet gondolkodni, mivel az új engedély kiadását csökkentett lakásszámhoz kötik.ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 65% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m (udvari: 11,0 m)- Szintterületi mutató: 2,0- Zöldfelület: min. 25%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%KÖZMŰVEK:- víz: az utcában- villany: az utcában- gáz: az utcában- csatorna: az utcábanMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas társasház, irodaház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 584,35 nm, legnagyobb beépíthető összterület 1798 nm. Az új szabályozás szerint 7 lakás és 12 iroda, vagy 7 nagy lakás és 3 iroda kialakítását engedélyeznék.Irányár: 225 MFt+Áfa--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Az ingatlan Buda II. kerületének külső, családi házas övezetében épült. A nyugodt, csöndes környék kedvelőinek páratlan lehetőséget nyújt. Gépkocsival 10km-en belül elérhetjük a Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sincs messze a Hűvösvölgyi Stop Shop és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóház. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia és amerikai iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat is segíti (157, 157A,A, 164), mellyel 40-50perc alatt elérhetjük a Széll Kálmán teret.TELEK JELLEMZŐI:Az 800 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6II/08 övezeti besorolású. A telek majdnem négyzet alakú. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő van. Jelenleg egy kis kőépület van rajta, ami bontandó.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Beépítés módja: szabadonálló- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6 m- Szintterületi mutató: 0,1- Zöldfelület: min. min. 75%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 800 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 2 lakásos társasház, ikerház építésére is. Irányár: 67 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!