Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ELADÓ TELEK bontandó házzalINGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Széphalom patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül rövid idő alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Stop Shopnak és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóháznak köszönhetően. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti stb. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk (956, 964-os járat). A környéken sok a kirándulóhely, kellemes itt lakni! TELEK JELLEMZŐI:A 701 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-08 övezeti besorolású. A telek téglalap alakú. A környéken lévő sok zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő. Jelenleg körbe van kerítve, egy bontásra váró kb. 120nm beépített nagyságú épület található rajta. KÖZMŰVEK:-víz: telken-villany: telken-gáz: utcán-csatorna: utcánÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:-Beépíthetőség mértéke: max.15%. -Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6m. -Legkisebb építménymagasság: 3m-Szintterületi mutató: 0,3 -Zöldfelület: min. 75%-Minimális telekméret: 1000nm-Beépítés módja: szabadonálló-Építhető lakásszám: 2BONTANDÓ ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az épület egy csendes mellékutcában található, de mégis közel van a buszmegálló. A 701nm-es sík telken lévő ház 1928-ban épült vályogból. Azóta több korszerűsítésen, bővítésen esett át, az alapot alászigetelték, aláfalazták. Az 1980-as években építették hozzá a jelenlegi hálószobát, WC-t, fürdőszobát tartalmazó részt, valamint a felső szintet téglából, ekkor a tető is teljesen megújult. Az épület sátortetős, kivéve a földszinti félszobát, amely lapostetős. Az utcai kaputól egy lejtős rámpán közelíthetjük meg a garázst és a pincét. A kert rendezett, ősfás, bokros. A kertben találunk még egy a házzal egybeépített, kb. 12nm nagyságú fészert, ásott kutat, valamint egy kis kerti tavacskát. Az ingatlanon belül van a villany és a víz, a gáz és a csatorna csatlakozása az utcában megoldható. PARKOLÁS:A parkolásra jelenleg a kertkaputól rögtön kialakított rámpán megközelíthető földalatti garázsban van lehetőség kisebb méretű gépkocsi részére. A garázs szerelőaknás. További autók tudnak parkolni a ház előtti közterületen.Irányára: 59 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,7730Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Dr. Hannig Éva

ELHELYEZKEDÉS:Budán a II. kerületben, Újlakon kiválóan megközelíthető, központi helyen, remek privát- és tömegközlekedési feltételek mellett a Kolosy tér közelében található ez az eladó ingatlan.AZ INGATLANRÓL:A közkedvelt és keresett városrész folyamatos fejlődésének köszönhetően a 900 nm-es, közel sík (nagyon enyhén lejtős) telek remek lehetőséget kínál többlakásos, irodás társasház építésére. A korábban elkészült tervek és engedélyek 16 lakást és 3 irodát, valamint ezek számára – mélygarázsban – összesen 24 parkolóhelyet tesznek lehetővé egy tetszetős épületben. Jelenleg a korábbi 16 lakás + 3 iroda helyett 7 lakás és 12 iroda, vagy 7 db nagy lakás és 3 iroda kialakításában érdemes gondolkodni, mivel az engedély kiadását csökkentett lakásszámhoz kötik. Minden szolgáltatás, vásárlási, sportolási és kikapcsolódási lehetőség, éttermek, pubok, Óbudai Promenád, irodaházak karnyújtásnyira.Övezeti besorolás: L2/A-II-01Összes telek terület: 899 nmBeépíthetőség: max. 65%Szintterületi mutató: 2,0 nm/nmBruttó beépíthető szintterület: 1798 nmMinimum zöldfelület arány: 25%Minimum építmény magasság: 5 mMaximum építmény magasság: 7,5 m (udvari: 11,0 m)IRÁNYÁR: 225 MFt + Áfa (285,75 MFt)Amennyiben további kérdése adódik, vagy meg szeretné nézni élőben, esetleg más ingatlanok iránt érdeklődik, hívjon bizalommal.Irodánk szolgáltatásai közt díjmentes hitelügyintézést és adósságrendezést talál. Ezekkel kapcsolatban is keressen telefonon, vagy e-mailben.

+36204219Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Budán II. kerületben Szépvölgyben, a Hármashatár?hegy szomszédságában, kellemes erdős, természeti környezetben, távol a város zajától helyezkedik el ez a nyaraló. Panorámás kilátás nyílik a János-hegyre, és a Széchenyi-hegyre. Remek kiindulási pont erdei kirándulásokhoz, a természeti szépségek mellett étterem is található a közelben. Ideális lehet természetkedvelő, csendre, nyugalomra vágyóknak.TELEK ÉS NYARALÓ JELLEMZŐI:A telek gépkocsival is megközelíthető. Besorolása zárt kert. A telek 400 nöl nagyságú, 4 teraszra bontva. A telken áll egy nyaraló is. A ház magasított terméskő és beton alapon álló, 42 nm-es, hőszigetelt egyedi faház. A ház ablakai panorámás termo ablakok és biztonsági fóliával van bevonva. A ház előtti fedett teraszról belátni a teljes környéket. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A ház egyterű háló-nappali-konyha, külön fürdőszobával, melyben villany-bojler, zuhanyzó és wc található. Az ebédlő és a konyharész között kályha biztosítja hidegebb estéken a kellemes meleget. A padlásra lenyitható létra vezet a nappaliból. Külön szerszámos kamra is van. A kertben és ház körül kiépített világítás szolgálja a biztonságos közlekedést. Többféle gyümölcsfák és kiépített szalonnasütő is van.A felvezető út autóval járható magánút. A telek környezetét 2/3 részben erdő övezi. Irányár: 35 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,9475Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!