Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda II. kerületében, a frekventált környezetben a Lövőház utcában épült az ingatlan. A környék infrastruktúrája kiváló, hiszen a Széll Kálmán tér pár perc sétára található, metróval, buszokkal és villamossal utazhatunk a város legkülönbözőbb pontjaira, valamint autóval is gyorsan bekapcsolódhatunk a városi forgatagba. A Millenáris parkja számos kikapcsolódási lehetőséget kínál egy hosszabb nap után. A közelben ABC, a Mammut Bevásárlóközpont, posta, piac, gyógyszertár, bank és piac találhatók.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű társasház fsz.+3 emeletes, a folyamatos felújításoknak köszönhetően nagyon jó állapotban van. Felújításra került külső és belső homlokzat, a lépcsőház, a tető, újszerű állapotban van az épület. LAKÁS JELLEMZŐI:A lakás 62nm-es mely csendes és dél- nyugati fekvésű és a körfolyosóra néznek az ablakok. Az elrendezésnek köszönhetően családok számára ideális, frekventált hely ellenére csendes lakás. Közepes állapotú, hozzávetőleg hat éve esett át egy felújításon, akkor cserélték a konvektorokat és a vezetékeket. A félszobában szalagparketta található a, másik két szobában rendes fa parketta van lerakva. A félszobában elektromos fűtés van, mely éjszakai áramról üzemel. A lakás jó, költözhető állapotban van a 3. emeleten helyezkedik el, a házban nincs lift. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 62 nm - nappali: 22,6 nm- szoba: 16,3 nm- félszoba: 9,9 nm- előszoba: 5,1 nm- fürdő: 4 nm- konyha: 3,5 nmBelmagasság: 3,6 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést konvektorok biztosítják. TÁROLÓ:A lépcsőházban található egy kb. 3 négyzetméteres, külön ehhez a lakáshoz tartozó, zárható, száraz tároló helyiség. PARKOLÁS:A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik Fizetős övezet, mely az itt lakók részére éves 2000 Ft-ért megváltható.Vételár: 41 M Ft--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,6058Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Neubrandt Zoltán

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán a II. kerületben Törökvészen található. Tömegközlekedése ideális, a közelben található 5-ös, 91-es és 149-es autóbuszokkal rövid idő alatt elérhető a Széll Kálmán tér, Nyugati tér és Zugliget. Óvoda, Iskola (Pasaréti Gimnázium, Szabó Magda Angol - Magyar kéttannyelvű általános iskola, Fillér utcai általános iskola.) gyalogosan is elérhető. Kórház és egyéb közintézmények tömegközlekedéssel vagy gépkocsival érhetőek el. A közelben található CBA, Spar, Tesco Expressz, Rózsadomb Center, Budagyöngye bevásárlási lehetőséget jelenthet a környéken lakók számára. Sportolásra lehetőséget nyújt a közelben található Vasas Sportcentrum. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű lapos tetős társasház az 1970-es években épült, 3 szintes. A házban összesen 9 lakás található. Az épülethez hatalmas zárt, gondozott, zöld kert veszi körbe. A lakóközösség kedves, barátságos.LAKÁS JELLEMZŐI:Az 59nm-es 2 és fél szobás, frissen felújított, erkélyes lakás a társasház földszintjén található, mely a hegyvidéki terepviszonyoknak köszönhetően inkább első emeleti érzetű. A lakás déli tájolásának és a sok ablaknak köszönhetően világos, napsütötte. A sarokkádas, törölközőszárítóval felszerelt fürdőszoba és a WC külön helyiségben találhatóak. A tágas amerikai?konyhás nappaliból nyílik minden helyiség. A ház és a lakás kifejezetten csendes. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után, azonnal birtokba vehető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 59 nm + 5 nm erkély- Amerikai-konyhás nappali: 17 nm- Szoba: 13,2 nm- Félszoba: 9 nm- Fürdő: 3,9 nm- Kamra: 1,2 nm- WC: 1,2 nm- Erkély: 5 nmBelmagasság: 2,75 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakást 2 éve újították fel. Kicserélték az elektromos vezetékeket, új gépesített konyhabútort építettek be villanytűzhellyel, mosogatógéppel, elszívóval. Kicserélték a lakásban a burkolatokat, kifestettek. A fűtést és a meleg vízellátást egy 2 éves kondenzációs cirkó gázkazán biztosítja. A vízórák felszerelése megtörtént, így le lehet válni a hálózatról, de a közös költség tartalmazza a vízfogyasztást. KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 17000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan víz és csatornadíjat a felújítási alapot, a lépcsőház takarítást, a kertészt, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a ház biztosítását.- A fűtés körülbelül 18.000 Ft körül alakul.- A villanyegyedi méréssel fogyasztás után fizetendő.TÁROLÓ:A ház pincéjében található egy csak ehhez a lakáshoz tartozó 7,2 nm-es zárható, száraz tároló. Ezen kívül egy közös tároló is a lakók rendelkezésére áll.PARKOLÁS:A ház elektromos kapuval ellátott zárt kertjében kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik egy autó parkolására.Irányár: 31,5 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0620,4299Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Béres Laura

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben Törökvész egyik hangulatos utcájában található. A környék nyugodt, csendes, és mindemellett nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik. A 149-es busz megállója 100 méteren belül található, amellyel 10 perc alatt elérhető a 2-es metró, így könnyen elérhetjük a város fő csomópontjait. Rövid sétával több busz és villamos járatot is találunk. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő CBA és Budagyöngye kínál lehetőséget. Hangulatos éttermek és kávézók fedezhetők fel a környéken, valamint a Vasas sportcentrum 10 perc sétával elérhető. A közelben óvodák és iskolák, is megtalálhatóak. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű sátor tetős társasház az 1960-as években épült, 2 szintes. A házban kb. 12 lakás található. Az épületet zárt zöld kert veszi körbe. A társasház pinceszintjét a közelmúltban szigetelték újra.LAKÁS JELLEMZŐI:A 94nm-es FELÚJÍTOTT tetőtéri lakás a társasház 2. emeletén található. A lakás fekvésének köszönhetően világos. Az ajtón belépve az előszobába érkezünk. Innen balra nyílik a gardrób, tovább haladva jobbra található a konyha és szemben a nappali. A nappaliból balra és jobbra is nyílik egy-egy szoba. Körbe haladva a lakáson, elérjük a hátsó szobát, amelyhez gyönyörű panorámás terasz tartozik. A fürdőszoba kivételével minden helyiség ablakos. A lakást pár éve újították fel teljes körűen (Új, fahatású műanyag nyílászárók, burkolatok, vezetékek, fűtésrendszer.). A tetőtéri adottságok miatt a lakás belmagassága az 1,90 métert összesen 68 nm-en éri el.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 94 nm + 3nm terasz- Nappali: 19,5 nm- Félszoba: 10,3 nm- Félszoba: 11 nm- Szoba: 17,5 nm- Fürdő: 6 nm- Konyha: 8,2 nm- WC: 2 nm- Gardrób: 10 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet gáz cirko berendezés biztosítja. A fűtés rendszer 2001-ben lett felújítva. Vízóra van felszerelve.KÖLTSÉGEK:A közös költség 22.000 Ft, mely magába foglalja, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy 12 nm-es saját tároló a pincébenPARKOLÁS:A lakáshoz tartozik egy felszíni autóbeálló is, de a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.Irányár: 64,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0620,4299Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Béres Laura

MECHWART TÉR MELLETT, CSENDES, JÓ ÁLLAPOTÚ, SAJÁT TERASZOS, 2 SZOBÁS TÉGLALAKÁS, NYUGODT, RENDEZETT HÁZBAN.INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan a Rózsadomb aljában, Mechwart tértől 1 percre található. Tömegközlekedés kiváló, több busz és villamosvonal megállója van a közelben. A környéken minden szolgáltatás elérhető, legyen az egészségügy, kereskedelem, vagy sportolás-kikapcsolódás, szórakozás. Mammut, Millenáris Park, Széll Kálmán tér pár percre a lakástól.  ÉPÜLET JELLEMZŐI: Földszint + 4 emeletes, nyeregtetős, liftes polgári, téglaépület. Az épület jó állapotú, folyamatosak az állagmegóvások. A közös képviselő agilis, kézben tartja a ház pénzügyeit, tervezettek a nagyobb korszerűsítések, felújítások. A lakás az udvarról nyílik, összesen 50 albetét található a társasházban, a lakóközösség nyugodt életvitelű, összeszokott.LAKÁS JELLEMZŐI: Eladásra kínálok egy földszinti , 52 nm-es (plusz 9,5 nm saját terasz-udvar), 2 szobás, nagy terekkel rendelkező, polgári lakást. Az ingatlan jó állapotú, korábbi években volt pár felújítás (konyha és a fürdőszoba teljesen megújult- igényes fa nyílászárók, burkolatok és csövek cseréje, konyhaszekrény és pult, kád beépítése), így  egy tisztasági festéssel használható is, de akár komolyabb átalakítást, modernizálást is lehet benne eszközölni. A nagy belmagasságnak köszönhetően a lakás világos, két nagy szobája az udvarra néz, konyhája pedig a saját teraszára. Belmagasságát kihasználva a nagyobbik szobában egy 5 nm-es galéria van beépítve.Helyiségei: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, kamra, terasz.Alaprajzi elrendezése nagyon jó, könnyen áttekinthetőek, elérhetőek az egyes helyiségek. Az ingatlan tulajdonviszonya teljesen rendezett,tehermentes, birtokba vétele gyorsan megoldható. Ideális választás lehet fiatal pároknak, családoknak, vagy befektetésnek egyaránt!LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 52 nm - Nappali: 19 nm - Szoba: 13,5 nm - Konyha-étkező: 9 nm - Fürdő: 5 nm - Előszoba: 4,5 nm - Kamra: 1 nm- Terasz: 9,5 nmBelmagasság: 3,4 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A fűtésről a szobákban konvektor, a konyhában és a fürdőszobában pedig NOBU norvég elektromos fűtés gondoskodik. A meleg vízellátást gázüzemű vízmelegítő biztosítja. A fürdőszobában padlólap, többi helyiségben parketta burkolat van.A lakás irányárába beletartozik a konyha beépített gépeivel együtt (sütő-főzőlap, szagelszívó, hűtő)KÖLTSÉGEK:-Közös költség: 12.000 Ft, korlátlan vízhasználattal-Villany, gáz: Egyéni fogyasztás alapján fizetendő.TÁROLÓ: A pincében kb 3 nm-es száraz, zárt tároló.PARKOLÁS: Utcán, közterületen lehetséges, a környék fizetős övezet. Bejelentett lakcímmel mindössze pár ezer forint, évente.Irányár: 36,9 MFt Bővebb információért vagy megtekintésért kérem keressen telefonon!

+36302419Mutat

Budahouse Partners Kft

Németh Gábor József

Irodánk kínálatában!Törökvész egyik legkedveltebb utcájában, a Pasaréti tértől mindössze pár percre villalakás nagy kerttel!AZ INGATLANRÓL:A ház 3000 m2-es területű telken helyezkedik el, melyből több mint 500 m2-es kertrész kizárólagos használata tartozik a lakáshoz szokásjog alapján.A lakás rendkívül tágas, tájolását tekintve igen kedvező, három égtáj felé néző: dél, kelet, észak. AZ ingatlan fűtését központi kazán szolgáltatja, melynek átalány díja 20-25 ezer forint szokott lenni. A burkolatok a szobákban rendes faparketta, mely olyannyira újszerű állapotban van, hogy semmilyen felújítástnem igényel, a többi helyiségben járólap található. A nyílászárók fából készültek. A közös költség 10 ezer forint.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 111,4 m2nappali: 33,6 m2szoba: 22,5 m2szoba: 25,8 m2fürdő: 5,1 m2wc: 1,6 m2konyha + étkező: 16 m2előtér: 6,8 m2--------------------------terasz: 8m21.garázs: 18 m22.garázs: 15 m2A HÁZ JELLEMZŐI:Az épület az 1930-as években épült villa. A tulajdoni viszonyok rendezettek, a társasház 5 lakásból áll. A homlokzat és a tető jó állapotú.ÁTALAKÍTÁSI LEHETŐSÉG:Amerikai konyha beépítésével, az étkező konyhából kialakítható még egy szoba.PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA:A lakáshoz tartozik 2 db önálló garázs, mely két autó számára ad helyet. Pasaréti tér gyalogosan megközelítve 3 perc alatt elérhető, itt bevásárlási lehetőség, posta, cukrászda, kávézó, trafik megtalálható. Az 5-ös busszal a Széll Kálmán tér mindössze 10-12 perc. Kis Szikla Kilátó 10 perc gyalog. Közelben található a Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium, valamint a Virág Árok utcai óvoda is.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy 15 m2 es pincehelyiség, illetve egy 2 m2-es tároló.Irodánk szolgáltatásai közt díjmentes hitelügyintézést is talál, illetve ügyvédi közreműködésben is tudunk segíteni. Hívjon bizalommal!

+36703528Mutat

Budahouse Partners Kft

Szántó Gábriel

Kuriózum a Széll Kálmán térnél!INGATLAN HELYSZÍNE:Buda II. kerületének belső, központi részén található a lakás. A Széll Kálmán tér és a Mammut bevásárlóközpont gyalog 1-2 perc távolságra található. Az ingatlan tömegközlekedési csomópont közelében található, ahonnan az egész városba gyorsan és könnyedén el lehet jutni. Bárminemű bevásárlást és ügyintézést néhány perc sétával el tudunk intézni. Szórakozásra és sportolásra is számtalan lehetősége lesz annak, aki ide szeretne költözni. Kulturális élvezetekre leginkább a közeli Budai várban lelhetünk, míg kikapcsolódni és kirándulni a környező hegyekbe indulhatunk.HÁZ JELLEMZŐI:Neves tervező munkája ez az 1900-as évek elején épült társasház. A kitűnő műszaki és pazar esztétikai állapotban lévő ingatlanba belépve máris magunk mögött hagytuk a nyüzsgő várost és egy letisztult, ízléses, századfordulós miliőben találjuk magunkat. Gyönyörűen felújított postaládák vannak az impozáns előtérben, kazettás fal dekoráció, díszes korlátok, világos lépcsőház, egy felújított lift és makulátlan tisztaság várja itt a hazaérkezőket.LAKÁS JELLEMZŐI:Az ingatlant a gyönyörű, felújított és ritkaság számba menő veranda teszi igazán különlegessé. A lakás teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át. Ennek keretében mind az elektromos, a víz és a csatornahálózatot is kicserélték és újjá építették a legmodernebb kritériumok szerint. Több falat is áthelyeztek, hogy a lakásnak minden helyisége kényelmes, élhető és funkcionális legyen. Két luxus minőségű fürdőszobát alakítottak ki, amiből az egyikben kád, a másikban pedig zuhanyzó kapott helyet. Az új ablakok kiválóan szigetelnek és teljesen megszűrik a város zaját is. Az impozáns beltéri ajtókat pedig restauráltatták, hogy tovább ékesíthessék a lakást. Az ingatlant igazán szellőssé és világossá teszik a nagy terek, a nagy ablakokon beáradó rengeteg napfény, a világos falak és a dél-délnyugati tájolás. A lakás tehermentes és üres, így a vételár megfizetését követően azonnal birtokba is vehető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 92 nm + 5nm erkély- Nappali: 29 nm- Veranda: 8 nm- Szoba: 17,5 nm- Fürdő: 8,5 nm- Szoba: 8,5 nm- Fürdő: 5 nm- Konyha: 7 nm - Előszoba: 8,5 nmBelmagasság: 3,8 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Új kondenzációs kazán biztosítja a meleg vizet és a fűtést. A kővel burkolt helyiségekben padlófűtés a szobákban pedig radiátorok szolgáltatják a hőt. A nappaliban és a nagyszobában lévő új klímákkal pedig biztosíthatjuk a kellemes hűvös levegőt a legnagyobb nyári melegben is. Az ablakokra falról vezérelhető motoros redőnyöket szereltek fel minden szobába, és a verandára is.KÖLTSÉGEK:Minden közüzemi fogyasztás egyedileg mérhető és fogyasztás alapján fizetendő. Közös költsége 15.000 Ft havonta, ami magában foglalja a ház takarítását, villany fogyasztását, a megtakarítási alapot, biztosítást, közös képviselet díját és a szemétszállítást is.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy kizárólagos használatú, zárható tároló a ház alatti száraz pincében.PARKOLÁS:A szomszéd ház alatt, vagy a közelben lévő mélygarázsokban van lehetőség beállót bérelni. Ennek díja általában 25-30.000 Ft szokott lenni, havonta. A környék fizető övezet, de bejelentkezést követően az utcán is díjmentesen lehet parkolni.Irányár: 89MFtKöszönöm, hogy megtekintette a hirdetést! További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen telefonon.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,6721Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Kovács Norbert

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan a II. kerületben, Vérhalom városrészben található. Az 1938-ban Bauhaus stílusban téglából épült 3 szintes társasház nagyon szép otthont rejteget. A környék családias hangulatú. Az ott élők ismerik egymást, odafigyelnek egymásra. A kisebb boltokba betérve az eladók megismerik a fogyasztók szokásait, így ajánlják termékeiket. A környék rendezett. Rendkívül jó közlekedés áll rendelkezésre. Gépkocsival a Bimbó út felől 5 perc alatt, a Margit körút felől 7 perc alatt 11-es, 111-es buszokkal 15 perc alatt a Széll Kálmán téren lehetünk, ahol a Mammut bevásárlóközpont a lehető legnagyobb igényeket is ki tudja szolgálni, akár bevásárlásra, szórakozásra, sportra, magán orvosi ellátásra, vagy egy kellemes étteremre vágyunk. Itt található a Fény utcai piac, ahol remek kínálattal állnak rendelkezésünkre, de a Millenáris park is számtalan programmal csalogat minden látogatót. Az innen induló Metró, villamosok, buszok akár Pest, akár Buda bármely pontjára gyorsan eljuttatják az utazni kívánót. Ha nem vágyunk a nyüzsgő életre, akkor a közelben található Rózsakert bevásárló Központ hangulatos bevásárlást biztosít. A környéken több óvoda, iskola, gimnázium, kisebb üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár teszi kényelmessé a hétköznapokat.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 11 lakásos épületet lakói évről-évre karbantartják. Idén a gáz strangok kerülnek sorra. A 3 szintes Bauhaus stílusú épülethez osztatlan közös tulajdonú kert tartozik, melyet a lakók kertészek segítségével tartanak rendben. Ez a kellemes kert a nyári melegben nagyon jól árnyékolja az épületet.LAKÁS JELLEMZŐI:A lakás 98nm-es, és É-K, D-NY tájolású. Nagyon szépen felújított, és az épület földszintjén helyezkedik el. Egy nappalival és három szobával rendelkezik. A szobák jól szeparáltak, kényelmes pihenést biztosítanak. Két terasza, egy árnyékos és egy napsütött teszi nagyon kényelmessé a lakást. A konyha tágas, a kisebbik terasszal közvetlen kapcsolata van, így a kinti étkezést is biztosítja. Ez a terasz kertkapcsolatos, nagyon kellemes kertbe vezet. Innen a kertből megközelíthető a lakáshoz tartozó tároló, ami nem pince szinten, hanem a föld felszíne felett épült meg. A fürdőszobában és külön helyiségben is található WC. A lakás fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A lakásban riasztórendszer kiépítésre került, ami a távfelügyeletre is be lett kötve. A lakás tehermentes, a vételár kifizetése után birtokba vehető. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 98 nm + 27 nm terasz- Nappali:26 nm- Fürdő: 6 nm- Konyha:15 nm- Szoba:18 nm- Szoba:15 nm- Szoba:12 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést gáz cirkó,a meleg vizet villanybojler biztosítja. Vízóra nem lett felszerelve.KÖLTSÉGEK:Közös költség: 25.850 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy a kertben található 4 nm-es saját tároló. PARKOLÁS:A lakáshoz tartozik egy könnyen megközelíthető garázs, melynek ára 4 MFt.IRÁNYÁR: 75 MFt + 4 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,4249Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Kozma Gabriella

SZÉPILONÁN 4 SZOBÁS, 2 ERKÉLYES, TÁGAS TÉGLALAKÁS ELADÓ KOCSIBEÁLLÓVAL, ZÖLD KÖRNYEZETBEN – AKÁR CSERE IS LEHETSÉGES!!! INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan Szépilona és Virányos határán épült ,kiváló közlekedési adottságok mentén. Tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető. A közelben több iskola és óvoda is megtalálható, valamint kényelmes bevásárlási, szórakozási lehetőséget biztosít a közeli Budagyöngye Bevásárlóközpont.  CSERE IS LEHETSÉGES!!!Budai 50 nm körüli lakásra értékegyeztetéssel !!!ÉPÜLET JELLEMZŐI: Földszint + 3 emeletes, lift nélküli Bauhaus téglaépület,mely 1940-ben épült. Az épület jó állapotú, folyamatosak az állagmegóvások, néhány éve lett a tető felújítva. A közös képviselő agilis, kézben tartja a ház pénzügyeit, tervezettek a nagyobb korszerűsítések, felújítások, a társasház anyagi helyzete rendezett, jelentős tartalékkal is rendelkezik. A lakások a lépcsőházból nyílnak, összesen 10 albetét található a társasházban, a lakóközösség nyugodt életvitelű, összeszokott. LAKÁS JELLEMZŐI: Eladásra kínálok egy 2. emeleti (csak másfél lépcső forduló, mivel a földszinti a bejárattól lefelé közelíthető meg),nettó 106 nm-es, 4 szobás, nagy terekkel rendelkező, világos,átlagos állapotú polgári lakást. Nagyon szép és egyedi a nappaliban található ólomüveg ablak, amely különleges hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.  A nappali és a hall egy légtér, innen nyílik három külön bejáratú szoba. A kényelmes méretű konyhához kis kamra tartozik. A nappalihoz nagy erkély, a fürdő melletti szobához kis erkély kapcsolódik. A szobákban hagyományos tölgyfa parketta, az ablakokon redőny van. Sok a beépített tárolóhely. Az erkélyekről a hegyekre van kilátás. Amennyiben azt szeretné az új tulajdonos a lakás beosztása igény szerint módosítható, a konyha a hallal vagy a konyha melletti legkisebb szobával összenyitható, második fürdőszoba kialakítása is megoldható. Mivel a lakásba két bejárati ajtón át is beléphetünk,  a két vizes blokk és a két kémény akár két lakás kialakítását is lehetővé teszi.  LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 111 nm - Nappali és hall 31 nm- Szoba: 21 nm- Szoba:20 nm- Szoba:12 nm- Konyha:8,5 nm- Fürdő:5 nm- Előszoba:4 nm + 2 nm - Kamra:1 nm- Wc:1 nm- Erkélyek: 5nm és 0,6 nmBelmagasság: 3,2 m  MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A fűtésről cirkó és konvektor gondoskodik. A kazán 2 éve lett beépítve, ekkor bélelték ki a kéményt is.A meleg vízellátást három éves villanybojler biztosítja, éjszakai árammal működik, így költsége rendkívül kedvező.Vastag falaknak köszönhetően nagyon kellemes klímája van a lakásnak télen és nyáron egyaránt, de légkondicionáló is beszerelésre került a még komfortosabb környezet érdekében.Saját vízóra van felszerelve. KÖLTSÉGEK:-Közös költség: 14.600 Ft, mely tartalmazza a ház költségein felül a kültéri parkoló bérleti díját is.-Víz, Villany, gáz: Egyéni fogyasztás alapján fizetendő. TÁROLÓ:  A lakáshoz óriási 20 nm-es pince tartozik.PARKOLÁS: A ház saját kültéri parkolójában lehetséges, elektromos kapu van. Irányár: 58,15 M Ft

+36302419Mutat

Budahouse Partners Kft

Németh Gábor József

Budapest egyik legkellemesebb utcájában, a Kuruclesi úton egy 6 lakásos rendezett társasházban eladó egy felújított 2+1 szobás 2. emeleti lakás. Az ingatlan zsákutcában található, természetvédelmi övezet mellett, emiatt nagyon csendes, madárcsicsergős, a nagy ablakok és a kedvező fekvés miatt körbenapozott. A lakóterület 86 nm, amelyhez egy tágas 14 nm-es erkély tartozik, mely egy gyönyörű zöld erdőre panorámás. A tágas nappaliban és a konyhában padlófűtés biztosítja a meleget. A konyha modern gépekkel felszerelt, a fürdőszobában egy nagyméretű hidromasszázs kád és egy beépített zuhanyzó kapott helyet. Külön említést érdemel az egyik hálószoba, amely a lakás hátuljában egy szintén zöld területre, udvarra néz, mely egy privát szféra érzését adja át. Extra tartozék a 3 személyes szauna. A társasház földszintjén pedig egy mosókonyha is található, illetve egy külön zárható, elektromos kapuval ellátott garázs, mely az utcáról nyílik. Ez a lakás árán felül 3 MFt - kötelezően megvásárolandó. Közlekedést tekintve autóval 8-10 perc alatt a belvárosba érünk, tömegközlekedést igénybe véve a 22, 22A, 222-es buszokkal és a 922-es éjszakai járattal 10-12 perc alatt eljuthatunk a Széll Kálmán térig. Az ingatlan tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!Amennyiben további információra lenne szüksége vagy megtekintené a lakást, hívjon bizalommal. Az OTP csoport tagjaként igény szerint kedvező hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljeskörű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú megvalósítását.

+36308537Mutat

OTP Ingatlanpont

Póczik Benjámin

(A belső fotók a Völgy Liget területén, de nem a bemutatott lakásban készültek)B-01, földszint, 102 nm: nettó 74 nm lakás + 28 nm terasz + 227 nm kertBudapest II. kerületének belső zöldövezeti részén fél hektárt meghaladó méretű ősfás területen exkluzív, új építésű, liftes lakóépület-együttesben, 50 nm-es két szobástól a 240 m2-es hét szobás otthonokig minden igénynek megfelelő méretű és kialakítású luxus színvonalú otthonokat építünk. Otthonaink mindegyike nagy terasszal, jellemzően önálló kerttel, illetve kilátással rendelkezik. Felszereltség: riasztórendszer, klíma, elektromos működtetésű árnyékolórendszer, magas minőségű burkolatok, szaniterek és csaptelepek, felvonó az épületben.Pinceszinteken parkolóhelyek és tárolók igény szerint vásárolhatóak.Lakáslista:A-01, földszint, 50 nm: nettó 43 nm lakás + 10 nm terasz + 25 nm kert (iroda)A-02, földszint, 134 nm: nettó 99 nm lakás + 46 nm terasz + 214 nm kert A-03, emelet, 52 nm: nettó 42 nm lakás + 16 nm terasz + 20 nm kert (iroda)A-04, emelet, 111 nm: nettó 100 nm lakás + 38 nm terasz + -- nm kert A-05, felső szint, 105 nm: nettó 96 nm lakás + 19 nm terasz + -- nm kert B-01, földszint, 102 nm: nettó 74 nm lakás + 28 nm terasz + 227 nm kert B-02, földszint, 136 nm: nettó 102 nm lakás + 40 nm terasz + 211 nm kert B-03, emelet, 133 nm: nettó 114 nm lakás + 20 nm terasz + 90 nm kert B-04, emelet, 69 nm: nettó 62 nm lakás + 16 nm terasz + -- nm kert(iroda)B-05, felső szint, 129 nm: nettó 116 nm lakás + 27 nm terasz + -- nm kert C-01, földszint, 95 nm: nettó 75 nm lakás + 27 nm terasz + 127nm kert C-02, földszint, 124 nm: nettó 101 nm lakás + 37 nm terasz + 63 nm kert C-03, emelet, 152 nm: nettó 129 nm lakás + 21 nm terasz + 125 nm kert C-04, emelet, 55 nm: nettó 48 nm lakás + 16 nm terasz + -- nm kert (iroda)C-05, felső szint, 129 nm: nettó 116 nm lakás + 27 nm terasz + -- nm kert D-01, földszint, 50 nm: nettó 43 nm lakás + 10 nm terasz + 25 nm kert (iroda)D-02, földszint, 127 nm: nettó 99 nm lakás + 46 nm terasz + 121 nm kert D-03, emelet, 52 nm: nettó 42 nm lakás + 16 nm terasz + 23 nm kert (iroda)D-04, emelet, 111 nm: nettó 100 nm lakás + 22 nm terasz + -- nm kert D-05, felső szint, 105 nm: nettó 96 nm lakás + 19 nm terasz + -- nm kert

0630,5710Mutat

Völgy Liget Kft.

Völgy Liget Kft.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!