Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Millenáris mellett egy csendes utcában található. A 4-es 6-os és 17-es villamosok séta távolságra találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra, ügyintézésre a közelben található. Mammut bevásárlóközpont kínál lehetőséget. A közelben óvoda, iskolák, játszóterek is megtalálhatóak. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű sátortetős társasház az 1940-es években épült, 4 szintes. A házban kb 16 lakás található. A társasházban barátságos a lakóközösség. A lépcsőház tiszta és rendezett.LAKÁS JELLEMZŐI:Az igényesen felújított 25nm-es, 1 szobás és hálófülkés lakás, a társasház földszintjén található. A felújítás során jó minőségű burkolatokat használtak. Teljesen új bútorokkal berendezett, melyeket a vételár tartalmaz. A fürdőszobában tusoló és wc került kialakításra. A lakás dél-nyugati fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után, azonnal birtokba vehető. Sok lehetőséget rejt magában, remek befektetés. Adottságai miatt, üzlethelyiségnek is kialakítható, és könnyen bérbe adható. Lehetőség szerint a lakás melletti ablakos tárolóval egybe nyitható, így az alapterület, jelentősen növelhető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 25 nm - Nappali: 14,8 nm- Hálófülke: 4 nm - Konyha: 4,6- Fürdőszoba: 1,8- Belmagasság: 3,2 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Alacsony költségű, állandó hőfokot biztosító, új elektromos fűtésrendszer került kialakításra. A meleg vízről szintén új villanybojler gondoskodik. KÖLTSÉGEK:- A lakás rezsije mindennel együtt 20.000 Ft/hó körül alakul.PARKOLÁS:Ingyenes, és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra az utcában, az ott lakók számára.Irányár: 14,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0620,4299Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Béres Laura

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, az Országút városrészben található kiváló infrastrukturális környezetben. A 149-es, busz megállója 100 méteren belül található. A Széll Kálmán tér 5 perc sétával megközelíthető, ahol további tömegközlekedési eszközök érhetőek el, többek között a 2-es metró és a 4-es, 6-os villamos. A mindennapi bevásárlásra, valamint sportolásra és szórakozásra, a Mammut Bevásárlóközpont nyújt lehetőséget. Továbbá számos hangulatos, étterem, kávézó, söröző fedezhető fel a környéken. Pár perc sétával elérhető a Marczibányi Sportcentrum, a Városmajor és a Millenáris Park is. A közelben óvoda és iskola is van.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű lapos tetős társasház az 1970-es években épült, 4 szintes. A házban 10 lakás található.LAKÁS JELLEMZŐI:A 41nm-es FELÚJÍTOTT lakás a társasház félszuterén szintjén található. Félszuterén jellegéhez képest világos és rendkívül száraz, meleg. Az ajtón belépve az amerikai konyhás nappaliba érkezünk. Innen jobbra nyílik egy hálófülke, és jobbra tovább haladva, a fürdőszoba található. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 41 nm- Nappali + konyha: 31 nm- Fürdő: 4,6 nm- Félszoba: 6 nmBelmagasság: 2,6 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A meleg vizet villanybojler, a fűtést modern, elektromos panel biztosítja. (NOBO panel) A lakás fenntartási költsége alacsony.KÖLTSÉGEK:A közös költség magába foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy 3 nm-es saját tároló.PARKOLÁS:Közterületen ? fizetős.Irányár: 20,69 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:A második kerületi Vízivárosi ingatlan Buda csendes kis utcájában ? Varsányi Irén - a MAMMUT közelében, illetve Széll Kálmán Tértől néhány perc sétára található. Ez a távolság teszi lehetővé, hogy az ott lakó bármikor az egész város vérkeringéséhez csatlakozhasson. Az M2-es metró, a 4-es, 6-os, 17-es villamos és a 6-os, 11-es, 39-es valamint 111-es buszok segítik mindezt. Az utcához közel kellemes park található a Mechwart liget. A környéken számtalan bevásárlási lehetőség, kulturális intézmény, sportolási lehetőség, orvosi rendelő biztosít még kényelmesebb hétköznapot az itt élőknek.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A jó állapotú, liftes téglaépítésű sátortetős társasház 6 szintes. Állapotára vigyáznak a lakók, folyamatos felújítások vannak. A kert rendezésére is sor kerül hamarosan, már tervbe vettékLAKÁS JELLEMZŐI:A 36 nm-es nagyon jó állapotú lakás a társasház földszintjén található. A lakás kellemesen világos, kertkapcsolatos, kertre néző.A kertből tudunk belépni az előtérbe, mely étkezőnek is használható, jelenleg ezt a funkciót is betölti. Jobbra nyílik a fürdőszoba, ahol a toalett is megtalálható, illetve a konyha is. Az étkezőn áthaladva található a kellemes méretű szoba. Az ingatlan tehermentes, jelenleg bérlők lakják ezért befektetőknek is kiválóan alkalmas. A szerződésük 2018.február. 15.-ig szól és 3 hónapos felmondási idejük van. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 36 nm Belmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést gázkonvektor biztosítja. A szoba ablak redőnyős és ráccsal ellátott. Vízóra van. KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 14.000 Ft, mely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást (bár van vízóra), a felújítási alapot, a takarítást, lift használatát, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a közös képviselet díját is.- Rezsije alacsony.PARKOLÁS:A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.Irányár 20,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Országút városrészben található. A meglehetősen frekventált környezet lehetővé teszi, hogy a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén bekapcsolódjunk. A közelben vannak a Pestet is átszelő 5-ös és 91-es, valamint a 155-ös és 156-os buszok illetve az 56-os, az 59-es és a 61-es villamosok megállói.A mindennapi bevásárlást több közeli abc-ben vagy a rövid sétára lévő Fény utcai piacon is megszervezhetjük. A közelben óvodák, iskolák, játszóterek, fogászati rendelő, fodrászat és a MAMMUT, valamint a Budagyöngye Bevásárlóközpontokban még számos szolgáltatás megtalálható. A Millenáris Park és a Városmajor zöldje kellemes felüdülést nyújthat egy hosszú nap után.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű lapos tetős, liftes társasház 6 szintes. Kívül belül nagyon jó állapotban van a rendszeres karbantartásnak köszönhetően. LAKÁS JELLEMZŐI:A 23 nm-es FELÚJÍTOTT, 1 szobás lakás a társasház földszintjén található, ennek következtében saját udvari résszel is rendelkezik. Itt található a bejárat is A kertrészt az itt lakók használják, így nyugodtan kitehetünk székeket, asztalt egy kis kiüldögélésre, pihenésre. Az ajtón belépve a konyhába érkezünk. Innen jobbra nyílik a szoba, majd a közlekedő. A zuhanyzós fürdőszobát a konyhából lehet megközelíteni. A toalett külön helyiségben található. A lakásban van még egy kis tároló rész, mely kamraként funkciónál. A lakás felújítása során cserélték az ablakokat, a bejárati ajtót, LED paneleket szereltek fel, a teljes festés is megtörtént. Belmagassága 3,8 m, így galéria kiépítése is alkalmas, így növelhetjük a hasznos teret. Az ingatlan tökéletesen alkalmas nem csak lakásnak, hanem akár irodának is. Az elhelyezkedése miatt bérbeadásra is tökéletes. Jelenleg üres, tehát azonnal birtokba vehető a vételár megfizetése után. LAKÁS MÉRETE ÉS HELYISÉGEI :Teljes méret: 23 nm Belmagasság: 3,8 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. Vízóra nem lett felszerelve.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 5781 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját is.Fűtés díja: 4060 FtPARKOLÁS:A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.Irányár: 16,3 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

A II. kerület központi részén, a Millenáris park és a Mammut bevásárlóközpont közvetlen közelében, hangulatos sétáló utcában található közepes állapotú társasház földszintjén eladó egy 25 m2 -es, 1 szobás felújított állapotú garzonlakás. Az észak-nyugati tájolású, udvari nézetű kis lakás tartozéka egy zárható önálló tároló . A lakásba belépve egy előszobába lépünk ahol a konyha is helyet kapott. Innen jobbra található a közel 17 m2-es szoba, balra pedig egy feljáró a galériára, valamint egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba. A 3.4 m-es belmagasságot egy közel 20 m2-es fekvő galériával használhatjuk ki amely az előszoba-konyha és a szoba fölé lett beépítve. A lakás felújított állapotú, az ablak és a bejárati ajtó cserélve lett korszerű műanyag nyílászárókra. A közös költség 7500 Ft, ami felújítási alapot is tartalmaz. A fűtést gázkonvektor biztosítja, így a lakás rezsije alacsony és kedvező. A társasház anyagi helyzete stabil, jelenleg a villanyhálózat felújítása zajlik. A környék infrastruktúrája kimagasló, séta távolságban mindent megtalál amire csak szüksége lehet akár bevásárlási lehetőségek, akár szórakozás tekintetében. A közlekedés tekintetében szintén remek, a közeli Széll Kálmán tér tömegközlekedési lehetőségeinek segítségével a város valamennyi pontja könnyen elérhető.Ezt a szép állapotú, nyugodt, csendes kis lakást elsősorban fiataloknak ajánlom akiknek fontos, hogy egy biztonságos, magas presztízsű városrészbe költözzenek ahonnan bármi elérhető, de befektetőknek is jó választás a könnyű, gyors kiadhatóság miatt. Amennyiben megtekintené a lakást, vagy további információkra lenne kíváncsi keressen bizalommal!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!