Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNEA családi ház Budán, Törökvész domboldalra épült utcájában található. A környéken családi házakkal és társasházakkal egyaránt találkozunk. Az infrastruktúra jól kiépített, a Széll Kálmán tér 20 perc alatt elérhető az 5-ös busszal vagy a 61-es villamossal, a Margit körút ugyanennyi idő alatt a 11-es busszal. A mindennapi bevásárlás az öt percre levő Rózsadomb Centerben könnyedén elintézhető. Hangulatos éttermeket és kávézókat fedezhetünk fel környékbeli sétáink alkalmával. A közelben találjuk a Törökvész Úti Általános Iskolát, a Törökvész Úti Kézműves Óvodát és a Móricz Zsigmond Gimnáziumot is.HÁZ JELLEMZŐIA ház az 1980-as években épült és 2004-ben lett újjáépítve. Ekkor kiváló minőségű anyagok kerültek beépítésre. A tető terméspalából készült, ami a német templomok egyik jellegzetessége, amely a földből érkező radon sugárzást – a betonnal és a cseréppel ellentétben – nem ejti csapdába, hanem továbbengedi, ezzel élhetőbb és egészségesebb életteret teremtve. A déli tájolású, 3 lakószintes. 1150 nm-es zárt, örökzöldekkel beültetett és füvesített kert veszi körül, melyben kerti pavilon és grillkemence is kialakításra került. A kertet automata rendszer öntözi.A földszinten a teraszos nappali csatlakozik az étkezőhöz, ami így közel 50 nm, az étkezőbe a konyhából átadóablakon keresztül történhet az étel felszolgálása. Az emeleten 4 db hálószoba van, egy fürdőszoba és egy külön WC. Az egyik hálószobához külön erkély tartozik, míg a másik három hálószoba egy közös, széles erkélyre nyílik.A tetőtérben egy nagyméretű közös nappali helyiség lett kialakítva egy kis erkéllyel. Ezen a szinten találunk még egy dolgozószobát és egy tágas fürdőszobát.A HÁZ MÉRETEITelek mérete: 1146 nmTeljes méret: 370 nm + 73 nm a teraszok és erkélyek méreteFÖLDSZINTNappali+étkező: 33 nm+15 nmHall: 22 nmKonyha+kamra: 10 nm+3 nmFürdőszoba: 4 nmTerasz: 41 nmEMELETElőtér: 13 nmFürdőszoba: 8 nm3 hálószoba: 16 nm+16 nm+20 nmHálószoba+erkély: 15 nm+2 nmErkély: 28 nmTETŐTÉRNappali: 62 nmDolgozószoba: 16 nmFürdőszoba: 16 nmErkély: 3 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉGA falban vörösréz vezetékek futnak, melyhez megfelelő, speciális radiátorok csatlakoztatása által biztosított az épület hő ellátása. A Viessmann központi fűtésrendszer padlófűtésen és radiátorokon keresztül fűti a házat, a klímaberendezés pedig nyáron ad enyhülést a meleg ellen.Az épület fel van szerelve beépített porszívó-, telefon-, számítógép rendszerrel.A földszinti teraszt és az emeleti erkélyt motoros árnyékoló fedi.A kapu és a garázs automata, a gépkocsi feljáró fűtött.Az épületben riasztó és kamerás megfigyelő rendszer működik 24 órás ügyelettel.PARKOLÁSParkolásra a zárt kertben vagy a két gépkocsi beállós garázsban van lehetőség. Eladási ár: 211 millió Ft----Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,7013Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Kacsó András

Villa a Rózsadomb Centertől 5 percre.Kitűnő állapotú, ujjáépített családi villa 1.150 nm-es zárt kerttel, kerti pavilonnal (grillkemencével) eladó.A déli tájolású ház 3 lakószintjén összesen 5 különálló szoba található, amelyek tetszés szerint összenyithatók, ill. további szobák kialakíthatók.A földszinten előszoba + előtér, fürdőszoba, beépített (Siemens) konyha/kamra, nappali és étkező található. A nappaliból kijárat vezet a fedett, tágas teraszra.Az emeleten 4 db hálószoba, fürdőszoba, plusz külön WC helyezkedik el.3 hálószoba egy széles erkélyre nyílik, egy hálószobához külön erkély csatlakozik. A tetőtérben nagyméretű közös nappali helyiség kis erkéllyel, dolgozószoba és tágas fürdőszoba került kialakításra. A tetőtér könnyedén tovább variálható.Az alagsorban található mosó/szárító helyiség, a kazánház, tároló és garázs 2 gépkocsinak.A ház klimatizált, Viessmann központi fűtési rendszerrel.Beépített központi porszívó-, telefon-, számítógép-, TV-, riasztó- és kamerás megfigyelő rendszer 24 órás ügyelettel. A földszinti teraszt és emeleti erkélyt motoros árnyékoló fedi, a kapu és garázs automata, a gépkocsi lejáró fűtött. A kertet automata rendszer öntözi. Tökéletesen szigetelt fa nyílászárók, zajmentes enteriőr.Ideális közlekedés, áruházak, orvosi rendelő egy-egy buszmegállóra.Villa 5 minutes walk from Rózsadomb Center is for sale.The rebuilt 3 level construction shows really good condition on all 370 m2 in the green park of 1150 m2 area with irrigation system.Entering you find a lovely living room running to terrace dining room and kitchen fully equipped together with pantry as well as combined bathroom/toilet.Upstairs you can choose any of 4 sleeping rooms stepping out to large balcony with automatic shade or inside to bathroom or WC.On the second level you will enjoy a spacious common place for dining with small balcony a room for sleeping or working and a big bathroom with bathtub and shower and toilets.21st century technical solutions for central heating or air conditioning and hidden network of IT/TV and alarm system as well as the central vacuum cleaner.Main gate to the street and garage doors remote controlled driveway is auto heated.

36 (30) 944-1Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, övezetben épült. A nyugodt, csöndes környék kedvelőinek páratlan lehetőséget nyújt Budaliget Infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sincs messze a Hűvösvölgyi Stop Shop és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóház. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia és amerikai iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti, 157A,. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. HÁZ JELLEMZŐI:A családi házat 3 éve teljes körűen felújították. Nagyon jó elosztású, és adottságú házban 4 szoba található. A főbejáraton belépve találjuk a toalettet, majd mellette a fürdőszobát, szintén egy toalettel. A fürdőszobával szemben külön helyiségben található a mosókonyha, tároló résszel. A nagy ablakos világos konyhában minőségi konyhabútort építettek be. A nappali nagy ablakainak köszönhetően szintén világos, napos. Innen tudunk kilépni a nagy teraszra. A nappaliból nyílik a hálószoba. Az emeletre kényelmes lépcsőn tudunk feljutni. Tágas sarokkádas fürdőszoba lett kialakítva toalettel. A folyosóról nyílik egy kisebb és egy nagyobb hálószoba. HÁZ MÉRETEI:Lakás mérete: 136 nmTelek mérete: 607 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A ház fűtését korszerű gázcirkó biztosítja. KÖLTSÉGEK:Minden fogyasztó felé az elszámolás egyéni mérés alapján történik. Alacsony fűtési költség, mely nem haladja meg a havi 20e ft-ot.TÁROLÓ:A ház hátsó részén egy 4nm-es tároló van. Kerékpárok, kerti szerszámok tárolására kiválóan alkalmas.PARKOLÁS:A zárt kertben két autó részére van fából készült fedett garázs.IRÁNYÁR: 79,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3600Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Máriaremete patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti, melyeket pár perces sétával elérhetünk (57-es, 157-es, 257-es). A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal (956-os) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Igazi élmény ezen a környéken élni!HÁZ JELLEMZŐI:Vadonat új, igényes kilakítású, több teraszos, mindössze 2 szintes, 164 nm-es, nappali + 4 hálószobás, gyönyörű és egyben modern családi házat kínálunk eladásra, mely egy 625 nm-es telken épült. Az épületet még senki sem lakta, így új tulajdonosa elsőként élvezheti ki ennek előnyeit.Az épület alsó szintjén az életteret találjuk. Tágas nappalija és étkezőkonyhája egy térben, de mégis elszeparáltan helyezkednek el egymástól. Itt minden ablak teraszajtó, így bárhonnan ki tudunk lépni a ház hátsó részét körül ölelő 33 nm-es teraszra, ahonnan közvetlen sík kertkapcsolatunk van a jelenleg már füvesített, öntözőrendszerrel ellátott kertészre. A tágas nappaliban egy hangulatos kandallót építettek ki, valamint padlófűtés emeli a komfort érzetünket. A rengeteg ablakfelületnek és a kitűnő déli tájolásnak köszönhetően roppant világosak a helyiségek. A nagy ablakokon automata redőny, a kisebbeken kézi redőny található. Az előszobából nyílik egy kis zuhanyzó wc-vel, valmint a konyhához egy kamra is tartozik. Az alsó szinten található még egy egy állásos garázs, mely természetesen automata ajtóval ellátott. A garázs elé akár további két autóval is kényelmesen beparkolhatunk, egy kikövezett részre.A felső szintre egy világos lépcsőházon keresztül jutunk fel, itt találjuk a 4 külön nyíló hálószobát, és két fürdőszobát wc-vel, melyek egyike teljesen privát, azaz a szülői hálóból nyílik. Ehhez a szobához tartozik egy gardrobe, és egy hatalmas, kertre nyíló terasz is. Ezen felül egy közös terasz is kialakításra került, de még a fürdőből is nyílik egy kis erkély. A szobák jó méretűek, könnyedén berendezhetők, itt radiátoros fűtést alakítottak ki.A ház minden helyisége csodás zöldre néz, és kifejezetten csendes!!Az épület riasztóval, biztonsági ajtóval felszerelt. Az autóbeálló kertkapu is természetesen automatizált.A ház üres, azonnal költözhető, tehermentes.Kifejezetten ajánlom gyermekes családok részére, hiszen kiváló beosztása és a hatalmas kert miatt ideális!HÁZ MÉRETEI:Teljes méret: 164 nm (teraszok és erkély egy részének beszámításával)Ház mérete: 132 nm Teraszok, erkélyek mérete összesen 55 nmAlsó szint:- nappali: 26,7 nm- konyha-étkező: 19,5 nm- előszoba: 3,1 nm- zuhanyzó, wc: 2,3 nm- kamra: 1,8 nm- garázs: 15,5 nm- terasz: 33,2 nmBelmagasság: 2,86 mFelső szint:- szoba: 12,9 nm- szoba: 11,1 nm- szoba: 11,1 nm- félszoba: 7,5 nm- gardrobe: 2,3 nm- zuhanyzó, wc: 3,6 nm- fürdő, wc: 5 nm- közlekedő: 8,2 nm- terasz 1: 13,5 nm- terasz 2: 6,9 nm- erkély: 1,1 nmBelmagasság: 2,77 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtés cirkófűtés rendszerű, alsó szinten padlófűtéssel és kandallóval kiegészítve, felső szinten radiátorokkal.KÖLTSÉGEK:Gáz, víz és villany díjak mérőóra alapján, fogyasztástól függően fizetendők.PARKOLÁS:A ház földszintjén található garázsban lehetséges egy autóval, valamint a garázs előtti területre további két autóval is beállhatunk.Irányára: 134 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3160Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!