Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

TELEK HELYSZÍNE:Az ingatlan Buda II. kerületének külső, családi házas övezetében épült. A nyugodt, csöndes környék kedvelőinek páratlan lehetőséget nyújt. Gépkocsival 10km-en belül elérhetjük a Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sincs messze a Hűvösvölgyi Stop Shop és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóház. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia és amerikai iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat is segíti (157, 157A,A, 164), mellyel 40-50perc alatt elérhetjük a Széll Kálmán teret.TELEK JELLEMZŐI:Az 800 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6II/08 övezeti besorolású. A telek majdnem négyzet alakú. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő van. Jelenleg egy kis kőépület van rajta, ami bontandó.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Beépítés módja: szabadonálló- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6 m- Szintterületi mutató: 0,1- Zöldfelület: min. min. 75%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 800 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 2 lakásos társasház, ikerház építésére is. Irányár: 67 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült Budaligeten. Budaliget patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti, elsődlegesen a 157-es és a 157A, de az 57-es és a 257-es körjáratok is gyorsan elérhetőek. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal (956-os) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Igazi élmény ezen a környéken élni!TELEK JELLEMZŐI:A 713 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-08 övezeti besorolású. A telek majdnem téglalap alakú, az utcától emelkedik. A környéken lévő sok zöldnek köszönhetően tiszta és friss a. Jelenleg körbe van kerítve gyalogos és autós forgalomra alkalmas kapu került kialakításra. Utcafront szélessége ~19m.KÖZMŰVEK:-víz: telken-villany: telek határon-gáz: utcában-csatorna: utcábanÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:-Beépíthetőség mértéke: max.15%. -Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6m. -Legkisebb építménymagasság: 3m-Szintterületi mutató: 0,3 -Zöldfelület: min. 75%-Minimális telekméret: 1000nm-Beépítés módja: szabadonálló-Max. szintterületi mutató tetőtér/emelet: 0,1-Építhető lakásszám: 2PARKOLÁS:A parkolásra a telek környezetében van kényelmes, ingyenes és biztonságos lehetőség, illetőleg kialakítható a telken több autó számára is beálló, garázs. Vételára: 58,5 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

TELEK HELYSZÍNE:Buda II. kerületének patinás részén, a Budai tájvédelmi körzet szomszédságában, Budaligeten található az 1025 nm-es telek. A 157-es busz megállója 2 perc sétával elérhető, így a városi tömegközlekedésbe könnyen be tudunk kapcsolódni. Személygépjárművel a honfoglalás út felől könnyen megközelíthető. A Kertvárosi üzletház, a Széphalom Bevásárló központ és a Hűvösvölgyi Stop Shop , valamint kisebb közértek kínálnak bevásárlási lehetőséget. Több színvonalas iskola és óvoda is megtalálható a környéken, mint például a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium.TELEK JELLEMZŐI:Az 1025 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-08 övezeti besorolású. A telek téglalap alakú és az utcafront irányából kelet felé lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető, vagy akár lehetőség szerint a szomszédos telkekkel is összevonható. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő és örökpanorámával rendelkezik. Jelenleg egy könnyen lebontható 42 nm alapterületű faház található rajta.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: az utcában- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6 m- Szintterületi mutató: 0,3 - Zöldfelület: min. min. 75%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1025 nmSzélesség: 15 mHosszúság: 71 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas ikerház vagy családi ház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 157 nm, legnagyobb beépíthető összterület 308 nm. Irányár: 65 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: