Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

AZ ÁTADÁS TÖBB ÜTEMBEN TÖRTÉNIK 2017. SZEPT-OKT2018.MÁJUS-JÚLIUSA LAKÁSOK 50%-A ELKELT!INGATLAN HELYSZÍNE:Buda II/A. kerületének egyik legjobb levegőjű területén épül a villakert. A környező hegyek erdei ölelik körbe Budaligetet.A környéken több iskola, óvoda is található. Bevásárlásra többek közt Széphalom Bevásárló központ és a Stop Shop nyújt lehetőséget. Buszjáratok: 57-es, 257-es. Éjszakai járat: 956-os. Csend, nyugalom jellemzi a helyet.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A minimalista jellegű, kissé már szinte futurisztikus stílusú épületek egy L-alakú összefüggő telken épülnek. Minden házban 2 lakás található, egy földszinti, kertkapcsolatos és egy emeleti, teraszos. 2 háztípus készül, melyeken belül 4 féle lakásfajtából lehet választani. A kialakításnál nagy hangsúlyt fektetnek a magas műszaki tartalomra (lásd: MŰSZAKI FELSZERELTSÉG), a lakások sok üvegfelülettel, praktikus alaprajzzal lesznek átadva. A fenntartási költségek igazán pénztárca kímélőek lesznek!A lakásokhoz saját kert tartozik. LAKÁS JELLEMZŐI:A 76,44 nm lakóterületű lakás a földszinten kerül kialakításra. Ablakai a föld szintjétől a plafonig engedik be a nappali világosságot és a friss levegőt. Szobái élhető méretűek. A lakást 62 nm burkolt terasz és saját kert veszi körbe.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: Br. 76,44 nm + 61,96 nm terasz - nappali-konyha-étkező: 27 nm- szoba: 12,12 nm- szoba: 13,36 nm- közlekedő: 6,01 nm- előszoba: 6,8 nm- fürdő: 7,2 nm- WC: 1,5 nmBurkolt terasz: 61,96 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- Fűtés: Geotermikus, hőszivattyús. A többnyire mennyezeten, a hidegburkolatú helyiségekben padlótemperálással kiegészített felületfűtési/hűtési rendszer szolgáltatja.- A külső nyílászárók: 6 kamrás acélmerevítéses, szürke profil, 3 rétegű, thermo üvegezéssel, bukó nyíló vasalattal és hővédő bevonattal- Hanggátló mészkő tégla belső válaszfalak.- Központi porszívó csővezetékének kiépítése- Video kaputelefonTovábbi, részletes műszaki leírásért kérem keressen elérhetőségeim egyikén!PARKOLÁS:A parkolásra a lakáshoz megvásárolandó garázs helyen és a ház mellett is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.A garázs külön kerül elszámolásra, az ára br. 4 MFt.: Vételára a garázzsal: 65,669 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

AZ ÁTADÁS TÖBB ÜTEMBEN TÖRTÉNIK 2017. SZEPT-OKT2018.MÁJUS-JÚLIUSA LAKÁSOK 50%-A ELKELT!INGATLAN HELYSZÍNE:Buda II/A. kerületének egyik legjobb levegőjű területén épül a villakert. A környező hegyek erdei ölelik körbe Budaligetet.A környéken több iskola, óvoda is található. Bevásárlásra többek közt Széphalom Bevásárló központ és a Stop Shop nyújt lehetőséget. Buszjáratok: 57-es, 257-es. Éjszakai járat: 956-os. Csend, nyugalom jellemzi a helyet.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A minimalista jellegű, kissé már szinte futurisztikus stílusú épületek egy L-alakú összefüggő telken épülnek. Minden házban 2 lakás található, egy földszinti, kertkapcsolatos és egy emeleti, teraszos. 2 háztípus készül, melyeken belül 4 féle lakásfajtából lehet választani. A kialakításnál nagy hangsúlyt fektetnek a magas műszaki tartalomra (lásd: MŰSZAKI FELSZERELTSÉG), a lakások sok üvegfelülettel, praktikus alaprajzzal lesznek átadva. A fenntartási költségek igazán pénztárca kímélőek lesznek!A lakásokhoz saját kert tartozik. LAKÁS JELLEMZŐI:A 102,26 nm-es lakás az első emeleten kerül kialakításra. Ablakai a padlótól a plafonig engedik be a nappali világosságot és a friss levegőt. Helységei élhető méretűek. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: Br. 102,26 nm + terasz 59,81 nm- nappali-konyha-étkező: 35,62 nm- szoba: 12,40 nm- szoba: 12,64 nm- szoba: 13,80 nm- gardrób: 3,91 nm- közlekedő: 11,11 nm- fürdő: 5,41 nm- WC: 1,38 nmBurkolt terasz: 59,81 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- Fűtés: Geotermikus, hőszivattyús. A többnyire mennyezeten, a hidegburkolatú helyiségekben padlótemperálással kiegészített felületfűtési/hűtési rendszer szolgáltatja.- A külső nyílászárók: 6 kamrás acélmerevítéses, szürke profil 3 rétegű, thermo üvegezéssel, bukó nyíló vasalattal és hővédő bevonattal- Hanggátló mészkő tégla belső válaszfalak.- Központi porszívó csővezetékének kiépítése- Video kaputelefonTovábbi, részletes műszaki leírásért kérem keressen elérhetőségeim egyikén!PARKOLÁS:A parkolásra a lakáshoz megvásárolandó garázs helyen és a ház mellett is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.A garázs külön kerül elszámolásra, az ára br. 4 MFt.: Vételára a garázzsal: 84,388 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

AZ ÁTADÁS TÖBB ÜTEMBEN TÖRTÉNIK 2017. SZEPT-OKT2018.MÁJUS-JÚLIUSA LAKÁSOK 50%-A ELKELT!INGATLAN HELYSZÍNE:Buda II/A. kerületének egyik legjobb levegőjű területén épül a villakert. A környező hegyek erdei ölelik körbe Budaligetet.A környéken több iskola, óvoda is található. Bevásárlásra többek közt Széphalom Bevásárló központ és a Stop Shop nyújt lehetőséget. Buszjáratok: 57-es, 257-es. Éjszakai járat: 956-os. Csend, nyugalom jellemzi a helyet.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A minimalista jellegű, kissé már szinte futurisztikus stílusú épületek egy L-alakú összefüggő telken épülnek. Minden házban 2 lakás található, egy földszinti, kertkapcsolatos és egy emeleti, teraszos. 2 háztípus készül, melyeken belül 4 féle lakásfajtából lehet választani. A kialakításnál nagy hangsúlyt fektetnek a magas műszaki tartalomra (lásd: MŰSZAKI FELSZERELTSÉG), a lakások sok üvegfelülettel, praktikus alaprajzzal lesznek átadva. A fenntartási költségek igazán pénztárca kímélőek lesznek!A lakásokhoz saját kert tartozik. LAKÁS JELLEMZŐI:A 86,66 nm-es lakás az első emeleten kerül kialakításra. Ablakai a padlótól a plafonig engedik be a nappali világosságot és a friss levegőt. Szobái élhető méretűek. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: Br. 86,66 nm, - nappali-konyha-étkező: 33,84 nm- szoba: 12,14 nm- szoba: 12,55 nm- szoba: 14,81 nm- közlekedő: 5,09 nm- fürdő: 5,25 nm- WC: 1,35 nmBurkolt terasz: 68,78 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- Fűtés: Geotermikus, hőszivattyús. A többnyire mennyezeten, a hidegburkolatú helyiségekben padlótemperálással kiegészített felületfűtési/hűtési rendszer szolgáltatja.- A külső nyílászárók: 6 kamrás acélmerevítéses, szürke profil, 3 rétegű, thermo üvegezéssel, bukó nyíló vasalattal és hővédő bevonattal- Hanggátló mészkő tégla belső válaszfalak.- Központi porszívó csővezetékének kiépítése- Video kaputelefonTovábbi, részletes műszaki leírásért kérem keressen elérhetőségeim egyikén!PARKOLÁS:A parkolásra a lakáshoz megvásárolandó 2 garázs helyen és a ház mellett is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.A 2 garázs külön kerül elszámolásra, az áruk egyenként br. 4 MFt.: Vételára a dupla garázzsal: 77,07 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

AZ ÁTADÁS TÖBB ÜTEMBEN TÖRTÉNIK 2017. SZEPT-OKT2018. MÁJUS-JÚLIUSA LAKÁSOK 50%-A ELKELT!INGATLAN HELYSZÍNE:Buda II/A. kerületének egyik legjobb levegőjű területén épül a villakert. A környező hegyek erdei ölelik körbe Budaligetet.A környéken több iskola, óvoda is található. Bevásárlásra többek közt Széphalom Bevásárló központ és a Stop Shop nyújt lehetőséget. Buszjáratok: 57-es, 257-es. Éjszakai járat: 956-os. Csend, nyugalom jellemzi a helyet.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A minimalista jellegű, kissé már szinte futurisztikus stílusú épületek egy L-alakú összefüggő telken épülnek. Minden házban 2 lakás található, egy földszinti, kertkapcsolatos és egy emeleti, teraszos. 2 háztípus készül, melyeken belül 4 féle lakásfajtából lehet választani. A kialakításnál nagy hangsúlyt fektetnek a magas műszaki tartalomra (lásd: MŰSZAKI FELSZERELTSÉG), a lakások sok üvegfelülettel, praktikus alaprajzzal lesznek átadva. A fenntartási költségek igazán pénztárca kímélőek lesznek!A lakásokhoz saját kert tartozik. LAKÁS JELLEMZŐI:A közel 114 nm-es lakás a földszinten kerül kialakításra. Ablakai a föld szintjétől a plafonig engedik be a nappali világosságot és a friss levegőt. Szobái élhető méretűek. A lakást saját kert veszi körbe.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: Br. 113,46 nm, - nappali-konyha-étkező: 43,77 nm- szoba: 12,08 nm- szoba: 12,35 nm- szoba: 12,35 nm- szoba: 14,81 nm- közlekedő: 8,68 nm- fürdő: 5,25 nm- WC: 1,35 nmPlusz a részben fedett teraszok: 41,26 és 6,7 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- Fűtés: Geotermikus, hőszivattyús. A többnyire mennyezeten, a hidegburkolatú helyiségekben padlótemperálással kiegészített felületfűtési/hűtési rendszer szolgáltatja.- A külső nyílászárók: 6 kamrás acélmerevítéses, szürke profil, 3 rétegű, thermo üvegezéssel, bukó nyíló vasalattal és hővédő bevonattal- Hanggátló mészkő tégla belső válaszfalak.- Központi porszívó csővezetékének kiépítése- Video kaputelefonTovábbi, részletes műszaki leírásért kérem keressen elérhetőségeim egyikén!PARKOLÁS:A parkolásra a lakáshoz megvásárolandó 2 garázs helyen és a ház mellett is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.A 2 garázs külön kerül elszámolásra, az áruk egyenként br. 4 MFt.: Vételára a dupla garázzsal: 96,509 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerület egyik patinás városrészében, Remetekertvárosban található. A környék csendes, nyugodt, infrastrukturális szempontból jó. A 157-es busz megállói 4-5 perc sétára találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Széphalom Bevásárló központban van lehetőség, és számos kirándulási és szórakozási lehetőséget kínál a környék. Magas színvonalú iskolák és óvodák is találhatóak a közelben, Mint például a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű kertes ház 1990-ben épült, és 2016-ban alakították 3 lakásos társasházzá, 3 szintes. Az átakítás során az egész házat felújították.LAKÁS JELLEMZŐI:A 78nm-es FELÚJÍTOTT lakás a társasház magasföldszintjén található. A lakás fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. Az ajtón belépve az előszobába érkezünk. Innen balra nyílik a zuhanyzós, WC-s fürdőszoba. Jobbra haladva a nappaliba érkezünk, ahonnan nyílik a terasz, melynek remek adottságai vannak. Fedett résszel is rendelkezik, és panorámás a szemközti hegyekre. A nappaliból jobbra nyílik a hálószoba, és a konyha. A lakás teljeskörű felújítása most fejeződött be. A felújítás során minőségi alapanyagokat használtak. Egyedi, gondos tervezés alapján készült. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 78 nm + 40 nm terasz- Nappali: 30 nm- Szoba: 16 nm- Szoba: 12 nm- Fürdő: 4 nm- Konyha: 12 nmBelmagasság: 2,7 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A padlófűtést és a meleg viz ellátást házközponti kondenzációs kazán biztosítja. KÖLTSÉGEK:A házban nincs közös költség, a közüzemi díjak egyéni rendszer alapján kerülnek elszámolásra. A lakás fenntartási költségei kedvezők.TÁROLÓ:A lakáshoz nem tartozik tároló.PARKOLÁS:A lakáshoz tartozik egy felszíni autóbeálló is. de a ház környékén lévő közterületen ingyenes lehetőség nyílik a parkolásra.Irányár: 58 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: