Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ELEGÁNS KÖRNYÉK NAPFÉNYES, CSENDES, EXKLUZÍV LAKÁSAINGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan Buda I. kerületében, a Gellérthegy és a Naphegy találkozásánál helyezkedik el. Közlekedése kiváló, hiszen a 8-as vagy a 112-es busszal két megállóra van a Ferenciek tere, ahonnan a főváros bármely pontja könnyen elérhető. Az M1 és az M7 autópálya a pár száz méterre fekvő BAH csomóponthoz fut be. A környéken több iskola, óvoda, játszótér és sportpálya (a TF és a Czakó utcai) karnyújtásnyira található. Bevásárláskor sem kell autóba ülni, mert mindent megtalálni a közelben. A MOM bevásárlóközpont pár perc sétával elérhető. A Gellérthegyen, vagy a Várnegyed romantikus kis utcáin sétálni minden évszakban felüdülés. ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 1930-as években épült sátortetős épületet az összetartó lakóközösség szépen karban tartja. A lépcsőház kimondottan elegáns, márványborítású, szintén megóvott, karbantartott. Az épületben található mind a 26 lakás az elegáns lépcsőházból nyílik. LAKÁS JELLEMZŐI: A szépen és igényesen felújított lakás az épület legfölső szintjén helyezkedik el. Az ötödik emelettől idáig egy lépcsőfordulón lehet feljutni. A lift a magasföldszintről indul. A lakás szintjén több szomszéd nincs, az előteret ezért csak az itt lakók használják. A fontosabb helyiségek, így a szobák és a konyha a nagyméretű ablakoknak köszönhetően világosak, a szobákba reggeltől besüt a nap. A 74nm-es, nappali, hálószoba + félszobás lakás kitűnően élhető tereket kapott a felújítás előtti tervezéskor. Szépen rakott fa parketta borítja a szobákat. A fürdőszoba hangulatos, hidromasszázs kád van benne és kék-fehér csempével burkolták. A konyha bútorozott, igényes gépek szolgálják még a kényelmet. Nagyon jó lehetőség annak, aki Buda belső részén, olyan lakásban szeretne lakni, ami szükségtelenné teszi az autó-használatot, hiszen innen minden nagyon közel van. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: mért 74 nm (tulajdoni lapon csak 69nm-es a lakás)- nappali: 26 nm - szoba: 19 nm - félszoba: 10 nm - konyha: 12 nm előszoba- fürdőszoba- WC: 1 nm - kamra: 1,1 nm Belmagasság: 2,55 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A fűtést és melegvizet turbo kombinált gázcirko biztosítja. A lakás egyedi mérésre alkalmas vízórával rendelkezik. KÖLTSÉGEK: - Közös költség: 15.200 Ft, amely magában foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást. - Minden egyéb havi rezsi a mérőórák alapján mért fogyasztás alapján fizetendő.MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Társasházzal egyeztetve - a lakás fölötti tetőtér megvásárlásával belső kétszintessé bővülhet a lakás. Itt akár tetőteraszt is lehetne építeni... TÁROLÓ: A közös pincében egy kb. 8 négyzetméteres, száraz tároló rész tartozik ehhez a lakáshoz. PARKOLÁS: A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Irányár: 44,99 MFt Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, az I. kerületben, a Naphegy egyik csendes utcájában található. A 105, 178-as busz megállói 200 méteren belül találhatóak, így rövid időn belül bejuthatunk a belvárosba. Minden lényegesebb csomópont, egyetemek 15-20-percen belül elérhetőek tömegközlekedéssel. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Spar kínál lehetőséget. A MOM Park és a Mammut Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol a bevásárlás mellett sportolási és szórakozási lehetőségek is adottak. A közelben óvodák, iskolák, játszóterek található.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű sátortetős társasház az 1960-as évek körül épült, földszint +3 szintes. A házban 12 lakás van. A társasházon új tető van és a fő vezetékek is ki lettek cserélve, jó állapotban van a folyamatosan karbantartásnak köszönhetően. LAKÁS JELLEMZŐI:Befektetésnek, első közös otthonnak vagy egyetemistáknak kiváló választás. Testnevelési Főiskola 10 perc sétára. A 46nm-es lakás, a társasház földszintjén található, ahova a zárt lépcsőházon keresztül jutunk be.Az ajtón belépve az előszobába érkezünk, ami egyben a konyha is, ennek ellenére kifejezetten tágas. Az előszobából érhető el minden helyiség. Szemben kádas fürdőszoba, jobbra a tágas nappali, balra pedig a hálószoba található. A fürdőszoba kivételével minden helyiség ablakos. 5 éve teljes felújításon esett át a lakás, 1 éve új cirkót szereltek fel, ami minden jelenlegi rendeletnek megfelel. A lakás jelenleg nem lakott, egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Az árban benne van a szép és jól felszerelt beépített konyhabútor, gépesítve villanysütővel, főzőlappal és mosógéppel. Többi bútor megegyezés szerint.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 46 nm- Nappali: 17 nm- Fürdő: 4nm- Konyha: 9nm- Hálószoba: 12 nm- Előtér: 4 nmBelmagasság: 2,8 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet gáz (cirkó) biztosítja. Vízórával rendelkezik a lakás, így választható a fogyasztás alapú elszámolás is. A jelenlegi tulajdonos a vízdíj közös költségben való megfizetését választotta. KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 13.000Ft, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, szemétdíjat, takarítást.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját, zárt tároló.PARKOLÁS:Az utcán, ház előtt lehet parkolni.Irányár: 29,5 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

I. kerület BELBUDA KRISZTINA TÉRNÉL, 1908-ban épült, folyamatosan karbantartott, jó állapotú, felújított, masszív, LIFTES polgári házban RITKASÁGSZÁMBA menő, 5.LEGFELSŐ emeleti, 255 nm hasznos alapterületű, ERKÉLYES, körbenapozott, ELVEHETETLEN, ÖRÖK, KÖRPANORÁMÁS, nagy belmagasságú - 3,6 m - duplakomfortos, hatalmas terekkel rendelkező, igény szerint alakítható - akár 2 lakássá is felosztható-, azonnal költözhető, közepes-felújítandó állapotú tehermentes lakás eladó.Belső falak könnyedén mozgathatók, a lakás jelenleg is két bejárattal rendelkezik a lépcsőházból. JELENLEG NINCS AZ INGATLANPIACON AZ I.KERÜLETBEN ILYEN NAGY MÉRETŰ, EGY LAKÓSZINTES, ILYEN PARAMÉTEREKKEL, ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ POLGÁRI LAKÁS!Az épület folyamatosan karbantartott. A homlokzat, a tető, a lépcsőház, a kapualj, a lift a közelmúltban felújításra került.A lakás zárt lépcsőházból nyílik, a legfelső, 5. emeleten található. Ilyen magasra az utcazaj már nemigen jut fel, de gyönyörű örök panoráma nyílik a Budai Várra, a Krisztina térre és a templomra, a budai hegyekre a Sas hegytől a Hármas-határ hegyen át a gellérthegyi Szabadság szoborig.A lakás dupla saroklakás, három oldalra néz, valamelyik oldalról mindig besüt a nap. Mind a hat szoba nagy alapterületű, 25 és 40 m2 közöttiek, a belmagasság 3,60 m.A lakás műszakilag felújítandó, de a szerkezeti- és a bontható válaszfalak szerencsés elhelyezkedése miatt sokrétűen átalakítható – luxus lakássá, irodává, magánrendelővé.Jól megosztható 2 három szobás, vagy egy nagyobb és egy kisebb lakásra. Ez a megoldás jó lehet kétgenerációs családoknak is szeparált, mégis együtt lakásra.Kimondottan jó tömegközlekedés, infrastruktúra! Remek ellátottság! Minden egy helyen!Érdemes megnézni!

INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan Buda I. kerületében, a Gellérthegy és a Naphegy találkozásánál helyezkedik el. Közlekedése kiváló, hiszen a 8-as vagy a 112-es busszal két megállóra van a Ferenciek tere, ahonnan a főváros bármely pontja könnyen elérhető. Az M1 és az M7 autópálya a pár száz méterre fekvő BAH csomóponthoz fut be. A környéken több iskola, óvoda, játszótér és sportpálya (a TF és a Czakó utcai) karnyújtásnyira található. Bevásárláskor sem kell autóba ülni, mert mindent megtalálni a közelben. A MOM bevásárlóközpont pár perc sétával elérhető. A Gellérthegyen, vagy a Várnegyed romantikus kis utcáin sétálni minden évszakban felüdülés. ÉPÜLET JELLEMZŐI: Az 1920-as években épült sátortetős épületet az összetartó lakóközösség szépen karban tartja. LAKÁS JELLEMZŐI: A szépen és igényesen felújított lakás az épület legfölső szintjén helyezkedik el. A fontosabb helyiségek világosak, a szobákba reggeltől besüt a nap. A 70nm-es, nappali, hálószoba + félszobás lakás kitűnő minőségben felújított.A konyha bútorozott, igényes gépek szolgálják még a kényelmet. Nagyon jó lehetőség annak, aki Buda belső részén, olyan lakásban szeretne lakni, ami szükségtelenné teszi az autó-használatot, hiszen innen minden nagyon közel van. LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: mért 70 nm- nappali: 22 nm - szoba: 19 nm - félszoba: 10 nm - konyha: 12 nm - előszoba - fürdőszoba - WC: 1 nm - kamra: 1,1 nm Belmagasság: 2,75 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A fűtést és melegvizet gázcirkó biztosítja. A lakás egyedi mérésre alkalmas vízórával rendelkezik. KÖLTSÉGEK: - Közös költség: 19.000 Ft, amely magában foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást. Minden egyéb havi rezsi a mérőórák alapján mért fogyasztás alapján fizetendő. TÁROLÓ: nincsPARKOLÁS: A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Irányár: 42 MFt

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!