Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Buda II. kerületében, Vízivárosban helyezkedik el. A Margit körút és a Széll Kálmán tér közelsége által kiemelkedően frekventált területe ez a II. kerületnek. Ugyanakkor az épület a nyugodt, könnyen megközelíthető Kandó Kálmán utcában található, ahol parkolásra is van lehetőség. Tömegközlekedéssel Pestről és Budáról is egyszerűen elérhető az ingatlan. Néhány perces sétára találhatók a 4-es, a 6-os, a 17-es, a 19-es és a 41-es villamosok megállói.Éttermek, bankfiókok, orvosi rendelő, illetve a Mammut Bevásárlóközpont és a II. kerületi Polgármesteri Hivatal közelsége révén minden olyan szolgáltatás megtalálható, ami a napi ügyintézést segíti. Kikapcsolódáshoz kellemes felüdülést ígér a Király Gyógyfürdő, vagy a Millenáris park és a Mechwart liget zöldje.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A nagykövetségek, műemlékházak szomszédságában elhelyezkedő 5 szintes Bauhaus stílusú házat nemrégiben renoválták. A téglaépítésű társasházban 20 lakás kapott helyet. A lépcsőház is jól karban tartott. A közlekedést az épületben lift könnyíti meg.LAKÁS JELLEMZŐI:A jelenleg irodaként üzemelő polgári jellegű lakás az épület félemeletén helyezkedik el. A lépcsőházból egy külön rácsos ajtón kell áthaladnunk a belső udvar mellett, hogy a lakás ajtajához érjünk. Az ajtón belépve egy kis előtérbe érkezünk. Jobbra nyílik két félszoba, melynek egyike korábban a konyha helye volt. Ez bármikor visszaállítható, mert a víz-gáz bekötési pontokat megtartották. Ebből a helységből (jelenleg szekrény takarja) és az előszobából is megközelíthető a kamra vagy irattároló. Az előszobából balra lépünk be a jelenleg recepcióként működő szobába, melynek ablaka a belső udvar felé néz.Innen nyílik a két, utcai kilátású tágas, elegáns nagyszoba. Ezeknek a szobáknak párnázott, vörös bőrburkolata van. A jobboldaliból nyílik a káddal, mosdóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba. Az előszobából nyílik a vendég WC, mely irodai funkció esetén nagy előnyt jelent. A WC, a fürdőszoba és a kamra is a lichthofra néz és oda szellőzik. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 80nm - szoba: 20,5nm- szoba: 20nm- szoba (recepció): 11,7nm- félszoba: 7,7nm- félszoba: 5,8nm- előszoba: 4nm- fürdő: 3,7nmBelmagasság: 2,9 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést gázkonvektorok, a melegvíz ellátást gázbojler biztosítja.KÖLTSÉGEK:A közös költség 22.000 Ft, amely magába foglalja a vízdíjat, a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a lift működtetését, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást.PARKOLÁS:A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.Irányár: 44,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0620,9460Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda I. kerületében a Vízivárosban található az ingatlan. Remek infrastruktúra és nagyon jó közlekedés jellemzi a környéket. 5 perc kellemes sétával elérhető a 2-es metró valamint a BKK számos buszjárata is. A közelben található a Mammut bevásárló központ, valamint a Széll Kálmán tér ahol bevásárlásainkat és hivatalos ügyeinket egyaránt elintézhetjük. A körúton közlekedő 4-6-os villamosra szállva 10 percen belül Pest belvárosába érhetünk.ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű lapos tetős, 5 emeletes, társasház, a 80-as években épült. A tető jó állapotú a ház rendezett, jól karbantartott. ÉTTEREM JELLEMZŐI:50-60 fő befogadására alkalmas, jelenleg is működő vendéglátóhely. Utcai bejáratos, félszuterén, jól bejáratott, teljesen berendezett, minőségi bútorokkal és eszközökkel felszerelt. A berendezés a vételár részét képezi. Jelenleg bérlő van benne, befektetésként és saját használatra is egyaránt eladó.ÉTTEREM MÉRETEI:Teljes méret: 78 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vízellátást gáz cirkó kazán berendezés biztosítja. KÖLTSÉGEK:Közös költség 14500 Ft, minden fogyasztás egyedileg mérhetőPARKOLÁS:A parkolásra az utcán közterületen v a lehetőség Irányár: 29,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,6465Mutat

BUDAI VÁRNÁL, JÓ ÁLLAPOTÚ, 269 nm BELSŐ EGYSZINTES CÉGKÖZPONT I. Kerületben a BUDAI VÁR KÖZVETLEN VONZÁSKÖRZETÉBEN, csendes utcában, 1940-es években épült, JÓ ÁLLAPOTÚ, 15 lakásos TÁRSASHÁZ FÖLDSZINTJÉN kínálunk eladásra egy K-i tájolású, BELSŐ EGY SZINTEN ELHELYEZKEDŐ, JÓ ÁLLAPOTÚ, 269 nm ALAPTERÜLETŰ, CÉGKÖZPONTOT.Az ingatlant 1996-ban újították fel teljes körűen. A helyiségbe egy NAGY ÜVEGPORTÁN KERESZTÜL juthatunk be, amivel szemben jelenleg egy recepciós pult található. DUPLA GARÁZS tartozik az ingatlanhoz (autók egymás mögé tudnának parkolni), amit jelenleg raktározásra használ a jelenlegi tulajdonos, de az ÉPÜLET ELŐTT IS VAN PARKOLÁSI LEHETŐSÉG. A helyiség jelenleg bemutatóterem, raktározás, és irodai célt szolgál, de az ingatlan alkalmas lehet magánklinika, cégközpont, iroda, fitneszterem…..stb. célra is. Riasztó távfelüegyelethez bekötött, klimatizálás az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően nem szükséges, mivel a legnagyobb nyári kánikulában sem megy a hőmérséklet 25 fok fölé. Mivel SOK A VÁLASZFAL, ezért NAGYON JÓL ALAKÍTHATÓ A BELSŐ TÉR.Nyílászárók típusa: Fa (ablakok) DUPLA HŐSZIGETELT, Fűtés: CIRKÓ, meleg vizet 2 villanybojler biztosítja. Belmagasság: 2,8 m, Vízóra van, de a KÖZÖS KÖLTSÉG TARTALMAZZA A VÍZFOGYASZTÁS EGY RÉSZÉT. Közös költség: 38.500 Ft/hó, mely magában foglalja a vízfogyasztás egy részét, a felújítási alapot (Fundamenta előtakarékossággal rendelkezik a társasház) és a közös képviselő járandóságát. Kukaszállítás 7400 Ft/hó. Közlekedés: Várbusz gyalogosan 5 percre, busszal a megújuló Széll Kálmán tér (volt Moszkva tér) szintén 5 perc alatt érhető el.TISZTELT VÁSÁRLÓ!Hitelre van szüksége? Mi tudjuk a megoldást! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, csak nálunk elérhető konstrukciók!TISZTELT ELADÓ!Eladó ingatlana van?  Forduljon hozzánk bizalommal!

GYÖNYÖRŰ ÉTTEREM BÉRLETI JOGA ELADÓ A TABÁNON!!!INGATLAN HELYSZÍNE:Az I. kerületben, a Tabánban található. Tömegközlekedés rendben van, hiszen az 5-ös és 178-as buszok megállója 1 percen belül találhatóak, de a 19, 41 és 56-os villamosok megállója és a 7-es busz megállója is kb. 5 perceken belül elérhetőek Autóval az Erzsébet hídról, de a Széll Kálmán tér felől is rövid időn belül megközelíthető.AZ ÉTTEREM JELLEMZŐI: Az összesen 186 nm alapterületű, jól működő étterem a földszinten található, akadálymentes, utcai bejárattal. A fölszinten található üzlettér 124 nm-es, míg a pincetároló 57,1 nm összterületű. A vendégtérben 60 főnek lehet biztosítani ülőhelyet, további 20 főt lehet kiültetni az étterem előtti közterületre, amely tavasztól őszig remek vendégcsalogató! A jelenlegi étterem kialakítása 17 éve történt meg. A vendégtér és az eladó pult szép állapotú, elegáns, de a kiszolgáló helyiségek is szép állapotnak örvendenek! Budapest egyik legszebb részén, remek befektetési lehetőség!!!Eladó a cég, amelyhez csak az étterem tartozik. Természetesen beleértendő a teljes berendezés, valamint igény szerint a személyzet is megoldható. Csak egy jól menő üzletet kell átvenni!AZ ÉTTEREM MÉRETEI:Az étterem méretei az alaprajzon láthatóak.Belmagasság: 3,2 és 3,6 méter között változik.MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Az étterem fűtését církófűtés (Vaillant) adja+ 120 literes meleg víztároló került kiépítésre.. Nagyteljesítményű elszívók, légkondicionálók kerültek beépítésre, amelyek a ház tetejére kerültek felvezetésre! Riasztó-és kamerarendszer került kiépítésre. Az étterem a mai szabályoknak teljes mértékben megfelel, minden engedéllyel rendelkezik.TÁROLÓ:A pinceszinten található 57,1 nm-es tároló. Itt lett kialakítva a személyzeti öltöző, WC valamint zuhanyzó is.PARKOLÁS:A parkolás utcán, közterületen megoldható. A környék fizetőövezet.Vételár: 39 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 budai ingatlanunk közül.

INGATLAN HELYSZÍNE:Budán az I. kerületben a Vízivárosban található az ingatlan. Remek környék, séta távolságra a vártól, és a Budai vártól. Mind autóval mind tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető. A közelben jár a 41-es és a 19-es villamos, a Batthyány tér 5 perc gyalog, innen számos busz indul a város minden pontja felé, és még a 2-es metróra is felszállhatunk. Autóval megközelíthető a Lánchíd vagy a Margit híd felől a rakparton haladva, illetve a Fő utcábólÉPÜLET JELLEMZŐI:A földszint+4 emeletes sátortetős társasház kívül és belül jó állapotú. Bármilyen üzleti tevékenységre nyitottak. A 15 lakásos, liftes társasházat békés lakóközösség lakja.ÜZLET JELLEMZŐI:A 28 nm-es üzlethelyiség, utcai bejáratos, kellemes hangulatú, a 4,1 méter belmagasság megengedi a galéria kialakítását, amit ki is használtak a mostani tulajdonosok. Működött már itt utazási iroda, ingatlaniroda is, de az adottságai miatt lehet akár cukrászda, street food ételbár, kisbolt üzemeltetetésére is ideális! az üzlet tér mögött egy kis mosdó, wc lett kialakítva.Az üzlet üresen eladó, a képen látható berendezés megegyezés tárgya!ÜZLET MÉRETEI:Teljes méret: 28 nm+ 7 nm-es galériaMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Az üzlethelyiségben házközponti fűtés lett kialakítva, a villany, víz egyedi mérős, riasztó ki van építve. Internet: UPC, illetveis be van húzva.Műszakilag, esztétikailag hibátlan állapotú!KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 14.000.-Ft a fűtéssel együtt.- A többi fogyasztás, mérés szerint.PARKOLÁS:A parkolás a környéken fizetős.Irányár: 17,5 Mft--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!