Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Budapest nyüzsgő belvárosában, BELBUDÁN, a Lánchíd budai hídfője mellett, a Clark Ádám tér, Bem rakpart és a Duna szomszédságában, a Budai Vár alatt, turisztikailag kiemelt, frekventált helyen ÜZLETHELYISÉG ELADÓ!A több funkciós, üvegportálos ingatlan 250 nm-es, földszinti, közvetlen utcai bejárattal és külön gazdasági bejárattal is rendelkezik, 3 szintes, alápincézett, teljes körűen felújított, műszaki és esztétikai állapota kiváló, klimatizált, bekamerázott, távfelügyelethez bekötött riasztóval ellátott.Több méter hosszú utcafrontja hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik.Az ingatlan jelenleg orvosi rendelőként üzemel, de elhelyezkedésénél és adottságánál fogva több funkcióra is ( akár vendéglátási, kereskedelmi,szolgáltatási célra, vagy irodának) egyaránt alkalmas! KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG a turisztikai helyek ill. az új kormánynegyed közvetlen közelében!BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 204970

A megelevenedő történelem a modernitással karöltve. Ez jellemzi ezt a matuzsálemi villát mely a csodák palotájának is beillik, hiszen a barokk stílusú ódonságot egy röpke húsz évvel ezelőtti teljes körű felújítás követte. A valódi tündöklése ennek a 400 nm2-es villának ekkortól datálódik amikor riasztó,telefonközpont,elektromos redőnyök, automatikusan forgatható parabola antennák, automata kapurendszer, egykulcsos zárrendszer került beépítésre. A nemes csillogást a három fatüzelésű kandalló emeli, a hosszú téli esték kedvelőinek nyújt választási lehetőséget, hogy melyik hubbogó kandalló előtt melegedik az új tulajdonos. A meleg nyarak hűsítő pillanatait segíti a szuper gépesített medence a 1102nm-es csodával határos kertben. A mediterrán életérzésben nagy segítség lehet a nyugati fekvésű 34nm-es terasz a medence mellett.A szuterénban dupla garázs, medencegépezet, hőközpont, gardrób és háztartási helység, szauna szoba található.A kimondottan reprezentatív jellegű bejárat a télikerten keresztül vezet a nappali-étkező helységébe. Itt található egy tökéletesen praktikus konyha és spájz van. Az első emeleten egy faburkolatos dolgozószoba áll az új tulajdonos rendelkezésére a mindennapos irodai feladatok teljes körű ellátása mellett. Ugyanezen az emeleten két hálószoba és két fürdőszoba és egy 10nm-es terasz kapott helyet.A 6 méter belmagasságú kupola szerkezetű tetőtér egy teljesen egységes tér amelyet természetesen újabb két szobává lehet alakítani az esetleges kívánalmaknak megfelelően .Jelenleg a kupola alatt egy teakonyha és bárpult működik a vendégek fogadására. Akiket az innen nyíló budai hegyekre néző teraszra invitálhatunk a közös baráti beszélgetések alkalmával. S akinek ez még mindig nem elég a másik oldalra fordítva tekintetünket a Királyi Palota és a Vár látható ebből a palotából.

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda I. kerületében, a Budai várnegyed alatt található ez az ingatlan. A közlekedés mind gépjárművel mind tömegközlekedéssel egyszerű, a közelben számos busz, villamos, metró és hév járat könnyíti meg az eljutást Buda és Pest bármely részére. A Széll Kálmán tér és a Batthyány tér kényelmes sétával 15 perc alatt elérhető. Minden egy helyen megtalálható, közel az ingatlanhoz van óvoda, iskola és több gimnázium is. A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ is könnyen megközelíthető, ahol minden megtalálható a mindennapi ügyintézéshez, bevásárláshoz, valamint a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek is adottak.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű, sátortetős, 4 szintes társasház az 1920-es években épült. Lift az épületben nincsen. A homlokzatot újrafestették a földszinten, illetve a belső zárt udvarban is, amin keresztül az ingatlan megközelíthető. A társasház kamerával felszerelt.LAKÁS JELLEMZŐI:Az eladásra kínált ingatlan egy 76 nm-es, 3 szobás, felújított, földszinti lakás. A helyiségek közlekedőn keresztül közelíthetőek meg, a szobák egybe is nyílnak. A szobák tágasak, kényelmes életteret biztosítanak és a sok nyílászárónak köszönhetően világosak. A fürdőszoba zuhanyzókabinnal felszerelt. A felújítás során a helyiségeket, az ablakokat újra festették. A közlekedő, WC, fürdő és a kamra új burkolatot kapott, a szobákban a padlót helyreállították. A lakás elhelyezkedésének és elosztásának köszönhetően kiválóan alkalmas irodának, rendelőnek is, a felújítás előtt is irodaként működött. LAKÁS MÉRETEI:- szoba: 21,3 nm- szoba: 17,9 nm- szoba: 15,8 nm- fürdő: 3,1 nm- WC: 1 nm- konyha: 5,8 nm- közlekedő: 9,8 nm- kamra: 1,3 nmBelmagasság: 3,3 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakás fűtését gázcirkó biztosítja. Külön vízóra a lakásban nincsen, de igény szerint felszerelhető. A lakás riasztóval is felszerelt.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 13.000 Ft, mely tartalmazza a vízfogyasztás-, szemétszállítás-, a lépcsőház-takarítás költségeit. TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy 8nm-es saját használatú tároló rész.PARKOLÁS:A parkolásra a ház előtti közterületen van lehetőség, az övezet fizetős, de önkormányzati engedéllyel díjtalan.Irányár: 39,8 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

NAPHEGY oldalában STÍLUSOS IRODA ELADÓ!!! A felújítás alatt lévő BAUHAUS épületből korszerű irodaházat alakít ki a fejlesztő, melyet kulcsrakész állapotban ad át. A csatolt tervrajzok a tervezett állapotot mutatják. A kiviteli tervek véglegesítése most folyik. A felújítási munkák ugyan már folyamatban vannak, de a belső alaprajzi elrendezés és belső építészeti kialakítás még a leendő tulajdonos igényeinek megfelelően formálható.Az ingatlanhoz a tulajdoni lap szerint 2399 m2 telek tartozik. Az eladásra kínált ingatlanrész a felújított épületből és 1000 m2 telekből áll - a telekmegosztás jelenleg folyamatban van. Az épület utcafronti telekrészén igény szerint -- minimum 4 db -- nyitott gépkocsibeálló kialakítására van lehetőség. Az épület hivatalos területe a tervek szerint 566 m2. A földszinti fedett terasz közel 70 m2, az emeleti tetőterasz 150 m2. A jelenlegi tervekben a földszinten a korábbi fedett terasz beépítése szerepel, ezzel a valódi alapterület közel 640 m2. A földszinten a hasznos terület 253 m2, a terasz 69 m2, az emeleten az irodaterület 100 m2, a tetőterasz 150 m2. Az alagsorban a négy legnagyobb -- közel 30 m-es -- helyiség rendelkezik kétoldali természetes megvilágítással, így ezek nem csak raktárként, de konditeremként, tárgyalóként, közösségi "zsibongó" térként, műhelyként, vagy akár -- alacsonyabb-értékű, hosszabb-távú tartózkodást nem igénylő tevékenységhez -- irodaként, is hasznosíthatóak. A teraszok felével kalkulálva a valódi alapterület 640 m2. A teljes épület klímáját központi fűtő- és hűtő-rendszer valamint friss levegő-befúvásű szellőző-rendszer szolgáltatja. A külső nyílászárók három-rétegű üvegezése biztosítja, hogy nem szűrődik be a forgalom zaja. Az épület nagyon közel esik a Hegyalja út Erzsébet híd és BAH Csomópont közé eső szakaszához, így az M1-es és az M7-es bevezető szakaszáról könnyen elérhető. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető - a Belvárosból a 8-as, 112-es, 127-es és 178-as buszokkal, melyek a metróhálózathoz is jó kapcsolatot biztosítanak.BEFEKTETŐKNEK!!!! Az építtetető saját cége számára is hajlandó kibérelni 4 éves határozott idejű szerződés keretében !!!!

Budapest nyüzsgő belvárosában, BELBUDÁN, a Lánchíd budai hídfője mellett, a Clark Ádám tér, Bem rakpart és a Duna szomszédságában, a Budai Vár alatt, turisztikailag kiemelt, frekventált helyen ÜZLETHELYISÉG ELADÓ!A több funkciós, üvegportálos ingatlan 250 nm-es, földszinti, közvetlen utcai bejárattal és külön gazdasági bejárattal is rendelkezik, 3 szintes, alápincézett, teljes körűen felújított, műszaki és esztétikai állapota kiváló, klimatizált, bekamerázott, távfelügyelethez bekötött riasztóval ellátott.Több méter hosszú utcafrontja hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik.Az ingatlan elhelyezkedésénél és adottságánál fogva több funkcióra is ( akár vendéglátási, kereskedelmi,szolgáltatási célra) egyaránt alkalmas! KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG a turisztikai helyek ill. az új kormánynegyed közvetlen közelében!BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 204375

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!