Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Buda legszebb részén eladó egy rendkívüli panorámájú 2067 nm alapterületű szálloda és egészségközpont 11025nm-es, parkosított, gondozott, ősfás területen. A főépület emeletein összesen 20 szoba van kialakítva(apartman jellegűek is) külön fürdőszobával. A földszinten előcsarnok, étterem, bár, konferenciaterem és egy kisterem lett kialakítva. A konyha 100-120 fő ellátására alkalmas. A főépület mellett található kis-házban további 7 szoba található, mellékhelyiségekkel. A kis-házban található az épületegyüttes fűtését és meleg-víz ellátását biztosító kazánház. A bejárattól burkolt gépkocsibehajtó vezet a kis-ház előtt kialakított, szintén szilárd burkolattal ellátott ill. kővel felszórt parkolóba. A környező ingatlanok jellemzően lakóingatlanok, villaépületek. In one of Buda’s most beautiful location, with astonishing panoramic view, a 2067 sqm hotel and wellness facility is for sale. Based on a 11025 sqm plot, surrounded with a natural forest and garden. The main building consist of 20 rooms in three floors, some of them are built apartment like, with own bathrooms. Ground floor consists of a welcome hall, restaurant, bar, Conference room, and a medium sized ball-room. The kitchen is capable of serving 100-120 guests at a time. Next to the main building is a separate guest house with further 7 rooms with own water blocks. the guesthouse houses the furnace for the main building’s heating and hot water support as well. from the entrance to the plot there is a pavement road to the main building and to the guest house, ending in a parking area covered with grit.

06-30/914-77Mutat

Ha-Ga Ingatlanforgalmazó Kft.

Gábor Alice

A 11. kerület egyik forgalmas csomópontjához közel kínálom eladásra ezt a 6 szintes, neves építész stúdió által tervezett üzleti ingatlant.Az épület jó elhelyezkedésű és megközelítésű, tömegközlekedési szempontból is könnyen elérhető helyen található, ezért számtalan hasznosítási lehetőségre alkalmas.Cégközpontnak, exkluzív bemutatóteremnek, irodának, oktatási célra, kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységre is kiváló teret biztosít.A telek alapterülete 1073 nm, két utcára is nyíló bejárattal rendelkezik, mindkét irányból adott a gépjárművel történő behajtási lehetőség.Az épület 6 szintes, az egyes szintek a lépcsőházban található lifttel érhetők el. Minden szinten külön vizesblokk található.Az ingatlan központi fűtésrendszerrel, klímával és szellőztető rendszerrel felszerelt.Az épület szintjei:-1 szint: 403 nm (alagsor, külön bejárattal)Földszint: 193 nm1 emelet: 193 nm2 emelet: 193 nm3 emelet: 164 nm + 73 nm terasz4 emelet: 83 nm (iroda, konyha, fürdő) + 18 nm gépészetÖsszesen: 1264 nm + 73 nm teraszAz egyik utca felöli bejáratnál porta, tároló helység található, melyből külön lifttel és lépcsővel lehet lejutni a belső udvarra és az alagsorba. Területe kb.18 m2. A porta előtt az utcán 102 nm utcafronti saját tulajdonú parkoló került kialakításra.Az udvaron 84 nm fedett parkoló, továbbá ezen kívül a beépítetlen területen parkolásra alkalmas és kiépített burkolat található.Eladási ár: 590 Millió FtBérlet: 12 Euro/négyzetméter + áfa / hóHa az ajánlat felkeltette érdeklődését, tekintse meg személyesen is!További kérdések és időpont egyeztetés esetén várom hívását!

+36 30 389 1Mutat

Gold House Ingatlan és Hitelcentrum

Nyírő Krisztina

INGATLAN HELYSZÍNE: A XI. kerületben a Bartók Béla úton a Karinthy Színház közelében található. Autóval is könnyen megközelíthető a Bartók Béla úton. A tömegközlekedése is kiváló, hiszen a 1 percre található villamosmegálló, így a belváros könnyen elérhető.ÉPÜLET JELLEMZŐI: A sátortetős, téglaépület földszint + 3 emeletes. Az 1940-es évek elején épült. Az épület homlokzatának felújítását a társasház majd a tetőtér értékesítéséből finanszírozza. Az épület gáz-és villanyvezetékei felújításra kerültek a közelmúltban.ÜZLET JELLEMZŐI: Az utcafronti üzlet 240 nm-es alapterületű és alatta az alagsorban födémáttöréssel összekötve pluszban még 104 nm területű pince található. Összesen 4 bejárattal rendelkezik, remek elosztásának és nagyméretű utcai üvegportáljainak köszönhetően kiváló lehetőséget nyújt a reklámozásra. A Móricz Zsigmond körtér, a Kosztolányi Dezső tér valamint a Kelenföldi pályaudvar vonzáskörzetében található. A nagy terek megoszthatóak, akár több üzlet is kialakítható!AZ INGATLAN MÉRETEI: - üzlet: 240 nm- alagsor: 104 nmBelmagasság: - 4,8 m, álmennyeznél 3,7 m.MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- falazat: tégla falazat- fűtés: gázkazánnal biztosított, új fűtőtestekkel- vízóra: külön vízórákkal rendelkezik- ipari áram rendelkezésre állKÖZÖS KÖLTSÉG:- 70.000 Ft/hóPARKOLÁS: A társasház előtti területen biztonságosan, több autó elhelyezésére van lehetőség.Az ingatlan tehermentes, a vételárat kifizetve azonnal birtokba vehető.IRÁNYÁRA: 59,8 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 budai ingatlanunk közül.

0670,6174Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Beleznay Zsolt

Rákospalota kertvárosi részén található ez a kivételes adottságokkal rendelkező nagypolgári kúria.A tekintélyes alapterületű ház 2005-ben teljes felújításon esett át. Kiváló minőségű és korszerű anyagok felhasználásával, korunknak megfelelő technikai fejlesztésekkel került kialakításra. XPS külső hőszigetelés, modern gázkazán, teljes tető hőszigetelés és héjazat csere, új eresz rendszer, belső csövek-vezetékek kicserélve és így tovább.. Az épület kívül-belül igényes és esztétikus állapotban van, új lakójának legfeljebb egy tisztasági festésről kell gondoskodnia.A ház ablakai minden égtáj felé nyílnak, így az enteriőr minden napszakban világos. Az extra vastag falaknak és a remek energetikának köszönhetően a ház nyáron kellemes hűvös, télen pedig jó meleg. Ennek ellenére minden helyiség klímázott. A professzionális klímaberendezések és az emeleti gépesített konyha a vételár részét képezik!A ház egyik terasza dél-keleti a másik nyugati fekvésű, így minden napszakban élvezheti előnyeiket. Az ingatlan az utóbbi években céges központként funkcionált, így kialakítása ennek megfelelően történt. Jelenleg tökéletes helyszín cég-bázisnak, irodának, oktatási központnak illetve számtalan egyéb üzleti célra.. Tökéletes adottságai révén (frekventált de mégis csendes elhelyezkedés, igényes és nívós kialakítás, szabadon alakítható enteriőr..) ideális választás!A házat saját, szépen ápolt kert veszi körül, amely a hatalmas tuják révén teljesen privát ?védett a tekintetektől. A keleti oldalon terjedelmes járókővel burkolt rész számos autó parkolását lehetővé teszi, a kétállásos garázs pedig e mögött helyezkedik el.A ház mellett mindössze 1-1 szomszédos családi ház található, kedves és csendes szomszédokkal. A környék ötvözi a kerület előnyeit, zöldövezeti ám mégis könnyen megközelíthető, a 12-14es villamosok, a 104es busz, valamint vonatmegálló a közvetlen közelben található. A belváros éjjel-nappal 20 perc alatt elérhető!Az ingatlan ezen a vételáron egy kihagyhatatlan ajánlat. Ha késlekedik, könnyen lemaradhat róla!További információ és fényképek az ingatlanról a Zuglói Ingatlan Centrum saját honlapján elérhetőek!

0620,5791Mutat

Zuglói Ingatlan Centrum

NAGY BELMAGASSÁGÁNAK KÖSZÖNHETŐEN BŐVÍTHETŐ!Az ár akciós, 2017. június 30-ig érvényes!INGATLAN HELYSZÍNE: A XI. kerületben Kelenföldön található az iroda. Autóval könnyen megközelíthető a Bartók Béla út felől. Tömegközlekedése kiváló, hiszen a közelben van a 41-es, 49-es villamos megállója, illetve a 4-es Metro. Innen pár perc alatt elérhető a Móricz Zsigmond körtér illetve a Kelenföldi pályaudvar.ÉPÜLET JELLEMZŐI: Az irodaegyüttes egy önálló épületben helyezkedik el az épület teljes mértékben kiváló állapotban van. A ház egész gépészete a mai kor fejlett technológiájának felhasználásával rendelkező berendezésekkel lett kialakítva.IRODAHELYISÉG JELLEMZŐI: A 359 nm-es összterülettel rendelkezik az ingatlan. A irodák klímával felszereltek, saját, önálló fűtésű / hűtésű (fan-coil rendszer), riasztóberendezéssel védett, telefonközponttal, kiépített számítógép hálózattal, szintenként önálló vizesblokkokkal (2-2 db női/ffi. WC, tusoló), teakonyhával, raktárhelyiséggel (irattár/archiváló), saját közmű-mérőórákkal, reprezentatív recepcióval, bemutatóteremmel rendelkezik. Kivitelezése rendkívül igényes, magas színvonalú. Azonnal birtokba vehető.Az iroda előtti terület alkalmas szabadtéri étkezésre, dohányzásra egyaránt.IRODAHELYISÉG MÉRETE, MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: 359 m2 / 2 szint- Helyiségek:irodahelyiségek, előtér, recepció, bemutatóterem, konyha, irattár/raktár, galéria, vizes blokkok- Burkolatok:szőnyegpadló, minőségi linóleum, kerámia- Mennyezet:álmennyezet- Közművek:összközműves- Épület:2 szint, lapos tető- Közműfogyasztás:saját órával mért fogyasztás alapján (víz, gáz, villany)PARKOLÁS: Zárt udvarban 3-4 db gépkocsi számára van parkolóhely, de az utcán ingyenesen van lehetőség a parkolásra.Irányár:84,9 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,7013Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Kacsó András

Az V. kerületben lévő impozáns, kifinomult épület egyszerre hagyománytisztelő és korszerű.Utánozhatatlan atmoszférájával, egyedi eleganciájával minden téren kielégíti az igényes lakásokrailletve irodákra vágyók igényeit. Az épület különlegességét a műemléki védettségű környezet, aaz egyik oldali utcai eklektikus homlokzat, az ezekkel összhangba hozott korszerű építészetimegoldások és a másik utcai homlokzat különleges minőségű kőburkolata adják.A Ház két tömbje közül az egyik utcain meghagyjuk a 19. századi homlokzatot, deezzel a stílussal harmóniában még három új szintet építünk rá. A másik utcai meglévő tömbötpedig lebontjuk, s a helyére egy 6 emeletes, minden igényt kielégítő épület kerül. A ház két részeközött átriumos, üvegtetős udvart alakítunk ki, s a felsőbb szinteken üvegezett függőfolyosók,valamint panorámalift teszik kényelmessé a közlekedést.A Ház építése az építészeti hagyományok megőrzésére és a korszerű, XXI. századimegoldások alkalmazására egyaránt kiemelkedő példákat mutat.ElhelyezkedésA hangulatos környék az egyik legfontosabb szempont annak, aki színvonalas irodát vagy otthontkeres Budapesten. A másik gyakori feltétel, hogy jól megközelíthető helyen legyen, és vonzerőtjelent az is, ha olyan elegáns, korszerű környezetben lehet dolgozni, lakni, ami minőségi munkára,minőségi életre ad lehetőséget. Ha Ön is egy ilyen kulturális csomópontot keres magának afőváros szívében, akkor mi kínáljuk Önnek az ideális megoldást – és ez a Gerlóczy Ház.Ha Ön minőségre és egyediségre vágyik, már az elhelyezkedése miatt is érdemes ezt az épületetválasztania. Ez ugyanis a főváros szíve, legpatinásabb kerülete, amely bővelkedik látnivalókban ésnevezetességekben, ráadásul a szomszédságában alakítják ki a belváros legnagyobb összefüggőzöldfelületét.

06-70-367-5Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!