Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Széphalom Bevásárlóközpontban található. Hűvösvölgyből 5 autóbuszjárat megállója is megtalálható az üzletközpontnál. A közelben több iskola található, valamint sport, szabadidő és művelődési központ. ÜZLETKÖZPONT JELLEMZŐI:Az Üzletközpont 1997 évben került átadásra. Azóta sokat fejlődött, alakult. Mai formájában könnyen átlátható, kellemes benyomást nyújt. Jelen pillanatban összesen 17 szolgáltatással áll a nagyközönség rendelkezésére. A környék lakossága körében közkedveltek az itt található üzletek, szoláltatások. ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI:Az eladásra kínált üzlet bevásárló központ 2. szintjén található. Belépéskor egy fényes, kellemes helyiségbe érkezünk, mely tetszés szerint, akár recepcióként is funkcionálhat. Innen a baloldali ajtón át egy teljesen szeparált, külön helyiség nyílik. A jobboldali ajtón egy kisebb helység, majd innen egy nagyobb, ablakkal ellátott része nyílik az üzletnek. Az egész üzlethelyiség belső kialakításának köszönhetően körbejárható. Így akár egyidejűleg több, különféle tevékenység vagy szolgáltatás is zavartalanul működhet. A tulajdonos az üzlethelyiséget speciális hangszigeteléssel látta el, aminek köszönhetően akár teljes csendet igénylő szolgáltatásra, illetve akár zajjal járó tevékenységre is tökéletesen alkalmas. Az üzletházat építésekor úgy alakították ki, hogy minden szinten az üzletekben tartózkodók számára külön személyzeti mosdó áll rendelkezésre, ami csak kulccsal nyitható. Az üzletház hétköznap 07-20h, szombaton 08-13h időtartamban tart nyitva.A helyiséghez a teremgarázsban egy parkolóhely is tartozik. Az üzlethelyiség pillanatnyilag teljesen üres, a volt bérlő kiköltözése utáni állapotot mutatja. Azonnal beköltözhető. ÜZLET MÉRETEI:Teljes méret: 37 nmBelmagasság: 2,75 mKÖLTSÉGEK:Az üzlethelyiség teljes rezsiköltsége havonta 124 e Ft/hó, mely magában foglalja az áramfogyasztást, télen a fűtés, nyáron a légkondicionáló költségét, az üzletház-ezen keresztül az üzlet - biztonsági ellátását, a teremgarázsban egy autó számára parkolóhely biztosítását.PARKOLÁS:A teremgarázsban egy autó számára parkolóhely biztosított ingyenesen. Ügyfelek számára az üzletház háta mögött, illetve mellette kialakított parkolóban ingyenes lehetőség nyílik. Irányár: 12,6 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,9475Mutat

Eladó a XI.kerületben egy irodának, műteremnek egyaránt kitűnően használható 32nm-es(40) egy szobás, összkomfortos ingatlan! Aki csendre, nyugalomra vágyik, kertes környezetben alkotna, dolgozna mégsem hatalmas lakóparkban és fontos számára a jó közlekedés azok számára ajánlom a fiatalos, vidám, stílusos megoldásokkal bővelkedő tetőtéri műtermet (irodát). A tető alatti hasznos terület és a fal dőlésszöge igazi kuckós plusz tereket is enged még a járófelületen felül. A gázkonvektor olcsó fűtési mód, amely lehetővé teszi azt is, hogy ne használják, ha nincsenek az ingatlanban. Biztonsági bejárati ajtó és riasztó védi az értékeket, épített zuhanyfülke, WC-vel egybeépített fürdőszoba, felszerelt konyha kelti a teljes komfort érzetét. A nyugati fekvés sok napfénnyel és meleggel jár, ezért a komfortérzetet a klíma biztosítja nyaranta. A szoba világos padlója és falai, az egybe tér teszi igazán előnyössé az ingatlant. A költségek nagyon kedvezőek, mivel a víz fogyasztás benne van a közös költségben 7.200.Ft/hó, ezen felül csak az egyedi mérős gázt és villanyt kell fizetni. A ház földszintjén több közös tároló is van akár biciklik számára. a tetőtéri padlásrészen kialakítottak egy külön saját tárolórészt is. A napfényes,konyhás stúdió,iroda, akár befektetési céllal kereső tulajdonosoknak is megfelelő lehet! A társasházi alapító okirat kizárja azt, hogy az ingatlant lakás céljára használják!

+36-30-481-9Mutat

63 m2-es üzlethelyiség eladó a Havannán!Az üzlethelyiséggázfűtésű, földszinti, légkondicionált üzlethelyiség ablakai park felé néznek, így gépjármű forgalom nem zavarja. KöltségekA közös költsége 11.000 Ft havonta, a közművek fogyasztás szerint fizetendők.Kábel-TV és internet szolgáltatók közül a T-home mellett a DIGI is elérhető. Környezet és közlekedésAz üzlethelyiség a XVIII. kerület legnagyobb lakótelepén, a több mint 6.000 lakást számláló Havanna lakótelepen található. A környék infrastruktúrája egy ilyen mérethez illően fejlett; remek tömegközlekedési lehetőségekkel (B36, B136E, V50, stb.) rendelkezik, és autóval is könnyen megközelíthető a belváros vagy a Liszt Ferenc repülőtér felől is. Az itt lakóknak a parkolás ingyenes, de zárt és őrzött parkolókat is találunk a telepen, ahogy számos garázst is.A hetvenes évek végén és a nyolcvanas évek elején épült Havanna lakótelep. A lakótelep az elmúlt 20-30 évben sokat változott. A lakótelep presztízse jelentősen javult a kilencvenes években elindult fejlesztéseknek köszönhetően. Több óvoda, bölcsőde, általános és középiskola is található a városrészen belül, helyben vannak az orvosi rendelők, gyógyszertár, művelődési ház, a Szent László római katolikus templom. Az üzletekkel is jól ellátott Havannán nem csak több szupermarketet és több kisebb üzletet - a zöldségestől a dohányboltig - de szombatonként termelői piacot is találunk. Sportolásra a közeli sportpályák, uszodák, kerékpárutak, és a Péterhalmi erdő torna- és futóútvonalai formájában találhat megfelelő helyet.A tízemeletes, liftes háztömbökön is több helyen már látszanak a felújítás eredményei. Több, mint 7 éve elkezdődött a panelprogram, az egyedi fűtésszabályozási- és mérési rendszer kialakítása és 2002-ben a közbiztonság javítására térfigyelő kamerarendszert telepítettek. A környezetnek és a vásárlási szokásoknak köszönhetően az itt található lakások általában könnyen, gyorsan értékesíthetőek, folyamatosan van kereslet ezekre a típusokra.

0670,8830Mutat

Eladó a XI.kerületben egy irodának, műteremnek egyaránt kitűnően használható 32nm-es(40) egy szobás, összkomfortos ingatlan! Aki csendre, nyugalomra vágyik, kertes környezetben alkotna, dolgozna mégsem hatalmas lakóparkban és fontos számára a jó közlekedés azok számára ajánlom a fiatalos, vidám, stílusos megoldásokkal bővelkedő tetőtéri műtermet (irodát). A tető alatti hasznos terület és a fal dőlésszöge igazi kuckós plusz tereket is enged még a járófelületen felül.A gázkonvektor olcsó fűtési mód, amely lehetővé teszi azt is, hogy ne használják, ha nincsenek az ingatlanban. Biztonsági bejárati ajtó és riasztó védi az értékeket, épített zuhanyfülke, WC-vel egybeépített fürdőszoba, felszerelt konyha kelti a teljes komfort érzetét.A nyugati fekvés sok napfénnyel és meleggel jár, ezért a komfortérzetet a klíma biztosítja nyaranta.A szoba világos padlója és falai, az egybe tér teszi igazán előnyössé az ingatlant.A költségek nagyon kedvezőek, mivel a víz fogyasztás benne van a közös költségben 7.200.Ft/hó, ezen felül csak az egyedi mérős gázt és villanyt kell fizetni.A ház földszintjén több közös tároló is van akár biciklik számára. a tetőtéri padlásrészen kialakítottak egy külön saját tárolórészt is.A napfényes,konyhás stúdió,iroda, akár befektetési céllal kereső tulajdonosoknak is megfelelő lehet!A társasházi alapító okirat kizárja azt, hogy az ingatlant lakás céljára használják!

+36-30-481-9Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!