Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ÉPÍTSEN VILLÁT LUXUS TELKENBudapest XII. kerületében (Felső Svábhegyi úton) kínálunk eladásra egy "dupla" telket bontandó házzal. 14 perc alatt a Széll Kálmán téren vagyunk tömegközlekedéssel.TELEK JELLEMZŐI:A 1952 négyzetméteres belterületi telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-XII/Sz1 övezeti besorolású ami szerint 15%-os a beépíthetősége.A telek közel négyzet alakú és enyhén D-DK felé lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő és egészen közel van a Normafa ahol kirándulási és kikapcsolódási lehetőségek várnak ránk. Jelenleg épület van rajta, melynek bontása az eladási folyamat része lesz.KÖZMŰVEK: Minden bent a telken.ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15%- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,35- Zöldfelület: min. min. 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 35%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1952 nmSzélesség: kb 40 mHosszúság: kb 49 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 4 lakásos társasház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 259 nm, legnagyobb beépíthető összterület 518 nm. Maximum 2 szint és egy pinceszint építhető. Az épített lakások ügyvédi megosztással tovább oszthatóak. Legjövedelmezőbb elképzelés 8 db rendeltetési egység kialakítása.Irányár: 280 MFtProjektfinanszírozásban is segítünk, kérje ajánlatunkat.

+36-70-416-1Mutat

OTP Ingatlanpont Kft.

Kelemen Tamás

TELEK JELLEMZŐI:A 750 nm-es telket, jelenleg hétvégi ház, udvar besorolással használja a tulajdonos zártkerti övezetben, közel a hosszúréti patakhoz. Termő gyümölcsfákkal, és virágzó bokrokkal van betelepítve. A ház mögötti részen remek pihenő-grillező részt lehet kialakítani. Kb 15 éve építettek egy tetőtér-beépítéses hétvégi házat, téglából készült, statikailag és esztétikailag is jó állapotban van, külső szigetelést is kapott. A beton alapra épült ház mellett egy pince is van. Szerszámos kamra is megtalálható a kertben. Jelenleg betonoszlopos drótkerítéssel körbe van kerítve, igényes tolókapun keresztül lehet a kertbe parkolni gépkocsinkkal.A telek tulajdonjogilag osztatlan közös terület, megosztási és használati jogok rendezettek. Ez a telek része egy nagyobb, magán területnek, melyhez egy nyomtávú magán út vezet.KÖZMŰVEK:- víz: fúrt kút- villany: kiépítve az épületben is- gáz: nincs- csatorna: nincsÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 3% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 4,5 m- Szintterületi mutató: 0,05 - Zöldfelület: min. min. 80%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 750 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:A területen várható erőteljes fejlődés, több állandóan lakott épület miatt a ház és a telekingatlan is egyre értékesebb. Tömegközlekedése is megoldott. A területen naponta többször is járőrszolgálat vigyáz az értékekre.Irányár: 22 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0620,5213Mutat

TELEK HELYSZÍNE:XII. kerületben, a Széchenyi-hegy tetején, eladó egy összközműves, teljesen sík, nyeles építési telek. A közelben jár a 21-es és a 212-es busz, melyekkel 10 perc alatt a Széll Kálmán térre, a Déli pályaudvari metrót 15 perc alatt elérheti. Közelben bölcsőde, óvoda, iskola, közértek, teniszpálya és gyönyörű kirándulóhelyek gyalog, futva és kerékpárral egyaránt. Gyakorlatilag az erdőben lakik, pillanatokon belül élvezheti a Normafa, Csillebérc, a János-hegy, a Libegő, a Gyerekvasút és a Fogaskerekű nyújtotta lehetőségeket. Mindig friss levegő, csend, egészséges környezet, sokféle sportolási lehetőség.TELEK JELLEMZŐI:Az 1833 m2 területű, összközműves, teljesen sík, építési telek. Övezeti besorolása L6/A-XII/Sz1. Nagyon jó tájolású, egész nap világos, napsütötte, családi házak veszik körbe, azáltal védett, intim telek. Minden közmű be van vezetve, korábban építési engedélyt is kapott egy családi ház építésére. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 10% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Szintterületi mutató: 0,25 - Zöldfelület: min. min. 80%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1833 nmSzélesség: 36 mHosszúság: 45 mNyél: 56m x 2,9mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 3 lakásos társasház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 161,6 nm, legnagyobb beépíthető összterület 404 nm. Maximum 2 szint és sátortetős tetőtér és egy pinceszint építhető. Kiválóan alkalmas ikerház, családi ház, vagy akár 3 lakásos társasház építésére.Irányár: 159 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,2534Mutat

TELEK HELYSZÍNE:Buda II. kerületének dinamikusan fejlődő részén, Pesthidegkúton található az 1281 nm-es telek. A környéken új építésű és pár éve épült ingatlanok találhatók. Közelben van a Francia iskola, óvoda. A tömegközlekedést használókat buszjárat segíti. Gépkocsival 20 percen belül elérhetjük a Széll Kálmán teret, valamint a Mammut bevásárló és szórakoztató központot. Néhány percen belül pedig a környék kirándulási lehetőségeket kínáló helyein lehetünk. TELEK JELLEMZŐI:Az 1281 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-08 övezeti besorolású. A telek négyzet alakú és enyhén dél felé lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő. Jelenleg körbe van kerítve, épület nem található rajta.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 15% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6 m- Szintterületi mutató: 0,30 m2 - Zöldfelület: min. min. 75%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1281 nmSzélesség: 40 mHosszúság: 40 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján alkalmas 2 lakásos 2 szintes tetőtér beépítéses ház építésére. Irányár: 62 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,9475Mutat

TELEK HELYSZÍNE:Buda XXII. kerületének dinamikusan fejlődő részén, Budafok-Rózsavölgyben található az 2663 nm-es telek. A környéken új építésű és pár éve épült ingatlanok találhatók. Tömegközlekedés szempontjából jó, hiszen 10 perces sétatávolságra található a 150-es és a 250-es buszok megállója, innen a közeli 4-es metró végállomásához gyorsan eljuthatunk. Személygépjárművel megközelíthető a Tegzes út felől, valamint gyorsan elérhető a közeli M1/M7 autópálya. Kifejezetten csendes, nyugodt kertvárosias övezet.TELEK JELLEMZŐI:A 2663 négyzetméteres építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-BF/2 övezeti besorolású. A telek téglalap alakú és enyhén dél felé lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő. A leendő épület emeletéről Budafokot és a Dunát lehet majd látni!. KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: az utcában- csatorna: a telek előttÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 20% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 5 m- Szintterületi mutató: 0,4 - Zöldfelület: min. 70%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 2663 nmSzélesség (utcafronton): 25mHosszúság: 91,9mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 2X 2 lakásos társasház építésére vagy 2 ikerház építésére! Legnagyobb beépíthető alapterület 532,6 nm, legnagyobb beépíthető összterület 1065 nm+ garázsok! Maximum 2 szint és egy pinceszint (max 665nm) építhető. Az alaprajzon szereplő építmény 15%-os beépíthetőségre lett tervezve.Irányár: 119 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,6174Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!