Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ELADÓ TELEK bontandó házzalINGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Széphalom patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül rövid idő alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Stop Shopnak és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóháznak köszönhetően. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti stb. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk (956, 964-os járat). A környéken sok a kirándulóhely, kellemes itt lakni! TELEK JELLEMZŐI:A 701 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-08 övezeti besorolású. A telek téglalap alakú. A környéken lévő sok zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő. Jelenleg körbe van kerítve, egy bontásra váró kb. 120nm beépített nagyságú épület található rajta. KÖZMŰVEK:-víz: telken-villany: telken-gáz: utcán-csatorna: utcánÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:-Beépíthetőség mértéke: max.15%. -Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6m. -Legkisebb építménymagasság: 3m-Szintterületi mutató: 0,3 -Zöldfelület: min. 75%-Minimális telekméret: 1000nm-Beépítés módja: szabadonálló-Építhető lakásszám: 2BONTANDÓ ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az épület egy csendes mellékutcában található, de mégis közel van a buszmegálló. A 701nm-es sík telken lévő ház 1928-ban épült vályogból. Azóta több korszerűsítésen, bővítésen esett át, az alapot alászigetelték, aláfalazták. Az 1980-as években építették hozzá a jelenlegi hálószobát, WC-t, fürdőszobát tartalmazó részt, valamint a felső szintet téglából, ekkor a tető is teljesen megújult. Az épület sátortetős, kivéve a földszinti félszobát, amely lapostetős. Az utcai kaputól egy lejtős rámpán közelíthetjük meg a garázst és a pincét. A kert rendezett, ősfás, bokros. A kertben találunk még egy a házzal egybeépített, kb. 12nm nagyságú fészert, ásott kutat, valamint egy kis kerti tavacskát. Az ingatlanon belül van a villany és a víz, a gáz és a csatorna csatlakozása az utcában megoldható. PARKOLÁS:A parkolásra jelenleg a kertkaputól rögtön kialakított rámpán megközelíthető földalatti garázsban van lehetőség kisebb méretű gépkocsi részére. A garázs szerelőaknás. További autók tudnak parkolni a ház előtti közterületen.Irányára: 59 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,7730Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Dr. Hannig Éva

TELEK HELYSZÍNE:Buda XI. kerületének egyik kedvelt, zöldövezeti részén, a hangulatos Kelenvölgyben található az 1050 nm-es telek. A környék kifejezetten csendes, családi házas övezet, távol a város zajától, de mégis gyorsan elérhetünk akár a belvárosba, akár a Balaton irányába induljunk. A terület tömegközlekedése kiváló, két buszjárattal (58, 153) is gyorsan bejuthatunk a kerület központjába, valamint autóval pár perc alatt az M1/M7 autópályák is elérhetők. Iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek pár 100 méteres körzeten belül elérhetők.TELEK JELLEMZŐI:Az 1050 négyzetméteres kertvárosias lakóterület a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L5-XI övezeti besorolású. A telek téglalap alakú, teljesen sík, utcafrontja12,5 méter széles. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető, akár családi ház, akár társasház könnyen építhető. A telek kerítéssel körbekerített, zárható kapuval. A telken két kisebb ház áll néhány gyümölcsfa és veteményes mellett.KÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- gáz: telken belül- csatorna: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:- Beépíthetőség mértéke: 20% - Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m- Szintterületi mutató: 0,5- Zöldfelület: min. 65%- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 35%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 1050 nmSzélesség: 12,5 mHosszúság: 84 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 4 lakásos társasház vagy 2 szint + tetőtér beépítéses családi ház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 210 nm, legnagyobb beépíthető összterület 525 nm. Maximum 2 szint + tetőtér és egy pinceszint (max 367,5nm) építhető.Irányár: 77 MFt--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,3160Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Zsiros Ildikó

TELEK HELYSZÍNE:Főváros határain belül, a belvárostól 15 percre található területen, Budafok és a XI. kerület határán hatalmas egybefüggő területen található a telek. A környéken csend és nyugalom, pár utcányira már klasszikus kertes családi házak vannak. Tömegközlekedés szempontjából is megközelíthető kis sétával: 114-es, 214-es buszjáratok megállója elérhető.Személygépjárművel a Balatoni út irányában gyorsan elérhető a közeli M1/M7 autópálya és a megújult bevezető szakasz.TELEK JELLEMZŐI:A 24.769 nm területű építési-fejlesztési terület alkalmas apartmanok, wellness-létesítmény vagy hotel építésére. Jelenleg a külterület határán lévő ingatlan beépíthető. K-SP-NT/2 építési övezetbe tartozik. ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:Beépítés módja: szabadon állóLegkisebb kialakítható telekméret: 4.000 nm (legkisebb szélesség: 40m)Legnagyobb beépíthetősége terepszint felett: 35% (terepszint alatt: 50%)Kialakítható legkisebb zöldfelület nagysága: 35%Szintterületi mutató: 1,0Minimális építménymagasság: 4 méterMaximális építménymagasság: 15 méterKÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belül- csatorna: telken belülTELEK MÉRETE:Teljes méret: 24.769 nmSzélesség: utcafronton kb. 80m, telek végén 41 mHosszúság: 198 mMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Hotel, apartman, wellness létesítmény építhető a telken. Bruttó maximum 24.769 nm felépítmény, melynek alapterülete bruttó maximum 8.700 nm, építménymagasság maximum 15 méter (kb: 5emelet). Földfelszín alatt maximum kb. 12.000 nm területen mélygarázs építhető.A hirdetett telekingatlan mellett ? szintén eladó ? egy sportpálya, melynek területe 296 000 nm (29,6 hektár), a klubház területe 500 nm, fő részei: recepció, shop, irodák, öltözők, 60 fős konferenciaterem, étterem/bár. A klub pénzügyi helyzete széles körű ügyfélbázisának köszönhetően stabil. A sportlétesítmény jelen állapotában, működőképesen, klubtagokkal, gépekkel-eszközökkel eladó. Az ingatlanajánlat teljes hitel- és kötelezettségmentes pénzügyi helyzetet biztosító állapotra vonatkozik.Irányár: nettó 2,5 Mill EURAmennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0620,5213Mutat

Lotus House Ingatlaniroda

Tótpál Ágnes

Akár 8 lakásos társasházra is alkalmas építési telek, egy megállónyira az ALLE-tól és Újbuda központtól, kiemelt, rendezett, kertvárosi részben! Más közvetítőkhöz képest szerény díjú irodánknál garantáltan a legalacsonyabb végső, megegyezéses áron, akár két millióval is olcsóbban veheti meg az ingatlant.A Sárbogárdi úton, szép társasházak és családi házak között, bontandó kis házzal eladó ez az 1090 négyzetméteres, összközműves telek. A beépíthetőség az 59/2004 számú önkormányzati rendelet szerint 20%, a magasság 10 méter lehet. A szintterületi mutató 0,75, amelybe természetesen nem számít a garázsok, és a garázsszinten elhelyezett tárolók, valamint az 1,9 m-nél alacsonyabb belmagasságú részek területe. A nyújtott alapterületű leendő épület hossztengelye észak-dél lesz, így a nagyobb falfelületek a klasszikus, kelet-nyugati tájolásúak lesznek majd. A terület ősfás, beállt, rendkívül rendezett, szép környék, ahol vegyesen találhatóak modern, új társasházak és régebbi villaszerű épületek is. Itt igazán nem fenyeget a veszély, hogy a szép új társasház ablakaiból és teraszáról un. fejlesztés alatt álló területek értsd: romhalmazok, ipari épületek, raktárak látványa keserítené a tulajdonost. Errefelé ősfás kertek, egyedi házak, hamisítatlan kertvárosi hangulata vesz körül ? mindez pedig a lehető legközelebb a központhoz.A környéken az új építkezések csak bontásra ítélt, régi házak helyén lehetségesek ? az erre alkalmasak azonban az elmúlt 10-15 év alatt elfogytak, ritka az ilyen nagy beépíthető telek. Az új szabvány szerint a lakóépület legközelebbi része is legalább 60 méterre kell, hogy legyen a vasúttól, tehát a hagyományos, utcafronti beépítés már nem lehetséges. Ezen a nagy, hosszú telken azonban ez gond nélkül megoldható, ráadásul az így hátra helyezett ház már kényelmes távolságban van, és az időnként elhaladó vonatok zaja sem több mint a környező utcákban. A terület egyébként igen kedvelt frekventált elhelyezkedése és minőségi, zöldövezeti környezete miatt. Az elmúlt években a szűk környéken is jó néhány új társasház épült, lakásaik értékesítése nem volt gond, hiszen a kertvárosias, zöld utcák, a tágas tér és nagy lombfelület verhetetlen előny a lakóparkokkal szemben.A megközelíthetőség kiváló, még tömegközlekedéssel is. Egy villamosmegálló Újbuda központ az ALLEE bevásárlóközponttal és dél-Buda legnagyobb piacával ? ahonnan a 4-es villamos indul a nagykörútra. Két megálló, vagy gyalog 10 perc a Móricz Zsigmond körtér, felsorolhatatlan mennyiségű csatlakozással.ÚJBUDAI SAKULORÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE :- Szerény díjazással a legalacsonyabb végső árért, hogy nálunk a vevő a mindig legkedvezőbb pozícióba kerülhessen- XI. kerületi őslakos ingatlanszakértőnkkel, aki gyakorlott, tanácsot adni képes felújító szakember is ? az Önnek legalkalmasabb vétel érdekében- Becsületes, előzetes kalkulációval dolgozó mesteremberekkel ? a kellemetlenségek elkerüléséért.

0630,3151Mutat

TELEK HELYSZÍNE:Buda egyik legzöldebb, legbarátságosabb részén, Istenhegyen, remek infrastruktúrával rendelkező, biztonságos környéken található az ingatlan. Ezen a vidéken Buda visszafogott csendes eleganciája érvényesül. Fél órán belül, elérhetjük a Széll Kálmán teret, vagy a MOM Bevásárlóközpontot, de a Hegyvidék Központ is segítségünkre lehet a bevásárlásoknál, kikapcsolódásnál. A környék kiváló séta- és kirándulási lehetőségeket is kínál. A 212-es, 21-es, 21A megjelölésű autóbusz megállója ötpercnyi sétára található, kényelmes lehetőséget kínálva a közlekedésre, de igénybe vehetjük a szintén jól megközelíthető fogaskerekűt is. Éjszaka is kényelmesen hazatérhetünk a 990-es autóbusszal. A közelben több neves iskola, és óvoda, kisebb és nagyobb élelmiszerüzletek, gyógyszertár, virágos, cukrászdaállnak rendelkezésünkre. Aki közel szeretne lenni Buda főbb pontjaihoz, de mégis élvezni szeretné a természet adta nyugalmat, friss levegőt, azok számára páratlan lehetőség.TELEK JELLEMZŐI:Az L6/XII/Sz1 övezeti besorolású, intim, telek az Istenhegyi úton található, mely ÉK-DNyi lejtésű. A környéken, hasonló adottságokkal rendelkező telek már nincsen. Jelenleg egy bontandó épület áll rajta.- gáz: telken kívül- csatorna: telken belülKÖZMŰVEK:- víz: telken belül- villany: telken belülÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:Hegyvidéki, kertvárosias, jellemzően szabadon álló beépítésű, nagy telkes lakóterületÖvezeti besorolás: L6/XII/Sz1- Beépítési mérték: 15%- Szintterületi mutató: 0,35- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m- Terepszint alatti beépítettség: 30%- Zöldterületi mutató: 75%TELEK MÉRETE:Teljes méret: 908 nmMEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján családi ház építésére alkalmas.Várom érdeklődését!Referencia szám: TK392751 85000000 FtHa biztos helyre fektetné pénzét, jó állapotú házban, jó helyen keres lakást, JÓ ÁRON, MEGTALÁLTA, NE KERESSEN TOVÁBB, A LEGJOBB VÉTEL!Időpont egyeztetés miatt hívjon bizalommal!!Érdeklődni: Kiss Dominika 0670 / 328 -5770-es telefonon, akár hétvégén is.Referencia szám: TK392751

+36703285Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!