Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Sürgősen eladó áron alul a XVII. kerületben, Rákoskeresztúron a központhoz közel, mégis csendes, kertvárosias környezetben felújítandó 89 m2-es házrész, kétlakásos házban. Az ár jelzi a felújítás mértékét. A 2 + 1 félszobás lakrészben mindegyik szoba külön nyíló, a helyiségek jó elosztásúak. A felújításkor megoldandó a falak vizesedése, nyílászárók cseréje. A villanyóra jelenleg feltöltős (igény szerint ezt cserélhető normál villanyórára), a lakás gázellátása (pl. cirko, gáztűzhely) kiépítve, de jelenleg a rendszerhez nincs óra, ennek visszaigénylése és felszereltetése az új tulajdonosra vár. A vízóra a szomszéd telkén van. A meleg vizet jelenleg villanybojler szolgáltatja, de a gáz visszakötésével ez is működhet gázzal. A tető betontálcás, így koszorú ráhúzásával a tetőtérben további bővítés lehetséges. A kert közös osztatlan, a leválasztásra nem nagyon van lehetőség (maximum a lakrész előtti előkertet lehet). A telek végében van tárolásra lehetőség, de ez is felújításra szorul. A szomszédok nagyon kedvesek, rendezettek. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges (bevásárlási lehetőségek - boltok, piac, egészségügyi és oktatási intézmények - óvoda, általános és középiskola. A közlekedés kiváló Kőbánya-Kispest és az Örs vezér tér felé is 15 perc alatt el lehet jutni. Várom hívását akár hétvégén is.

+36 70 778 1Mutat

*** INGATLANOSOK CSAK KONKRÉT VEVŐ JELÖLTTEL HÍVJANAK ***Mit is mondhatnék: eladó gyerekkorunk egy jelentős darabja :-)Egy meleg otthon, egy játékos kert, az a bizonyos kiskonyha, ahol azok a finom alma kompótok készültek, meg ahol a táskarádión hallgattuk nagyszüleinkkel a déli harangszó után a Ki nyer má-t.A ház tehát a nagyszüleinkké volt. Nem árulunk zsákba macskát: velük együtt öregedtek meg a falak.Ahogy mostanában mondani szokás: befektetési célra kiváló vétel. Mondjuk ez tényleg nem kamu. Rá kell költeni, nem is két forintot, de ha megnézik a környék tipp topp eladó házait, szerintem kijöhet bőven plusszosra a matek.Ha pedig maguknak veszik, kiváló otthonná varázsolható újra.Ha pedig ingatlanos és még mindig olvassa, vegyen szemüveget vagy cserélje jobbra, mert már rég nem kéne olvasnia :-)Tehermentes családi ház, két nagy szobával elől, veranda, onnan tovább nyíló konyha, egybe fürdő és WC, padlás feljáró, tágas padlás, hátsó nagyszoba, külön bejáratos hátsó konyha, szintén külön bejáratos műhely és sufni.Ezen felül tágas kert: akár veteményesnek, akár gyerekeknek futkározni, ki mit szeretne! :-)Áram, víz, gáz bevezetve, Telekom kábeltévé két ponton is bevezetve, IPTV lehetőséggel.Megtekinteni hétvégéken lehet, előre egyeztetett időpontban.Ingatlanosként, ha eljutott ideáig, komoly esély van rá, hogy mégis felhív. De most már akkor tegye meg, szeretem húzni mások idejét :-)

36 (20) 852-1Mutat

Hivatkozási szám: SZÁE-0380-1 Azonosító: SZÁE-0380-1Budapest IV. kerületében a Fóti úton eladó egy 3 albetétes, földszintes társasházban található 56 m2-es, 2+1 félszobás, közepes állapotú házrész.Az ingatlan tulajdoni lapon csak 1 szobás és 56m2, de a valóságban 80 m2.Az ingatlanban 10 éve teljes elektromos és vízhálózat csere történt. Szobái külön bejáratúak, laminált parkettával burkoltak, az egyik szoba zuhanykabinos fürdővel és galériával felszerelt. Konyhája ablakos, a bútor a vételár részét képezi. Az ablakos masszázskádas fürdő egy légtérben található a mellékhelyiséggel, burkolata járólap. A ház nagy részét cirkóval fűtik, de az előtérben és a masszázskádas fürdőben padlófűtés lett kialakítva. Az utcáról külön bejárattal megközelíthető ingatlanhoz, kb 100 m2 saját használatú, elkerített kertrész is tartozik mely szokásjog alapján lett leválasztva. A társasház részét képezi egy közös használatú pince és egy padlás is. Parkolni az utcán ingyenesen lehet, de a lakáshoz tartozik egy garázs is a kert másik részén. Ha felkeltette figyelmét az ingatlan, vagy egyéb kérdése lenne, hívjon bizalommal hétvégén is elérhetõ vagyok Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendõ otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerzõdés díjából kedvezményben részesülnek Felmerülõ kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon Mobil: 0620-852-8396További ajánlataim:http: startingingatlan.hu

+36-20-852-8Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!