Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

BÜKKSZENTKERESZTEN FELÚJÍTANDÓ PANZIÓ ELADÓ!Miskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 124071-es számú, 3775 m2-es területnagyságon fekvő, 330m2-es, 22 szobás PANZIÓNAK (FOGADÓNAK) alkalmas felújítandó ingatlanát az ország egyik legmagasabban fekvő, kiemelt üdülőövezeti településén, BÜKKSZENTKERESZTEN, Miskolctól csupán 20 km-re!A BÜKKSZENTKERESZTI panzió jellemzői:- A panzió épülete összesen 3775 m2-es területnagyságú telken fekszik, melyből 2099 m2 két külön helyrajzi számon nyilvántartott, akár 40%-os beépíthetőséggel külön-külön is hasznosítható. Az ingatlan téglából épült, a régebbi épületrész a 80-as években, a kiegészítő része pedig a 90-es években. A korszerűsítés 2001-ben történt. - Az épület beton és tégla alapozású, fa és vasbeton födémszerkezetű, fa tetőszerkezetű, Bramac cserépfedéssel. - A nyílászárók fa szerkezetűek kétrétegű síküvegezéssel, helyenként acél védőrácsozással. - Az épület alapterülete 330 m2, négyszintes, földszint, emelet, tetőtér és földszint alatt részben alápincézve. - A korábban még működő panzió földszintjén étterem, söntés, különtermek kaptak helyet, padlóburkolatuk vörös-márványlap, továbbá recepció, öltöző, közlekedő, konyha és kiszolgáló helyiségei. A pincerészben alakították ki a kazánházat, raktárakat, a sörözőt, bárhelyiséget. - Az emeleten, illetve a tetőtérben 11-11 db szoba, illetve vizes helyiségek kerültek kialakításra. - Bükkszentkereszten található a Bükk-vidék egyik legszebb üdülőhelye, tiszta, magaslati levegője kedvezően hat az egyes légzőszervi megbetegedésekre, ezért a falut gyógyhellyé minősítették. -  A téli sportok kedvelőinek népszerű üdülőhelye, számos látnivalóival (Boldogasszony-köve, Gyógynövénykert, stb.), turistaútjaival, rendezvényeivel (Gombafesztivál, Lovasszán verseny, stb.) várja az ide látogató vendégeket. - BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM! A 2017. SZEPTEMBERÉBEN INDULÓ KISFALUDY TURISZTIKAI FEJLESZTÉSI PROGRAM SZÁLLODÁK ÉS PANZIÓK MINŐSÉGI FEJLESZTÉSÉT TESZI LEHETŐVÉ! EZEN KÍVÜL EGYÉB VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSRA PÁLYÁZHATNAK A MÁR MEGLÉVŐ SZÁLLÁSHELYEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁT FEJLESZTŐ BERUHÁZÁSOKRA, ÍGY PÉLDÁUL HŐSZIGETELÉSRE, NYÍLÁSZÁRÓK CSERÉJÉRE, ENERGIATAKARÉKOS ÉPÜLETGÉPÉSZETI MEGOLDÁSOK BEVEZETÉSÉRE, MEGÚJULÓ ENERGIÁK HASZNÁLATÁNAK BEVEZETÉSÉRE.Amennyiben a 124071-es számú PANZIÓ, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal!Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

+36-20-404-06Mutat

Belváros közeli, jó műszaki állapotú, 1727 m2-es nettó alapterű telephely eladó, 4131 m2-es telken. A területen egy 3 szintes irodaház, több rámpás, működő hűtött és száraz raktár, illetve egy portaépület található. Helyiség lista: Az épület: - Földszint 2/3 része rámpás hűtőraktár, illetve 1/3 része száraz raktár. A többi részen szociális helyiségek, illetve a kazánház található. - I. emeleten irodákat alakítottak ki, melyek jó állapotúak, rendeltetésüknek megfelelőek. - II. emeleten szintén irodák találhatók - pincében irattár került kialakításra. - hűtőraktár: 631 m2, több helyiséges, nagyobb része +5°C, tárolásra alkalmas, melyből 3 db fagyasztó kamra, -20°C-os tároló hely. Továbbá egy rámpás /kb. 60 m2/ hűtött, zsilipelő helyiség, ami 93 m2. A teljes objektum élelmiszerforgalmazásra alkalmas működési engedéllyel rendelkezik. - száraz raktár: 290 m2, jelenleg bérbe adva Az ingatlan burkolatai és felületképzései a helyiségek funkciójának megfelelőek. Műszaki leírás: Az irodaházat hagyományos szerkezeti megoldással építették. A telken belül az összes közmű megtalálható, monoblokkos hűtési rendszerrel ellátott. 2014-ben felújításra kerültek az irodák, új központi gázkazán és fűtőtestek kerültek beszerelésre. Az épület riasztóval és az irodák klíma berendezéssel felszereltek. Az egész objektum komplett telephelyként használható. Környezet: Az ingatlan környezetében ipari telepek, raktárak találhatóak. A településen belül központi helyen fekszik, infrastrukturális ellátottsága jó. Közlekedés: Pormentes, aszfaltozott úton megközelíthető. Vasútállomás 1 km-re található, legközelebbi autóbusz megálló 20 méterre, nem messze az autópálya leágazástól. Az ingatlan nagy saját belső, részben fedett parkolóval rendelkezik. Az ingatlan per és tehermentes.

20/455-2Mutat

ELADÓ IPARI INGATLAN NETTÓ ÁRON MISKOLCON.Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 123321-es számú IPARI INGATLANT MISKOLC, Hejőcsabán!Az ELADÓ MISKOLCI IPARI INGATLAN jellemzői:  - a telep frekventált, teherautóval és kamionnal is könnyen megközelíthető helyen található  - közútról lekanyarodva egy nyitható kapun keresztül, magánúton jutunk el a telep kapujáig, a magánút a vételár részét képezi, a bejáratnál porta is van  - a terület sík, kellően tágas teherautók, kamionok befogadására, illetve azok mozgására, megfordulására, körbejárására  - a 14319 m2-es telken egy 3624 m2-es műhelycsarnok és egy 640 m2-es egyéb épület áll  - az épületegyüttes magában foglal irodát, raktárat, szociális helyiségeket, öltözőt, zuhanyzókat, WC-ket és műhely helyiségeket is  - az épület falai részben, illetve a tetőszerkezet szigetelve lett, az álmennyezet felújításra szorul  - a telken víz, villany és csatornahálózat ki van építve, fűtésre elektromos megoldás is használható a központi fűtés mellett  - az épületek és a dolgozók védelmére a villamos hálózat teljesen fel lett újítva, illetve a villámvédelem is kiépítésre került az előírásoknak megfelelőenAmennyiben a 123321-es számú MISKOLCI IPARI INGATLAN, vagy bármely másik, a kínálatunkban szereplő IPARI INGATLAN felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bármikor.Vásárolna, de nincs rá elegendő pénze? Kollégám banksemleges és ingyenes hitelügyintézéssel állnak az Ön rendelkezésére!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT! 

+36203400Mutat

 ELADÓ ÜZLETHELYISÉG MISKOLC belvárosábanMiskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 104049-es számú, kiváló helyen lévő ÜZLETHELYISÉGÉT MISKOLC belváros közepén.  *      A MISKOLCI ÜZLETHELYISÉG jellemzői: - Az épület frekventált helyen, a belváros legforgalmasabb helyén található - Neoklasszicista stílusban épült épület, amely az 1900-as évek elején épült - 2006-ban teljes műszaki-és esztétikai felújításon esett át, beleértve a tető felújítást is - Az üzlet teljes területe 98 m2 - Az üzletben húsbolt üzemelt, de bármilyen tevékenységre alkalmas, akár iroda is kialakítható belőle - Saroktelken lévő épület, az üzlet tehát két forgalmas utca felől is megközelíthető, két bejárattal is rendelkezik - Az üzletben az ÁNTSZ által kért személyzeti mellékhelyiségek ki lettek alakítva - Az épület 50 cm-es téglafalazattal épült terméskő lábazattal - A főfalak adottak, de a belső tereket mindenki saját igénye szerint alakíthatja ki - A belmagasságából adódóan akár galériázható is - Mivel a központban található, megközelítése gyors és egyszerű - Villamos, busz a közelében, Volán járat szintén a közelben - A fűtést gáz-cirkó adja radiátoros fűtő testekkel - A nyílászárók jó állapotban vannak, minden ablak és bejárati ajtó igényes kovácsolt vas rácsozattal van ellátvaAmennyiben a 104049-es számú MISKOLC belvárosi ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Miskolcon az egykori LKM/DAM-hoz tartozó bruttó 3027 m2 / nettó 2557,63 m2 alapterületű Vendégház a hozzá tartozó több mint 4000 m2-es parkkal és több mint 1000 m2-es közterülettel együtt eladó. Az összközműves ingatlan 1939 körül épült, az 1970-es évek elején pedig átfogó felújításon esett át. Az azóta eltelt évek nyomai meglátszanak az épületen, így ismételt felújítást igényel, de ennek ellenére még mindig komoly értéket képvisel. Falazata tömör tégla (a pinceszint is), a válaszfalak is téglából készültek. A Vendégház, ahogy a neve is mutatja, az LKM-be érkező vendégek kényelmét szolgálta, de volt néhány emlékezetes, jó hangulatú rendezvény is, amelynek helyet adott. Az épület számos olyan emléket őriz, amely Miskolc kultúrtörténeti múltjához hozzátartozik. Így az ingatlannal együtt az adásvétel tárgyát képezi pl. Fazola Henrik és Fazola Frigyes mellszobra, illetve Egressy Gábor egész alakos szobra is. A pince + földszint + két szint + padlás szintmegosztású épület hotel szobái, tágas terei, tárgyaló helyiségei, konyhája lehetővé teszi, hogy az akár idősek otthonaként, akár oktatási intézményként, akár egy civil palotaként funkcionáljon. Földszintjén közösségi helyiségeket, öt vendégszobát, gondnoki lakást és egyéb kiszolgáló helyiségeket helyeztek el. Az emeleten a vendégszobákon kívül olvasó helyiség, társalgó, kártyaszoba és ebédlő volt. A második emeleten voltak a lakosztályok és a kiemelt színvonalú lakószobák.Gyönyörű, impozáns épület, amely számtalan lehetőséget rejt magában. Tekintse meg személyesen! Vételár 265 millió Ft. + ÁFA.

Nyugdíjba vonulás miatt eladó egy működő, szép megrendelés állománnyal, 3 Építőipari Nívódíjjal és kiváló referenciákkal rendelkező faipari gyártóüzem Ózd belvárosában. A telek 2 bejárattal, több üzemcsarnokkal, szociális létesítményekkel, festőműhellyel, raktárakkal és modern gépsorokkal rendelkezik. Teljes közműves, 3x600 A elektromos betáplálással, gáz- és faaprítékos fűtéssel lett kialakítva. A kiváló szakember-gárda és a CNC vezérlésű gépek garantálják a prémium minőséget. Az egyedi tervezésű nyílászárókon kívül bútorgyártásra is van lehetőség.Az üzem vezetője a folyamatos nyereséges munkavégzés érdekében vállalja, hogy 1 évig tovább vezeti az üzemet.Az üzemet kedvezményes hitellel is meg lehet vásárolni.Technológiai leírást, gép- és referencia listát e-mailben tudok küldeni.Ingyenes hiteltanácsadás!BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen.Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 215661

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!