Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ELADÓ CSALÁDI HÁZ BŐCSÖN, a Temető utcában.Miskolci ingatlan iroda ELADÁSRA kínálja a 111794-es számú, 77 m2-es jó állapotú BŐCS, Temető utcai, CSALÁDI HÁZÁT. A BŐCSI CSALÁDI HÁZ JELLEMZŐI: - Bőcsön, csendes, forgalomtól mentes utcában található - a családi ház 1997-ben épült, mely 2003-ban teljes felújításon esett át, a felmenő falazat szilikátból, a belső falak téglából épültek - a ház netto 77 m2-es, 23 m2-es pincerésszel, melyben a gépészet is helyet kapott, a házban háromfázisú villanyáram van - a melléképület téglából épült, melyben egy 14 m2-es terasz, 7 m2-es tároló és egy 27 m2-es garázs található - a ház melegét cirkó gázkazán mellett egy épített kandalló is biztosítja, valamint a folyamatos meleg víz ellátást termosztát vezérléssel egy 80 literes gázbojler - az ablakok fából készültek, jól zárnak, hőszigetelt üvegezéssel, redőnnyel felszereltek - a beépített konyhabútor, a főzőlap és a villanysütő a vételár részét képezi, valamint igény esetén a hálószoba bútorzata is - a tető tökéletes, Bramac cseréppel fedett - a családi ház 5 cm-es nikecell, valamint dyrvit szigetelő vakolatot kapott - az udvar parkosított, gondozott - utak minősége, a közlekedés jó, a közeli autóbuszmegálló és az élelmiszerbolt aszfaltozott járdán közelíthető megAmennyiben a 111794-es számú BŐCS, Temető utcai CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található eladó CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a +36 20 4040640-es telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

ELADÓ CSALÁDI HÁZ BŐCSÖN, az Erkel Ferenc utcában.Miskolci ingatlan iroda ELADÁSRA kínálja a 110780-as számú, 130 m2-es jó állapotú BŐCS, Erkel Ferenc utcai, két generációs CSALÁDI HÁZÁT. A BŐCSI CSALÁDI HÁZ JELLEMZŐI: - Bőcsön központi helyen,de mégis csendes, forgalomtól mentes utcában található,  - Iskola, bolt, polgármesteri hivatal, templom a közelben található, - a családi ház 1975-ben épült, mely 2000-ben felújításra került - a nagy ház 110 m2-es, a mellette lévő kb. 30 m2-es - a ház melegét két fűtési rendszer biztosítja, egy szilárd tüzelésű kazán és egy cirkó kazán - az ablakok fából készültek, jól zárnak, hőszigetelt üvegezést kaptak, redőnnyel felszereltek, a bejárati ajtó is redőnnyel felszerelt - a tető tökéletes, cseréppel fedett - 2000-ben a családi ház dyrvit szigetelő vakolatot kapott - minőségi, polisztirol mennyezetlap került a plafonra - az udvaron kb 16 m2-es, garázs, melléképület található, ipari áram bekötésre került - a kisebb házrész alatt pince – itt van a kazán - a családi ház riasztóval felszerelt - az udvaron gyűrűs kút, költségtakarékos locsolást biztosít - utak minősége, közlekedés jó - miskolci lakás értékegyeztetéssel megoldhatóAmennyiben a 110780-as számú BŐCS, Erkel Ferenc úti CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található eladó CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 20 322 3221-es telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

BŐCS belvárosi, CSENDES részén ELADÓ egy 159 nm-es, 5 szobás, téglából épült Családi Ház. A kétszintes ingatlan, rendkívül jó elosztásának köszönhetően, a család minden tagja megtalálhatja benne a helyét. A napközbeni közös étkezésekhez és a családi beszélgetésekhez, tökéletes lehetőséget nyújt a nappali és az étkező nagysága és elhelyezkedése. A ház fűtéséről gáz-cirkó és vegyestüzelésű kazán is gondoskodik. A tárolásra külső és belső kamrák, és egy ideális méretű garázs nyújt lehetőséget. A 841 nm-es kert pont akkora méretű, hogy grillezésre, kikapcsolódásra és konyhakerti munkákra lehetőséget biztosítson. Miskolctól 10 percre ÖNRE és Családjára vár ez a tökéletes Kertvárosi OTTHON!Amennyiben igénybe veszi cégünk segítségét a hitelfelvételéhez, általunk akár további hozzávetőlegesen250.000 Ft-ot spórolhat!A Duna House ugyanis méretéből fakadóan, akár még az általános banki feltételeknél is kedvezőbbkondíciókat tud elérni kamattámogatott- és piaci alapú hiteleknél is. Minden jelentős bankkal és pénzintézettelszerződésben állunk, így Önnek a teljes hitelpalettát ismerve ajánljuk a legjobb megoldást és biztosítunk ahitelfelvételhez olyan egyedi kedvezményeket, mint:értékbecslési díj elengedése,folyósítási jutalék vagy szerződéskötési díj elengedés,közjegyzői okirat díjának visszatérítése,INGYENES LAKÁSBIZTOSÍTÁS 1 ÉVIG!TANÁCSADÁSUNK ÖNNEK TELJESEN DÍJMENTES,FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!TANÁCSADÓNK VÁRJA HÍVÁSÁT! 14400000 FtReferencia szám: HZ319105

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: