Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ELADÓ CSALÁDI HÁZ BŐCSÖN, a Temető utcában.Miskolci ingatlan iroda ELADÁSRA kínálja a 111794-es számú, 77 m2-es jó állapotú BŐCS, Temető utcai, CSALÁDI HÁZÁT. Miskolci kisebb társasházi lakás értékegyeztetéssel beszámítható!A BŐCSI CSALÁDI HÁZ JELLEMZŐI: - Bőcsön, csendes, forgalomtól mentes utcában található - a családi ház 1997-ben épült, mely 2003-ban teljes felújításon esett át, a felmenő falazat szilikátból, a belső falak téglából épültek - a ház netto 77 m2-es, 23 m2-es pincerésszel, melyben a gépészet is helyet kapott, a házban háromfázisú villanyáram van - a melléképület téglából épült, melyben egy 14 m2-es terasz, 7 m2-es tároló és egy 27 m2-es garázs található - a ház melegét cirkó gázkazán mellett egy épített kandalló is biztosítja, valamint a folyamatos meleg víz ellátást termosztát vezérléssel egy 80 literes gázbojler - az ablakok fából készültek, jól zárnak, hőszigetelt üvegezéssel, redőnnyel felszereltek - a beépített konyhabútor, a főzőlap és a villanysütő a vételár részét képezi, valamint igény esetén a hálószoba bútorzata is - a tető tökéletes, Bramac cseréppel fedett - a családi ház 5 cm-es nikecell, valamint dyrvit szigetelő vakolatot kapott - az udvar parkosított, gondozott - utak minősége, a közlekedés jó, a közeli autóbuszmegálló és az élelmiszerbolt aszfaltozott járdán közelíthető meg - miskolci kisebb társasházi lakás értékegyeztetéssel a vételárba beszámíthatóAmennyiben a 111794-es számú BŐCS, Temető utcai CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található eladó CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal!Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

+36-20-404-06Mutat

BŐCS belvárosi, CSENDES részén ELADÓ egy 159 nm-es, 5 szobás, téglából épült Családi Ház. A kétszintes ingatlan, rendkívül jó elosztásának köszönhetően, a család minden tagja megtalálhatja benne a helyét. A napközbeni közös étkezésekhez és a családi beszélgetésekhez, tökéletes lehetőséget nyújt a nappali és az étkező nagysága és elhelyezkedése. A ház fűtéséről gáz-cirkó és vegyestüzelésű kazán is gondoskodik. A tárolásra külső és belső kamrák, és egy ideális méretű garázs nyújt lehetőséget. A 841 nm-es kert pont akkora méretű, hogy grillezésre, kikapcsolódásra és konyhakerti munkákra lehetőséget biztosítson. Miskolctól 10 percre ÖNRE és Családjára vár ez a tökéletes Kertvárosi OTTHON!Amennyiben igénybe veszi cégünk segítségét a hitelfelvételéhez, általunk akár további hozzávetőlegesen250.000 Ft-ot spórolhat!A Duna House ugyanis méretéből fakadóan, akár még az általános banki feltételeknél is kedvezőbbkondíciókat tud elérni kamattámogatott- és piaci alapú hiteleknél is. Minden jelentős bankkal és pénzintézettelszerződésben állunk, így Önnek a teljes hitelpalettát ismerve ajánljuk a legjobb megoldást és biztosítunk ahitelfelvételhez olyan egyedi kedvezményeket, mint:értékbecslési díj elengedése,folyósítási jutalék vagy szerződéskötési díj elengedés,közjegyzői okirat díjának visszatérítése,INGYENES LAKÁSBIZTOSÍTÁS 1 ÉVIG!TANÁCSADÁSUNK ÖNNEK TELJESEN DÍJMENTES,FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!TANÁCSADÓNK VÁRJA HÍVÁSÁT! 14400000 FtReferencia szám: HZ319105

ELADÓ CSALÁDI HÁZ BŐCSÖN, az Erkel Ferenc utcában.Miskolci ingatlan iroda ELADÁSRA kínálja a 110780-as számú, 130 m2-es jó állapotú BŐCS, Erkel Ferenc utcai, két generációs CSALÁDI HÁZÁT. A BŐCSI CSALÁDI HÁZ JELLEMZŐI: - Bőcsön központi helyen,de mégis csendes, forgalomtól mentes utcában található,  - Iskola, bolt, polgármesteri hivatal, templom a közelben található, - a családi ház 1975-ben épült, mely 2000-ben felújításra került - a nagy ház 110 m2-es, a mellette lévő kb. 30 m2-es - a ház melegét két fűtési rendszer biztosítja, egy szilárd tüzelésű kazán és egy cirkó kazán - az ablakok fából készültek, jól zárnak, hőszigetelt üvegezést kaptak, redőnnyel felszereltek, a bejárati ajtó is redőnnyel felszerelt - a tető tökéletes, cseréppel fedett - 2000-ben a családi ház dyrvit szigetelő vakolatot kapott - minőségi, polisztirol mennyezetlap került a plafonra - az udvaron kb 16 m2-es, garázs, melléképület található, ipari áram bekötésre került - a kisebb házrész alatt pince – itt van a kazán - a családi ház riasztóval felszerelt - az udvaron gyűrűs kút, költségtakarékos locsolást biztosít - utak minősége, közlekedés jó - miskolci lakás értékegyeztetéssel megoldhatóAmennyiben a 110780-as számú BŐCS, Erkel Ferenc úti CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található eladó CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal.Vásárolna, de anyagi forrásai korlátozottak? Ingatlanfinanszírozási szakértőnk díjmentes, banksemleges, teljeskörű hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: