Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szebényben, a Petőfi Sándor utcában eladásra kínálunk egy 113 nm-es, 4 szobás családi házat. A szobák déli tájolásúak, udvarra nézők. A ház igényesen karbantartott, parkosított, kerttel ölelt telken fekszik. Az ingatlan a falu központjában helyezkedik el, közvetlen környezetében az alábbi szolgáltatások megtalálhatóak: boltok, üzletek, orvosi rendelő, polgármesteri hivatal, sportpálya, játszótér. 6 km-es körzetben megtalálható az óvoda, iskola, posta, takarékszövetkezet. Az ingatlan kialakítása: négy egész szoba, konyha, fürdő+WC, közlekedő, tároló, fedett terasz. Az ingatlan az 1940-es években épült, korának megfelelő állapotú. A szobákban padlószőnyeg, a többi helységben modernebb mázas kerámia padlólap burkolat található. Az épület fűtése egyedileg szabályozható gázkonvektorral megoldott, az utcafronti szoba hőtárolós villanykályhával felszerelt. Az egyedi vegyestüzelés lehetősége megoldott. A melegvizet villanybojler biztosítja. A konyha gáztűzhellyel rendelkezik. Az épületben kábeltévé és vezetékes telefon szolgáltatás elérhető. Az ingatlanban található bútorok alku tárgyát képezhetik. A házhoz tartoznak gazdasági melléképületek, melyek állattartásra, vagy hobbitevékenységre kis felújítás után alkalmasak. Az ingatlanon pince, garázs és fúrt kút is található. Az ingatlanhoz tartozik még egy 1085 m2-es belterületi telek, felújítandó, vagy bontandó présházzal. A telek külön HRSZ-en található, de beleszámít a vételárba. Ajánlom, olcsó vidéki ingatlant keresőknek. Az ár irányár, a fizetési kondícióktól függően alkuképes.

+36-30-681-9Mutat

Kétújfalun, a Rákóczi utcában, eladásra kínálunk egy 144 nm-es, 3+1 fél szobás, kétszintes családi házat. A lakóház déli tájolású, ablakai utcára/kertre nézők. Az ingatlan a település fő utcájában fekszik. Az ingatlan frekventált környezetben helyezkedik el, közvetlen környezetében több szolgáltatás megtalálható: óvoda és konyha, iskola, orvosi rendelő, védőnői szolgálat, bolt, benzinkút, posta, buszmegálló, focipálya. A település közelében 3 db gyógyfürdő (Barcs, Szigetvár, Sellye) található. A helység megközelíthető távolsági buszjáratokkal (14 járat naponta).Az ingatlan kialakítása: a földszinten konyha-étkező, nappali-szoba, közlekedő, fürdő, külön WC, valamint garázs. Az emeleti részen nappali, két szoba és padlásfeljáró lettek kialakítva. A szobákat laminált parketta, a többi helyiséget mázas kerámia padlóburkolat borítja. Az ingatlan jó megjelenésű, a hidegburkolatok újabbak, minőségük a mai kor követelményeinek megfelel. A konyha gáztűzhellyel felszerelt, a bútor jó állapotban van. A fürdőszoba kialakítása, a burkolatok, a modern akrilkád fejtámasszal, a hidromasszázs zuhanykabin minden igényt kielégít. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a radiátorok helyiségenként szabályozhatók. A házba 3 fázis is be lett bevezetve. Az ingatlanhoz állattartás melléképületei tartoznak, átalakítva vállalkozás, vagy hobbitevékenység végzésére alkalmasak. A bútorok, igény esetén a kerti kistraktor, a vételáron felül megvásárolhatók! Az épületet pár éve modern hőszigeteléssel burkolták. Ajánlom az ingatlant olyanoknak, akik kevés ráfordítással, olcsó, de jó minőségű ingatlant szeretnének vidéken, de központi környezetben!Tekintse meg az ingatlanról készült virtuális túrát!!!

+36-30-681-9Mutat

Pécshez közel Cserkúton közel 2000 nm-es panorámás telken mediterrán stílusú villává alakítható, kb 130 nm-es lakóház kétállású beállóval és garázzsal eladó, vagy pécsi lakás + kp cserélhető.Akár hitel, akár CSOK is igényelhető rá.Két utcáról is megközelíthető , nagy, panorámás gondozott telek (gyümölcsfák, kerti tó). Garázs illetve kétállásos beálló, riasztórendszer. A házon 10 cm-es Nikecell szigetelés található. Neves építész stúdió tervei alapján lett átalakítva, a mai kor igényeinek megfelelően. A tájjelegű építészettelösszhangban a fszten mázas kerámialapok, az emeleten hangulatos modern magas lakk fényű hajópadló, kovácsoltvas korlátok, díszítőelemek, lámpák fa állmenyezet teszi hangulatossá a birtokot.Mediterrán stílusban (fél) szinteltolásos megoldással a fdszt-en nappali fürdőszoba található az emeleti 3 hálóhoz külön fürdőszoba. A nappalitól fél szinttel lejjebb konyha étkezővel-innen borospince található.A nappalihoz, illetve a konyha-étkezőhöz több terasz illeszkedik, kerti sütővel, az emeleti ablakokon spaletta. Az épület lakóház, a telek művelési ág alól kivett zártkert, hitel, CSOK vehető fel rá. A külső falak csak színezést igényelnek. Vegyes tüzelésű kazán van radiátoros kialaítással, a kazánra gázfej felszerelhető mobil gáztartályhoz. Ántsz által bevizsgált mély kút hirdofor rendszerrel. Minden mérnöki terv alapján magas színvonalon kivitelezett.A CSOK, hitel ügyintézést a nálunk vásárlóknak munkatársunk nagy szakértelemmel, garanciával, ingyen végzi. Híjon amegadott számon a megtekintés érdekében.

30/723-1Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!