Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

100% kényelem és nyugalom - eladó CSALÁDI HÁZ BÁLVÁNYOSON.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 00568-As számú BÁLVÁNYOSI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME SIÓFOK által kínált CSALÁDI HÁZ jellemzői:- a Balaton déli partjától kb.10 km-re fekvő, hangulatos kisközség, zsáktelepülés ad helyet a háznak-115 m2-es, egyszintes család ház, mely az 1960-as években épült- az ingatlanhoz 2900 m2-es jó adottságú, lankás felszínű telek tartozik- 80-90%-ban téglaépítésű családi ház, udvarán fúrt kúttal- a ház két külön használható lakrészből áll, külön bejárattal és jelenleg az átjárhatóság kialakított- fűtését három komfort biztosítja: adott a gáz cirkó, a vegyes tüzelésű kazán és egy gyönyörű cserépkályha- az ingatlan víz, villany és gáz közművel ellátott, csatornázva még nincs a település így emésztő található az udvaron- a házba hangulatos fedett teraszról lépünk be, mely egyben helyet ad a téli tüzelő tárolásának- a nagyobb 77 m2-es lakrészben nappali, konyha, étkező, kettő szoba, fürdőszoba szolgálja kényelmünket, valamint a kazánház is itt kapott helyet - a kisebb 38 m2-es részben a nappali-konyha-étkező együttese jelenleg szobaként funkcionál, de bármikor kialakítható a konyha, hiszen minden kiállás megvan, továbbá még egy szoba, fürdőszoba és spájz került kialakításra- a hátsó, 38 m2-es lakrész 2005-ben került hozzáépítésre, mely már hőszigeteléssel ellátott- a tető cserépfedésű, a nyílászárók fa szerkezetűek- a családi ház Bálványos központjában található, szinte az élelmiszer bolt, a buszmegálló, az orvosi rendelő és a faluház szomszédságában- az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra, több generáció együttélésére vagy nyaralónak, de a világtól való elvonulásra, kikapcsolódásra, a természet szerelmeseinek is maximálisan ideális helyszín.Amennyiben a 00568-os számú a LIDO HOME által kínált BÁLVÁNYOSI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja  Balatontól 12km-re Bálványoson, ezt a 01995 -es számú, 104nm-es családi házat ! A családi ház jellemzői:-A 104 nm-es, egyszintes családi házhoz 1400 nm-es telek tartozik.-A ház 1960-ban készült el és rendszeresen karbantartásnak köszönhetően ma is jó, azonnal költözhető állapotban van.-2009-ben bővítették garázzsal, alatta pincével, felette napozóterasszal. Ebben az évben az eredeti épület és a tetőszerkezet is fel lett újítva!-A falai téglaépítésűek, tetőszerkezete cserépfedésű.-Az épület fűtése fatüzelésű kályhákkal megoldott, a meleg víz ellátásra villanybojler szolgál.-Az épületben minden helyiség tágas. Az utcafront felől két tágas, faparketta burkolatú szoba található, melyek a nappaliból nyílnak. A nappali összesen 34 nm-es, szép márványpadló burkolttal, illetve itt lett kialakítva egy kb 14nm-es faparkettával burkolt étkezőrész, épített bárpulttal. Az épület bejárata az udvar felől nyílik. Itt egy jó méretű előszobába érünk. Ebből nyílik a nappali is, illetve a konyha spájzzal, egy külön wc kézmosóval és a fürdőszoba. A fürdőszoba is tágas, káddal, zuhanyzóval, mosdóval, wc-vel és bidével felszerelve.-Az összes hasznos lakótér 103,5 nm. Ehhez kapcsolódik még egy 31 nm-es garázs, mellyel igény esetén tovább bővíthető a lakótér. A garázs alatt borospince, felette napozóterasz található. Az épület folytatásában pedig féltetős szaletli is rendelkezésre áll.-A házba a víz és az áram van bevezetve, csatornával jelenleg nem rendelkezik a település, zárt szennyvíztároló épült a házhoz. Gáz a ház előtt az utcában elérhető.-Az ingatlan Bálványos elején helyezkedik el. A telek 1400 nm-es, sík, könnyen karban tartható terület. Található rajt többféle gyümölcsfa, két nagy diófa és két sor csemegeszőlő. A napozóteraszról panorámával rendelkezik a környékbeli dombokra.-Öntözéshez ásott kút áll rendelkezésre.-A telek körbe van kerítve, az utcafronti részen kovácsoltvas kerítéssel.-A BALATON 12km, az M7 autópálya 4,5km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt!Amennyiben a 01995 -- számú a LIDO HOME által kínált CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Bálványosi és igényes! A LIDO HOME SIÓFOKI  irodája megvételre kínálja a 0650 sorszámon Bálványos község legszebb lakóingatlanát!Jellemzők:- A dél-nyugati tájolású, domoldali fekvésű, panorámás telken egy újszerű állapotú, 2006-ban épített lakóház és egy szintén újszerű melléképület található. A telek mérete 2162 m2.- Az új épületek mellett egy hagyományos borospince is található, benne remek borokkal.- A 38-as Porotherm falazatú lakóházban minden egyedi, minőségi kivitelezésű (egyedi Borovi fa nyílászárók, az ablakokhoz zsalugáterrel, kandalló, beépített konyha, napkollektor, Weishaupt minőségi kondenzációs gázkazán, biztonsági üvegezés, betoncserép fedés, minőségű padlóburkolatok stb.)A földszinten előszoba, konyha-étkező, kamra, nappali, fürdőszoba, lépcsőtér került kialakításra, amelyhez egy tágas fedett terasz kapcsolódik. A tetőtérben közlekedő, két hálószoba és egy gardróbszoba található.Az összesített lakóterület 102 m2.A lakóház minőségében megépített melléképület jelenleg egy légterű (12 m2), amelynek tetőtere is belakható. Nyaraltatásra, vendégfogadásra szintén kiváló. A kapcsolódó terasz 11 m2-es.A telek hatalmas és gondozott, kertészkedésre, pihenésre egyaránt megfelelő. A gépkocsibeálláshoz térburkolat készült.A hirdetett árban a jelenlegi teljes bútorzat is átvehető, megegyezés szerint! (Komplett beépített konyha, egyéb bútorzat, kerti bútorok stb.) A fa szerkezetű kerti szerszámtároló is az árban!Bálványos a Balaton déli partjától kb. 10 km-re fekvő, 500 fő feletti, hangulatos kisközség, zsáktelepülés, amelyhez az M7-es autópályáról a Kőröshegyi völgyhíd előtt lehajtó készült.A világtól való elvonulásra, kikapcsolódásra, a természet szerelmeseinek maximálisan alkalmas helyszín.Amennyiben a 155000550-os számú a LIDO HOME SIÓFOK által kínált CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

Kizárólag irodánkat bízták meg AZ INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSÉVEL!100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ BÁLVÁNYOSONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01597 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BÁLVÁNYOSI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BÁLVÁNYOSI CSALÁDI HÁZ JELLEMZŐI:-A 138 nm-es, egyszintes családi házhoz 2230 nm-es panorámás telek tartozik.-A ház  1997-ban készült el és azóta is rendszeresen karban van tartva.-Az épület fűtése NOBO elektromos fűtőpanelekkel és a nappaliban található cserépkályhával megoldott, a meleg víz ellátásra villanybojler szolgál.-A téglaépítésű családi ház kiváló műszaki állapotú, hibátlan cserépfedésű tetőszerkezettel rendelkezik, a tetőtér igény esetén beépíthető.-Az épületben minden helyiség tágas. A nappali közel 28 nm, ebből nyílik egy járólappal burkolt  kb. 18 nm-es szoba, mely előtt a hátsó udvar felé egy nagy terasz található. Az udvarról a közlekedőbe jutunk, melynek bal oldali végében van egy kisebb zuhanyzós fürdőszoba. Szintén a közlekedőből nyílik az egyik hálószoba és a konyha, melyből pár lépcsőn jutunk le a nappaliba. A közlekedőből az utcafront felé akár egy külön bejáratú lakrész is leválasztható, mivel ott egy előszobából nyíló tágas szoba saját külön fürdőszobával található.-Az udvarban található még présház az abból nyíló pincével, fedett gépkocsitároló és fatároló is.-A hátsó hatalmas kert szépen parkosított, közepén kerti tóval és panorámás kilátással a környékbeli dombságra!-A házba a víz és az áram van bevezetve, gáz az utcában elérhető, csatornával jelenleg nem rendelkezik a település, így emésztő van a házhoz.-Az ingatlan Bálványos egyik csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában helyezkedik el. Szép panorámával a környékbeli dombokra, erdőkre!-A BALATON 12km, az M7 autópálya 5km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt!Amennyiben a 01597 számú a LIDO HOME által kínált BÁLVÁNYOSI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ BÁLVÁNYOSONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01524 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BÁLVÁNYOSI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BÁLVÁNYOSI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI:-80 nm-es, egyszintes család ház, mely valamikor 1960-70 közt épült és 2005-ben kapott részleges felújítást. Az épület statikailag ma is jó állapotban van, azonban ráfér ismét egy újabb műszaki és esztétikai felújítás..-Az ingatlanhoz 1585 nm-es telek tartozik. Ez sarok telek így két oldalról is megközelíthető. Található még a telken garázsként használható melléképület, illetve tároló is. -A 80-90%-ban téglaépítésű családi ház fűtése két cserépkályhával van megoldva, így gazdaságosan kifűthető az épület.-Az ingatlan víz és villany (25A+16A) közművel ellátott. Gáz az utcában elérhető. Csatornázva még nincs a település így emésztő van a házhoz.-A házba az udvar felől a nappali jutunk, ebből nyílik a többi helyiség. 2 nagyobb és egy kisebb hálószoba, konyha és fürdőszoba külön wc-vel. -A tető cserépfedésű, a nyílászárók fa szerkezetűek, redőnnyel ellátottak.-A családi ház Bálványos központjában található, szinte az élelmiszer bolt, a buszmegálló, az orvosi rendelő és a faluház szomszédságában.-A BALATON 12.5 km, a Balatonföldvár központja 12km, M7 autópálya 5.7km távolságra elérhető!-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak. Amennyiben a 01524 számú a LIDO HOME által kínált BÁLVÁNYOSI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: