Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 83059-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, jó állapotú SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGET.LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG JELLEMZÖI:Balatonszárszói szabad-strandon elhelyezkedő 3 üzlethelyiség!Befektetőknek vállalkozóknak ajánljuk ezt a rendkívüli lehetőséget!! Balatonszárszó egyik legforgalmasabb szabad-strandján kínáljuk ezt a három különálló épületből álló 4 üzlethelyiséget. Minden egység külön bejáratú, így akár egyenként bérbe is adható, de ha mindegyiket üzemelteti akkor konkurenciamentes helyzete van a strandon!  Jelenleg az egyik épület egy önálló étterem mely 83nm-es. Ez tartalmaz egy teljesen felszerelt konyhát, szeparált előkészítőkkel és italpulttal és egy kb 20 nm-es raktárral, ami rossz idő esetén akár a vendégek fogadására is alkalmas. Az étterem előtt egy nagyjából 70nm-es fedett terasz található. Ez az épület 2008-ban lett teljesen felújítvaA másik épület 40nm-es. Ez a sportszer kölcsönző és ajándék-játék-strandszer üzlet. Ehhez van még a Balatonba elhelyezhető stég 5 vízibiciklivel. Ebben az helyiségeben van még egy hűtőkamra is, és a tetőtér is még beépíthető. A kölcsönző 2000-ben épült.A harmadik épületben két vendéglátó egység kapott helyet. Van bent egy fagylaltozó és egy étterem. Mindkettő külön bejáratú és szintén teljes felszereléssel ellátott. A strand felől az épület előtt itt is van egy közel 50nm-es fedett terasz. Ennek az épületnek a tetőre be van építve. Ide is külön bejáraton jutunk fel. Az emelet jelenleg személyzeti szállásként funkcionál, de kis ráfordítással egy kellemes tágas nyaraló alakítható ki, mely akár saját célra, akár kiadásra is alkalmas. Itt két hálószoba, két zuhanyzó, két külön wc, egy kis teakonyha és előtér található. Ez az épület 1996-ban épült.Amennyiben a 83059-es számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG, vagy bármely a kínálatunkban található VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!   

Cégek, befektetők figyelem !!!A Balaton déli partján, Balatonszárszón eladásra kínálok egy 464 nm-es éttermet, egy 380 nm-es apartmanházat, továbbá egy 92 nm-es vendégházat és egy 90 nm-es pincehelyiséget, 2751 nm-es telken.Az apartmanokban és vendégházban összesen 40-45 ember szállásolható el.Az étterem 2010-ben lett felújítva, hatalmas 120 férőhelyes belső étterem és további 70 ember befogadására képes kerthelyiség.A konyha HACCP-nek megfelelő, minden előkészítővel, saválló munkaasztalokkal, gépekkel,tároló helyiségekkel és hűtőkkel.A vízellátás egy fúrt kútról is megoldható, aminek használatát szintén engedélyezte az ÁNTSZ.A hűtőket is lehet ezzel az 50 méter mélyről feljövő, kristálytiszta jéghideg vízzel hűteni.Az étteremhez tartozik egy 80 nm-es 2 szobás apartman, amit szintén 2010-ben újítottak fel.És egy 88 nm-es parasztház, amiben egy 2 szobás amerikai konyhás apartman és két további 1 szobás apartman lett kialakítva, fürdővel, mini konyhával.A vendéglő mögött található egy 380 nm -es 12 szobás, 12 fürdőszobás apartmanház és egy 92 nm-es 2 szobás 1 fürdőszobás vendégház, továbbá egy 90 nm-es pincehelyiség.Az apartmanház 150 nm alapterületű, három szintes épület. A szuterén szinten, található a kazánház és egy 100 nm-es közös helyiség, biliárd asztallal, csocsóval és pingpong asztallal.A földszinten található 3 szoba, 3 fürdőszoba és egy közös konyha. Továbbá egy apartman konyhával, 2 szobával, 2 fürdőszobával.Az emeleten 7 szoba, 7 fürdőszoba és egy közös konyha.Az parkosított, térkövezett udvaron, egy nagy fedett medence.A másik vendégház 92 nm, nagy amerikai-konyhás nappalival, 2 szobával és egy fürdőszobával.A Vendégház alatt egy 90 nm-es pincehelyiség lett kialakítva.Az udvarok térkövezve, parkolókkal, kialakított szaletlik és játszótér a gyerekeknek.Jelenleg egy cég bérli, az éttermet konferencia teremnek, az apartmanházat irodaháznak és a dolgozók elszállásolására használja.AZ INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSÉVEL KIZÁRÓLAG AZ IRODÁNKAT BÍZTÁK MEG!!!Igény esetén eladó: további 210 nm-es apartmanház, 7 apartmannal, 9 szobával, 7 fürdőszobával és egy 192 nm-es apartmanház 3 apartmannal, 6 szobával és 3 fürdőszobával, továbbá egy 116 nm-es üzlethelyiség is, a közvetlen környezetben. Így összesen több, mint 80 ember elszállásolására nyílik lehetőség.

A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszárszón a Balatontól 50 méterre egy szállodát, éttermet, Pub-ot, Disco-t és egy élelmiszer boltot egyben!A 2996 m2-es területen egy fő épület és kettő gazdasági épület helyezkedik el.A szállodában 37 szobát és minden szobához egy fürdőszobát alakítottak ki. Szauna házat, wellness központot, kettő medencét is kialakítottak.  Az utcafront 107 méter, a telek mélysége 28 méter, részben fákkal beültetett és térburkolattal ellátott.Három különálló épületből áll, középen a főépület, nyugati telek határa mentén pedig a másik kettő épület került kialakításra. Betonsáv alappal rendelkezik, a régi falak tömör téglából, az új falak egy része Porothermből, illetve egy része fehér dísztéglából épült. Jelenleg szálloda, étterem, pub, disco, élelmiszerbolt üzemelt benne utoljára. Bitumen zsindelyes fedés borítja a tetőt. Az ablakok és az ajtók fa és műanyagok, hőszigetelt üveggel. A fűtésről kettő vegyes és egy gázkazán gondoskodik. A vasútállomástól, buszmegállótól 100 méterre, orvosi rendelő, polgármesteri hivatal, iskola, óvoda 800 méterre helyezkedik el.A Balaton 100 méterre található!Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség kedvező árakkal!NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza földszint)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: