Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A GENIUS 99 ingatlanközvetítő Kaposvári irodája eladásra kínál Balatonszárszó kedvelt üdülőövezetében, vízközelben elhelyezkedő építési telket.A telek a település talán legszebb szabad strandjától alig 200 méter távolságra helyezkedik el. Saroktelek, de az egyik oldalát határoló közterület egy kellemes, gyalogos sétány, a mellette húzódó utca autósforgalma pedig minimális, csak az utcában lakók közlekednek errefelé.Környezetét tekintve sem lehet semmiféle kifogás. Új építésű, szépen karbantartott, maximum tetőteres beépítésű ingatlanokkal találkozhatunk. Vendéglátó egységnek vagy egyéb szórakozóhelynek híre-hamva sincs, de ha kedvünk támad egy vacsorához vagy ebédhez, egy szezonális kisvendéglő kellemes sétával elérhető.Közút vagy vasút nem zavarja a pihenést.Balatonföldvár vagy Balatonszárszó központja pár perc autóút, ahol a bevásárlást és egyéb ügyeinket elintézhetjük. A manapság már egyre ritkább, kiváló adottságokkal rendelkező telek területe is ideális, 566 m2. Méretei alapján (20 m x 28 m) alkalmas önálló vagy ikernyaraló építésére egyaránt. A beépíthetősége 15 %, amely saroktelek lévén 6 méteres építménymagassággal párosul. Az övezeti besorolás szerinti szabadon álló beépítési módnak köszönhetően nem kell az épületet telekhatárra szorítani, az a megadott oldalhatárok között bárhova elhelyezhető.Az ingatlan áramellátása megoldott, egyéb közművek könnyen beköthetők.Használat szempontjából a telek kiválóan alkalmas egy szép kis nyaraló megépítésére, de elhelyezkedéséből következően, első lépésként egy mobilház vagy faház elhelyezésére is megfelelő. Ennélfogva befektetésnek is ajánlott, akár későbbi hasznosítás céljából. A telek pontos méreteit és az épület elhelyezésének a határait bemutató alaprajz a hirdetés fotói között megtalálható.Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és Weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 18,9 M Ft http://genius99.hu/epitesi-telek-balatonszarszo-uduloterulet-elado/3551  Érd: 82/414-110, 70/9494-501Azonosító: 25090

PÁRATLAN LEHETŐSÉG! ALKALMI VÉTEL a BALATONTÓL légvonalban 260 méterre, REKLÁMÁRON ELADÓ egy részleges balatoni panorámával rendelkező építési telek.A helyi önkormányzat tulajdonában mögötte álló területen található értéktelen, kivágható ecetfák és bokros növényzet kitisztítása után GYÖNYÖRŰEN LÁTHATÓVÁ VÁLIK a Balaton és a szemben lévő északi dombvonulat. Szélessége 29 és 31 méter között váltakozik, hossza mintegy 155 méter. Egy telekként történő hasznosítása esetén szabadon állóan, átlag 5 m homlokzati magassággal, 15 %-os beépítési lehetőséggel egy CSODÁLATOS KERT VARÁZSOLHATÓ az egy vagy két egységgel felépíthető, balatoni panorámával rendelkező nyaraló köré. Víz van, csatorna 2 m, áram 15 m, telefon földkábel 3 m távolságban. Gáz 80 m távolságból beköthető. Lehetőség van akár ÖT, telkenként 720 m2 alapterületnél nem kisebb telek, s a telek főút felőli oldalán mintegy 600 m2 területen teniszpálya vagy más sportlétesítmény kialakítására, ha az észak-dél tájolású telek Balatonszárszó felőli nyugati oldalán a rendezési terv módosításával feltüntetésre kerül egy legalább hat méter széles út, hogy a telkek tulajdonosai szabadon megközelíthessék saját ingatlanukat.KIVÁLÓ ALKALOM BEFEKTETÉSNEK IS! HÍVJON AZONNAL, HOGY EL NE SZALASSZA EZT A LEHETŐSÉGET!NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ!További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

ÉPÍTÉSI TELEK BALATONSZÁRSZÓA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01565 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, BALATONSZÁRSZÓI ÉPÍTÉSI TELKÉTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONSZÁRSZÓI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:Szélessége 29 és 31 méter között váltakozik, hossza mintegy 155 méter. Egy telekként történő hasznosítása esetén szabadon állóan, átlag 5 m homlokzati magassággal, 15 %-os beépítési lehetőséggel egy CSODÁLATOS KERT VARÁZSOLHATÓ az egy vagy két egységgel felépíthető, balatoni panorámával rendelkező nyaraló köré. Víz van, csatorna 2 m, áram 15 m, telefon földkábel 3 m távolságban. Gáz 80 m távolságból beköthető. Lehetőség van akár ÖT, telkenként 720 m2 alapterületnél nem kisebb telek, s a telek főút felőli oldalán mintegy 600 m2 területen teniszpálya vagy más sportlétesítmény kialakítására, ha az észak-dél tájolású telek Balatonszárszó felőli nyugati oldalán a rendezési terv módosításával feltüntetésre kerül egy legalább hat méter széles út, hogy a telkek tulajdonosai szabadon megközelíthessék saját ingatlanukat.Amennyiben a 01565 számú a LIDO HOME által kínált BALATONSZÁRSZÓI ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 155001315-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONSZÁRSZÓI ÉPÍTÉSI TELKETLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONSZÁRSZÓI ÉPÍTÉSI TELEK  JELLEMZÖI:Eladó üdülőövezeti telek Balatonszárszón!! Az  siófoki irodája eladásra kínálja ezt a Balatonszárszói üdülőövezetében található ingatlant!Az eladó telek a Balaton partjától 150 méterre, frekventált helyen található. A terület az alábbi adottságokkal rendelkezik:-2907 nm, fás bokros terület-15%-a beépíthető-jó megközelítésű Horgászni vágyóknak feltétlen ajánlom figyelmébe, mivel a Balaton mellett a közeli halastónál is élvezheti sportszenvedélyét.   Balatonszárszó családias hangulatú üdülőhely a déli part közepén. Kulturális hagyományai, jelentősége sokak előtt ismert. Turizmusban is előkelő helyet foglal el. Itt található a déli part egyik legjobb strandja, amely különösen a kisgyermekes családoknak jelent igazi "paradicsomi" körülményeket. Balatonszárszói látnivaló többek közt a József Attila Emlékház és a Csukás István Színház előadásai. A Családosok Szárszói Civil Szervezete és a NABE szárszói csoportja nem csak a nyári szezonban biztosítja a helyi lakosoknak is - gyermekek és felnőttek - színvonalas kikapcsolódási lehetőségeit.Amennyiben a 01313-as számú a LIDO HOME által kínált BALATONSZÁRSZÓI ÉPÍTÉSI TELEK , vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!   

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!