Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01515-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONSZÁRSZÓI NYARALÓT!LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONSZÁRSZÓI NYARALÓ JELLEMZÖI: Az 1. emelet 17-es lakás jellemzői:-A 48,6 nm-es, első emeleti lakás, 7.74nm-es erkéllyel rendelkezik.-Az épülethez 1818 nm-es közös használatú telek tartozik.-A társasház házközponti fűtéssel rendelkezik így éven át használható. Lakásonként külön hőmennyiség mérővel.-Az épületben 30 lakás található. 13 a földszinten, 11 az elsőn és 6 a második emelet. Ezekből még 13 lakás várja új tulajdonosát. Jöjjön és válassza ki sajátját!-Ez az első emeletii lakás 7 helyiségből áll. A lépcsőházból az előszobába jutunk, ebből balra nyílik a fürdőszoba. A bejárattal szemben a 34nm-es lakótér fogadja a tulajdonost. Itt egy amerikai konyhás nappali lett kialakítva külön hálószobával, gardróbbal. A nappali és háló előtt pedig végighúzódik a közel 8 nm-es erkély. A konyhához tartozik még egy 2nm-es kamra is.   -A téglaépítésű épület cserép fedésű. Víz, villany, csatorna közművek be vannak vezetve, egyedi mérőórákkal.-Parkolásra az udvaron belül van lehetőség, minden lakáshoz tartozik egy parkolóhely.-A BALATON és a legközelebbi kiépített szabadstrand gyalog 400m, az M7 autópálya 3km.Amennyiben a 01515-os számú a LIDO HOME által kínált BALATONSZÁRSZÓI NYARALÓ , vagy bármely a kínálatunkban található BALATONI NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01514-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONSZÁRSZÓI TÁRSASHÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÁRSZÓI TÁRSASHÁZ JELLEMZÖI: A 2. emelet 28-as lakás jellemzői:-A 48,6 nm-es második emeleti lakás 7.74nm-es erkéllyel rendelkezik.-Az épülethez 1818 nm-es közös használatú telek tartozik.-A társasház házközponti fűtéssel rendelkezik így éven át használható. Lakásonként külön hőmennyiség mérővel.-Az épületben 30 lakás található. 13 a földszinten ebből még 4 lakás megvásárolható. Az első emeleti 11-ből még 2, illetve a 2. emeleti 6 lakásból szintén még 2 várja új tulajdonosát.-Ez a második emeletii lakás 7 helyiségből áll. A lépcsőházból az előszobába jutunk, ebből balra nyílik a fürdőszoba. A bejárattal szemben a 34nm-es lakótér fogadja a tulajdonost. Itt egy amerikai konyhás nappali lett kialakítva külön hálószobával, gardróbbal . A nappali és háló előtt pedig végighúzódik a közel 8 nm-es erkély. A konyhához tartozik még egy 2nm-es kamra is.   -A téglaépítésű épület cserép fedésű. Víz, villany, csatorna közművek be vannak vezetve, egyedi mérőórákkal.-Parkolásra az udvaron belül van lehetőség, minden lakáshoz tartozik egy parkolóhely.-A BALATON és a legközelebbi kiépített szabadstrand gyalog 400m, az M7 autópálya 3km.Amennyiben a 01514-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONSZÁRSZÓI TÁRSASHÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található BALATONI TÁRSASHÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó TÁRSASHÁZI LAKÁS BALATONSZÁRSZÓNA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01513-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONSZÁRSZÓI TÁRSASHÁZI LAKÁSÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONSZÁRSZÓI TÁRSASHÁZI LAKÁS JELLEMZÖI: A 2. emelet 26-os lakás jellemzői:-A 48,6 nm-es második emeleti lakás 7.56nm-es erkéllyel rendelkezik.-Az épülethez 1818 nm-es közös használatú telek tartozik.-A társasház házközponti fűtéssel rendelkezik így éven át használható. Lakásonként külön hőmennyiség mérővel.-Az épületben 30 lakás található. 13 a földszinten ebből még 4 lakás megvásárolható. Az első emeleti 11-ből még 2, illetve a 2. emeleti 6 lakásból szintén még 2 várja új tulajdonosát.-Ez a második emeletii lakás 7 helyiségből áll. A lépcsőházból az előszobába jutunk, ebből balra nyílik a fürdőszoba. A bejárattal szemben a 34nm-es lakótér fogadja a tulajdonost. Itt egy amerikai konyhás nappali lett kialakítva külön hálószobával, gardróbbal . A nappali és háló előtt pedig végighúzódik a közel 8 nm-es erkély. A konyhához tartozik még egy 2nm-es kamra is.   -A téglaépítésű épület cserép fedésű. Víz, villany, csatorna közművek be vannak vezetve, egyedi mérőórákkal.-Parkolásra az udvaron belül van lehetőség, minden lakáshoz tartozik egy parkolóhely.-A BALATON és a legközelebbi kiépített szabadstrand gyalog 400m, az M7 autópálya 3km.Amennyiben a 01513-as számú a LIDO HOME által kínált BALATONSZÁRSZÓI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó NYARALÓ BALATONSZÁRSZÓNA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01518-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű SZÁRSZÓI NYARALÓTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÁRSZÓI NYARALÓ JELLEMZÖI:A földszint 8-as lakás jellemzői:-A 53,7 nm-es, földszinti lakás 5.64nm-es terasszal rendelkezik.-Az épülethez 1818 nm-es közös használatú telek tartozik.-A társasház házközponti fűtéssel rendelkezik így éven át használható. Lakásonként külön hőmennyiség mérővel.-Az épületben 30 lakás található. 13 a földszinten, 11 az elsőn és 6 a második emelet. Ezekből még 13 lakás várja új tulajdonosát. Jöjjön és válassza ki sajátját!-Ez a földszinti lakás 7 helyiségből áll. A lépcsőházból az előszobába jutunk, ebből balra nyílik a fürdőszoba. A bejárattal szemben a 39 nm-es lakótér fogadja a tulajdonost. Itt egy amerikai konyhás nappali lett kialakítva külön hálószobával, gardróbbal. A nappali és háló előtt pedig végighúzódik a közel 6 nm-es terasz. A konyhához tartozik még egy 2 nm-es kamra is.   -A téglaépítésű épület cserép fedésű. Víz, villany, csatorna közművek be vannak vezetve, egyedi mérőórákkal.-Parkolásra az udvaron belül van lehetőség, minden lakáshoz tartozik egy parkolóhely.-A BALATON és a legközelebbi kiépített szabadstrand gyalog 400m, az M7 autópálya 3km.Amennyiben a 01518-as számú a LIDO HOME által kínált SZÁRZÓI NYARALÓ , vagy bármely a kínálatunkban található NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01511-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű SZÁRSZÓI TÉGLALAKÁSLIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÁRSZÓI TÉGLALAKÁS JELLEMZÖI: A 6-os lakás jellemzői:-A 48,6 nm-es, földszinti lakás 9.3nm-es terasszal rendelkezik.-Az épülethez 1818 nm-es közös használatú telek tartozik.-A társasház házközponti fűtéssel rendelkezik így éven át használható. Lakásonként külön hőmennyiség mérővel.-Az épületben 30 lakás található. 13 a földszinten ebből még 4 lakás megvásárolható. Az első emeleti 11-ből még 2, illetve a 2. emeleti 6 lakásból szintén még 2 várja új tulajdonosát.-Ez a földszinti lakás 7 helyiségből áll. A lépcsőházból az előszobába jutunk, ebből jobbra nyílik a fürdőszoba. A bejárattal szemben a 34nm-es lakótér fogadja a tulajdonost. Itt egy amerikai konyhás nappali lett kialakítva külön hálószobával , gardróbbal. A nappali és háló előtt pedig végighúzódik a 9 nm-es terasz. A konyhához tartozik még egy 2nm-es kamra is.   -A téglaépítésű épület cserép fedésű. Víz, villany, csatorna közművek be vannak vezetve, egyedi mérőórákkal.-Parkolásra az udvaron belül van lehetőség, minden lakáshoz tartozik egy parkolóhely.-A BALATON és a legközelebbi kiépített szabadstrand gyalog 400m, az M7 autópálya 3km.Amennyiben a 01511-es számú a LIDO HOME által kínált SZÁRSZÓI TÉGLALAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található TÉGLALAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Kizárólag irodánkat bízták meg!Balatonszárszó központjához közel, a Balatontól 1,1 km-re, hagyományos családi ház külön bejáratú tetőtéri lakása, közel 400 nm-es telekrésszel, 30 nm-es pincei tárolóval eladó!LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 0967 azonosító számon nyilvántartott, Balatonszárszó kedvelt családi házas részén található, összkomfortos, felújított házrészt, amely a földhivatali nyilvántartásban társasházi lakásként szerepel.Jellemzők:- Az 1980-as években épült házban egy földszinti és egy tetőtéri lakás került kialakításra- Eladó a tetőtéri, külső lépcsőn megközelíthető, kb. 120 nm-es, önálló lakás- Helyiségei: bejárati terasz, nappali, 2 és fél szoba, nagy étkezős konyha, fürdőszoba, közlekedő- A lakás 2009-ben került teljes körű felújításra (burkolatok, konyha, fürdőszoba, nyílászárók, festés)- Központi fűtése, önálló gázcirkó készülékről, radiátoros, meleg víz ellátás villanybojleres- A lakáshoz tartozik a 797 nm-es telek jobb oldali fele, amely belső kerítéssel is elválasztásra került- A telekrész parkosított, füvesített, ahol fedett kocsibeálló és egy fedett kerti pihenő is kialakításra került- A ház alatti pincetérben 30 nm-es tároló tartozik a lakáshoz- Mérőórákban (víz, villany, gáz, csatorna) is a 2 lakás önállóMost jó színvonalú, jó beosztású lakáshoz juthat kedvező áron Balatonszárszó csendes utcájában, a központtól, éttermektől, üzletektől 200 m-re.Amennyiben a LIDO HOME által ajánlott, 0967 sorszámú  társasházi lakás (házrész) felkeltette érdeklődését, várom hívását a megadott telefonszámon, este vagy hétvégén is!A lakás megtekintése rugalmas! Csak nekünk kell egyeztetnünk!A képeken látható, újszerű bútorzat esetleges átvétele külön megegyezés tárgya lehet!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

Kizárólag irodánkat bízták meg.Balatonszárszó központjához közel, a Balatontól 1,1 km-re, hagyományos családi ház külön bejáratú tetőtéri lakása, közel 400 nm-es telekrésszel, 30 nm-es pincei tárolóval eladó!Openhouse siófoki irodája eladásra kínálja a 113521 azonosító számon nyilvántartott, Balatonszárszó kedvelt családi házas részén található, összkomfortos, felújított házrészt, amely a földhivatali nyilvántartásban társasházi lakásként szerepel. Jellemzők:- Az 1980-as években épült házban egy földszinti és egy tetőtéri lakás került kialakításra- Eladó a tetőtéri, külső lépcsőn megközelíthető, kb. 120 nm-es, önálló lakás- Helyiségei: bejárati terasz, nappali, 2 és fél szoba, nagy étkezős konyha, fürdőszoba, közlekedő- A lakás 2009-ben került teljes körű felújításra (burkolatok, konyha, fürdőszoba, nyílászárók, festés)- Központi fűtése, önálló gázcirkó készülékről, radiátoros, meleg víz ellátás villanybojleres- A lakáshoz tartozik a 797 nm-es telek jobb oldali fele, amely belső kerítéssel is elválasztásra került- A telekrész parkosított, füvesített, ahol fedett kocsibeálló és egy fedett kerti pihenő is kialakításra került- A ház alatti pincetérben 30 nm-es tároló tartozik a lakáshoz- Mérőórákban (víz, villany, gáz, csatorna) is a 2 lakás önállóMost jó színvonalú, jó beosztású lakáshoz juthat kedvező áron Balatonszárszó csendes utcájában, a központtól, éttermektől, üzletektől 200 m-re. Amennyiben az eddig bemutatott 113521 azonosítójú társasházi lakás (házrész) felkeltette érdeklődését, várom hívását a megadott telefonszámon, este vagy hétvégén is!A lakás megtekintése rugalmas! Csak nekünk kell egyeztetnünk!A képeken látható, újszerű bútorzat esetleges átvétele külön megegyezés tárgya lehet!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám ingyenes és bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!Irodánk hétvégén is áll rendelkezésére! Nálunk Ön az első!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: