Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A Balaton vonzáskörzetében Balatonszabadiban, 1250 m2-es telken lévő családi ház eladó. Az épület 1994-ben épült. Ennek megfelelően a felmenő tartószerkezete 38-as hőszigetelt tégla, födémszerkezete betongerenda béléstesttel. Homlokzati nyílászárói fából készültek hőszigetelt üvegezéssel.A kétszintes épület tetőtere jelenleg szerkezetkész. Az elkészült, és használatban lévő földszinten három szobát, nappalit, étkezőt, konyhát, és több kiszolgáló helyiséget találunk. A WC külön van a fürdőszobától. A burkolatok állapota az épület korának megfelelő, cserét nem igényel. A gáz-cirkóval üzemeltetett padlófűtés szükség esetén vegyes kazánról is működik.A lakásnak előnye, hogy a helyiségek tágasak, és a jelenlegi elosztás hordoz magában átalakítási lehetőségeket. Jelenlegi készültségében egy család kényelmes otthona, de a tetőtér befejezésével mindenképpen többgenerációs lakóházzá alakítható.A telken csak a főépület található, melléképületek nincsenek. A garázs a főépület részét képezi.Az első hallásra nagynak tűnő telek, az épületet ráhelyezve nem feltétlenül hatalmas. Egy szép, műtárgyaknak is helyt adó kert kialakítását teszi lehetővé.Fontos információ, hogy kisebb lakásra, házra csere lehetséges.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását, hogy az ingatlant személyesen is megtekinthesse.Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 15.9 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/csaladi-haz-balatonszabadi-belterulet-elado/3067 Azonosító: 56015A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

A befejezés Önre vár - eladó CSALÁDI HÁZ BALATONSZABADIBANA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01425-ös számú, félkész BALATONSZABADI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONSZABADI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI- Siófoktól 5 km-re Balatonszabadi faluban, gyönyörű kis utcában fokszabadi részen helyezkedik el.- Összközműves, az épületbe víz, villany, csatorna és gáz is be van kötve.- A 206 m2-es többgyermekes, kétgenerációs családi ház jelenleg szerkezetkész állapotban van, befejezése új tulajdonosaira van bízva.- Radiátoros fűtési rendszerre lett tervezve gáz cirkó kazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is fűthető, a csőhálózat már az aljzatban kiépítésre került.- 4 nagy és egy fél szobája, garázsa, nappalija, egyéb terei, valamit 2 fürdője teszik lehetővé berendezésének korlátlan variációit.- 824 m2-es kertje van, melyet új tulajdonosai úgy alakítanak ahogy akarnak.- Lakóövezeti besorolása alapján 30% beépíthető 5 méteres építmény magassággal 50% zöldfelülettel, így az épület bármikor bővíthető.- Dupla garázsában két autót is el lehet rejteni, vagy akár műhelyt is ki lehet alakítani.- Kiváló választás lehet mert tíz perc biciklivel a Balaton, ahol strandolni is lehet.Ajánlom mindenkinek, aki reális áron szeretne Siófok környékén családi házat vásárolni nyugodt kertvárosi környezetben.Amennyiben a 01425-os számú a LIDO HOME által kínált BALATONSZABADI CSALÁDI HÁZ  vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ BALATONSZABADIBAN.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01188-as számú, BALATONSZABADIBAN található CSALÁDI HÁZAT.LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONSZABADIBAN található CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI:Eladó a Siófoki  Ingatlan Iroda kínálatából, Balatonszabadiban három szobás, nappalis családi ház . Az ingatlan 120m2-es lakótérrel valamint 1257 m2-es telekkel rendelkezik. A házba belépve az előszobába érünk, innen közelíthető meg a többi helyisége. Balra két egyforma nagyságú szoba található, majd a nappaliból jobbra fordulván egy nagyobb hálószoba, konyha, spájz fogad.A tetőtér beépíthető és új tulajdonosa számára mindez plusz 90nm-es lakótérbővítést tesz lehetővé. A házban padlófűtés van kialakítva, amely gázról és vegyes tüzelésű kazánról is lehetséges.A saját Polgármesteri Hivatallal rendelkező településen minden megtalálható, ami a kényelmet szolgálja óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, fodrászat, kozmetika...Csendes környezetben, barátságos szomszédok társaságában található az ingatlan. A Balaton és Siófok mindössze 5 perces autókázással elérhető.Ezt az eladó családi házat kínálja Önnek a Siófoki  Ingatlaniroda.Amennyiben a 01188-as számú a LIDO HOME által kínált BALATONSZABADIBAN található CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!  

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ BALATONSZABADIBANA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01440-es számú  BALATONSZABADI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONSZABADI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖIA 2017 évben épülő sorházi lakás tulajdonságai:- Nyugodt környéken helyezkedik el, jó szomszédokkal körül véve.- A hatalmas telken szerkezetkész állapotban 2 lakóház várja új tulajdonosait.- Falazata 30 cm-es vázkerámia tégla 10 cm-es hőszigeteléssel, nyílászárói fokozott hőszigetelő üvegezésűek.- 140 m2-es alapterületén nappali, konyha, étkező, 3 háló, 2 fürdő, WC, gardrób található.- Alaprajzi elosztása variálható, belső válaszfalai áthelyezhetőek. - Az épület szerkezetkész, belső kialakításának befejezése új tulajdonosára vár, megegyezés szerint kulcsrakész állapotban is eladó.- Burkolatai, belső falburkolata, festése, valamint szaniter berendezései is választható szabadon, egyeztetés után.- 3600 m2-es területen osztatlan közös ingatlan lesz, lakásonként használati megosztással, mely után az ingatlan szabadon hitelezhető és természetesen 10+10+5 CSOK kedvezménnyel megvásárolható saját tulajdonba kerül.- Irodánk az ingatlan teljes hitelezési és CSOK, valamint lakástakarék ügyintézését díjmentesen biztosítja ügyfelei részére vásárlás esetén. Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal az elérhetőségeimen.Amennyiben a 01440-es számú a LIDO HOME által kínált  BALATONSZABADI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!